Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha önce de böyle birsey olöustu
Babam tutup demişti ki ben o çocuğa bir baba olamam basında babası olsun
Tuhaf insanlar

Tuhaf insanlar

Eğer olur da bi şekilde barışırsanız bu saatten sonra tüm bu olanları affettiğiniz için daha da dozajı yükselir ve daha da saygısız davranır. Bunu affetmiş, daha neyi affetmeyecek ki deyip baya coşar.

Yok artk bitti kafamda
Persembe avukata gideceğim en zor gün o gün bana ama bi şekilde olacak
Çocuğum büyüdüğünde ona daha ağır şeyler de diyebilir bu insan
Bana bugün bunu diyorsa
Aslında uzaklastırarak boşanarak kızımı koruyorum bi yerde

Inanin bugun benimde derdim eşimin kabalığı idi. Tasiniyoruz bende onun kadar yoruluyorum Adam hemen soyleniyir aksileşiyor vs. Ayy Allah sizi bildiği gibi ettsin erkek miletti diyorum hep icimden. Ne kadar inanirsiniz bilmem ama gökyuzunde boğa burcunda tutulma oldu. Bu tutulma öncesinden 2 gun oncesinden beri eşimden şikayetleniyorum...bu asya kültüründe bu devirin Adamlari hepsi b_k. Yuzden 90 nı. Yuzde 10 ise bir çirkefin elinde dir... müdahane etmemek lazım. Insanin severek yaptığı bir işi olacak.hakkinid helal etmiceksin elbet bükulucek belli...arsız ve nakör kuşağı hepsi!

Sen bugün eve geldim diyince tahmin etmiştim ailenin tavrını, anlattıklarını hem okudum hem ağladım...keşke yakında olsaydım da kocaman sarilsaydim şimdi sana ve kızına. Güçlü ve şanslı bir kadınsın, yol yakınken gereksiz herkesi sildin hayatından , kizinla güzel günler inşa ediyorsun simdi , böyle bak, sakın boyun eğme artık.

Hızlandırılmış bir korku filminin içindesiniz gibi , ama herşey bitince soluklaninca arkanızda ki enkazdan kızınızın elini tutup çıktığınız için sukrediyor olacaksınız,biraz zaman verin kendinize herşeyi enine boyuna düşünün geleceğe dair planlardan önce dünü ve bugünü düşünün sonra geleceği ekleyin, çok üzgünüm ama ailenizde fragmanı izletmis şimdi şundan emin olun siz bunun altından psikolojik olarak kalkabilecek misiniz cevabınız evetse hiç tereddütsüz hemen avukata gidin, tedirgin ediyorsa önce bı psikologa bunu yapıp yapamayacağınızi size hissettirecektir sorularıyla . Çok zor bir süreç sizin çok güçlü olmanız lazım önce kızınız sonra kendiniz ardından etrafınızdaki kan emiciler için

Tuhaf insanlar
Çoğunluğu böyle. Hatta sadece anne baba değil etrafta böyle düşünüyor. Erkek ne yaparsa yapsın kadın evliliği kurtarmalı, sabretmeli. Adam aldatıyor kadına yuvanı mı yıkacaksın diyolar. Kadın aldatınca erkek affederse ga.. t diyorlar. Çünkü kadınlar herşeyi sineye çekmeli kadın her türlü ezilmeye layık. Senin konunla bu konunun alakası yok tabi ama toplumun iki yüzlülüğünden bahsetmek istedim. Kendilerince sana yüz vermiyorlar işte, kutsal yuva yıkılmasın. Sadece biz kadınların düşünmesi gereken, erkeklerin hoyratça kullandığı kutsal yuvalarımız...

Evet eşim hatalı olmasına rağmen ben şimdi bir laf içim yuvasını yıkan kadın , çocuğunu düşünmeyen babasız büyütecek olan anne oldum . Bir laf için yuva mı yıkılır diyen de var . DNA testi de denmez ya . İnsan buradan vurulmaz ki . Kavganın da ayrılmanın da herseyin bir adabı olur . Kızım da boynu böyle bükük kalacaksa kalsın . Bugün bana bunu diyen baba , ilerde büyüyünce ona da bişeyler der . Ben artık eşime de guvenımı kaybettim . Bunu anladım .. yani aramızdaki o sözsüz iletişim ilişki güven hepsini yıktı.. devam et diyenler , etsem dahi bana altı ay sonra yine böyle bişey demeyeceğinin ne garantisi var.. yaşım 34 oldu , yaşı ilerlemiş hala eş koca sorunlarıyla boğulup duran bir kadın olmak istemiyorum, artık hayatım net bir çizgiye raya oturmak zorunda . Kızım babalı aileleri görüp üzülürse de , bana sarılır . Bende ona sarılırım . Kimsemiz yoksa da , birbirimize sarılırız . Çok şükür muhtaç değiliz onlara .

