Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok ağır şeyler bunlar çok üzüldüm ..:KK43:
Ve çocuk hepsine şahit oldu
Hepsine değil kucağımda olan kısmına şahit oldu , kulaklıkla çizgi film izliyordu yavrum :KK43: Çocuk görmesin bilmesin diye ben sustukça Altan aldıkça böyle oldu zaten . Daha önceki kavgada onun yumrukladıgı kırdığı kapıyı kızım bana bu ne diye sorunca ben kapı çürükmüş baban dokununca böyle oldu diyordum
Kızıma melek gibi gösteremiyorum onu artık maalesef

Bilmiyorum
Eşya almaya gelmiş kavga ettik
Kızıma baba uzak işe gidiyor gelecek demiş
Kız bana söyledi bende dedim ki babam bir daha gelmeyecek bu eve
O sıra duymuş bana diyor ki sen bazı soruların cevaplarını vermeden diye konuşmaya başladı bende kesip ne sorusu ne cevabı bir daha benim adımı ağzına alma , bu çocuğun babası olabilirsin ama benim artık hiçbirşeyim değilsin bir daha adımı ağzına alma dedim ,
Emin değilim ondan da diyerek çocuğu Kasteddi bende hiç yıkılmadan o halde ikimizin de adını ağzına almayacaksın
Perşembe avukata gidiyorum bitti bu iş tüm eşyalarını Al defol git dedim ama bağırıyoruz artk . Neysebana dedi ki bi kere ben Şırnak tayken bu eve senin arkadaşın ve babası gelip kaldı 2015 te . Ben yokken elin adamı nasıl gelebilir dedi . Dediği adam 70 yaşında , öğretmen arkadaşımın babası . Kızıyla kaldılar bir gün misafir oldular , kızın tayini çıkmıştı taşınıyorlardı . Evi taşıdıkları için benim de yakın arkadaşım olduğu için , eşime de söyleyip bende kalmalarını istemiştim , ben öğretmen arkadaşımın babasını nasıl evime alırmışım o evde yokken başka erkek nasıl gelirmiş . Evet dedim gelebilir kalabilir bunda bişey yok hala aynı şeyi yaparım bugün olsa , ama bunu düşünen senin gibi ahlaksız serefsiz adama yazıklar olsun, boyun devrilsin inşallah bu çocuğun vebali de benim de günahımı aldın Allah ından bulasın dedim , madem seni aldattım ben ne diye sustun senelerce ne tıynette bir adammışsın sen dedim bana diyor ki çocuk büyüsün diye bekledim , içeri gittim neyse
Neyse sonra eşyasını almış gelmiş bana dedi ki “sana bir şey soracağım “ gibi bişey o kadar sinirliyim gerginim ki şu an tam hatırlamıyorum bile odadan çıkmak istedim kızım kucağımda , önüme durdu yek bişey söyleyeceğim mi soracağım mı ne dedi , eğer konuşmazsan bu yuva yıkılacak gibi bişey söyledi . bende “ben senden artık hiçbirşey duymayacağım sormayacaksın defol git bitti bu iş “ dedim çıktım , kafasında herhalde kesın aldattı diye iyice netleştirdi ben öyle yapınca . Sonra dedim ki sana inat kızımla dimdik duracağım dimdik yürüyeceğim , bana küfür ettin sustum evi basıma yıktın sustum ama benim çocuğuma dil uzatmayacaktın , anlaşmalı boşan yoksa çektiririm sana dedim , sen kimsin de bana çektirecekmişsin bilmem ne diyor . Neyse kızımı alıp içeri girdim odaya kapıyı da kilitledim sonra defolup gitmiş
Çilingir çağırıp kilidi değiştirdim
Perşembe günü de kesin gidiyorum avukata
Kızımın böyle babası olacağına olmasın daha iyi tek benim çocuğum mu ayrı ailede büyüyecek olan . Şimdiye kadar defalarca boşanmayı düşündüm ben ama ilk defa ağlamıyorum sızlamıyorum korkmuyorum mutlaka kötü günlerimiz de olacaktır kızımla ama sevgi güven huzur olacak evimizde . Bunun için geri dönmeyeceğim artık ne olacaksa olsun
O sizi çoktan gözden çıkarmış da, sizde suç bulamayınca aklına namusunuza çamur atmak gelmiş. Hazır göreve diye tittirip gitmişken bi sağa sola bakın gözünüzü açın. Bu kararlılığı lafını dinlemediniz diye değil, kuru inat değil. Başka bir kadın var. Kocanız gibi ayılar için başkası olunca evdekinin aldığı nefes batar.

