Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son durum nedir açtınız mı davayı

❤️

diğer gün döneceklermiş , akrabalardan birinin düğünü varmış , renk vermemek en doğrusu
Çok sevindim, inşallah gerçekten vakitlice giderler
O konularda kesin sıkıntı çıkaracak
Bir ev bir araba var ben ev isteyeceğim kesin carlayacak
Ortak eviniz de mi var. Böyle bir durumda hakaret davası tazminatı olarak isteyin evi, evin tamamını bana bıraktığın takdirde hakaret davası açmayacağım dersiniz, tazminattan fazlasını yapar evdeki hakkı 😁

Annenizin üzerine olan evse eğer bahsettiği ondan bir cacık çıkaramaz zaten, boşa kudurmuş olur

Ev annenizin üzerine değil mi? Ondan hak iddia edemez. Arabayı da vermek istemezse bile ikiye bölünür.
Evet bu ev annemin ama benim memleketimde bir ev var , ben tüm altınlarımı vermiştim o zaman sadece alyansım kalmıştı 400 gram altındı .
Üstünü o kredi çekmişti o yüzden onun adına
Araba da babasının adına olan bir indirimle alındığı için babasının adına ama parasını firmay ben ödemiştim ve makbuz da duruyor
Çok karışık
O zaten araba babamın üstüne ev de ikiye bölünür kurtulurum gider hesabı yapıyor ama öyle olmayacak o iş
Araba nın ederi 550 falan ev de 1 milyon 100 civarı

Çok sevindim, inşallah gerçekten vakitlice giderler

Ortak eviniz de mi var. Böyle bir durumda hakaret davası tazminatı olarak isteyin evi, evin tamamını bana bıraktığın takdirde hakaret davası açmayacağım dersiniz, tazminattan fazlasını yapar evdeki hakkı 😁

Annenizin üzerine olan evse eğer bahsettiği ondan bir cacık çıkaramaz zaten, boşa kudurmuş olur
Yok annemin evle işi olamaz zaten de
Diğer eve carlar

Evet bu ev annemin ama benim memleketimde bir ev var , ben tüm altınlarımı vermiştim o zaman sadece alyansım kalmıştı 400 gram altındı .
Araba da babasının adına olan bir indirimle alındığı için babasının adına ama parasını firmay ben ödemiştim ve makbuz da duruyor
Çok karışık
O zaten araba babamın üstüne ev de ikiye bölünür kurtulurum gider hesabı yapıyor ama öyle olmayacak o iş
Düğün CD si, arabayı alırken size verilen makbuz , varsa ortak banka hesabı dokümanları ...vs hepsini topla ver avukata. Hatta mümkün olsa da annenize kira bedeli çıkarsanız. Oturduğunuz sürenin kira bedelini de size ödese...Donuna kadar al şrf..n

Son düzenleme:
Çok karışık
Siz yarın avukata gidip eve şerh koydurun. Bu şerefsiz şu an evi satmaya çalışıyor olabilir.

Çok karışık
Burada başka bir durum daha var. Usulsüz araç alımından da şikayetçi olunabilir. Oradan sıkıştırın, araba zaten sizde, evin tamamını bana bırakmazsan bu makbuzlarla ve arabayı babanın kullanmadığına dair delillerle şikayet ederim evin parasından daha fazlasını kaybedersin diyebilirsiniz. Usulsüzlük var ortada

Ay çok komplocu gördüm kendimi, senin ex koca beni bile yaktı intikam ateşiyle

Bir de bana diyor ki ben geceleri görevdeyken eve kimleri aldın
Sonra kusura bakma
Şaka gibi
İnanın eşimi tanıdığım günden beri bir erkek eli elime değmedi. En çok ta buna üzülüyorum zaten
İftiraya uğramak çok ağır birşey hemde çocuğunun babası tarafından
Bunu da mı dedi? Yok artık ya. Bütün pislik yüzünü göstermiş. Tek iyi tarafı ne biliyor musun bunca şeyden sonra senin bu evlilik için yapabileceğin hiçbir şey kalmamış. Kızına karşı elinden geleni yapmış yeterince tahammül etmiş olmanın vicdan rahatlığı olacak. Acaba diyeceğin bir şey bırakmamış.

