Süper Anneler - 2011

Benimde kizim la belirtiler ayni tek farki kizim gec dollenme olmusdu baya bir gec dollenme olmusdu ama Bunda erken dollenme oldu..cok merak ediyorum cinsiyetini

Kızlar bişey soracam ard arda olan çocuklar genelde aynı cinsiyette mi oluyorlar benim komşumun kızları aralarında 1 veya 2 sene ara var böyle olunca genelde aynı cinsiyette oluyor dedi bakın bi çevrenize bide çocuklarınızın aralarında kaç yaş var

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli yeni hamişler varmı :) nasıl gidiyor çalışmalar özledim sizleri
Ay inanmiyorum bugun bile senin Eski msjlari okuyordum; ) denemelerinde basarili olmusdun peki cat ignesi duusunuyordun yaptinmi yoksa kendi yontemlerinlemi hamile kaldiniz?

Ay inanmiyorum bugun bile senin Eski msjlari okuyordum; ) denemelerinde basarili olmusdun peki cat ignesi duusunuyordun yaptinmi yoksa kendi yontemlerinlemi hamile kaldiniz?
canım ben 1 yıl araştırma yaptım buralarda eski arkadaşları okudum anladıklarımı şöylee bir toparladım. ve deneme yaptım ilk denememde de hamile kaldım çok şükür. çat iğnesi olmadım çünkü olanların çoğu başarılı olamadı yada o ay hamile kalamadılar. önce kafanı rahatlatman lazım stres olunca hamile kalmak zorlaşıyor

Yok canim alkasi yok cevremde cogu pespese ve farkli cinsiyette

Benım buyuk ablamın bırer yas aralıklı Ikide oglan. Yengemın kızlarıda öyle bırer yas arayla kızları var. Ikı ablamda arka arkaya olmus. Ama olabılıyor tabı. Herkesde aynı şey olacak dıye bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…