Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kusura bakmayın okurken cinnet geçirdim.. Allah size ve minik kızınıza yardım etsin en azından işiniz var ayaklarınızın üstünde durun bu şahsiyetten koca baba vb hiç birşey olmaz imaları kaba itici. Sadece merak ediyorum evlenmeden öncesi böyle miydi karakteri ve görücü usulü ile mi evlendiniz

Hayır çok severek evlendim
İşin komık yanı bildiğiniz aşık olmustum
Neyini sevdiysem o an aklımdan ne geçiyordu yani kendıme de kızıyorum

Böyle pislik bir adama kızımı asla göstermem burda yok babasıdır görmeli falan diyecek olanlar vardır ama Böyle bir babası olmasındansa babasız büyüsün daha iyi bende babasız büyüdüm sizin kocanız gibi şerefsiz biriydi noldu iyiki de o yoktu hayatımızda varlığı zarar çünkü

Test sonucu zaten o çıkacak ama diyeceğim ki test ne derse senin benim kızımın senin gibi swrefsiz bir babası yok
Senın de böyle bir çocuğun yok
Bir daha bizi arama sorma

Annenize hiç kızdınız mı peki
İdare edebilirdi falan diye

Canim işi tehlikeye girerse girsin önemli olan kızın ve sensin.
Tabi ki avukatla hareket etmek daha doğru anlaşmalıya tamam derse ne ala.

Test sonucu zaten o çıkacak ama diyeceğim ki test ne derse senin benim kızımın senin gibi swrefsiz bir babası yok
Senın de böyle bir çocuğun yok
Bir daha bizi arama sorma
Hayır bide ısrarla şüpheliyim diyor hadi ilk dediğinde sinirle dedi ağzından kaçtı (bu bile kabul edilemez ) hala daha ısrarla bunu tekrarlanması çok adice

Hayır çok severek evlendim
İşin komık yanı bildiğiniz aşık olmustum
Neyini sevdiysem o an aklımdan ne geçiyordu yani kendıme de kızıyorum
Yine böylemi davranıyordu yoksa klasik bir dediğini ikiletmeyen biriydide evlendikten sonra mı değişti

Ne güzel
Peki şimdiki eşinizin çocuğu varmıydı evlebdiğinİzde
Bir de nasıl tanıştınız
Şimdiki eşimin de kızı var. Benim de kizim var. Çok iyi anlaşıyorlar. Eşimin kızını da çok seviyorum annesini kaybetmiş Allah rahmet eylesin. Kızım kadar onun da yanında olacağım ömrüm boyunca.
Eşim doktor. Bana yardımcı oluyordu bir rahatsızlık için bir baktık evlendik Çok şükür bin şükür

Orada mı kalıyor ?
Biz farklı illerde olacağız . Asla istemem onda kalmasını
Peki babasına karşı nasıl
Izmır deyim ben. Eski eşim Istanbul da yaşıyor ama izmirde de evi var. Bazen onunla kalıyor. Babasını çok seviyor.

Maşallah diyelim
Eşi vefat etmiş olmadı boşanmış olmasından çok çok iyi , boşanmalarda sorun çoğunlukla erkek kaynaklı çünkü

Ne güzel
Çok mutlu olursunuz inş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…