- 25 Mart 2010
- 4.011
- 3.918
- 49
Yuhhhh!!!Buna nutkum tutuldu!!Siz geç bile kalmışsınız inşallah kızınızda sizde bu adamdan bian evvel kurtulup hakettiginiz gibi mutlu yaşarsınız.Eşim mesaj atmış
Boşanma davasını aç , çocuk kimden DNA testi yaptıracağım diye
Artk söyleyecek hiçbir şeyim kalmadı ..
cevap bile veremedim..
Boşandığınızda çocuğunuz kaç yaşındaydıDestek aldık ikimizde hemen tabiki de sordu günlerce haftalarca çok yorucuydu hala soruyor sadece beraber yaşamamızın bizi uzdugunu bnm şimdi daha mutlu olduğumu söylüyorum babasını istediği zaman arayabilecegini falan , anlamaya başladı süreci Dr da anlattı biraz oyun terapisi aldı bir süre herşey yolunda şimdilik, fakat ilk üç ay korkunçtu
Neden böyle erken döndün ?Şimdi eve geldim . Göreve gidecekti gitmemiş pislik
Evde sucuklu yumurta yapmış keyif yapıyor adi köpek
Kıza sarılmadı bile gel kahvaltıya aç mısın diye sordu sadece insan bi sarılır kucaklar öper
Ama başkasının çocuğu olabilir ya elinden gelse yemek vermez serefsiz
Ben çocuğun odasına kapattım kendımi
Gidip yemesin sonuçta başkasının çocuğu da olabilir verme yumurtadan dememek için kendımı zor tutuyorum
Sakin ol kışkırtma sakın. Eee şimdi evden gitmezse ne olacakŞimdi eve geldim . Göreve gidecekti gitmemiş pislik
Evde sucuklu yumurta yapmış keyif yapıyor adi köpek
Kıza sarılmadı bile gel kahvaltıya aç mısın diye sordu sadece insan bi sarılır kucaklar öper
Ama başkasının çocuğu olabilir ya elinden gelse yemek vermez serefsiz
Ben çocuğun odasına kapattım kendımi
Gidip yemesin sonuçta başkasının çocuğu da olabilir verme yumurtadan dememek için kendımı zor tutuyorum
Yarın en geç gider diye tahmin ediyorum bugün bayram diye bir gün kalmıştırSakin ol kışkırtma sakın. Eee şimdi evden gitmezse ne olacak
Eşim mesaj atmış
cevap bile veremedim..
En doğrusunu yapıyorsun.Yarın en geç gider diye tahmin ediyorum bugün bayram diye bir gün kalmıştır
Sırası geldi çünkü biliyorum
Kızımla ilgileniyorum o yokmuş gibi davranmaya çalışıyorum
Gidip bişey desen birbirimize gireriz kızım buna şahit olsun istemem
Zaten bayramdan sonra bu persembe avukata gideceğimEn doğrusunu yapıyorsun.
Ben de neden döndüğünü merak ettim doğrusuNiye döndün ki bugün? Keşke bayramı ailenin yanında gecirseydin? Orada babanlar tatsızlık mı çıkardı?
Insallah kolaylikla kurtulur, yeni hayatinizda kizinizla huzurla yasarsiniz. Bu adam da rezil olacak farkinda degil. Sizi cok guzel bir hayat bekliyor, emin olun.Yok hayır yapmadı
Bu lafın üstüne asla barışmam artk .
Ben neyim ?
Kızıma baktıkça ağlayasım geliyor
Karnı acıktı doyurayım avukata gıdıyorım direkt
O test te yapılacak
Hayatımdan ondan başka kimseyle yakınlaşmadım bile
Yazıklar olsun
Ne aptL insanım koca diye bulduğuma bak
Olduğum yere yığılasım var ama kıza bakmak zorundayım ölüypr olsam avukata gıdıp boşayacağım onu
O test te yapılacak
Babası çıkacak zaten başka kimse olmadı ki Hayatım boyunca
Ama hiç hal etmiyormuş gemde hiç
Çocuğa belli etmemeye çalışıyorum gözyaşlarım istemsiz akıyor
Sadece balık yemek istedim neler duydum
Maalesef öyle olduNiye döndün ki bugün? Keşke bayramı ailenin yanında gecirseydin? Orada babanlar tatsızlık mı çıkardı?
