• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

canım 1 yılda 3 kez adetin 3.günü gidip tüm tahlillerimi yaptırdım devlet ve özel olmak üzere yum takibi yaptırdım hatta en son özeldeki doktor yum mükemmel rahim kalınlığı harika dedi sonra çatladı ben biliyorum bende ya tüpler tıkalı yada eşimin sperm azaldı alkol sigara falan bi de geçen sene yumurtalık iltihabı geçirmişti.gitcem kuzenim zeynep kamilde doktor ama bikaç ay sonra aslında ben hala hazır değilim.hem gebe kalmaya hırs yaptım hem hazır değilim durum bu aradayım
Rahim filmi cekilmen gerekir o zaman canim filminden sonra hemen hamile kalanalr var

Selver canım sende ogullarının usg fotolarını atsana bakalım gijnijde bizi duyuyorsa o da ilk haftalarda çektiği fotosunu atsa çok sevinirdik
Canim baktim bulamadim aslinda vardi ama bazi nedenlerden dolayi esim saklamis olabilir yoksa atacaktim

Hazal merhaba canım bulantıların devam ediyor mu halen nasıl gidiyor benim bulantılarım geçti anlamadım bi hafta bulantı yaşadım sende durumlar nasıl
Merhaba sinerjik,2 gundur iyiyim bende benim 2 hafta kadar surdu bulantim sabahlari bos bos kusuyordum surekli bulantida vardi 2 gundur rahatim zaten 2 kizimdada 2 aylik olunca kesiliyordu buda 7 haftalik...

Canım aynı durum bendede var bi de beni düşün ben 13 aydır deniyorum 14e girdim bu ay kafamdan çıkaramıyorum.dene olnazsa olmasın de olucak ben yapamıyorum.hatta bi dönem buraya girmedim unutayım diye ama öylede hep kendimi yazdıklarınızı okurken buldum yazmasam bile.yapamadım yani
Adet oldum ben. Bu ayda olmadı

Adetım yıne hiç gununu şaşırmadan geldi. Bu ayda olmadı. Hayırlısı olsun. :KK43:
üzülme canım benimde adet ağrılarım var ama daha var günüme dün idrar testi negatif geldi bence kafaya takma ama arada verme bak benim gibi olmazsa sonra pişman olursun uğraşıp durursun.tabi yine de sen bilirsin

üzülme canım benimde adet ağrılarım var ama daha var günüme dün idrar testi negatif geldi bence kafaya takma ama arada verme bak benim gibi olmazsa sonra pişman olursun uğraşıp durursun.tabi yine de sen bilirsin
Nasıl oluyor anlamıyorum. Ya her denemeden sonra bu kadar hamılelık belırtısı yasamak oyle zoruma gıdıyorki. Kesın dıyorum artık bu sefer tamam doyorum. Ama yıne olmuyor. Psıkolojım ıyıce bozuldu. Bu seferde deneyıp bıdaha yapmak ıstemıyorum artık.

Nasıl oluyor anlamıyorum. Ya her denemeden sonra bu kadar hamılelık belırtısı yasamak oyle zoruma gıdıyorki. Kesın dıyorum artık bu sefer tamam doyorum. Ama yıne olmuyor. Psıkolojım ıyıce bozuldu. Bu seferde deneyıp bıdaha yapmak ıstemıyorum artık.
Canım sen bilirsin bende aynı şeyleri yaşadığım için öyle dedim bugün hep wcye koştum oldummu diye daha günüm olmasına rağmen ağrımdan

Benim adet dönemi ile alakalı adete 10 gün kala başlıyor adet günü yada 1 gün öncesi artıyor.baş ağrım ve bel ağrımda başlıyor.kolesterol sadece ağır yersem etkili ama bende her ay niye var aynı zamanlarda o zmn
Aynen beni anlattın canım. Mide bulantılarını aynı zamanlarda ve aynı dozda yaşıyoruz,,, sen sağlıkcısın belki sebebini araştırabilirsin.

Aynen beni anlattın canım. Mide bulantılarını aynı zamanlarda ve aynı dozda yaşıyoruz,,, sen sağlıkcısın belki sebebini araştırabilirsin.
Canım ya adet migreni diye bişey var kesin o dün gece berbattı baş ağrım.bugün sabah idrar testi yine negatif adeti bekliyorum artık 2 gün kaldı zaten.stresten gecikmesinde

c
Sen ne yapıyosun canım. Adetın bıttımı deneme oldumu. Ben artık psıkolojım cok kötü bozuldu. Bıdaha yapmak ıstemıyorum deneme falann yumurtlama takıbı bıle ysptırmayacagım. Iyce hevesım kactı. Bundada bır hayır vardır dıyorum.
canım eşin muayene oldu mu? sperm testı yaptırdınız mı?

Kizlar hiç bir Sorun yoksa tek sebebi Kafaya cok takma bendede olmusdu ilacimi biraktim o ay kendimi hamile ghissediyordum kusma bile vardi teste cikmiodu test bozuk dusunuyordum 1 ay günüm gecmisdi doktora gittim hamile değilsin dedi bende kafamdqn attim hamileligi ertesi gün adet oldum ve anladimki psolojikmen hamileydim:110:bu ay Hic beklemiyordum 3 günüm de gecdi Gene sanmiyordum hamile olacagımi ama bu ay hamileydim:KK200::anneadayı:darisi basiniza insallah

Back