Daha önce de böyle birsey olöustuŞaşırmıyorum ben çoğunluğumuzun ailesinin kafası bu. Evliyken çok kıymetli kızları boşanınca yük oluyor. Zaten bu yüzden boşanmaktan korkuyor bu kadar kadınlar. Kimseye güven yok bu hayatta. Tırnağın varsa kafanı kaşıyacaksın. Boşver hiç umursama. Çocuğun la mutluluğuna bak.
Daha önce de böyle birsey olöustu
Babam tutup demişti ki ben o çocuğa bir baba olamam basında babası olsun
Tuhaf insanlar
Boşandınız mıSinirlerde olsa denecek şey var denmicek şey var birde bu senin hayat arkadaşın ya dikkatli olacaksın benim eşimde bana iki.defa seni sevmiyorum dedi git dedi hala bana ne var bunda boşanacak diyen insanlar cikti
Boşanma surecindeyim bir yıl olduBoşandınız mı
Yok artk bitti kafamdaEğer olur da bi şekilde barışırsanız bu saatten sonra tüm bu olanları affettiğiniz için daha da dozajı yükselir ve daha da saygısız davranır. Bunu affetmiş, daha neyi affetmeyecek ki deyip baya coşar.
Cunku sunnet eglencesi ile cinsiyetine altın takiyorlar karektersiz sürülerinin !Bu ülkede evden kovulanlar neden kadın oluyor hep? Bu konuda üstüne bir de kadının kendi eviymiş, saçmalığa bak!
Sen bugün eve geldim diyince tahmin etmiştim ailenin tavrını, anlattıklarını hem okudum hem ağladım...keşke yakında olsaydım da kocaman sarilsaydim şimdi sana ve kızına. Güçlü ve şanslı bir kadınsın, yol yakınken gereksiz herkesi sildin hayatından , kizinla güzel günler inşa ediyorsun simdi , böyle bak, sakın boyun eğme artık.Maalesef öyle oldu
Kızım , ağzından kaçırdı annemle babam tartıştı babam annemi üzdü dedi . Anlatmak zorunda kaldım. İlk önce bişey demediler sonraki gün hemen bize karşı tavırları değişti. İlk gün iyi karşılamışlardı ama anlattıktan sonraki Sabah uyandık evde küflü ekmek vardı , yani yiyeceğimiz ekmeği dahi almak istemediler . Çocuğa kabak mücver yapayım dedim anneme , dolapta taze soğan yok dedim . Biber doğra amaaan dedi geçti . Akşama doğru da biletimi internetten aldığım halde . Annem gelmiş diyor ki , bir gün daha kalacaksın . Bende dedim ki neden bana fikrimi hiç sormuyorsun benim yerime karar veriyorsun. Neyse sonra diğer odada babam vardı . Duymadığımı sanıyor ama duydum . Gitmiş beni kötülüyor , diyor ki ; “ gidecekmiş te adam bunu kapının önüne atmış bu hala gitme derdinde , bana diyor ki , sanki bayramda bizim eve Gelen mi var diyor “ babam da cevap verdi , dedi ki , seni mi görmeye gelecekler , (benden bahşediyor ) , annem de diyor ki , laf işte laf , konuşuyor işte . Bir sürü masraf çıktı gene geldi , dedi bunu duyunca çantamı herseyi alıp çıktım peşimden geldiler istemedim , geliyorlar ama yine beni suçlayarak , işte ağzımıza sı.. tın yine bilmem ne , yani ne söyleseler sureklı seni kötüleseler bile sen suçlusun . Artık yoruldum hep suçlanmaktan . Neyse kızımı aldım öğretmen evine geldim . Yani hangi tarafımı kollayacağım şaşırdım kötüydüm korkunc bir de baş agrısı .. Bir duş aldırdım kızıma . Yemek yedirdim , akşama doğru da tuttum elinden, montu orada kalmış , mont almak için dışarı çıkardım , beraber alışveriş yaptık beğendiği mont elbise falan aldık , yemek yedik , tatlı yedik , biraz yürüdük . İnanır mısınız hayatımın en güzel günlerinden biriydi . Çünkü ilk defa bu kadar özgür ve güçlü hissettim . Kimse olmadan kendı paramla başımın çaresine bakabildiğimi, herkes bana kötü davransa bile onlarsız da yürütebileceğimi kızıma ne ihtiyacı varsa alabildiğimi , bilmek , elinden tutmak , güçlü hissettirdi . Oradayken de ailemin telefonlarını açmadım . Biletim sabah idi , iptal edip geceye çektim , dün gece taksiyle otogara oradan yine taksiyle eve bindim geldim . Bu arada eşim olacak vasıfsız da gitti . Bir hafta kızım ve ben . Bugün de kızımı yine yıkadım . İlgilendim . Kontrolümü kaybetmemek beni iyi hissettiriyor . Bu kadar. Ailemle de görüşmüyorum komple engelledim. Kendime şu sözü verdim . Kimse yanımda olmasa bile tek basıma yürüyeceğim .. yolda gelirken hayaller kurdum , kızımla başka yere tayin isteyip ,bir ev tutup istediğimiz gibi döşemiş taşınmışız.. onun minik ellerini tuttukça güç topluyorum , benden başka kimsesi yok çünkü ..