Evet kendısı ağır bir laf duyarsa falan sen kesın alttan almamıssındır neticede o iiirkekkk baskın taraf sen susacaktın denilmeli demek ki kendısıne

Boyun eğmem artık . O laftan sonra nasıl yüz yüze bakılır güven duyulur ki .. sadece kızım babasız büyüyecek evet buna üzülüyorum ama böyle babayla da nereye kadar.. kavga gürültü içinde büyüyeceğine hayatı sürekli alt üst olup duracağına babasız büyüsün bunun da suçlusu sorumlusu ben olmayacağım artık

Ben kalkarım ama kızım babasız vs çok etkilenir mi bunu düşünüyorum
Ama bu babayla da çok sağlıklı olacağını sanmıyorum

Yok benım konumla ilgisi var
Ne derse desin o ben kurtarmak zorundayım gibi bir algı var
Biraz da o düşünsün yuvasını

BEnce eşin korkuya kapıldı şuan ve kesinlikle ayrılığı düşünmüyor
Sadece senin canını yakmak İçin öyle ağır cümleler kurdu
Ama gerçekten çok ağır
Araya birilerini sokacak ayrılmak istemeyecek …

Dna testi isteyen şerefsiz ayrılmak istemese ne olacak Allahaskina! Araya kimi sokarsa soksun bir kadın bu noktadan sonra bitirmeli. Bunu affederse ilerde çok daha büyük pislikler yapar bu adam! Allahaskina üç günlük dünyada mutlu olmayı hak ettiğimizi bilelim.

Benim eski eşim de dengesiz , saçma sapan bir adamdı. Sürekli stres altında yaşarken işten eve gitme zamanı geldiğinde acaba bugün ne olay çıkarır diye düşünürdüm. Arabada beklettim diye olay, pide yemek istemediğim icin olay, yemeyin yagi çok olmuş diye olay... Çünkü adam dengesizdi. Şükür boşandık kizim çok daha mutlu. Başka bir evlilik yaptım beyefendi, akli başında bir adamla. Huzur neymiş anladım. Lütfen bu tarz adamlarla evli kalmayın. Hayatı cehenneme çeviren reziller bunlar.

Bilmiyorum
Eşya almaya gelmiş kavga ettik
Kızıma baba uzak işe gidiyor gelecek demiş
Kız bana söyledi bende dedim ki babam bir daha gelmeyecek bu eve
O sıra duymuş bana diyor ki sen bazı soruların cevaplarını vermeden diye konuşmaya başladı bende kesip ne sorusu ne cevabı bir daha benim adımı ağzına alma , bu çocuğun babası olabilirsin ama benim artık hiçbirşeyim değilsin bir daha adımı ağzına alma dedim ,
Emin değilim ondan da diyerek çocuğu Kasteddi bende hiç yıkılmadan o halde ikimizin de adını ağzına almayacaksın
Perşembe avukata gidiyorum bitti bu iş tüm eşyalarını Al defol git dedim ama bağırıyoruz artk . Neysebana dedi ki bi kere ben Şırnak tayken bu eve senin arkadaşın ve babası gelip kaldı 2015 te . Ben yokken elin adamı nasıl gelebilir dedi . Dediği adam 70 yaşında , öğretmen arkadaşımın babası . Kızıyla kaldılar bir gün misafir oldular , kızın tayini çıkmıştı taşınıyorlardı . Evi taşıdıkları için benim de yakın arkadaşım olduğu için , eşime de söyleyip bende kalmalarını istemiştim , ben öğretmen arkadaşımın babasını nasıl evime alırmışım o evde yokken başka erkek nasıl gelirmiş . Evet dedim gelebilir kalabilir bunda bişey yok hala aynı şeyi yaparım bugün olsa , ama bunu düşünen senin gibi ahlaksız serefsiz adama yazıklar olsun, boyun devrilsin inşallah bu çocuğun vebali de benim de günahımı aldın Allah ından bulasın dedim , madem seni aldattım ben ne diye sustun senelerce ne tıynette bir adammışsın sen dedim bana diyor ki çocuk büyüsün diye bekledim , içeri gittim neyse
Neyse sonra eşyasını almış gelmiş bana dedi ki “sana bir şey soracağım “ gibi bişey o kadar sinirliyim gerginim ki şu an tam hatırlamıyorum bile odadan çıkmak istedim kızım kucağımda , önüme durdu yek bişey söyleyeceğim mi soracağım mı ne dedi , eğer konuşmazsan bu yuva yıkılacak gibi bişey söyledi . bende “ben senden artık hiçbirşey duymayacağım sormayacaksın defol git bitti bu iş “ dedim çıktım , kafasında herhalde kesın aldattı diye iyice netleştirdi ben öyle yapınca . Sonra dedim ki sana inat kızımla dimdik duracağım dimdik yürüyeceğim , bana küfür ettin sustum evi basıma yıktın sustum ama benim çocuğuma dil uzatmayacaktın , anlaşmalı boşan yoksa çektiririm sana dedim , sen kimsin de bana çektirecekmişsin bilmem ne diyor . Neyse kızımı alıp içeri girdim odaya kapıyı da kilitledim sonra defolup gitmiş
Çilingir çağırıp kilidi değiştirdim
Perşembe günü de kesin gidiyorum avukata
Kızımın böyle babası olacağına olmasın daha iyi tek benim çocuğum mu ayrı ailede büyüyecek olan . Şimdiye kadar defalarca boşanmayı düşündüm ben ama ilk defa ağlamıyorum sızlamıyorum korkmuyorum mutlaka kötü günlerimiz de olacaktır kızımla ama sevgi güven huzur olacak evimizde . Bunun için geri dönmeyeceğim artık ne olacaksa olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…