Slm kızlar ben calikusu,geçen sene çok aktivdim sonrasında pek yazmadım ama okudum...benim topigimdeki arkadaşların cogu bebeğini kucağına aldi...en son gijnij hamileydi
Çoğu istediği cinsiyette bebeği kucagina aldı sadece 1 arkadaş erkek istemişti kızı oldu..
Ben kısaca yine kendimi anlatiyim..
Almanyada yaşıyorum 2 kızım var 10 ve 6 yaşında 3. Çocuğu erkek istiyorum..
Birkaç ay tek yumurtlama günü denedim ve tutmadı sonra ara verdim...
Geçen ay turkiyede adetime yakın rastgele deneme oldu ama tutmadı bu ağustos ayinda adetten sonra ilk gunlerde ve ovulasyon gunu deneme oldu..artık hangi gün tuttu bilmiyorum
Ve kırmızılari görmedim galiba hamileyim doktordan pazartesi randevu alıp kontrole gidecem
Hamilelik testi yaptım ama erken yapmistim negatif cikti...
Eşime sabredebilirsem söylemiyecem 3 hafta sonra doğum günü hediyesi olucak ins..
Kızlar Allah biliyor ya,cok istiyorum erkek olmasını çünkü eşim ve ailesi Doğulu onlar için erkek bebek zaten daha çok isteniyor onlar bişey demiyorlar ama cevredekilerin lafları çok yaraliyor. ...
Birde kızlarım çok istiyor anne babaminda birgrubu olsun diyorlar aramızda tek erkek kaldidiyorlar...
Kızlar En çok birbirimize ettiğimiz dualar kabul olurmus..
Rabbim herkese istediği cinsiyetteki bebeği sağlıklı ve hayirli bir şekilde kucağına almayi nasip eylesin...
Lütfen sizde bana dua edin ...
Şu rus takvimini denedim hepsi tuttu bende hatta yaptığım ölü doğum bile. ..
Sizdede tutuyor mu,Çin takviminde erkek gösteriyor rus a göre kiz....
Rabbim ins erkek evlat verir....aminnnnn