Çoğunluğu böyle. Hatta sadece anne baba değil etrafta böyle düşünüyor. Erkek ne yaparsa yapsın kadın evliliği kurtarmalı, sabretmeli. Adam aldatıyor kadına yuvanı mı yıkacaksın diyolar. Kadın aldatınca erkek affederse ga.. t diyorlar. Çünkü kadınlar herşeyi sineye çekmeli kadın her türlü ezilmeye layık. Senin konunla bu konunun alakası yok tabi ama toplumun iki yüzlülüğünden bahsetmek istedim. Kendilerince sana yüz vermiyorlar işte, kutsal yuva yıkılmasın. Sadece biz kadınların düşünmesi gereken, erkeklerin hoyratça kullandığı kutsal yuvalarımız...Daha önce de böyle birsey olöustu
Babam tutup demişti ki ben o çocuğa bir baba olamam basında babası olsun
Tuhaf insanlar
Evet eşim hatalı olmasına rağmen ben şimdi bir laf içim yuvasını yıkan kadın , çocuğunu düşünmeyen babasız büyütecek olan anne oldum . Bir laf için yuva mı yıkılır diyen de var . DNA testi de denmez ya . İnsan buradan vurulmaz ki . Kavganın da ayrılmanın da herseyin bir adabı olur . Kızım da boynu böyle bükük kalacaksa kalsın . Bugün bana bunu diyen baba , ilerde büyüyünce ona da bişeyler der . Ben artık eşime de guvenımı kaybettim . Bunu anladım .. yani aramızdaki o sözsüz iletişim ilişki güven hepsini yıktı.. devam et diyenler , etsem dahi bana altı ay sonra yine böyle bişey demeyeceğinin ne garantisi var.. yaşım 34 oldu , yaşı ilerlemiş hala eş koca sorunlarıyla boğulup duran bir kadın olmak istemiyorum, artık hayatım net bir çizgiye raya oturmak zorunda . Kızım babalı aileleri görüp üzülürse de , bana sarılır . Bende ona sarılırım . Kimsemiz yoksa da , birbirimize sarılırız . Çok şükür muhtaç değiliz onlara .Çoğunluğu böyle. Hatta sadece anne baba değil etrafta böyle düşünüyor. Erkek ne yaparsa yapsın kadın evliliği kurtarmalı, sabretmeli. Adam aldatıyor kadına yuvanı mı yıkacaksın diyolar. Kadın aldatınca erkek affederse ga.. t diyorlar. Çünkü kadınlar herşeyi sineye çekmeli kadın her türlü ezilmeye layık. Senin konunla bu konunun alakası yok tabi ama toplumun iki yüzlülüğünden bahsetmek istedim. Kendilerince sana yüz vermiyorlar işte, kutsal yuva yıkılmasın. Sadece biz kadınların düşünmesi gereken, erkeklerin hoyratça kullandığı kutsal yuvalarımız...