Dertlerinizin bitmesini hâyal ettiğiniz her şeyin gerçekleşmesini diliyorum, kızınızla mutluluklar.Maalesef öyle oldu
Kızım , ağzından kaçırdı annemle babam tartıştı babam annemi üzdü dedi . Anlatmak zorunda kaldım. İlk önce bişey demediler sonraki gün hemen bize karşı tavırları değişti. İlk gün iyi karşılamışlardı ama anlattıktan sonraki Sabah uyandık evde küflü ekmek vardı , yani yiyeceğimiz ekmeği dahi almak istemediler . Çocuğa kabak mücver yapayım dedim anneme , dolapta taze soğan yok dedim . Biber doğra amaaan dedi geçti . Akşama doğru da biletimi internetten aldığım halde . Annem gelmiş diyor ki , bir gün daha kalacaksın . Bende dedim ki neden bana fikrimi hiç sormuyorsun benim yerime karar veriyorsun. Neyse sonra diğer odada babam vardı . Duymadığımı sanıyor ama duydum . Gitmiş beni kötülüyor , diyor ki ; “ gidecekmiş te adam bunu kapının önüne atmış bu hala gitme derdinde , bana diyor ki , sanki bayramda bizim eve Gelen mi var diyor “ babam da cevap verdi , dedi ki , seni mi görmeye gelecekler , (benden bahşediyor ) , annem de diyor ki , laf işte laf , konuşuyor işte . Bir sürü masraf çıktı gene geldi , dedi bunu duyunca çantamı herseyi alıp çıktım peşimden geldiler istemedim , geliyorlar ama yine beni suçlayarak , işte ağzımıza sı.. tın yine bilmem ne , yani ne söyleseler sureklı seni kötüleseler bile sen suçlusun . Artık yoruldum hep suçlanmaktan . Neyse kızımı aldım öğretmen evine geldim . Yani hangi tarafımı kollayacağım şaşırdım kötüydüm korkunc bir de baş agrısı .. Bir duş aldırdım kızıma . Yemek yedirdim , akşama doğru da tuttum elinden, montu orada kalmış , mont almak için dışarı çıkardım , beraber alışveriş yaptık beğendiği mont elbise falan aldık , yemek yedik , tatlı yedik , biraz yürüdük . İnanır mısınız hayatımın en güzel günlerinden biriydi . Çünkü ilk defa bu kadar özgür ve güçlü hissettim . Kimse olmadan kendı paramla başımın çaresine bakabildiğimi, herkes bana kötü davransa bile onlarsız da yürütebileceğimi kızıma ne ihtiyacı varsa alabildiğimi , bilmek , elinden tutmak , güçlü hissettirdi . Oradayken de ailemin telefonlarını açmadım . Biletim sabah idi , iptal edip geceye çektim , dün gece taksiyle otogara oradan yine taksiyle eve bindim geldim . Bu arada eşim olacak vasıfsız da gitti . Bir hafta kızım ve ben . Bugün de kızımı yine yıkadım . İlgilendim . Kontrolümü kaybetmemek beni iyi hissettiriyor . Bu kadar. Ailemle de görüşmüyorum komple engelledim. Kendime şu sözü verdim . Kimse yanımda olmasa bile tek basıma yürüyeceğim .. yolda gelirken hayaller kurdum , kızımla başka yere tayin isteyip ,bir ev tutup istediğimiz gibi döşemiş taşınmışız.. onun minik ellerini tuttukça güç topluyorum , benden başka kimsesi yok çünkü ..
Burda çok konular okudum evlilikdeki sorunlarla ilgili ama ilk defa konunun sonunda yutkunmakda zorlandim. Çok uzuldum sizi tanimasam da. Allah yardimciniz olsun. Boşanin dna testi falan da yaptirmayin. Defolsun gitsin. Rezil herif. Üzücü zor bir durum InsaAllah atlaticaksiniz ve daha guçlu ve daha mutlu olacaksinizBugün akşam otobüsle memlekete gidecektim çocuğumla . Sabah işe gittim beldim kaç gündür eşime canım balık çekti demiştim . Neyse , iftara diye gittik ama bir öf Pöf durumunda sürekli . En sonumda dedi ki senin kafan da nereden çektiyse şu balığı.. yani on yıldır ilk defa neredeyse bişey istedim . Normalde o kırmızı et sever ve hep onun istediği yere gidilir . Bu defa neden bilmem zoruma gitt sürekli öf pöf. İstemiyorum dedim balık . Tuttu kebapçı nın önünde durdu gel beraber yiyelim sensiz yiyemem falan dedi çok ısrar etti ama , ben gelmeyeceğim dedim . Arabayı Al eve git dedi kendisi yemeğe gitti . Bende kızımı alıp yan taraf balıkçıya gittim . Neyse biz oradayken mesaj atmış , bir daha eve geri donme diye , arabayı evin önüne park edip taksiyle otogara geçtim . şimdi otobüsteyim . Kızım kucağımda uyuyor . O kadar masum ki . Bazen onun için çok üzülüyorum. Aramadı sormadı bile , hep böyle kaba saba dengesiz hareketleri var ve suçlu Bile olsa gelme vs der. Benim orada bir işim evim ve çocuğumun eşyaları var , nasıl gelmeyebilirim ? Kendımi geçtim kızımı bile aramadı yolcu etmedi , çocuk ta babam merede diye soruyor , çok pişmanım ..
