Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En son olanları yazdım ama kimse yorum yapmadı pek , sanırım insanlar da üzüldü artk duruma diyecek şey bulamadılar
Avukat ne diyecek çok merak ediyorum
DNA testi yaptıracak mısın
Yaptırma bence onun içinde hep bir merak kurt olarak kalsın , ne büyük eziyet bu şüphe ile yaşamak ama tabi onun bu şüphesi kzı ile ilişkisini de zedeler
Olan yavruya olur gibi…
Onun eşime iftira attım deyip utanacağını da sanmıyorum DNA yaptırsan bile

Bilmiyorum
Eşya almaya gelmiş kavga ettik
Kızıma baba uzak işe gidiyor gelecek demiş
Kız bana söyledi bende dedim ki babam bir daha gelmeyecek bu eve
O sıra duymuş bana diyor ki sen bazı soruların cevaplarını vermeden diye konuşmaya başladı bende kesip ne sorusu ne cevabı bir daha benim adımı ağzına alma , bu çocuğun babası olabilirsin ama benim artık hiçbirşeyim değilsin bir daha adımı ağzına alma dedim ,
Emin değilim ondan da diyerek çocuğu Kasteddi bende hiç yıkılmadan o halde ikimizin de adını ağzına almayacaksın
Perşembe avukata gidiyorum bitti bu iş tüm eşyalarını Al defol git dedim ama bağırıyoruz artk . Neysebana dedi ki bi kere ben Şırnak tayken bu eve senin arkadaşın ve babası gelip kaldı 2015 te . Ben yokken elin adamı nasıl gelebilir dedi . Dediği adam 70 yaşında , öğretmen arkadaşımın babası . Kızıyla kaldılar bir gün misafir oldular , kızın tayini çıkmıştı taşınıyorlardı . Evi taşıdıkları için benim de yakın arkadaşım olduğu için , eşime de söyleyip bende kalmalarını istemiştim , ben öğretmen arkadaşımın babasını nasıl evime alırmışım o evde yokken başka erkek nasıl gelirmiş . Evet dedim gelebilir kalabilir bunda bişey yok hala aynı şeyi yaparım bugün olsa , ama bunu düşünen senin gibi ahlaksız serefsiz adama yazıklar olsun, boyun devrilsin inşallah bu çocuğun vebali de benim de günahımı aldın Allah ından bulasın dedim , madem seni aldattım ben ne diye sustun senelerce ne tıynette bir adammışsın sen dedim bana diyor ki çocuk büyüsün diye bekledim , içeri gittim neyse
Neyse sonra eşyasını almış gelmiş bana dedi ki “sana bir şey soracağım “ gibi bişey o kadar sinirliyim gerginim ki şu an tam hatırlamıyorum bile odadan çıkmak istedim kızım kucağımda , önüme durdu yek bişey söyleyeceğim mi soracağım mı ne dedi , eğer konuşmazsan bu yuva yıkılacak gibi bişey söyledi . bende “ben senden artık hiçbirşey duymayacağım sormayacaksın defol git bitti bu iş “ dedim çıktım , kafasında herhalde kesın aldattı diye iyice netleştirdi ben öyle yapınca . Sonra dedim ki sana inat kızımla dimdik duracağım dimdik yürüyeceğim , bana küfür ettin sustum evi basıma yıktın sustum ama benim çocuğuma dil uzatmayacaktın , anlaşmalı boşan yoksa çektiririm sana dedim , sen kimsin de bana çektirecekmişsin bilmem ne diyor . Neyse kızımı alıp içeri girdim odaya kapıyı da kilitledim sonra defolup gitmiş
Çilingir çağırıp kilidi değiştirdim
Perşembe günü de kesin gidiyorum avukata
Kızımın böyle babası olacağına olmasın daha iyi tek benim çocuğum mu ayrı ailede büyüyecek olan . Şimdiye kadar defalarca boşanmayı düşündüm ben ama ilk defa ağlamıyorum sızlamıyorum korkmuyorum mutlaka kötü günlerimiz de olacaktır kızımla ama sevgi güven huzur olacak evimizde . Bunun için geri dönmeyeceğim artık ne olacaksa olsun
Adama bak hala tehdit ediyor. Zaten arkadaşının babası için haber vermişsin, madem bu kadar sorun olacaktı o zaman olmaz deseymiş. Şimdi bahane bulmaya çalışıyor sürekli. Haklı çıkmaya çalışıyor. Haklı hiç Bi tarafı yok o da çirkinleşerek üste çıkıyor. İçinde en ufak şüphe yok çocuğuna dair. Pislik yapıyor sadece. Bunlar seni hiç üzmesin. Güçlü ol.