Bunu da mı dedi? Yok artık ya. Bütün pislik yüzünü göstermiş. Tek iyi tarafı ne biliyor musun bunca şeyden sonra senin bu evlilik için yapabileceğin hiçbir şey kalmamış. Kızına karşı elinden geleni yapmış yeterince tahammül etmiş olmanın vicdan rahatlığı olacak. Acaba diyeceğin bir şey bırakmamış.
O günlüğü saklayıp kızına okutsa yeter zaten. Çok sabretmiş konu sahibi

Düğün CD si, arabayı alırken size verilen makbuz , varsa ortak banka hesabı dokümanları ...vs hepsini topla ver avukata. Hatta mümkün olsa da annenize kira bedeli çıkarsanız. Oturduğunuz sürenin kira bedelini de size ödese...Donuna kadar al şrf..n
Evet hepsini yazdım deftere , kızım mor rengi çok sever sırf bu yüzden mor defter almıştım bu işe kullanacağımı nereden bileğim
Bu arada faturalar şöin kira sözleşmesi var
Ama hiç para ödemedik , gerçi elden verdim der kurtulur
Siz yarın avukata gidip eve şerh koydurun. Bu şerefsiz şu an evi satmaya çalışıyor olabilir.
Bunu yapacağım . Doğru
Burada başka bir durum daha var. Usulsüz araç alımından da şikayetçi olunabilir. Oradan sıkıştırın, araba zaten sizde, evin tamamını bana bırakmazsan bu makbuzlarla ve arabayı babanın kullanmadığına dair delillerle şikayet ederim evin parasından daha fazlasını kaybedersin diyebilirsiniz. Usulsüzlük var ortada

Ay çok komplocu gördüm kendimi, senin ex koca beni bile yaktı intikam ateşiyle
Avukata soracağım yazdım
Vallahi bunu da dedi . Ben yokken görevdeyken eve kimleri aldın sen geceleri dedi yüzüme baka baka .
Vicdanım rahat zaten ama kızım bugün sanki duvar ördü bana agresifleşti suçladı mı bilmiyorum üzüldü tabi ki . Ama bu onun için daha iyi , ben onu korumak için bitiriyorum asıl bu işi .
O günlüğü saklayıp kızına okutsa yeter zaten. Çok sabretmiş konu sahibi
İnanın avukat bana aynısını dedi
Yani gaz vermek istemem ama son derece fazlasıyla dayanmışsınız dedi
Bu kadar dirayetli sabırlı olmanız şaşırtıcı dedi
Bende dedim ki
Eşim beni kaybetmek istediği için kaybediyor cunku ben en katlanılmayacak şeylere bile katlanan biriyim dedim ..
Aynen ya, burdaki herkesi delirtti pislik. Bu kadına bunu yapmayacaktin oolum, yüzlerce kadının bedduası yakacak seni:KK12:
Yaaa sizler olmasanız ne yapardım bilmiyorum
İyi ki yazdım o gün otobüste giderken , iyi ki varsınız

Avukatım onu aradı , hafta içi uğrayacağım demiş . Bende anlaşmalı düşünüyorum demiş kısaca görevden dınmesini bekliyoruz umarım bir an önce gider
Tertemiz bir şekilde kurtulmanızı dilerim Allah yar ve yardımcınız olsun

Evet hepsini yazdım deftere , kızım mor rengi çok sever sırf bu yüzden mor defter almıştım bu işe kullanacağımı nereden bileğim
Bu arada faturalar şöin kira sözleşmesi var
Ama hiç para ödemedik , gerçi elden verdim der kurtulur
Kira sözleşmesi varsa daha iyi. Makbuz yok elinde , ödedim dese de kimse inanmaz. Boşanma davasından sonra annen ayrı bı dava patlatsa aslında. Toplu kirayi da odetsen bu armuta, negzel olur

Yok canım ya şuan anladığını zannetmiyorum zaten görevden dolayı ayrı kalıyorlarmış alışkın kızın. Ayrıca aldığımız her kararın iyi kötü tarafları var. Senin bu kararın kızın için de senin için de en iyisi. Biz yaşadıklarının Bi kısmını biliyoruz. Ama ayinesi iştir kişinin, bu olaydan nasıl Bi adam olduğunu anladık. Böyle Bi babayla, günden güne mutsuz ve agresifleşen anneyle büyüyeceğine huzurlu Bi şekilde annesiyle büyür. Babayla da fırsat buldukça zaman geçirir kısa vakitler kıymetli olur o da kızına daha güzel davranır. En güzeli olsun kızın ve senin hakkında, Allah bütün hayırlı kapılarını açsın.