Benim eski eşim de dengesiz , saçma sapan bir adamdı. Sürekli stres altında yaşarken işten eve gitme zamanı geldiğinde acaba bugün ne olay çıkarır diye düşünürdüm. Arabada beklettim diye olay, pide yemek istemediğim icin olay, yemeyin yagi çok olmuş diye olay... Çünkü adam dengesizdi. Şükür boşandık kizim çok daha mutlu. Başka bir evlilik yaptım beyefendi, akli başında bir adamla. Huzur neymiş anladım. Lütfen bu tarz adamlarla evli kalmayın. Hayatı cehenneme çeviren reziller bunlar.
Merhaba peki kaç yaşındaydı kızınız ve nasıl etkilendi
Ben bir daha evlilik asla düşünmem
Sadece kızım için sonrası nasıl olur onu planlamaya çalışıyorum

O sizi çoktan gözden çıkarmış da, sizde suç bulamayınca aklına namusunuza çamur atmak gelmiş. Hazır göreve diye tittirip gitmişken bi sağa sola bakın gözünüzü açın. Bu kararlılığı lafını dinlemediniz diye değil, kuru inat değil. Başka bir kadın var. Kocanız gibi ayılar için başkası olunca evdekinin aldığı nefes batar.
Ya şimdi gerçekten bende öyle düşünüyorum ama bu yönde hiçbirşey görmedim
O yapmaz demiyorum hiç te demedim zaten
Ama gerçekten maalesef o taraflarda hiç bezi olan biri değildi sadece dengesiz dengesiz hareketleri var bipolar falan olduğunu bile düşündüğüm oluyordu psikolojisi normal değil bugün böyle söyledi ama iki gün sonra sinirden söyledim diyebilir
Ha dese de boş artık orası ayrı ama gerçekten başka biri olduğunu düşünsem yazarım

Ben de aynı soruyu sordum afalladı üç kere sordum Çocuk biraz büyüsün diye bekledim dedi
Benim eski çalıştığım yerde sizin gibi bir kadın vardı, kadın ne zaman ilgi sevgi sorumluluk beklese kocası kendinin kopyası olan çocuk için "Benim değil " der dururmuş . Hem ayı hem sorumsuz hem de g.v.t ruhlu işte. Aklına ilk gelen şey buysa çok da bisey beklenmez öyle heriften.

Ya şimdi gerçekten bende öyle düşünüyorum ama bu yönde hiçbirşey görmedim
O yapmaz demiyorum hiç te demedim zaten
Ama gerçekten maalesef o taraflarda hiç bezi olan biri değildi sadece dengesiz dengesiz hareketleri var bipolar falan olduğunu bile düşündüğüm oluyordu psikolojisi normal değil bugün böyle söyledi ama iki gün sonra sinirden söyledim diyebilir
Ha dese de boş artık orası ayrı ama gerçekten başka biri olduğunu düşünsem yazarım
Farkında mısınız, artık gözden çıkarıldığının farkında, buna rağmen ayılikta ısrar ediyor. Korkma, geri basma falan yok.

Farkında mısınız, artık gözden çıkarıldığının farkında, buna rağmen ayılikta ısrar ediyor. Korkma, geri basma falan yok.
Yok ben kormuyorum Zaten de bana hala diyor ki cevap vermezsen bu yuva yıkılacak hala devam etme ihtimali var kafasında şaka gibi ve ben balık yemek istedim diye buralara geldi bu iş

Benim geri basmamı bekliyor çünkü daha önce de buralara geldi bu iş, ben üzüldüm çok dayanamadım ağladım falan ama bu defa güçlüyüm
İlk defa ben bu kadar kararlıyım

