Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ev zaten silinmiş.. arabadan neden payınızı almıyorsunuz?

Kızacak bir durum yok ki.
Duygularınız gayet normal, çocuk benden değil noktasına gelen bir adama hangi çocuğunu göstereceksiniz.
Sonrasında süreç nasıl ilerler, adam illa görmek istiyorum der mi, kızınız bu durumda bir eksiklik hisseder sıkıntı Yaşar mı, görmek ister mi, zaman gösterir.
Baktınız herşey süt liman, hiç görmesin daha iyi, zaten kendi çocuğu değil ya!

Bu arada kendı kafamda hep muhasebe yapıyorum
1,5 yol önceki tartışmada konu açmışım
Burada , benim canımı yakmak için kızımın kalbini parçalamış , müthiş baba
Burada bitmeliymiş aslında….. şimdi boşanırken en ufak suçluluk duygusu yok kızıma karşı , ona bşr aile ortamı veremedim ama sevgimi vereceğim . Herseyden herkesten daha fazla seven bir annesi var onu..

Şunu anladım
Bana olan öfkesini , en zayıf noktam olan kızım üzerinden boşaltmaya başlamış son iki yılda
İnsan kendı evladına da acımaz mı ya . Sinirlenince bu kadar mı gözü döner
Kendı çocuğuna dahi merhameti olmayan biri bana zaten hiç acımamış .
Yediririm ben kızımdan vurmayı ona.
Hala beklemiyor bunu biliyorum boşayacağımı
Mal gibi ortada kalsın da görsün babayı özleme ne demekmiş

Hatırladım konunu, okumuşum,hatta belki yorum da yazmışımdır. gerçekten o zaman bitirmeliymişsin. Ama şöyle de düşün, çok yaralanmış olmasına rağmen kızın neden boşandığınızı çok iyi bilecek yaşta şu an, o zaman olsa anlaması çok zor olurdu. İnşallah ailen duruma vakıf olmadan kurtulursun bu işten. O zaman nasıl barıştınız ki adam gemileri yakarak gitmiş zaten

Mal gibi ortada kaldi diye haber vereceginiz gunleri bekliyoruz gercekten.

Sabah eve geldi kapıya kızım koştu beyse onu görünce çat diye yüzüne kapattı
Sonra aç dedim açtı
Neyse üstünü giy avukat arayıp duruyor gidelim yanına dedi
Gittik kızımla o dışarda stajyerlerin yanında o Dışarda bekledi
Hersey satılıp ikiye bölünsün dedi
Avukat kabul etmedi
Ev için altın vermiş araba içşn para vermiş dedi
Araba için para verdiği ne malım ispatlayamaz elden verdi derim dedi
Bende makbuz var dedim
Avukat onun tüm ısrarlarına rağmen ona çekişmeli nin yıllar sürebileceğini , üstelik öyle olursa hem bana 400 gram altın hem manevi tazminat vs alabilir dedi en son avukat bir arkadaşını aradı o kabul et deyince kabul edip imzaladı
Çocuk için DNA testi yaptıracağım dedi
Senden çıkınca yüzüne nasıl bakacaksın dedim benden çıksa bile istemiyorum dedi aynı sana benzemiş kendin gibi yapmışsın çocuğu da dedi .
Bende evet dedim annesi gibi onurlu ve güçlü
Ben diyor yıllar sonra babamı görmek istiyorum derse aklımda şüphe kalmasın diye test istedim benden çıkmazsa zaten işim yok
Ben evlenirsem eğer bu çocuk benden ise ona evimi de açarım gönlümü de açarım, dedi
Bende hiçbir yerini açma. Annesine bu kadar iftira atan eziyet eden birini aramaz benim kızım merak etme dedim .
Zaten o lafın üstüne kanım da dondu nafaka da istemiyorum lanet olsun sana dedim , yoksa boşanmıyor mal mülk derdine düşmüş .
Neyse kavga etmemek için kızın yanına gittim döndüğümde avukata ben bunu hiç dövmedim sinirli değilim falan diyordu bende dedim ki o kırdığın kapı mobilyalar iftira belki yüzümde patlamadı ama benim için Tokattı onlar dedim
E bu avukata niye sinirlenip girişmiyorum dedi bende erkek cunku dedilm
Bana aynen şunu dedi avukatta tam önümüzde ,
Merak etme ben bu adamı dövebilecek güçteyim dedi
Şaka gibi
Ya dedim sen be zaman anlayacaksın bu iş kaba kuvvetle olmuyor
Neyse avukat susturdu bizi
İmzaladı protokolü
Madem araba bende kalıyor ver anahtarı dedi
Verdim .
Avukata görüşürüz dedi giderken kızımın yüzüne bile bakmadı ….. kızım arkasından bakakaldı …..
Arabayı bizden alıp gitti okula bile bırakayım demedi
Oradan taksiyle okula geldik kızımla
Bugün dava açıldı
Haftaya duruşma olacak avukat bir celsede biter dedi .
Artık buradan sonra daha güçlü olmalıyım
Eşyaların parasını ödersen sende kalabilir dedi
Bilemiyorum boşanma olsun ona öyle bakacağız ama avukat protokole eşyalar üstünde hak iddia etmedi yazmış onun için
Ama o bunu fark etmedi imzaladı
Neyse şimdi arabam yok
Avukat boşandıktan sonra araba al çünkü ortak mal olacak yine şimdilik taksiyle idare et dedi
Boşandıktan sonra sanırım araba sorunum olacak ama alırım yani kredi çeket öderim yapacak bişey yok
Eve kafayı takmıs ev 1,5 milyon değerinde diye onunla kafayı bozmustu
Zor vazgeçti, sen okuldayken eşyalarımı alırım dedi tamam dedim
Anahtarı da bırak yoksa kilidi değiştireceğim dedim , yanlışım olduysa affola o kadar değişik duygular içindeyim ki
6 saat ders anlatacağım şimdi
Neyse artık çok daha güçlü olmalıyım ……..