Son durum
Dün akşam 7 den ber ne aradı ne sordu bizi uzun yol herşet olabilir ama umrunda değiliz Şimdi mesaj yazdım
Senin gibi baba koca olmaz olsun
Kızım senin gibi bir babayı hak etmiyor zaten varken de yoksun
Tüm eşyanı al defol o evden
Geldiğimde çöpün kalmasın
Davayı da aç , açmazsan ben açacağım
Herkes kendı hayatına bakacak yazdım
Acaba abisini de arasam anlatsam bitsin
Kimseyi aramadım iki gün boyunca
Son durum
Eşim mesaj atmış
cevap bile veremedim..
Amaaan o nasıl aileymiş. Kocanız onları tanıdığı İçin bu kadar cesaretlenmiş. Ama sonrasında çocuğunuzla yaptıklarınız gözümde canlandı. O kadar sevindim ki. İyi ki kendi paranızı kazanabiliyorsunuz. Kocanız da aileniz de sizi kaybettiklerine yansınlar. Hiçbirine ihtiyacınız yok.Maalesef öyle oldu
Kızım , ağzından kaçırdı annemle babam tartıştı babam annemi üzdü dedi . Anlatmak zorunda kaldım. İlk önce bişey demediler sonraki gün hemen bize karşı tavırları değişti. İlk gün iyi karşılamışlardı ama anlattıktan sonraki Sabah uyandık evde küflü ekmek vardı , yani yiyeceğimiz ekmeği dahi almak istemediler . Çocuğa kabak mücver yapayım dedim anneme , dolapta taze soğan yok dedim . Biber doğra amaaan dedi geçti . Akşama doğru da biletimi internetten aldığım halde . Annem gelmiş diyor ki , bir gün daha kalacaksın . Bende dedim ki neden bana fikrimi hiç sormuyorsun benim yerime karar veriyorsun. Neyse sonra diğer odada babam vardı . Duymadığımı sanıyor ama duydum . Gitmiş beni kötülüyor , diyor ki ; “ gidecekmiş te adam bunu kapının önüne atmış bu hala gitme derdinde , bana diyor ki , sanki bayramda bizim eve Gelen mi var diyor “ babam da cevap verdi , dedi ki , seni mi görmeye gelecekler , (benden bahşediyor ) , annem de diyor ki , laf işte laf , konuşuyor işte . Bir sürü masraf çıktı gene geldi , dedi bunu duyunca çantamı herseyi alıp çıktım peşimden geldiler istemedim , geliyorlar ama yine beni suçlayarak , işte ağzımıza sı.. tın yine bilmem ne , yani ne söyleseler sureklı seni kötüleseler bile sen suçlusun . Artık yoruldum hep suçlanmaktan . Neyse kızımı aldım öğretmen evine geldim . Yani hangi tarafımı kollayacağım şaşırdım kötüydüm korkunc bir de baş agrısı .. Bir duş aldırdım kızıma . Yemek yedirdim , akşama doğru da tuttum elinden, montu orada kalmış , mont almak için dışarı çıkardım , beraber alışveriş yaptık beğendiği mont elbise falan aldık , yemek yedik , tatlı yedik , biraz yürüdük . İnanır mısınız hayatımın en güzel günlerinden biriydi . Çünkü ilk defa bu kadar özgür ve güçlü hissettim . Kimse olmadan kendı paramla başımın çaresine bakabildiğimi, herkes bana kötü davransa bile onlarsız da yürütebileceğimi kızıma ne ihtiyacı varsa alabildiğimi , bilmek , elinden tutmak , güçlü hissettirdi . Oradayken de ailemin telefonlarını açmadım . Biletim sabah idi , iptal edip geceye çektim , dün gece taksiyle otogara oradan yine taksiyle eve bindim geldim . Bu arada eşim olacak vasıfsız da gitti . Bir hafta kızım ve ben . Bugün de kızımı yine yıkadım . İlgilendim . Kontrolümü kaybetmemek beni iyi hissettiriyor . Bu kadar. Ailemle de görüşmüyorum komple engelledim. Kendime şu sözü verdim . Kimse yanımda olmasa bile tek basıma yürüyeceğim .. yolda gelirken hayaller kurdum , kızımla başka yere tayin isteyip ,bir ev tutup istediğimiz gibi döşemiş taşınmışız.. onun minik ellerini tuttukça güç topluyorum , benden başka kimsesi yok çünkü ..
Şimdi yazdım
Kızımın senin gibi bir babası olduğu için ona acıyorum dedim
Bir daha yüzünü bile göremeyeceksin dedim