• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

serenay11 bende tatilden sonra hemen biokadin fitil kullanmaya başladım bu bunu kullanacağım 8 tane falan kaldı kasımda da neo penotran forte kullanacağım ekim ayında rahmi dinlendireceğim.

Adet bıttıkten sonra bır gun araylamı oldu deneme canım. Yoksa ıkıgunde bırmıydı. Bırde o fıtılı senmı aldın doktormu önerdı canım. Bende kullansam olurmuki
Eski yazilarda oglu olupda kullananlari okudum turkiyedeydim aldim kullandim deneme de 3 4 gün surdu adetin 15. Günü basladi cunku 11 gün adet durdu adetin 15. Gununden 20. Gunune kadar surdu ..extra yaptigim bisey degil di cunku Doktor Simdi kalmassin demisdi bende kalma niyetile yapmamisdim ama ne olur ne olmaz die Saga yattim gene

Canım adetimi 3 gün geçince test yaptım pozitif ve şok oldum korunuyordum çünkü beklemiyordum sadece şunu biliyorum o ay çok ilişki olmadı 3 veya 4 defa oldu işte 6 haftalıktı usg de gözükmedi şimdi ise 8 haftamdayım Allah gönlümüze göre verir inşallah
Amin cnm insallah benimde 3 4 günüm gecdi doktora kan testi icin gittim vajinal ultrasyondan bakti kese gorunuyodu yani biseyler var dedi tekrar Termin verdi 30 una bakicaklar Artik gene

Amin cnm insallah benimde 3 4 günüm gecdi doktora kan testi icin gittim vajinal ultrasyondan bakti kese gorunuyodu yani biseyler var dedi tekrar Termin verdi 30 una bakicaklar Artik gene
Ben bu ay adet bıter bıtmez baslıyım denemelere dıyorum. Enazından üç yada dört defa olsun bakalım tutacakmı. Kız rıskındende korkuyorum ama ne dersın. Bana bır akıl verın

Kızlar kocalarınıza sperm kalıtesı için ne yedırıyodunuz hangi kürlerı yapıyodunuz. Çok ıyı bır tarıfınız varmı. Duydugunuz yada bıldıgınız neler var

Kızlar kocalarınıza sperm kalıtesı için ne yedırıyodunuz hangi kürlerı yapıyodunuz. Çok ıyı bır tarıfınız varmı. Duydugunuz yada bıldıgınız neler var
kür degılde gijgij in dediği ilacları alıyor, cunku benım de eşimin ileri hız ve morfoloji sorunu cıktı.
bu arada haftaya gijgij in dediği dr a godecegız tahlılı bide ona göaterexeğiz.

biz istediğimiz kadar zamanı ayarlayalım, alkali olalım.. iş erkekte bitiyor. sayı, hız yuksek olmalı bence..

Sen ne yapıyosun canım. Adetın bıttımı deneme oldumu. Ben artık psıkolojım cok kötü bozuldu. Bıdaha yapmak ıstemıyorum deneme falann yumurtlama takıbı bıle ysptırmayacagım. Iyce hevesım kactı. Bundada bır hayır vardır dıyorum.
Canım ben nisandan beri deniyorum. Herseferinde betada negatif görmekten sıkıldım temmuzdaki kimyasal düşüklede moralim çok bozuldu... Bugün endokrine gittim. Hormon testlerimi baktırmak için. Ailemde şeker hastalığı var. Hani bende bir baktırayım dedim. Şeker rahatsızlığı düşüğe sebebiyet veriyormuş.... Tahlil verdim sonucunu 2 buçukda alacağım... Birde canım benim adetimin Son günü... Deneme yaparmıyım bilmiyorum. Çünkü herşeyi salı verdik. Hevesimde yok doğrusu...

• Canım ben nisandan beri deniyorum. Herseferinde betada negatif görmekten sıkıldım temmuzdaki kimyasal düşüklede moralim çok bozuldu... Bugün endokrine gittim. Hormon testlerimi baktırmak için. Ailemde şeker hastalığı var. Hani bende bir baktırayım dedim. Şeker rahatsızlığı düşüğe sebebiyet veriyormuş.... Tahlil verdim sonucunu 2 buçukda alacağım... Birde canım benim adetimin Son günü... Deneme yaparmıyım bilmiyorum. Çünkü herşeyi salı verdik. Hevesimde yok doğrusu...
    Bende 3 kez kimyasal gebelik gecirdim, ve gittigimiz prof spermlerlr ilgili sikinti oldugunda kimyasal gebelik olur dedi, hakikaten esimde varikosel cikti ve yarim saatlik operasyonla duzeltildi. Tavsiyem esiniz uroloji dr una gorunsun

kızlar ben de haftaya çat iğnesi olacağım dr verirse tabi.klomen bu gün bitiyor.çat iğnesi olan arkadaşlar adetin kaçıncı günü oldunuz bu iğneyi acaba?

• Bende 3 kez kimyasal gebelik gecirdim, ve gittigimiz prof spermlerlr ilgili sikinti oldugunda kimyasal gebelik olur dedi, hakikaten esimde varikosel cikti ve yarim saatlik operasyonla duzeltildi. Tavsiyem esiniz uroloji dr una gorunsun
Ah ahhh. Gitse hem çocuk çok seviyor ve istiyor. Aslada dr,a gitmem gidemem ben tahlil vermem diyor... İkna edemedim onu... Varikosel olanların genelde kız çocukları olur diye duymuştum. Benimde 3 kızım var...

Ah ahhh. Gitse hem çocuk çok seviyor ve istiyor. Aslada dr,a gitmem gidemem ben tahlil vermem diyor... İkna edemedim onu... Varikosel olanların genelde kız çocukları olur diye duymuştum. Benimde 3 kızım var...
benımde 1 kızım var.
canım evınızın yakınında hastane yok mu? urolojı dr una gider, dr kesın test ıster zaten, evde o işi halledip 1 saat ıcınde de labratuvara goturur. ılla orada test verecek dıye bısı yok. benım eşim öyle yaptı

kızlar, bi suru cın takvımı var. hangisine bakacagız?

asagıdaki linkteki olana mı?

http://www.chinesefortunecalendar.com/TDB/BabySex.asp

canım ben buna inanmaya başladım yalnız orada sat tarihimi ilşki tarihimi yazılacak onda kararsızım. Söyle bir durum var örneğin kişinin sat tarihi ağustos ayı ama 14 gün sonrası eylül ayında deneme yapmıştır ve hamile kalmıştır. Bu durumda eylül ayı mı geçerlidir?.

Back