- 9 Ekim 2012
- 1.549
- 1.706
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #65.121
Bende kullanmıştm, işe yaramadı.canım gijnij neo peonatran forte kullanmıştı ve oğluşu oldu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kullanmıştm, işe yaramadı.canım gijnij neo peonatran forte kullanmıştı ve oğluşu oldu :)
Sen neler denemisdin cnm???Bende kullanmıştm, işe yaramadı.
Tabiri caizse herşeyi. Ateş, yum günü, takviye, diyet, fitil, alkali, sperm testi vs. Önceki sayfadaki de dahil tüm takvimler erkek diyordu. Ama prenses güçlü çıktı:)Sen neler denemisdin cnm???
Günaydın çilekkokusu iyiyiz canım sen nasılsın ben bu hamileliğimde çok halsiz hissediyorum kendimi iştahım hiç yok hiçbişey yemek istemiyorum kızımda da aynı bu belirtileri yaşıyordum ya off anlamadım kiiiGunaydin kizlar nasilsiniz neler yapıyorsunuz...
Benimde kizim la belirtiler ayni tek farki kizim gec dollenme olmusdu baya bir gec dollenme olmusdu ama Bunda erken dollenme oldu..cok merak ediyorum cinsiyetiniGünaydın çilekkokusu iyiyiz canım sen nasılsın ben bu Bundahmlieliğimde çok halsiz hissediyorum kendimi iştahım hiç yok hiçbişey yemek istemiyorum kızımda da aynı bu belirtileri yaşıyordum ya off anlamadım kiii
Gunaydın canım. Iyıyız adetın bıtmesını beklıyorum bende. Insallah hersey ıstedıgınız gıbı olsun hepımızınde.Gunaydin kizlar nasilsiniz neler yapıyorsunuz...
Canım ılk cocugunmu senın. Bıde hamılemısın şuan.Tabiri caizse herşeyi. Ateş, yum günü, takviye, diyet, fitil, alkali, sperm testi vs. Önceki sayfadaki de dahil tüm takvimler erkek diyordu. Ama prenses güçlü çıktı:)
Ne ya parlak yapalim kismmetten otesi olmuyor. Hherseyde var dir bi Hayir.Tabiri caizse herşeyi. Ateş, yum günü, takviye, diyet, fitil, alkali, sperm testi vs. Önceki sayfadaki de dahil tüm takvimler erkek diyordu. Ama prenses güçlü çıktı:)
Merhaba çiğdem sen eskilerdensin galiba kaç çocuğun var hamilemisinselam kızlar nasılsınız görüşmeyeli yeni hamişler varmı :) nasıl gidiyor çalışmalar özledim sizleri
Selam çiğdem sen eskilerdensin galiba kaç çocuğun var yaşları kaç ve hamile misinselam kızlar nasılsınız görüşmeyeli yeni hamişler varmı :) nasıl gidiyor çalışmalar özledim sizleri
Ay inanmiyorum bugun bile senin Eski msjlari okuyordum; ) denemelerinde basarili olmusdun peki cat ignesi duusunuyordun yaptinmi yoksa kendi yontemlerinlemi hamile kaldiniz?selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli yeni hamişler varmı :) nasıl gidiyor çalışmalar özledim sizleri
Hosgeldın canım. Nerelerdesın yoksun coktandır. Beniş nasıl canım. Bayagı zaman geçmiş. Bızde buralardayız işte arkadaslarla guzel sohbetlere devam.selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli yeni hamişler varmı :) nasıl gidiyor çalışmalar özledim sizleri
Pardon canım iki defa yazmışım canım tam hatırlayamadım sen yöntem mi denemiştin neler yapmıştıntatlım ben sibel eskiyim evet hatırlamadın mı beni :)
Sen denemelerden önce neler yspmıstın. Kac gun ilişki oldu ve yumurtlama tskıbıylemı hamıle kalmıştın. Bıze yazarmısın canım. Bırde eşine neler yedırıp içirmiştin.tatlım ben sibel eskiyim evet hatırlamadın mı beni :)
canım ben 1 yıl araştırma yaptım buralarda eski arkadaşları okudum anladıklarımı şöylee bir toparladım. ve deneme yaptım ilk denememde de hamile kaldım çok şükür. çat iğnesi olmadım çünkü olanların çoğu başarılı olamadı yada o ay hamile kalamadılar. önce kafanı rahatlatman lazım stres olunca hamile kalmak zorlaşıyorAy inanmiyorum bugun bile senin Eski msjlari okuyordum; ) denemelerinde basarili olmusdun peki cat ignesi duusunuyordun yaptinmi yoksa kendi yontemlerinlemi hamile kaldiniz?
Yok canim alkasi yok cevremde cogu pespese ve farkli cinsiyetteKızlar bişey soracam ard arda olan çocuklar genelde aynı cinsiyette mi oluyorlar benim komşumun kızları aralarında 1 veya 2 sene ara var böyle olunca genelde aynı cinsiyette oluyor dedi bakın bi çevrenize bide çocuklarınızın aralarında kaç yaş var
Benım buyuk ablamın bırer yas aralıklı Ikide oglan. Yengemın kızlarıda öyle bırer yas arayla kızları var. Ikı ablamda arka arkaya olmus. Ama olabılıyor tabı. Herkesde aynı şey olacak dıye bişey yokKızlar bişey soracam ard arda olan çocuklar genelde aynı cinsiyette mi oluyorlar benim komşumun kızları aralarında 1 veya 2 sene ara var böyle olunca genelde aynı cinsiyette oluyor dedi bakın bi çevrenize bide çocuklarınızın aralarında kaç yaş var