• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

c

canım eşin muayene oldu mu? sperm testı yaptırdınız mı?
Bu ayda denemeyı düşümüyorum ama kararsızım yınede. Eger vazgecmezsem denemelerden. Bu ayda deneyıp daha sonra ben yumurta takıbıne gıdecegım. Yıne olmassa ozaman onu düşünecegız. Bılmıyorum kafam çok karıdık. Belkıde vazgecıp bu stresten kurtulmak daha ıyı olacak benım için. Gercekten cok sıkıntı oluyor bana. Panıkatak hastasıyım ben.

Kizlar hiç bir Sorun yoksa tek sebebi Kafaya cok takma bendede olmusdu ilacimi biraktim o ay kendimi hamile ghissediyordum kusma bile vardi teste cikmiodu test bozuk dusunuyordum 1 ay günüm gecmisdi doktora gittim hamile değilsin dedi bende kafamdqn attim hamileligi ertesi gün adet oldum ve anladimki psolojikmen hamileydim:110:bu ay Hic beklemiyordum 3 günüm de gecdi Gene sanmiyordum hamile olacagımi ama bu ay hamileydim:KK200::anneadayı:darisi basiniza insallah
Ben hamıleyken bıle yasamadıgım belirtileri ıkı aydır yasıyorum. Kesınlıkle hamıleyım dıyorum ama şok yıne adet oluyorum.

kızlar merhaba uzun ardan sonra klomen tedavisiyle tekrar hamile kalmaya çalışcğm.ama sizlere sorularım var. erkek bebek için çat iğnesinden kaç saat sonra ilişki olacak bileniniz deneyeniniz var mı? dr. 36 saat diyor ama geçen sefer kız oldu benim bunu deneyen varsa rica ediyorum cevaplarsa sevinirim.

kızlar merhaba uzun ardan sonra klomen tedavisiyle tekrar hamile kalmaya çalışcğm.ama sizlere sorularım var. erkek bebek için çat iğnesinden kaç saat sonra ilişki olacak bileniniz deneyeniniz var mı? dr. 36 saat diyor ama geçen sefer kız oldu benim bunu deneyen varsa rica ediyorum cevaplarsa sevinirim.
ıslak oldugun an bence cnm, ben de 36 saat sonra denedım kızım oldu cok sukur, 36 saat sonra kuru oluyoruz gec kalmıs oluyoruz bence

Kiz hamileliklerinin en belirgin belirtisi göğüs agrisiymis dogrumu sizce? @gijnij sendede fark varmiydi
Çilek kokusu merhaba canım bende 8. Haftanın içindeyim gögüs ağrısı benim bu ikinci hamileliğimde fazla yok ablamda erkek bebeğe hamile ama gögüs ağrısı çok vardı bence kız bebekle bi ilgisi yok sende durumlar nasıl mide bulantıların var mı

Çilek kokusu merhaba canım bende 8. Haftanın içindeyim gögüs ağrısı benim bu ikinci hamileliğimde fazla yok ablamda erkek bebeğe hamile ama gögüs ağrısı çok vardı bence kız bebekle bi ilgisi yok sende durumlar nasıl mide bulantıların var mı
Yok canim mide bulantisi yok simdilik istahim da acik yiyorum bol bol sende durumlar nasil basladimi bulantilar

Hamıle arkadaslar denemelerden önce neler yaptınız. Ne yedınızne içtimiz. Kac deneme ysptınız. Hadı anlatında aydınlanslım kızlar. :KK49::KK56::KK69::KK30::KK64:
Fitil kullandim Vagihex ama tam Paket bitmedi Saga yattim iliski adet bitiminden 10 gune kadar surdu sanirim son iliskimiz yumurtlamadan 1 gün sonra oldu ve pembemsi bir leke geldi artik hangi gün tuttu allah bilir:KK12:

Fitil kullandim Vagihex ama tam Paket bitmedi Saga yattim iliski adet bitiminden 10 gune kadar surdu sanirim son iliskimiz yumurtlamadan 1 gün sonra oldu ve pembemsi bir leke geldi artik hangi gün tuttu allah bilir:KK12:
Adet bıttıkten sonra bır gun araylamı oldu deneme canım. Yoksa ıkıgunde bırmıydı. Bırde o fıtılı senmı aldın doktormu önerdı canım. Bende kullansam olurmuki

Adet bıttıkten sonra bır gun araylamı oldu deneme canım. Yoksa ıkıgunde bırmıydı. Bırde o fıtılı senmı aldın doktormu önerdı canım. Bende kullansam olurmuki
Dorti bende kullanmıştım ona benzer bişi geçen sene.vagiflora adı. Kadın doğumda eğitimdeki dr akıntı çok dedim bunu önerdi . Rahatlattı baya.flora düzenleyici. SSK karsilamiyo

Ya eşimin tabletler girdim bugün başka bişi yazıyorum kendi kendine degistory kelimeyi of 3 kere düzelttim az önceki yazimi

Sen bebegin i kac haftalik gordun?
Canım adetimi 3 gün geçince test yaptım pozitif ve şok oldum korunuyordum çünkü beklemiyordum sadece şunu biliyorum o ay çok ilişki olmadı 3 veya 4 defa oldu işte 6 haftalıktı usg de gözükmedi şimdi ise 8 haftamdayım Allah gönlümüze göre verir inşallah

Hamıle arkadaslar denemelerden önce neler yaptınız. Ne yedınızne içtimiz. Kac deneme ysptınız. Hadı anlatında aydınlanslım kızlar. :KK49::KK56::KK69::KK30::KK64:[/QUOTE Dorti canım ben hamile kalmadan önce akıntımdan dolayı 3 lü fitil kullanmıştım bide antibiyotik kullanmıştım hamile kalmak için değil tedavi için kullanmıştım iki ay geçmeden hamile kaldım hem ben bayağı denizede girmiştim hamile kalmadan önce ve sonrada bilmiyordum çünkü rabbim gönlümüzdekini hayırlı sağlıklı salih bir evlat olarak nasip etsin

Back