Yaptırma bence onun içinde hep bir merak kurt olarak kalsın , ne büyük eziyet bu şüphe ile yaşamak ama tabi onun bu şüphesi kzı ile ilişkisini de zedeler
Olan yavruya olur gibi…
İftira attım diye utanır mı öyle bir adam? Ama mahkeme hakaret kabul edip tazminata mahkum ederse o içine oturur. C cokmuzor sakın silme mesajları. Gözünün önünde olması sinir bozucu ama hepsi kanıt.

Sakinliginiz ve olaya olabildiğince realist bakma çabanızdan dolayı sizi takdir ettim. Ben düşündüğümde asla bunu yapmazdım mesela çocuğunuzu düşünmeniz anne olmak çok farklı gerçekten.
Her evliliğin dinamiği farklıdır, ön yıl boyunca neler yaşandı bilinmez. Burada olumsuz bir olaydan dolayı size boşan demek bize düşmez. Ama kararlı olmanızı tavsiye edebiliriz. Herşeye eyvallah tamam kızım için demeyin. Sizde insansiniz sizinde istekleriniz arzularınız ve yaşamakla sorumlu olduğunuz bir hayatınız var unutmayın. Kararlılık bunlara sahip çıkmanız için elzem.
Güveni bu kadar zedelemesi çok kötü bir durum, düşünüyorum ben bir daha öpmek sarılmak aynı yatakta yatmak istemezdim. Siz neler hissediyorsunuz buna odaklanin evet kızınız var ama kendi duygunuzu da önemseyin.
Umarım güzel insanlar çıkar karşınıza.

Olanı biteni delilleriyle avukata anlattığınız da o size yol gösterecektir mutlaka. Bir iddia sahibi iddiasını kanıtlamak zorundadır.
Sizden bir şüphesi varsa bunu kanıtlamak zorunda olan o. Kanıtlayamazsa ve iftira attığı ortaya çıkınca cezasınıda çekmek zorunda kalacağını biliyordur herhalde. O sebeple paçayı kurtarmak için çirkefleşip, dile getirdiği arkadaşınızın babasının geçmişte sizde kalması gibi buna benzer benzemez, aslı astarı olmayan her şeyi önünüze çıkarabilir. Dilerim uzamadan anlaşmalıya razı olur.
Sizin sinirlerinize hakim olup, akılcı adımlarla temkinli ilerlemeniz şart. Kolaylıklar dilerim.

Gelişmelerden bizi haberdar edin lutfen hakkinizda hayirlisi olsun insaAllah🤲
merhaba
Eşim gece 3 te mesaj atmış
Çok ağır konuştum , bana yakışmadı
Kusura bakma yazmış
Sağolsun kusura bakma diyor
Ne desem acaba
Ne olacak canım alt tarafı çocuğuma p..ç bana da o…spu yaftalaması yaptın , lafı olmaz aramızda !!!
Yani cevap bile vermeyeceğim

DNA testi istediğine dair mesajları falan saklasaydınız mahkemede işinize yarayabilir.
Numara görünür sekılde ekran görüntüsünü aldım
Tabi ki işime yarar . Avukata danıştım , anlaşmalı boşanmaya razı olmazsa şartlarımızı kabul etmezse . Manevi tazminat davası açacağız dedi . Kesin delili olmadan , böyle bişey söylemesi zaten direkt boşanma sebebi dedi . Hangi hakim olsa , çocuğu için böyle düşünmeden ağır ithamlarda bulunan konuşan bir babaya asla velayet vermez dedi . Yarın da görüşmeye gidiyorum avukata. Benim için biraz zor olacak , yani gitmek değil bu yaşadıklarımı duyduğum ağır sözleri hiç tanımadığım bir yabancıya anlatmak . Onun gözünde belki yapmıştır bu kadın , hangi erkek basit bir kavgada karısına böyle bişey der ki diye düşünür belki , beni yoran da bu zaten insanların bu şekilde düşünebilecekler ihtimali . Kendimi aklamak zorumda kalmak , ama suçum da yok. bunu bile bile gidip anlatmak zorundayım . Bu biraz ağır gelecek

