- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.081
Gnjj neo penotran fort kullanmıştı sanırım. Bende ondan alayım dıyorum
ben aldım kullandım.Gnjj neo penotran fort kullanmıştı sanırım. Bende ondan alayım dıyorum
Eski yazilarda oglu olupda kullananlari okudum turkiyedeydim aldim kullandim deneme de 3 4 gün surdu adetin 15. Günü basladi cunku 11 gün adet durdu adetin 15. Gununden 20. Gunune kadar surdu ..extra yaptigim bisey degil di cunku Doktor Simdi kalmassin demisdi bende kalma niyetile yapmamisdim ama ne olur ne olmaz die Saga yattim geneAdet bıttıkten sonra bır gun araylamı oldu deneme canım. Yoksa ıkıgunde bırmıydı. Bırde o fıtılı senmı aldın doktormu önerdı canım. Bende kullansam olurmuki
Amin cnm insallah benimde 3 4 günüm gecdi doktora kan testi icin gittim vajinal ultrasyondan bakti kese gorunuyodu yani biseyler var dedi tekrar Termin verdi 30 una bakicaklar Artik geneCanım adetimi 3 gün geçince test yaptım pozitif ve şok oldum korunuyordum çünkü beklemiyordum sadece şunu biliyorum o ay çok ilişki olmadı 3 veya 4 defa oldu işte 6 haftalıktı usg de gözükmedi şimdi ise 8 haftamdayım Allah gönlümüze göre verir inşallah
Evet canım. Erkek bebek için. Saglık ocagındanmı alıyosun yoksa normal gıdıp alınıyormu. Neo penotranDorti sende erkek bebek mi istiyorsun? Ben öyle düşünüyorum ve oyüzden gijnij gibi neo penotran forte kullanacağım.
Ben bu ay adet bıter bıtmez baslıyım denemelere dıyorum. Enazından üç yada dört defa olsun bakalım tutacakmı. Kız rıskındende korkuyorum ama ne dersın. Bana bır akıl verınAmin cnm insallah benimde 3 4 günüm gecdi doktora kan testi icin gittim vajinal ultrasyondan bakti kese gorunuyodu yani biseyler var dedi tekrar Termin verdi 30 una bakicaklar Artik gene
biokadin fitil ne işe yarıyor? evet bende ekimde kullanmayacağım.serenay11 bende tatilden sonra hemen biokadin fitil kullanmaya başladım bu bunu kullanacağım 8 tane falan kaldı kasımda da neo penotran forte kullanacağım ekim ayında rahmi dinlendireceğim.
direk eczaneden alıyorsun. 17 tl mi neydiEvet canım. Erkek bebek için. Saglık ocagındanmı alıyosun yoksa normal gıdıp alınıyormu. Neo penotran
kür degılde gijgij in dediği ilacları alıyor, cunku benım de eşimin ileri hız ve morfoloji sorunu cıktı.Kızlar kocalarınıza sperm kalıtesı için ne yedırıyodunuz hangi kürlerı yapıyodunuz. Çok ıyı bır tarıfınız varmı. Duydugunuz yada bıldıgınız neler var
Canım ben nisandan beri deniyorum. Herseferinde betada negatif görmekten sıkıldım temmuzdaki kimyasal düşüklede moralim çok bozuldu... Bugün endokrine gittim. Hormon testlerimi baktırmak için. Ailemde şeker hastalığı var. Hani bende bir baktırayım dedim. Şeker rahatsızlığı düşüğe sebebiyet veriyormuş.... Tahlil verdim sonucunu 2 buçukda alacağım... Birde canım benim adetimin Son günü... Deneme yaparmıyım bilmiyorum. Çünkü herşeyi salı verdik. Hevesimde yok doğrusu...Sen ne yapıyosun canım. Adetın bıttımı deneme oldumu. Ben artık psıkolojım cok kötü bozuldu. Bıdaha yapmak ıstemıyorum deneme falann yumurtlama takıbı bıle ysptırmayacagım. Iyce hevesım kactı. Bundada bır hayır vardır dıyorum.
Bende 3 kez kimyasal gebelik gecirdim, ve gittigimiz prof spermlerlr ilgili sikinti oldugunda kimyasal gebelik olur dedi, hakikaten esimde varikosel cikti ve yarim saatlik operasyonla duzeltildi. Tavsiyem esiniz uroloji dr una gorunsunCanım ben nisandan beri deniyorum. Herseferinde betada negatif görmekten sıkıldım temmuzdaki kimyasal düşüklede moralim çok bozuldu... Bugün endokrine gittim. Hormon testlerimi baktırmak için. Ailemde şeker hastalığı var. Hani bende bir baktırayım dedim. Şeker rahatsızlığı düşüğe sebebiyet veriyormuş.... Tahlil verdim sonucunu 2 buçukda alacağım... Birde canım benim adetimin Son günü... Deneme yaparmıyım bilmiyorum. Çünkü herşeyi salı verdik. Hevesimde yok doğrusu...
Ah ahhh. Gitse hem çocuk çok seviyor ve istiyor. Aslada dr,a gitmem gidemem ben tahlil vermem diyor... İkna edemedim onu... Varikosel olanların genelde kız çocukları olur diye duymuştum. Benimde 3 kızım var...
Bende 3 kez kimyasal gebelik gecirdim, ve gittigimiz prof spermlerlr ilgili sikinti oldugunda kimyasal gebelik olur dedi, hakikaten esimde varikosel cikti ve yarim saatlik operasyonla duzeltildi. Tavsiyem esiniz uroloji dr una gorunsun
benımde 1 kızım var.Ah ahhh. Gitse hem çocuk çok seviyor ve istiyor. Aslada dr,a gitmem gidemem ben tahlil vermem diyor... İkna edemedim onu... Varikosel olanların genelde kız çocukları olur diye duymuştum. Benimde 3 kızım var...
kızlar, bi suru cın takvımı var. hangisine bakacagız?
asagıdaki linkteki olana mı?
http://www.chinesefortunecalendar.com/TDB/BabySex.asp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?