- 8 Ağustos 2010
- 3.033
- 4.069
Tabiki onu siz iyi tanıyorsunuz ama her şekilde çirkefe bağlayacak gibi geliyor bana umarım ben yanılırım ve en hafif şekilde atlatırsınız InşAllahBen artık geri vites yapmaz diye düşünüyorum
Canına minnet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki onu siz iyi tanıyorsunuz ama her şekilde çirkefe bağlayacak gibi geliyor bana umarım ben yanılırım ve en hafif şekilde atlatırsınız InşAllahBen artık geri vites yapmaz diye düşünüyorum
Canına minnet
İnşallah şartlarda anlaşırızTabiki onu siz iyi tanıyorsunuz ama her şekilde çirkefe bağlayacak gibi geliyor bana umarım ben yanılırım ve en hafif şekilde atlatırsınız InşAllah
Hayır canım ne alakası var. Aldatmadan şüphelenenler vardı ya. Belki de hayatında biri olduğu için bu kadar umursamaz demek istedim.Ne gibi ?
Beni mi suçluyorsunuz şimdi ?
Evet bende az önce bir arkadaşımla onu konuştum.. bir balık yüzünden kavga ettik , bşr daha geri donme ile başladı , DNA testinde ipler koptu , şimdi herkes kaderine razı .. çok değil iki hafta önce , bi sorunumuz yok gibiydi , bugün anlaşmalı olsun diye düşünüyoruz ….Konunu başından beri takip ediyorum, dünya / insanlar ne garip değilmi, bir balık konusu nerelere geldi…
insana eşinin namusuyla ilgili iftira atmasımı yoksa aldatmasımı daha kötü, hangisi daha ağır basar, bunu düşündüm bugün kendi kendime…
Allahtan ona muhtaç değilsin, senin ve yavrunun hakkında hayırlısı ne ise en kısa zamanda kolay bir şekilde o olur inşAllah
Herşey onun için ….Böyle kararlı bir duruş sergileyerek kızınıza örnek oluyorsunuz. Oda ileride kendini ezdirmeyecek, boyun eğmeyecek.
Hayatın size ve kızınıza çok güzel günler getirmesini diliyorum, şansınız açık olsun.❣
Ahhh çok üzüldüm ve seni çok iyi anlıyorumEvet bende az önce bir arkadaşımla onu konuştum.. bir balık yüzünden kavga ettik , bşr daha geri donme ile başladı , DNA testinde ipler koptu , şimdi herkes kaderine razı .. çok değil iki hafta önce , bi sorunumuz yok gibiydi , bugün anlaşmalı olsun diye düşünüyoruz ….
Aldatması umrumda değil, benim namusuma laf ettikten sonra… ben sadece kızımla kurtulmak istiyorum. Canım acıyor, on yılım çöp olmuş gibi hissediyorum ama kızım herşeye değer ., iyi ki olmuş .. umarım anne baba bir arada olanlara çok özenmez çok eksiklik yaşamaz .
Karmakarışık oldum nedense ne tuhaf ..
Öfke kontrolü olmayan kapıları kıran, anne sessiz olalım babam kızmasın diye çocuğunu korkutmuş Bi babayla büyümesindense annesiyle sakin ve mutlu Bi hayat yaşaması daha iyi. Bence hiç kafan karışmasın. Ne güzel geziyorsunuz alışveriş yapıyorsunuz huzurlu huzurlu. Yemek istediğiniz bir şey olunca olayları git gelme DNA istiyoruma getirecek Bi gereksiz yok hayatınızda. Her evde kavga olur ama hangi erkek karısına böyle birşey söyler sırf sinirli diye. En ufak geri adım atmadı. Bu adamla bugün barışsaydın yine benzer şeyler yaşayacaktın büyük ihtimalle. Baba da babalığını yapar yapmazsa da siz eksikliğini çok hissettirmezsiniz. Çıkın gezin tozun anne kız. Kafanızı dağıtın bu ara. Böyle şeyler hissetmen normal. En kötü koca da olsa yılların alışkanlığı var insan üzülür tabi.Evet bende az önce bir arkadaşımla onu konuştum.. bir balık yüzünden kavga ettik , bşr daha geri donme ile başladı , DNA testinde ipler koptu , şimdi herkes kaderine razı .. çok değil iki hafta önce , bi sorunumuz yok gibiydi , bugün anlaşmalı olsun diye düşünüyoruz ….
Aldatması umrumda değil, benim namusuma laf ettikten sonra… ben sadece kızımla kurtulmak istiyorum. Canım acıyor, on yılım çöp olmuş gibi hissediyorum ama kızım herşeye değer ., iyi ki olmuş .. umarım anne baba bir arada olanlara çok özenmez çok eksiklik yaşamaz .
Karmakarışık oldum nedense ne tuhaf ..