Olan yavruya olur gibi…
Yazarım , konuştuklarımızı yazdım .
DNA testi yaptıracağım ne olursa olsun . Onun suratına çarpmak için ve kızımı meleğimi bu ağır iğrenç iftiradan kurtarmak için yaptıracağım . Eşimden başka kimse asla yer almadı benim hayatımda . Testin sonucu zaten o çıkacak . Ama o çıksa dahi ona şunu söyleyeceğim . Sen bu çocuğun babası değilsin . Test sonucu olarak öyle görünüyor olabilirsin ama benim kızımın böyle bir babası yok . Başkası çıktı farzedip hayatımızdan defolacaksın diyeceğim . Kızım senin gibi bir pisliği babası olarak tanımayacak . Onun anası da babası da benim ..

Adama bak hala tehdit ediyor. Zaten arkadaşının babası için haber vermişsin, madem bu kadar sorun olacaktı o zaman olmaz deseymiş. Şimdi bahane bulmaya çalışıyor sürekli. Haklı çıkmaya çalışıyor. Haklı hiç Bi tarafı yok o da çirkinleşerek üste çıkıyor. İçinde en ufak şüphe yok çocuğuna dair. Pislik yapıyor sadece. Bunlar seni hiç üzmesin. Güçlü ol.
Aynen öyle , kendısı bin km uzakta , söylemesem ruhu bile duymaz . Aptallık bende ki herseyi anlatıyorum söylüyorum haber veriyordum .
Elimden geldiğince güçlü olmaya çalışıyorum.
İsterse kapımda yatsın boşayacağım artık onu. Bu yüzden de suçlar ama bekliyorum, ben pişman oldum barışmak istedim sen boşanmaya fırsat buldun işine geldi de , diyecek . Sanki daha önce küfürlerine , psikolojik şiddetine , evi başımıza yıkmasına rağmen herşeyi sineye çekip, hiçbirşey olmamıs gibi devam eden , her defasında kendımı ayrı kızımı ayrı psikolojik olarak toparlamaya çalışan , on sene evliliğini devam ettiren ben değilmişim gibi… her kavgadan sonra kızımın masum , melek bakışlarına , açıklama olarak , kızım bazen anne babalar tartışır sonra barışır falan gibi aptal açıklamalar yapmak zorunda kalan ben değilmişim gibi… her defasında utanıyordum şunları söylemek zorunda kalmaktan…. artık kızıma bunu söylemeyeceğim . Bu, bir daha olmayacak . Şunu söyleyeceğim ; kızım , kim olursa olsun , eğer birisi seni çok üzüyorsa , kırıyorsa , düşünmüyorsa , onu hayatımızdan çıkarmalıyız. Çünkü biz kendımızı düşünmezsek , kimse bizi düşünmez … kızıma bu defa , Bunu söyleyeceğim …

Son düzenleme:
İftira attım diye utanır mı öyle bir adam? Ama mahkeme hakaret kabul edip tazminata mahkum ederse o içine oturur. C cokmuzor sakın silme mesajları. Gözünün önünde olması sinir bozucu ama hepsi kanıt.
Yok silmedim zaten avukat söyledi manevi tazminat davası açılır diye . Anlaşmalı da şartlarıma razı gelmezse , açacağım .

Aynen öyle , kendısı bin km uzakta , söylemesem ruhu bile duymaz . Aptallık bende ki herseyi anlatıyorum söylüyorum haber veriyordum .
Elimden geldiğince güçlü olmaya çalışıyorum.
İsterse kapımda yatsın boşayacağım artık onu. Bu yüzden de suçlar ama bekliyorum, ben pişman oldum barışmak istedim sen boşanmaya fırsat buldun işine geldi de , diyecek . Sanki daha önce küfürlerine , psikolojik şiddetine , evi başımıza yıkmasına rağmen herşeyi sineye çekip, hiçbirşey olmamıs gibi devam eden , her defasında kendımı ayrı kızımı ayrı psikolojik olarak toparlamaya çalışan , on sene evliliğini devam ettiren ben değilmişim gibi…
Biz hep dürüst olup dürüst olunmasını bekliyoruz çünkü bunu görev biliyoruz eşe karşı yanlış birşey yapmamışsiniz en iyisini yapmışsınız, ben yine şunu düşünüyorum eşiniz anlık olarak fazla tepkiler gösteren sonra bir anda kendini frenlemeye çalışan biri mi, yada mesleğinden ötürü bu ara çok mu stresli , çok daha kötüsü aldatma aldatılma olaylarına çok şık mi şahit oluyor o kadar çok dönesi var ki. Siz kendinizi ilişkinizi en iyi bilen insansiniz söylediği yenilir yutulur şey değildi sonrası üstüne yaptıklarında akıl almaz şeyler. Aklımızla kalbiniz yaşadıklarıniz arasındaki dengeyi çok iyi kurun bunu söyleme sebebim boşanma sürecinde kararlı iseniz kalben fikren kendinizi motive etmeniz kolay azıcık bir şüphe varsa bir anda kendi kendinizi suçlamaya başlayacaksınız psikolojiniz harap olacak ailenizin de tavrı belli ,üstüne çocuğun baba ile iletişim kurma isteği falan cok hassas ve bı o kadar zor bir süreç Allah im güç kuvvet versin

