Tabiki de tek suçlu o sizin yerinizde ben olsam aynı şeyi yaparım tekmeyi vurur hayatımda şimdiye kadar olmayan adamı defeder kızımla mutlu mesut yaşamaya devam ederdim, bu benim peki siz bu önemli süreçte ne hissediyorsunuz güçlu musunuz ? Kaldırabilecek misiniz ağlarken göz yaşınızı silecek kimse yokken kendiniz silebilecek misiniz , size bir çok iftira atma potansiyele sahipken buna göğüs gerebilecek misiniz o
Üç tanr yakın arkadaşlarım var birisi de eşinden ayrıldı onun da çocuğu var ama mutluyum diyor o kız da
Diğer kızlar da beni dinliyor o bile yetiyor
Yalnız kalmaya aslımfa o kadar alıştım ki
Gözyaşımı silecek birini aramıyorum
Kendim silmeyi öğrendim ..
İstediği iftirayı atsın ben kendımı biliyorum Allah ta beni biliyor
Bu düşünce rahatlatıyor beni
O gün dedim ya bi kadın gördüm yazık çocuğu tekerlekli sandalye de , hava almaya çıkarmış ,
Çok şükür bu Halime de dedim yani yanlış anlamayın ama çocuğuma kendıme bakacak durumdayım çok şükür
Kurtulabilirim bundan da
Daha ne
Kuzuma sarılırım o da bana sarılır Yaşar gideriz
Ben aslında hala içimde bi yerlerde seviyorum eşimi , hep kalmak için bahaneler buldum on sene kendıme . ama artık kızım için bu evlilik sağlıklı değil doğru değil şimdiye kadar hep kalbimi dinledim
Artk aklımı dinleyeceğim
Tek değişen bu aslında
Hani derler ya çocuğum için boşanmadım
Ben artık çocuğum için boşanıyorum
Babasının annesine kiminle yattın dediği , bu çocuk kimden dediği bir evde büyümesini istemiyorum
Barışsam ne olacak belki seneye, Kızın önünde bu çocuk kimden diyecek yine
Bi kere dedi ben affedersem yine söyler
Benim çocuğumun yaşayacağı travmayı hayal edebiliyor musunuz
Ben edemiyorum
Etmek istemiyorum
Evet kötü bir kadınım namussuzum da boşanmak isteyen suçlu kişi de olayım hepsi ne tamam , bana söylenen her turku kötü sözü sineye çekiyorum ne pahasına olursa olsun benim kızım böyle bir evde büyümeyecek
Böyle şeyler duymayacak
Babasının Sinir krizi geçirip yumrukla kırdığı kapıyı ona çürükmüş diye açıklamak zorunda kalmayacağım
Bu bir daha olmayacak..
bunun yerine annesiyle sakin huzurlu bir hayatı olacak
Ha elbette zor günlerimiz de olacak
Ama yukarda saydığım hayattan bin kat iyidir bi çocuk için ..