Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Temmuzdan önce alması mümkün olursa çok zorlanmaz inşallah, memurları ciddi bir zam bekliyor. Darısı emekli ve asgari ücretlinin de başına
Memurlara temmuzda verip Ekim'de vergi dilimine girdin deyip fazlasıyla geri alıyorlar. Keşke memura da stabil zam yapılsa. Ya da hiç yapmasınlar daha iyi bence, asgariye memura emekliye 3 kuruş zam yapıldıkça enflasyon mecburen 6 kuruş artıyor. Kısır döngü.

Son düzenleme:
Memurlara temmuzda verip Ekim'de fazlasıyla geri alıyorlar. Keşke memura da stabil zam yapılsa. Ya da hiç yapmasınlar daha iyi bence, asgariye memura emekliye 3 kuruş zam yapıldıkça enflasyon mecburen 6 kuruş artıyor. Kısır döngü.
O değişti ocak ayında, artık her ay düzenli kesiliyor asgari ücretin ne kadar üzerine çıktıysan kesintin o derece artıyor. Tam maaşının ne kadar olduğunu hesaplayamayan çok memur var şu anda, özellikle öğretmenler, çünkü ders ücretleri aydaki iş günü sayısına göre sürekli değişiyor bu da kesilen vergiyi sürekli etkiliyor

O değişti ocak ayında, artık her ay düzenli kesiliyor asgari ücretin ne kadar üzerine çıktıysan kesintin o derece artıyor. Tam maaşının ne kadar olduğunu hesaplayamayan çok memur var şu anda, özellikle öğretmenler, çünkü ders ücretleri aydaki iş günü sayısına göre sürekli değişiyor bu da kesilen vergiyi sürekli etkiliyor
Medyaya sürekli zam haberi pompalayip bu kesintileri vermedikleri için millet de doktor öğretmen hakkaten o zamları alıyor zannediyor.

Beni evden kovmadı , zaten dışardaydık ben bayram için memleketime gideceğim ve bana oradan geri donme diyor bu arada ev benim , peki nasıl cingar çıkarmalıyım yani rezillik sevmiyorum. Cevap olarak . Döndüğümde evde olma , bıktım artık senden , yazdım
Eve gelme demek kovmak olmuyor mu kovmuş işte
Yok mini cooper beğendim kırmızı
200 bin falan . Maaşım 10 bin , 3500 kira gelirim var total 13 de
7 bin kredi ödeyebilirim kalan 6 ile de kızımla geçiniriz diye düşünüyorum zaten kira vermiyorum . Sanırım bu sekılde 3-4 yıla bitiyor
sen ne takıyorsun böyle bir adamı seni kovan zorda bırakan umursamayan biriyle olma elinde tüm imkanlar var benim elimde imkan olmadığı halde zorlanacağımı bile bile gideceğim

Memurum ben maaşım artıyor düzenli olarak kira da artacak hep sabit kalmayacak
Maaşın 3 artıyorsa sütün kıymanın benzinin elektriğin fiyatı 5 artıyor balım....hele çocuk okula başlayınca herşey altüst oluyor. Umarım kira gelirin düzenli olur bu 3-4 yıl kesintiye uğramaz. Yoksa maaşının neredeyse 4 te üçünü krediye bağlamak çok yoracak seni. Ne olursa olsun nafaka baglat bu yüzden. Sakın gurur yapıp vazgeçme nafakadan

Maaşın 3 artıyorsa sütün kıymanın benzinin elektriğin fiyatı 5 artıyor balım....hele çocuk okula başlayınca herşey altüst oluyor. Umarım kira gelirin düzenli olur bu 3-4 yıl kesintiye uğramaz. Yoksa maaşının neredeyse 4 te üçünü krediye bağlamak çok yoracak seni. Ne olursa olsun nafaka baglat bu yüzden. Sakın gurur yapıp vazgeçme nafakadan
+1
Çocuk için kesinlikle almalısın o nafakayı.
Hem yapıp edip sıyrılmasına izin verme, sonra cok pisman olursun. Onun da cocugu, verecek tabii nafakasini.

+1
Çocuk için kesinlikle almalısın o nafakayı.
Hem yapıp edip sıyrılmasına izin verme, sonra cok pisman olursun. Onun da cocugu, verecek tabii nafakasini.
Soy davasından sonra açacakmış nafaka davası, şimdilik beklemede. Konu sahibi aklı başında bir kadın, evladının hakkını bırakmayacak inşallah

Konu sahibinin de burada ki arkadaşlarında araba meselesine takılması çok komik değil mi?
Adam karaktersizin önde gideni, çocuğu kabul etmeyip sizin namusunuza laf ediyor, çocukla işi yok istemem diyor, siz aaa düşünmedi arabayı da aldı gitti, diyorsunuz.
Adam utanmasa evi de alırdı ki uğraşmış zaten. Siz hala araba diyorsunuz, yaşadıklarınız deniz siz dere de boğuluyorsunuz.