Kızlar Allaha şükür keseden gelen bi su değilmiş
Hatta kesedeki ayrılmamda düzelmiş suan kanamanın nedenini araştırıyorlar

Tavsiyem odur ki, anlaşmalı boşanma şartlarını iyice netleştirin ve bir an önce bitsin kaygısıyla taviz vermeyin. Avukatınızla yarın mutlaka bu konuları görüşün, ertelemeyin.
Eşiniz, ben de anlaşmalı olsun istiyorum dediğine göre, sizi az buçuk şeye razı edeceğini düşünüyordur.
Hanımlardan dile getirenler olmuş, sizin bilmediğiniz bir b planı( görüştüğü başka biri) olduğuna (çevremde gördüğüm bir çok olaydan sonra) kuvvetle ihtimal veriyorum.
Çocuğunuzun hakkını ve kendi emeklerinizin karşılığını mutlaka alın.

Kızlar Allaha şükür keseden gelen bi su değilmiş
Hatta kesedeki ayrılmamda düzelmiş suan kanamanın nedenini araştırıyorlar
Ay kızlar pardon ben telaşla başka yere yazmışım🤣🤣🤣
Mune Mune rica etsem düzelte bilirmisin çok alakasız saçma bişey oldu😂

Tavsiyem odur ki, anlaşmalı boşanma şartlarını iyice netleştirin ve bir an önce bitsin kaygısıyla taviz vermeyin. Avukatınızla yarın mutlaka bu konuları görüşün, ertelemeyin.
Eşiniz, ben de anlaşmalı olsun istiyorum dediğine göre, sizi az buçuk şeye razı edeceğini düşünüyordur.
Hanımlardan dile getirenler olmuş, sizin bilmediğiniz bir b planı( görüştüğü başka biri) olduğuna (çevremde gördüğüm bir çok olaydan sonra) kuvvetle ihtimal veriyorum.
Çocuğunuzun hakkını ve kendi emeklerinizin karşılığını mutlaka alın.
Yok sırf hemen bitsin diye ona gününü gün ettirecek değilim
Gerekirse çekişmeli ye dönsün ama bir üyenin de yazdığı gibi bana hem iftira atıp hem kızımla tonlarca sıkıntı yaşamama neden olup hemde yatağında rahatça uzanmamalı .
Muhtemelen o araba bende kalır evin yarısını veririm gider diye hesap yapıyor ama yediririm o hesabı ona az gerekirse çekişmeli olsun öyle az şeye razı olup gidecek değilim on yılımı mutsuz geçirdim onun yüzünden
Bir de şimdi kanımı emmesine izin vermeyeceğim
Avukatımla yarın gidip yüz yüze görüşeceğim bi deftere Notlar aldım onu paylaşacağım
Ona göre konuşsun

Yok canım ya şuan anladığını zannetmiyorum zaten görevden dolayı ayrı kalıyorlarmış alışkın kızın. Ayrıca aldığımız her kararın iyi kötü tarafları var. Senin bu kararın kızın için de senin için de en iyisi. Biz yaşadıklarının Bi kısmını biliyoruz. Ama ayinesi iştir kişinin, bu olaydan nasıl Bi adam olduğunu anladık. Böyle Bi babayla, günden güne mutsuz ve agresifleşen anneyle büyüyeceğine huzurlu Bi şekilde annesiyle büyür. Babayla da fırsat buldukça zaman geçirir kısa vakitler kıymetli olur o da kızına daha güzel davranır. En güzeli olsun kızın ve senin hakkında, Allah bütün hayırlı kapılarını açsın.
Bende zaten bitirmenin beni daha mutlu bir ben yapacağına inanıyorum. Ben mutlu olunca kızım da mutlu olacak .
Devam etse kavgalar vs kalp kırıklıkları aynen devam edecek şu an bir ipi koparmak için her şart oluşmuş durumda , bu anı değerlendirmeliyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X