Sakinliginiz ve olaya olabildiğince realist bakma çabanızdan dolayı sizi takdir ettim. Ben düşündüğümde asla bunu yapmazdım mesela çocuğunuzu düşünmeniz anne olmak çok farklı gerçekten.
Her evliliğin dinamiği farklıdır, ön yıl boyunca neler yaşandı bilinmez. Burada olumsuz bir olaydan dolayı size boşan demek bize düşmez. Ama kararlı olmanızı tavsiye edebiliriz. Herşeye eyvallah tamam kızım için demeyin. Sizde insansiniz sizinde istekleriniz arzularınız ve yaşamakla sorumlu olduğunuz bir hayatınız var unutmayın. Kararlılık bunlara sahip çıkmanız için elzem.
Güveni bu kadar zedelemesi çok kötü bir durum, düşünüyorum ben bir daha öpmek sarılmak aynı yatakta yatmak istemezdim. Siz neler hissediyorsunuz buna odaklanin evet kızınız var ama kendi duygunuzu da önemseyin.
Umarım güzel insanlar çıkar karşınıza.
Çok teşekkür ederim, umarım mantıklı , akılcı davranabilirim . Kızım için doğru mantıklı olan neyse onu yapmaya çalışıyorum.
Kendim be hissettiğimi düşünmüyorum , düşünmek istemiyorum. Çünkü düşündüğüm zaman şu kalbimin üzerine kocaman bir taş oturuyor .. on yık önce çok severek evlendim ben eşimle , bana bunları söyleyebileceği …… her neyse . Ona olan güvenimi yıktı . Her şekilde dönerdim ona ama daha önce de söylemiştim . Güven bir ruh gibidir , çıktığı bedene asla geri dönmez , dönemez demiştim .. ben artık ona güvenmiyorum , yine başa dönmeyeceğim , bu defa bitecek …. Dediğim gibi kendı duygularımın çok ta önemi yok aslında , şu an tek önceliğim, kızım .. o benim , herşeyim …. Herşey onun iyi bir ortamda büyümesi . Mutlu olması için..

Yok silmedim zaten avukat söyledi manevi tazminat davası açılır diye . Anlaşmalı da şartlarıma razı gelmezse , açacağım .
Bu arada bir mesajınızda bir yabancıya 10 yıllık mahremiyetinizi anlatmanin zorluğunu yazmistiniz sanırım,avukat sizden bir olay örgüsü isteyecek bu 10 yıla dair evdeki ilişkinizden sosyal hayatınızdaki ilişkinize ,eşinizin olaylara tepkisine kadar sizin onemli bulamadığıniz ama boşanma sebebi olan bir çok şey olabilir bu yüzden iyi düşünüp iyi yazın ,eşiniz sizin için neler soyleyebilir dilekçelerde bunu düşünerek hazırlayın ki avukatiniz sürece çok hakim olsun her defasında yada cevap dilekçesinde afallamasin