Valla basit değil :-) araba fiyatları = ev fiyatları oldu nerdeyse. En kötü hurda araba 300000 birim para şu anda. Domatesin kilosu 25 , benzin litresi 23 birim, asgarî ücret kira bedeli oldu...saçma sapan bir ülke olduk, biz içindeyken bile anlamıyoruz, senin uzaktan anlamaman çok normal
Dunyanın en ıyı ekonomisi ıyı olan 5.olan ingiltere de Barış baskan 90 bin memurun ısten atılması ıcın bakanlara talimat vermıs durumlar gittikçe kotuye gidiyor orda

Konu sahibinin de burada ki arkadaşlarında araba meselesine takılması çok komik değil mi?
Adam karaktersizin önde gideni, çocuğu kabul etmeyip sizin namusunuza laf ediyor, çocukla işi yok istemem diyor, siz aaa düşünmedi arabayı da aldı gitti, diyorsunuz.
Adam utanmasa evi de alırdı ki uğraşmış zaten. Siz hala araba diyorsunuz, yaşadıklarınız deniz siz dere de boğuluyorsunuz.
Evi kurtardı inşallah o yüzden araba diyebiliyor, ağrın neredeyse canın orada hesabı, kızı şu an iyi herhalde ki o konuya değinmedi bu gün. Konu sahibinin savaşı çok büyük, adamdan kurtulup ailesiyle savaşacak daha, azıcık bununla oyalansın ki aklı o kısımlara kaymasın şimdilik

Kendi evladına benden değil diyen, 10 yıllık karısına sırf pislik olsun diye onu aldattığını söyleyen "adamdan" araba olmazsa sorun yaşarlar, çocuğa birşey olursa ne yaparlar diye düşünmesini beklemek hiç gerçekçi değil işin açıkçası.

Eşinizin davayı çekişmeliye çevirmemesi onun profilinde biri için iyi birşey. Umarım son anda bir pislik yapmaz.

Evi kurtardı inşallah o yüzden araba diyebiliyor, ağrın neredeyse canın orada hesabı, kızı şu an iyi herhalde ki o konuya değinmedi bu gün. Konu sahibinin savaşı çok büyük, adamdan kurtulup ailesiyle savaşacak daha, azıcık bununla oyalansın ki aklı o kısımlara kaymasın şimdilik
Kızım iyi çok şükür
Bol bol oynuyorum
Beraber dondurma falan yaptık
Mutlu oldu
Evet daha sırada ailem var maalesef burası kapansın onlar başlayacak
Şu evi kurtarayım test sonuçlansın nafaka için de dava açacağım
Geçen yıl sinir krizi geçirmişti
O fotoğrafları gördüm dün artk canım yanmıyor
Ne düşüneceğimi de şaşırdım karışık kafam aslında
En mantıklı olabilecek şekilde süreci geçirmeye çalışıyorum

Kelndim öğretmenin çocuğu kendi sınıfıma alacağım zaten . Nafaka davası şu dertten kurtulayım açacağım. Kira da sıkıntı olmaz , o ev çok iyi bir yerde asla boş kalmaz zaten eşim bu yüzden kudurdu

Çoğu zaman hayalimizdeki insanın karşımızdaki insan olduğuna inandırıyorz kendimizi, yaptığı her şeye kılıf buluyoruz onu aklamak için, bu sevgiden kaynaklanan bir zaaf, gerçekler böyle çat diye yüzümüze çarpınca sarsılmamız çok normal, bu kadar canınızı acıtabildiğine göre aslında bu ilişkiyi hep siz taşımışsınız. Çok şükür artık taşımayacaksınız inşallah
Tespitleriniz o kadar doğru ki
Evet hep yükü ağır olan yapıcı olan taraf oldum ben
Taşıdım yani
Ve karşımdaki insan sürekli adamlıktan vs bahseden biriydi
Artk yükümü atıyorum
Maddi olarak belki biraz zorlanırım eskisi gibi rahat yaşayamam ama umrumda da değil
En azından artık hakarete maruz kalmayacağım sürekli tetikte olmayacağız kızımla

Kendi evladına benden değil diyen, 10 yıllık karısına sırf pislik olsun diye onu aldattığını söyleyen "adamdan" araba olmazsa sorun yaşarlar, çocuğa birşey olursa ne yaparlar diye düşünmesini beklemek hiç gerçekçi değil işin açıkçası.

Eşinizin davayı çekişmeliye çevirmemesi onun profilinde biri için iyi birşey. Umarım son anda bir pislik yapmaz.
Tek duam bu
Ama o da anlaşmalı istiyor ve ikna etti sanki o avukat arkadaşı
Umarım salı günü biter

Tek duam bu
Ama o da anlaşmalı istiyor ve ikna etti sanki o avukat arkadaşı
Umarım salı günü biter
Dna testi istemesi korkunç bir detay. Ne kadar acı olmuştur sizin için. Normalde anne baba ayrılınca çocuğa üzülürüm ama adam çocuk benden değil demiş. ne verebilir ki çocuğa. kararlı duruşunuz çok güçlü bir izlenim veriyor. eminim başarırsınız💕

Dna testi istemesi korkunç bir detay. Ne kadar acı olmuştur sizin için. Normalde anne baba ayrılınca çocuğa üzülürüm ama adam çocuk benden değil demiş. ne verebilir ki çocuğa. kararlı duruşunuz çok güçlü bir izlenim veriyor. eminim başarırsınız💕
Ve DNA testi demesini kendınce bir dünya mantıklı ! Nedene dayandırıyor
Yok 8 sene önce öğretmen arkadaşı babasıyla ben yokken evde kaldı
Yok ben geldiğimde öğretmenler odasında kapısı kaplı sekılde bir öğretmenle karşılıklı oturuyordu !!!
Yok bundan 8 sene önce telefonunda swarm uygulaması vardı !! (Uygulamayı sadece ne olduğunu merak edip indirmiştim daha doğrusu iki tane yakın arkadaşımda vardı ve bende ilken hep check in yapıyorlardı bana sende indir etiketleyelim demişlerdi o sekılde )
Neyse bunlar çocuğun babasının o olmadığının delilleri oluyor ona göre !
Benim üstüne titrediğim pamuklara sardığım kızım için bunu yazdı ya o an içimden bişeyler kopup gitti…. Bazen bende kızım için üzülüyorum tabiki isterdim bir aile ortamında büyümesini , ama böyle bir baba olmasın daha iyi
Umarım dua edin salı günü bu iş bitsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X