Sürekli kaba davranan bir eş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insallah kolaylikla kurtulur, yeni hayatinizda kizinizla huzurla yasarsiniz. Bu adam da rezil olacak farkinda degil. Sizi cok guzel bir hayat bekliyor, emin olun.
İnşallah
Dertlerinizin bitmesini hâyal ettiğiniz her şeyin gerçekleşmesini diliyorum, kızınızla mutluluklar.
Teşekkür ederiz
Allah yardımcın olsun
Bİz de şuan ayrıyız bana ağır geliyor zor geliyo boşanıyor olmak
Ama senin uğradığın hakarete uğrasam çok fazla güç toplayabilirdim boşanmak İçin
Bana da o hakareti edene kadar çok ağır geliyordu , o kadar adi bir karaktersiz olduğunu belli edince değmez dedim üzülmüyorum artık on sene üzüldüm verecek on senem daha yok üzülerek yeter , sizde güçlü durun belki daha mutlu olursunuz
Em çok canımı sıkan da şu . Paketli gıda yedirmediğim , doğduğundan beri rutin tahlil dışında , maşallah hastane görmemiş kızım , bu şerefsiz yüzünden kan alınırken ağlayacak bunu biliyorum, saç telinden de test varmış ama sağlam sonuç vermiyormuş . Bu serefsiz yüzünden bebeğimin canı acıyacak , korkuyor zaten , en çok o canımı sıkıyor . Bitmedi verdiği sıkıntı dert bitmedi Allah ından bulsun inşallah
Eşim zaten onlardan alıyor yüzü . Onlar sürekli erkek evlat ayrımı yapıp beni hor gördüğü için bu haldeyim
Bu iş tamamen bitti demişsiniz de zaten bitmişti, boşverin kabaydı demiştiniz. çirkinleşeceği kadar çirkinleşiyor. açın davayı, bence hiç muhatap bile olmayın.
Yok olmam artk . Adımı ağzına dahi almasın

Şimdi bir arkadaşının eşi aradı beni. İşte diyor ki evlilikte hersey olurmus söylenirmiş neticede bu da erkekmiş . Ben alttan alacak biri de değilmişim kesin benim de çenem durmamıştırmış , erkek olduğu için beni dövmemek için incitici onu demiştirmiş yani neredeyse suç benim . Yani beni dövmemek için canımı acıtıcı söz söylemiş , herhalde tesekkür gerekiyor burada
Dedim pardon ama onun davranışının da mı sorumlusu ben oluyorum aklı fikri yok mu bunun . Beynine kan mı gitmiyor da benim etkimle böyle yapıyor , ben ona tam tersini desem tepkisi ne olurdu dedim . Çocuk senden olmayabilir desem ne olurdu dedim . Ayrıca ben bir öğretmenim pardon da beni nereden bulmuş getirmiş de böyle bişey benden bekliyor . Bana resmen o… diyor dedim . Peki ben ona pez… nk desem sinirle nasıl olurdu dedim . Ya çıldırdım artık açtım ağzımı yani dedim ki bi bana kendını sattın demediği kaldı yakında onu da der bu pislikten o da beklenir dedim suratına kapattım neredeyse beni suçluyor kadın benım aklım boşanmadaymıs on seneme tekme atmışım
. On yıldır sürdürdüğüm evliliğimde boşanma meraklısı da oldum iyi mi
Ben feminist mişim bu kafayla evlilik kalmazmış kimsede zaten boşanmak istiyormuşum ben , şaka gibi ya

Son düzenleme:
Tabi korktular ellerinin altındaki kadınlar uyanır diye. Kadını da kesin kocasi dürttü sevaptır mevaptır falan. Erkek ağzı hep bunlar.

Çok şükür işin var, evin var. Sen kendine de kızına da yetersin. Kimseye ihtiyacın yok. Bi parazit çıktı hayatından. Ailen de klasik Türk ailesi kafasında. Sanki onlara yük olacaksın. Hiç umursama.

Engelle sil. Bi daha görüşme o kadınla. Eşin istiyordur aranızı bulmanızı. Seni manipüle etmeye çalışıyor olayı hafifletmeye çalışıyor. Keşke dinlemeseydin. Bi daha Bi şekilde ulaşırsa senin fikrini merak etmiyorum de. Ben burada sinir oldum kadına. Hadsiz sen git kendi evliliğinde ezil.

senin kocanın niyetini okumak ona mı kalmış.
sinirden söylemiştir dövmemek için bla bla. e zaten uzaktaydın nasıl dövecektide dövmemek için söylemiş komik kadın.

Bu insanla bir daha konusmayin bile. Bu nasil kafa yahu?

O ezik değil işte ona göre o Hakiki kadın fedakar
Ben boşanma meraklısı olanım
Bunu boşasam daha da erkek milletine tövbe ederim çocuğumun babasını çekmemişim başkasını neden çejeyim
Hoş o da babası olduğundan şüpheli ya neyde

Ya adam resmen namusunuza laf etmiş, sizi geçtim evladının üstüne nasıl getirebilmiş bunu? Bunu hazmedememek mi feminizm oluyormuş? Ayrıca feminizm kötü bir şey miymiş? O kadın iyi saçmalamış, bu ne cüret hangi hadle bunları söyleyebiliyor size? Ona mı kalmış ortalığı toplamak? O her hakareti sindirip otursun madem, başkasının işine de karışmasın.
Ayrıca yedi göbek muhafazakar ve ataerkil bir aileden geliyorum. Feminizmin f'si yok o yüzden belirttim. Ama hiçbir erkek şu cümleyi eşine yakıştırıp da söylemez bizim ailede. O kadar da değil. 80 yaşındaki dedem bile demezdi, el kızını geçtim kendi evladıma p*ç muamelesi etmem derdi eminim.
Her haklı tepkiyi gayet de mantıklı bir akım olan feminizmle bağdaştırıp öcü gibi göstermek de moda oldu. İnşallah günün birinde o beğenmedikleri feministlere kalmazlar.

Uzun süredir foruma giriş yapmamıştım.
Konunuzu okuyunca dayanamadım. Bir kaç cümlede ben yazmak istedim.
Sinirlede olsa, çocuğunu alet ederek size böyle bir yakıştırma yapması hangi erkeklik kitabında yazıyormuş. Bu akılsız adam, senin ve çocuğunun onurunu düşünmüyor zatende, kendi şerefinide düşünmüyor.
Böyle mesnetsiz bir iftirayı atan ağzına ateş dolsun.
Çok sinir oldum buradan, kusura bakmayın.

Teşekkür ederim cevabınız için
Biri de diyor ki sinirle söylemiş
Böyle bir sinir olabilir mi

Annem bile başında erkek olsun diyor şaka gibi
Şaşırmıyorum ben çoğunluğumuzun ailesinin kafası bu. Evliyken çok kıymetli kızları boşanınca yük oluyor. Zaten bu yüzden boşanmaktan korkuyor bu kadar kadınlar. Kimseye güven yok bu hayatta. Tırnağın varsa kafanı kaşıyacaksın. Boşver hiç umursama. Çocuğun la mutluluğuna bak.

Boşansam söylemem bile başka şehşrdeyşm zaten
Taaaa ne zaman haberleri olur

Teşekkür ederim cevabınız için
Biri de diyor ki sinirle söylemiş
Böyle bir sinir olabilir mi
Sinirlerde olsa denecek şey var denmicek şey var birde bu senin hayat arkadaşın ya dikkatli olacaksın benim eşimde bana iki.defa seni sevmiyorum dedi git dedi hala bana ne var bunda boşanacak diyen insanlar cikti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…