Evet kendısı ağır bir laf duyarsa falan sen kesın alttan almamıssındır neticede o iiirkekkk baskın taraf sen susacaktın denilmeli demek ki kendısıneEngelle sil. Bi daha görüşme o kadınla. Eşin istiyordur aranızı bulmanızı. Seni manipüle etmeye çalışıyor olayı hafifletmeye çalışıyor. Keşke dinlemeseydin. Bi daha Bi şekilde ulaşırsa senin fikrini merak etmiyorum de. Ben burada sinir oldum kadına. Hadsiz sen git kendi evliliğinde ezil.
Boyun eğmem artık . O laftan sonra nasıl yüz yüze bakılır güven duyulur ki .. sadece kızım babasız büyüyecek evet buna üzülüyorum ama böyle babayla da nereye kadar.. kavga gürültü içinde büyüyeceğine hayatı sürekli alt üst olup duracağına babasız büyüsün bunun da suçlusu sorumlusu ben olmayacağım artıkSen bugün eve geldim diyince tahmin etmiştim ailenin tavrını, anlattıklarını hem okudum hem ağladım...keşke yakında olsaydım da kocaman sarilsaydim şimdi sana ve kızına. Güçlü ve şanslı bir kadınsın, yol yakınken gereksiz herkesi sildin hayatından , kizinla güzel günler inşa ediyorsun simdi , böyle bak, sakın boyun eğme artık.
Ben kalkarım ama kızım babasız vs çok etkilenir mi bunu düşünüyorumHızlandırılmış bir korku filminin içindesiniz gibi , ama herşey bitince soluklaninca arkanızda ki enkazdan kızınızın elini tutup çıktığınız için sukrediyor olacaksınız,biraz zaman verin kendinize herşeyi enine boyuna düşünün geleceğe dair planlardan önce dünü ve bugünü düşünün sonra geleceği ekleyin, çok üzgünüm ama ailenizde fragmanı izletmis şimdi şundan emin olun siz bunun altından psikolojik olarak kalkabilecek misiniz cevabınız evetse hiç tereddütsüz hemen avukata gidin, tedirgin ediyorsa önce bı psikologa bunu yapıp yapamayacağınızi size hissettirecektir sorularıyla . Çok zor bir süreç sizin çok güçlü olmanız lazım önce kızınız sonra kendiniz ardından etrafınızdaki kan emiciler için
Yok benım konumla ilgisi varÇoğunluğu böyle. Hatta sadece anne baba değil etrafta böyle düşünüyor. Erkek ne yaparsa yapsın kadın evliliği kurtarmalı, sabretmeli. Adam aldatıyor kadına yuvanı mı yıkacaksın diyolar. Kadın aldatınca erkek affederse ga.. t diyorlar. Çünkü kadınlar herşeyi sineye çekmeli kadın her türlü ezilmeye layık. Senin konunla bu konunun alakası yok tabi ama toplumun iki yüzlülüğünden bahsetmek istedim. Kendilerince sana yüz vermiyorlar işte, kutsal yuva yıkılmasın. Sadece biz kadınların düşünmesi gereken, erkeklerin hoyratça kullandığı kutsal yuvalarımız...
Dna testi isteyen şerefsiz ayrılmak istemese ne olacak Allahaskina! Araya kimi sokarsa soksun bir kadın bu noktadan sonra bitirmeli. Bunu affederse ilerde çok daha büyük pislikler yapar bu adam! Allahaskina üç günlük dünyada mutlu olmayı hak ettiğimizi bilelim.BEnce eşin korkuya kapıldı şuan ve kesinlikle ayrılığı düşünmüyor
Sadece senin canını yakmak İçin öyle ağır cümleler kurdu
Ama gerçekten çok ağır
Araya birilerini sokacak ayrılmak istemeyecek …
BilmiyorumBEnce eşin korkuya kapıldı şuan ve kesinlikle ayrılığı düşünmüyor
Sadece senin canını yakmak İçin öyle ağır cümleler kurdu
Ama gerçekten çok ağır
Araya birilerini sokacak ayrılmak istemeyecek …