• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Negatif negatif negatif.bıktım artık ya.adet olayım da rahatlayım bitmek bilmeyen adet ağrım da var yarın bat günüm

canım ben buna inanmaya başladım yalnız orada sat tarihimi ilşki tarihimi yazılacak onda kararsızım. Söyle bir durum var örneğin kişinin sat tarihi ağustos ayı ama 14 gün sonrası eylül ayında deneme yapmıştır ve hamile kalmıştır. Bu durumda eylül ayı mı geçerlidir?.
Bence son adet tarıhı yazılır ama hiç bılmıyorum bende ögrenırsen banada yazarmısın

Kizlar ben biokadin fitil kullandim gebe kalmadan 2 ay once hemen olmadi gebelik cunku .mayisdada sogan suyu ictim bunlarinda gebe kalmamda etkisi oldugunu dusunuyorum ..

canım ben buna inanmaya başladım yalnız orada sat tarihimi ilşki tarihimi yazılacak onda kararsızım. Söyle bir durum var örneğin kişinin sat tarihi ağustos ayı ama 14 gün sonrası eylül ayında deneme yapmıştır ve hamile kalmıştır. Bu durumda eylül ayı mı geçerlidir?.
Banada bakarmisin eskisehir anlmadim cunku tine zome ne yazilacak?

Tıme zone yazan yerı boş bırakıyorum ben. Uste dogum tarıhı altada adet tarıhı yazılıyordu degılmı canım.

bence deneme yaptığın zamanı yaz son adet tarihinle yumurtlama ayın aynı ise o tarihi yaz pst aynen kalacak

benımde 1 kızım var.
canım evınızın yakınında hastane yok mu? urolojı dr una gider, dr kesın test ıster zaten, evde o işi halledip 1 saat ıcınde de labratuvara goturur. ılla orada test verecek dıye bısı yok. benım eşim öyle yaptı
canım sana bişey soracağım, nasıl bir kaba koyacağız ne kadar miktar yeterli olur. ne kadar süre içinde götürmemiz gerek?

Back