Aynen ev ev diye yırtındı resmen
Ama ev gerçekten 1,5 değerinde
Avukat zorla ikna etti
Bide orada dedim ki biz kızımla dik duracağız
Bana diyor ki göreceğiz nasıl duracağını
Seni ilgilendirmiyor dedim artık hiçbirşeyimiz
Evi alamamak çok zoruna gitti
Oradan 750 bin arabadan 300 bekliyordu
Avucunu yaladı

Neden nafakadan vazgeçtin canim o çocuğunun rızkı.
Sen güçlü bir annesin eşin gercekten nankörün tekiymiş.
Evlenecekmiş evleneceği kadına acıdım şimdiden.
Iyi tarafından bak canım yıllarca mahkeme mahkeme gezmeyeceksin bir celsede bitecek sende kızında çok mutlu olacaksınız.
Babalık davasi açacağım demiş bırak açsın sonucu görünce b.k gibi kalacak sende karşılığında manevi tazminat davası acarsın.
Kızınla çok mutlu olmanı canı yürekten istiyorum

Nafaka almamakla hata etmişsin uzun vadede kızının ihtiyacı olacak ama evin sende kalması ve eşyaları alamayacak olması güzel. Allah belasını versin demek istiyorum, insan bir çocuğa bunu nasıl yapar ya. Sabırlı ol, ağlama falan demeyeceğim böyle bir adama harcadığın yıllara ağlayacağına çok eminim. Kurtulduğuna şükret, araba alınır hiç dert değil. Tam bir şerefsizmiş avukatı dövecek öyle mi bu kadar hızlı kurtulursan bir çocuk sevimdir, şükredecek çok şeyin var

O zaman çekişmeliyw dönecekti
İnan istemiyorum ben bakarım kızıma .
Benden çıksa bile istemiyorum diyen adamın parasını da istemiyorum
Yani haksız da sayılmazsın o konuda ama öyle ya da böyle babası. Yarın öbürgün her türlü masrafları artacak. Özel okulda okutmak istersen zorlanırsın mesela.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Kurtuluyor olmana çok seviniyorum arkadaşım gerçekten. Konumu başından beri okuyorum. Ara ara aklımdan geçiyorsun. Yanında olsam kocaman sarılırdım sana.

Avukat şimdi başka türlü razı olmayacak diye böyle dedi
Babalık davası sonuçlanınca dava açarız her türlü alacağız dedi nafaka mecbur diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…