- 27 Temmuz 2014
- 1.071
- 624
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.101
Alttakı tarıh son adet tarıhınızını yazacagız canımkızlar, bi suru cın takvımı var. hangisine bakacagız?
asagıdaki linkteki olana mı?
http://www.chinesefortunecalendar.com/TDB/BabySex.asp
Bence son adet tarıhı yazılır ama hiç bılmıyorum bende ögrenırsen banada yazarmısıncanım ben buna inanmaya başladım yalnız orada sat tarihimi ilşki tarihimi yazılacak onda kararsızım. Söyle bir durum var örneğin kişinin sat tarihi ağustos ayı ama 14 gün sonrası eylül ayında deneme yapmıştır ve hamile kalmıştır. Bu durumda eylül ayı mı geçerlidir?.
Banada bakarmisin eskisehir anlmadim cunku tine zome ne yazilacak?canım ben buna inanmaya başladım yalnız orada sat tarihimi ilşki tarihimi yazılacak onda kararsızım. Söyle bir durum var örneğin kişinin sat tarihi ağustos ayı ama 14 gün sonrası eylül ayında deneme yapmıştır ve hamile kalmıştır. Bu durumda eylül ayı mı geçerlidir?.
Sence bıokadınmı alalım neo penotran fortmu alayım benKizlar ben biokadin fitil kullandim gebe kalmadan 2 ay once hemen olmadi gebelik cunku .mayisdada sogan suyu ictim bunlarinda gebe kalmamda etkisi oldugunu dusunuyorum ..
Tıme zone yazan yerı boş bırakıyorum ben. Uste dogum tarıhı altada adet tarıhı yazılıyordu degılmı canım.Banada bakarmisin eskisehir anlmadim cunku tine zome ne yazilacak?
Kız hamılelık takvımı yapmayacakmısın canımBanada bakarmisin eskisehir anlmadim cunku tine zome ne yazilacak?
Tıme zone yazan yerı boş bırakıyorum ben. Uste dogum tarıhı altada adet tarıhı yazılıyordu degılmı canım.
Sence bıokadınmı alalım neo penotran fortmu alayım ben
Aaa yumurtlama tarıhı yazınca kuz cıkıyorcanım gijnij neo peonatran forte kullanmıştı ve oğluşu oldu :)
Son adet tarıhımı yazınca erkek cıkıyor hangıdıne ınanacagızcanım gijnij neo peonatran forte kullanmıştı ve oğluşu oldu :)
Ben adetlıyım suan. Bıter bıtmez kullanıyoruz degılmı. Bırde incir kürünü yapan oldumu burada. Ben ıncırı yıyorum kaynatmakmı gerekıyorkicanım gijnij neo peonatran forte kullanmıştı ve oğluşu oldu :)
Sibel biokadin kullandi oglu olacak bende onu kullandim alkali yapiyor demisti sen bilirsin canim..Sence bıokadınmı alalım neo penotran fortmu alayım ben
Bilmiyorumki nasil yapliyor..Kız hamılelık takvımı yapmayacakmısın canım
Bıokadın ne kadar canım fıyatıSibel biokadin kullandi oglu olacak bende onu kullandim alkali yapiyor demisti sen bilirsin canim..
Galiba 5 tl idiBıokadın ne kadar canım fıyatı
canım sana bişey soracağım, nasıl bir kaba koyacağız ne kadar miktar yeterli olur. ne kadar süre içinde götürmemiz gerek?benımde 1 kızım var.
canım evınızın yakınında hastane yok mu? urolojı dr una gider, dr kesın test ıster zaten, evde o işi halledip 1 saat ıcınde de labratuvara goturur. ılla orada test verecek dıye bısı yok. benım eşim öyle yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?