Eşiniz beyniyle düşünüp ona göre konuşmasını bilecek. Sinirli olabilirsin ama nasıl pislik bir beyindir ki çocuk benden mi diyor? Hadi bi kere dedin, eve gelişinde yine aynı şeyi ima ediyor.
Hiçbirsey bulamamış bilmem ne tarihinde gelen arkadaşımla babası için suçluyor. Buna ancak kargalar güler.
Sinirle söyledim diyene şunu diyorum. Amirine diyor musun, iş arkadaşına bir büyüğüne diyor musun? Sinirlensen bile hakim oluyorsun kendine. Bir süzgecin var beyninde. Peki benle konuşurken neden o saygıyı göstermiyorsun?
Bir laf var ya kadınların çok anlatınca erkeklerin anlayacağını sanması ile, erkeklerin özür dileyince olayın kapanacağını sanması ölümüne kapışır.
Boşan diyemem ama sürünsün. Affetme kolay kolay. Kesinlikle değer verdiğini, eşşek gibi pişman olduğunu gör önce.
Bu arada, ailen çoktan ulaşmıştır ona.
Kızım 3,5yaşındaydı ben boşandığımda. Baxı zamanlar zor geçti. Baba-anne bir olana çok özenirdi. İçinde yara kalmış olabilir ama hem babası hem ben sevgiyle büyüttük. Şimdi 13 yaşında. Çok iyiyiz, anne kız. Baba kız da iyiler. Babasını hiç kötülemedim çünkü kötülesem bu bana döner birgün. Tek başıma baş gelemeyeceğim yerler olabilir, babasını sevip çekinirse destektir bu benim için.
Boşanmak hem çok güzel hem zor. İlk başta alışmak zor olabilir. Şunu tavsiye ederim. Beni sevsin babasına gitmesin diye şımartma çocuğunu. Bunu kullanır önünü alamazsın. Yumuşak karnın olduğunu gösterme. Çünkü birgün öfkesini senden çıkarmak ya da durumu kullanmak isteyebilir. Tabi yavrum babanda yaşamak isteyebilirsin. Valizini hazırlarken şunu unutma vb. vb vb. Evlat bile olsa prensipli hareket etmeni tavsiye ederim. Konunu okuyoruz. Yukarda kimse yorum yapmadı demişsin. İnan ilk buna bakıyorum mal kocası yine ne yapmış diye. Ve dik duruşundan, eyvallah etmeyişinden dolayı seni tebrik ediyorum.

Biz hep dürüst olup dürüst olunmasını bekliyoruz çünkü bunu görev biliyoruz eşe karşı yanlış birşey yapmamışsiniz en iyisini yapmışsınız, ben yine şunu düşünüyorum eşiniz anlık olarak fazla tepkiler gösteren sonra bir anda kendini frenlemeye çalışan biri mi, yada mesleğinden ötürü bu ara çok mu stresli , çok daha kötüsü aldatma aldatılma olaylarına çok şık mi şahit oluyor o kadar çok dönesi var ki. Siz kendinizi ilişkinizi en iyi bilen insansiniz söylediği yenilir yutulur şey değildi sonrası üstüne yaptıklarında akıl almaz şeyler. Aklımızla kalbiniz yaşadıklarıniz arasındaki dengeyi çok iyi kurun bunu söyleme sebebim boşanma sürecinde kararlı iseniz kalben fikren kendinizi motive etmeniz kolay azıcık bir şüphe varsa bir anda kendi kendinizi suçlamaya başlayacaksınız psikolojiniz harap olacak ailenizin de tavrı belli ,üstüne çocuğun baba ile iletişim kurma isteği falan cok hassas ve bı o kadar zor bir süreç Allah im güç kuvvet versin
Amin
Teşekkür ederim
Evet eşim hep sinirli anlık tepkiler veren biri
Çok kere bu yüzden evi terkettim çok kere kavga ettik , sinirliyken söylediklerini dikkate alma diye diye artk herşeyi söyleyebilir hale geldi . Küfürler etti Evi basımıza yıktı eşyaları parçaladı kapıları yumrukladı
Evet işi gereği de aldatma olaylarına şahit oluyor
Evlenmeden önce de sevdiği bir kız onu aldatmış
Bana çok güvenirdi , ne olduysa psikolojisi bozuldu artk ve olur olmadık şeyleri önüme sürmeye başladı
Ben artk tahammül edemiyorum
Çocuk istiyorsa ilerde iletişim kurabilir
Şu an çok gerginim
Ona da söyledim çocuğun babası evet ama benim artk hiçbirşeyim
Çünkü bir daha nasıl güvenirim nasıl sarılırım dokunurum
Çok zor artık
Yine bunları söylerse ilerde
Ya bu defa ben kendime hakim olamazsam
Ben de insanım

merhaba
Eşim gece 3 te mesaj atmış
Çok ağır konuştum , bana yakışmadı
Kusura bakma yazmış
Sağolsun kusura bakma diyor
Ne desem acaba
Ne olacak canım alt tarafı çocuğuma p..ç bana da o…spu yaftalaması yaptın , lafı olmaz aramızda !!!
Yani cevap bile vermeyeceğim
Tam da sana yakışanı yaptın.
Cevap asla verme.
Manipüle edecek.
Seni suçlayacak konuyu baska yönlere cekecrk.
Asla sapma konundan.