Bilmiyorum
Eşya almaya gelmiş kavga ettik
Kızıma baba uzak işe gidiyor gelecek demiş
Kız bana söyledi bende dedim ki babam bir daha gelmeyecek bu eve
O sıra duymuş bana diyor ki sen bazı soruların cevaplarını vermeden diye konuşmaya başladı bende kesip ne sorusu ne cevabı bir daha benim adımı ağzına alma , bu çocuğun babası olabilirsin ama benim artık hiçbirşeyim değilsin bir daha adımı ağzına alma dedim ,
Emin değilim ondan da diyerek çocuğu Kasteddi bende hiç yıkılmadan o halde ikimizin de adını ağzına almayacaksın
Perşembe avukata gidiyorum bitti bu iş tüm eşyalarını Al defol git dedim ama bağırıyoruz artk . Neysebana dedi ki bi kere ben Şırnak tayken bu eve senin arkadaşın ve babası gelip kaldı 2015 te . Ben yokken elin adamı nasıl gelebilir dedi . Dediği adam 70 yaşında , öğretmen arkadaşımın babası . Kızıyla kaldılar bir gün misafir oldular , kızın tayini çıkmıştı taşınıyorlardı . Evi taşıdıkları için benim de yakın arkadaşım olduğu için , eşime de söyleyip bende kalmalarını istemiştim , ben öğretmen arkadaşımın babasını nasıl evime alırmışım o evde yokken başka erkek nasıl gelirmiş . Evet dedim gelebilir kalabilir bunda bişey yok hala aynı şeyi yaparım bugün olsa , ama bunu düşünen senin gibi ahlaksız serefsiz adama yazıklar olsun, boyun devrilsin inşallah bu çocuğun vebali de benim de günahımı aldın Allah ından bulasın dedim , madem seni aldattım ben ne diye sustun senelerce ne tıynette bir adammışsın sen dedim bana diyor ki çocuk büyüsün diye bekledim , içeri gittim neyse
Neyse sonra eşyasını almış gelmiş bana dedi ki “sana bir şey soracağım “ gibi bişey o kadar sinirliyim gerginim ki şu an tam hatırlamıyorum bile odadan çıkmak istedim kızım kucağımda , önüme durdu yek bişey söyleyeceğim mi soracağım mı ne dedi , eğer konuşmazsan bu yuva yıkılacak gibi bişey söyledi . bende “ben senden artık hiçbirşey duymayacağım sormayacaksın defol git bitti bu iş “ dedim çıktım , kafasında herhalde kesın aldattı diye iyice netleştirdi ben öyle yapınca . Sonra dedim ki sana inat kızımla dimdik duracağım dimdik yürüyeceğim , bana küfür ettin sustum evi basıma yıktın sustum ama benim çocuğuma dil uzatmayacaktın , anlaşmalı boşan yoksa çektiririm sana dedim , sen kimsin de bana çektirecekmişsin bilmem ne diyor . Neyse kızımı alıp içeri girdim odaya kapıyı da kilitledim sonra defolup gitmiş
Çilingir çağırıp kilidi değiştirdim
Perşembe günü de kesin gidiyorum avukata
Kızımın böyle babası olacağına olmasın daha iyi tek benim çocuğum mu ayrı ailede büyüyecek olan . Şimdiye kadar defalarca boşanmayı düşündüm ben ama ilk defa ağlamıyorum sızlamıyorum korkmuyorum mutlaka kötü günlerimiz de olacaktır kızımla ama sevgi güven huzur olacak evimizde . Bunun için geri dönmeyeceğim artık ne olacaksa olsun
Bu adamın psikolojisi bozuk canim daha doğrusu ahlâk yoksunu.
Ne demek çocuğun büyümesini bekledim.

Sen çok güzel bir annesin kızın çok şanslı rabbim herzaman yüzünüzü güldürsün InşAllah.
Yalniz uzaklaştırma filan da mi aldırsanız adam sonuçta silahlı avukata gidince mutlaka bunu da konuşun olur mu.

Bu ihtimal benim de aklıma geldi olabilir herşey beklenir.

Merhaba peki kaç yaşındaydı kızınız ve nasıl etkilendi
Ben bir daha evlilik asla düşünmem
Sadece kızım için sonrası nasıl olur onu planlamaya çalışıyorum
Kizim daha anaokuluna gidiyordu. Sorunsuz atlattı çok şükür. Şimdi haftada bir gün babasına gidiyor.

Bu adamın psikolojisi bozuk canim daha doğrusu ahlâk yoksunu.
Ne demek çocuğun büyümesini bekledim.

Sen çok güzel bir annesin kızın çok şanslı rabbim herzaman yüzünüzü güldürsün InşAllah.
Yalniz uzaklaştırma filan da mi aldırsanız adam sonuçta silahlı avukata gidince mutlaka bunu da konuşun olur mu.
Kızım babasız büyüyecek olsa da ben onu herşeyden daha çok seviyorum inşallah şanslıdır
Doğduğundan beri hayatımda herseyi onu düşünerek hep doğru olanı seçmeye çalışarak yaptım şimdi de boşanıyorum inşallah yine doğru olanı yapıyorumdur ve asla pişman da olmam .
Teşekkür ederim tabiki konuşurum
Avukat arar onu ama herhalde anlaşmalı veya çekişmeli bunu belirlemek için
Avukat buldum bu arada. Randevu için arayacağım . Uzaklaştırma aldırırsam işi de sıkıntıya girer ben sessiz sakin bitsin gitsin istiyorum. Avukat bunu da söyler haber vermeden gelmesin eşyasını almak için de haber verir ben çıkarım komşum evdeysen alsın ne alacaksa .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X