İnsan verdiği emeğe acıyor sadeceÖfke kontrolü olmayan kapıları kıran, anne sessiz olalım babam kızmasın diye çocuğunu korkutmuş Bi babayla büyümesindense annesiyle sakin ve mutlu Bi hayat yaşaması daha iyi. Bence hiç kafan karışmasın. Ne güzel geziyorsunuz alışveriş yapıyorsunuz huzurlu huzurlu. Yemek istediğiniz bir şey olunca olayları git gelme DNA istiyoruma getirecek Bi gereksiz yok hayatınızda. Her evde kavga olur ama hangi erkek karısına böyle birşey söyler sırf sinirli diye. En ufak geri adım atmadı. Bu adamla bugün barışsaydın yine benzer şeyler yaşayacaktın büyük ihtimalle. Baba da babalığını yapar yapmazsa da siz eksikliğini çok hissettirmezsiniz. Çıkın gezin tozun anne kız. Kafanızı dağıtın bu ara. Böyle şeyler hissetmen normal. En kötü koca da olsa yılların alışkanlığı var insan üzülür tabi.
Oh mis valla boşver. Bol bol tatil yapın. Gezin tozun. Seni darlamayacak arkadaşlarınla buluş. Aklına gelip hüzünlendikçe keyifli birşeyler yapın. Baktın duygulandın çıkın yürüyüş yapın, gidin Bi kahve için. Kızın sana en iyi arkadaş eş bıcır bıcır mutlu eder.İnsan verdiği emeğe acıyor sadece
On sene ben bu adama yemek yaptım temizliğini yaptım çocuk doğurup büyüttüm her zaman yanında olmaya çalıştım
Ama hepsi yalan oldu
Gerçi yalanmış ta zaten
Ömür gideceğine on sene gitsin ne yapalım
Okul kapansın hemen Karadeniz turu yapacağım kızımla , erken rezervasyon yaptım bugün .
Kızımı piyano dersine yazdırdım . Babası istemezdi çok saçma derdi , benim de gitarım var aslında biraz çalıyordum ama iyi değildim , işte basit çocuk şarkıları falan çalabiliyordum kırmızı balık falan neyse . ilerletmek istemiştim , gereksiz demişti , sanki sesin mi var , yani ebet sesim iyi değil, kendım de gitarda ilerlemeye çalışacağım , yarın aynı yerde kızımla dersimiz var .
Düşünmemeye çalışacağım.
Yani barışsam bile yüne aynı yerde patinaj cekıyor olurduk
İnsan geriye baktıkça , yürümesi zorlaşıyor
Evet kızım bana diyor ki anne sen ağlarsan bende ağlarımOh mis valla boşver. Bol bol tatil yapın. Gezin tozun. Seni darlamayacak arkadaşlarınla buluş. Aklına gelip hüzünlendikçe keyifli birşeyler yapın. Baktın duygulandın çıkın yürüyüş yapın, gidin Bi kahve için. Kızın sana en iyi arkadaş eş bıcır bıcır mutlu eder.
Küçücük ama babasından akıllıEvet kızım bana diyor ki anne sen ağlarsan bende ağlarım
Babam olmasın çünkü o seni ağlattı
Ben seni ağlatanları istemem diyor
Şaka gibi
Bence de , çocuktaki beyin onda yokKüçücük ama babasından akıllı
Kızın kaç yaşında canım?Dün , vekalet için fotoğraf ararken çekmecede Eski günlüğünü buldum
Yazıp bırakmışım
Çoğunlukla küfür hep varmış
Aslında çok önce bitmesi gerekirmiş
Ama kızım iyi ki olmuş
Onun için asla pişman değilim
Umarım o da beni suçlamaz ilerde
Böyle bir adamı neden baba yaptın demez
Okuduğum şeyler gerçekten üzücü
Yani bende de hatalar var ama onun öfkesi yıkıcı herseyi alıp götüren cinsten
Bşr kavgada bana Allah tan korkun yok ki benden olsun demiş
Öbüründe kadınsın haddini bil demiş
Kısaca demiş te demiş
Kızım için ne olursa olsun suçluluk duymayacağım
5Kızın kaç yaşında canım?
Allah tan tek dileğim , kızımın da ilerde bu cümleleri kurabilmesi …..Annem sizinle ayni seyi yasadi. Annemin de cani hamburger cekmis, hikaye ayni. Annem o gun bosanmaya karar verdi. Ben kucuktum.
Sonuc; anne! babam gidince biz zengin mi olduk demisim, cunku hic birsey almaz gitmemize izin vermezdi.
Ablamin yasi buyuktu bosanana kadar babam annem buyudu, ben sadece annemle.
Ablam icine kapanik, ozguveni olmayan, ilgi sevgi arayan bir kadin oldu, ben ozguvenli, cocuklugumdan bu yana huzurlu mutlu bir evde buyudum. Annem Cok gucluydu, hic eksikligini hissetmedim. Hala keske daha once yapsaymisim senin icin bekledim der.
İnsanlar anne baba buyusun diye cocuklarini mutsuz bir ailede buyutuyor. Hayir! Huzur mutluluk herseyden onemli. İleride verdiginiz en dogru karar oldugunu anlayacaksiniz. Asla uzulmeyin ve cocugunuzu mutsuz olacak diye dusunmeyin. İyi ki bosanmis canim annem o da mutlu ben de…