Bu arada bir mesajınızda bir yabancıya 10 yıllık mahremiyetinizi anlatmanin zorluğunu yazmistiniz sanırım,avukat sizden bir olay örgüsü isteyecek bu 10 yıla dair evdeki ilişkinizden sosyal hayatınızdaki ilişkinize ,eşinizin olaylara tepkisine kadar sizin onemli bulamadığıniz ama boşanma sebebi olan bir çok şey olabilir bu yüzden iyi düşünüp iyi yazın ,eşiniz sizin için neler soyleyebilir dilekçelerde bunu düşünerek hazırlayın ki avukatiniz sürece çok hakim olsun her defasında yada cevap dilekçesinde afallamasin
Daha önce evi eşyaları parçalamıştı polis çağırmıştım eve tutanak var
Onları da ekleyeceğim
Evet öfke kontrolü olmayan bir eş kısaca

Amin
Teşekkür ederim
Evet eşim hep sinirli anlık tepkiler veren biri
Çok kere bu yüzden evi terkettim çok kere kavga ettik , sinirliyken söylediklerini dikkate alma diye diye artk herşeyi söyleyebilir hale geldi . Küfürler etti Evi basımıza yıktı eşyaları parçaladı kapıları yumrukladı
Evet işi gereği de aldatma olaylarına şahit oluyor
Evlenmeden önce de sevdiği bir kız onu aldatmış
Bana çok güvenirdi , ne olduysa psikolojisi bozuldu artk ve olur olmadık şeyleri önüme sürmeye başladı
Ben artk tahammül edemiyorum
Çocuk istiyorsa ilerde iletişim kurabilir
Şu an çok gerginim
Ona da söyledim çocuğun babası evet ama benim artk hiçbirşeyim
Çünkü bir daha nasıl güvenirim nasıl sarılırım dokunurum
Çok zor artık
Yine bunları söylerse ilerde
Ya bu defa ben kendime hakim olamazsam
Ben de insanım
Sizi çok iyi anlıyorum inanın ama lütfen şunu unutmayın nerden nereye geldiniz patlama noktanız ne oldu siz mi süreci yanlış yonettiniz o mu bu sureci kullanamadı ,aynı şeyi yine söyleyeceğim dava dilekçesini vermeden bir psikolog ile görüşün size kendinizi ve süreci anlamlandırma noktasında tahmin edemeyeceğiniz kadar iyi donutler verecek bir anda çok iyi anlamlandiracaksiniz olanı biteni daha şeffaf kararlar almanızı sağlayacak bu durumda , bunu boşanma affet şeklinde anlamayın sadece attığınız adımlardan ne kadar eminseniz süreç o kadar kolay olacak emin olmadığınız tek bir anda tokezliyeceksiniz, daha kötüsü anladığım kadarı ile o aşamada elinizi tutacak kimsede yok

Sizi çok iyi anlıyorum inanın ama lütfen şunu unutmayın nerden nereye geldiniz patlama noktanız ne oldu siz mi süreci yanlış yonettiniz o mu bu sureci kullanamadı ,aynı şeyi yine söyleyeceğim dava dilekçesini vermeden bir psikolog ile görüşün size kendinizi ve süreci anlamlandırma noktasında tahmin edemeyeceğiniz kadar iyi donutler verecek bir anda çok iyi anlamlandiracaksiniz olanı biteni daha şeffaf kararlar almanızı sağlayacak bu durumda , bunu boşanma affet şeklinde anlamayın sadece attığınız adımlardan ne kadar eminseniz süreç o kadar kolay olacak emin olmadığınız tek bir anda tokezliyeceksiniz, daha kötüsü anladığım kadarı ile o aşamada elinizi tutacak kimsede yok
Allahaskina evin eşyalarını parçalayan, Dna testi isteyen , öfke kontrolü olmayan bir adamdan bahsediliyor! Süreci yanlış mi yönettiniz nedir? Kadin bu olayı affederse ilerde o ad cinayet işler! Affedilemez böyle bir adam. Kadınlar da hala suçu kendilerinde aramamalı! Pes!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X