• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Canım ben 6 şimdi 7 haftalık olmuşumdur kızlar banada dua edin Allah herkese nasip etsin inşallah gönlündekini benim kazayla oldu sizce kazayla olan gebelikler hangi cinsiyette oluyor genel olarak
Benim duydumlarim genelde kiz oluyor ama hayırlısı olsun insallah Allah tamamkna erdirsin

Hazal canım ben gördüm senşn bebeğin kesesine hatta sana yorumda yazdım ama telim hata verdi yollayamadım. Sonrada yeniden fırsatım olmadı. Bebeğim kesesi yuvarlak değil genelde erkek bebekte olur diyorlar birde bebeğin kesenin içinde sağda onada erkek diyorlar birde bebeğin altı haftalık olmasına rağmen baya belli oluyor benimde oğlum hemen vucudu elleri kolları belli olmuştu tabi bunların kesinliği yok. İnşallah Rabbim seninde gönlündekini nasip etsin inşallah canım
Insallah gijnij sagol dualarin icin bende burdaki arkadaslarda istedikleri cinsiyete kavusurlar.

Canım sen ne yöntem denemiştın. Neler yapmıstın. Ymurtlama gunumu deneme oldu ve kac defa ilişki oldu
Dorti ayni gun icinde once sabah sonra gece deneme oldu yumurtlama gunuydu buyuk ihtimal belki yumda catlamamis olabilir akintiyi sanciyi dikkate aldim ben testim bitmisti cunku elmiede gec ulasti yeniler geldiginde testler yaptim bir baktim pik test iste 2.denmeyi yeni testleri yapinca denedim 15.gun gece ama hepsinden onemlisi dua cok ettim insallah gonlumdekine kavusurum daha cok erken cinsiyet anlamak icin ne zaman dr erkek der bide kucagima alirsam o zaman inanacagim sevinecegim eger oglum olacagini ogrenirsem ayrintili yazarim neler yaptigimi hangi yontemler denedigimi ...

Dorti ayni gun icinde once sabah sonra gece deneme oldu yumurtlama gunuydu buyuk ihtimal belki yumda catlamamis olabilir akintiyi sanciyi dikkate aldim ben testim bitmisti cunku elmiede gec ulasti yeniler geldiginde testler yaptim bir baktim pik test iste 2.denmeyi yeni testleri yapinca denedim 15.gun gece ama hepsinden onemlisi dua cok ettim insallah gonlumdekine kavusurum daha cok erken cinsiyet anlamak icin ne zaman dr erkek der bide kucagima alirsam o zaman inanacagim sevinecegim eger oglum olacagini ogrenirsem ayrintili yazarim neler yaptigimi hangi yontemler denedigimi ...
Ozaman toplam üç deneme oldu senın. Adetlerın duzenlımıydı canım. Benım 25 gunde bır oluyor. İnşallah burada mujdelı haberlerını duyarız canım.

Selam bacilarim nasilsiniz Ben caniminici...gijnij gozun aydin dogurmussun Allahim sana bagislasin yavrunu acisini gostermsin ins...darısı basimiza ins.ben isim degistirdim. Hamile arkadaslar Rabbim gönlünuzdekini nasip eder insallah. Izmirden haber varmi? ? Ben kimyasal gebelik gecirdim. Simdi Iyiyim sukur....3 günüm de gec ti test yapmadim cunku adet belirtilerim var bakalım ne olucak. Herseyin hayirlisi

Slm kızlar ben calikusu,geçen sene çok aktivdim sonrasında pek yazmadım ama okudum...benim topigimdeki arkadaşların cogu bebeğini kucağına aldi...en son gijnij hamileydi
Çoğu istediği cinsiyette bebeği kucagina aldı sadece 1 arkadaş erkek istemişti kızı oldu..

Ben kısaca yine kendimi anlatiyim..
Almanyada yaşıyorum 2 kızım var 10 ve 6 yaşında 3. Çocuğu erkek istiyorum..
Birkaç ay tek yumurtlama günü denedim ve tutmadı sonra ara verdim...
Geçen ay turkiyede adetime yakın rastgele deneme oldu ama tutmadı bu ağustos ayinda adetten sonra ilk gunlerde ve ovulasyon gunu deneme oldu..artık hangi gün tuttu bilmiyorum
Ve kırmızılari görmedim galiba hamileyim doktordan pazartesi randevu alıp kontrole gidecem
Hamilelik testi yaptım ama erken yapmistim negatif cikti...
Eşime sabredebilirsem söylemiyecem 3 hafta sonra doğum günü hediyesi olucak ins..
Kızlar Allah biliyor ya,cok istiyorum erkek olmasını çünkü eşim ve ailesi Doğulu onlar için erkek bebek zaten daha çok isteniyor onlar bişey demiyorlar ama cevredekilerin lafları çok yaraliyor. ...

Birde kızlarım çok istiyor anne babaminda birgrubu olsun diyorlar aramızda tek erkek kaldidiyorlar...

Kızlar En çok birbirimize ettiğimiz dualar kabul olurmus..
Rabbim herkese istediği cinsiyetteki bebeği sağlıklı ve hayirli bir şekilde kucağına almayi nasip eylesin...
Lütfen sizde bana dua edin ...
Şu rus takvimini denedim hepsi tuttu bende hatta yaptığım ölü doğum bile. ..
Sizdede tutuyor mu,Çin takviminde erkek gösteriyor rus a göre kiz....
Rabbim ins erkek evlat verir....aminnnnn
Canim Rabbim gönlündeki ni nasip eder insallah..dualarım sizinle yusuf suresini ooku hergun

Ozaman toplam üç deneme oldu senın. Adetlerın duzenlımıydı canım. Benım 25 gunde bır oluyor. İnşallah burada mujdelı haberlerını duyarız canım.
Hayir canim 2 deneme oldu testim ilk denemeden once sabah 5 gibi bitti silikti sonuc bozuktu galiba dahada elimde test kalmadi bende Allaha biraktim aslinda sonra testi yaptiktan 2.5 saat sonra yani 7.30 oldu deneme denmeden sonra yenilerini getirdi kargo istemistim onceden ama anca geldi aksam 6 gibi test pikti pozitifdi hala sonra o gunun gecesi 1 dogru yine deneme oldu baska olmadi yum ne zaman catladi bilmiyorum ama sabah ilk denemede yani sancim coktu akintida vardi ....

IZMIRE mesaj attim en son konustugum gun dr a gittim usg bozuktu giremedim dedi burayada gelmedi yazmadida sonra 15 haftalikmis bebek...

Selam bacilarim nasilsiniz Ben caniminici...gijnij gozun aydin dogurmussun Allahim sana bagislasin yavrunu acisini gostermsin ins...darısı basimiza ins.ben isim degistirdim. Hamile arkadaslar Rabbim gönlünuzdekini nasip eder insallah. Izmirden haber varmi? ? Ben kimyasal gebelik gecirdim. Simdi Iyiyim sukur....3 günüm de gec ti test yapmadim cunku adet belirtilerim var bakalım ne olucak. Herseyin hayirlisi
Gecmis olsun canim Allah gonlumuze gore versin hepimizin...

Slm kızlar ben calikusu,geçen sene çok aktivdim sonrasında pek yazmadım ama okudum...benim topigimdeki arkadaşların cogu bebeğini kucağına aldi...en son gijnij hamileydi
Çoğu istediği cinsiyette bebeği kucagina aldı sadece 1 arkadaş erkek istemişti kızı oldu..

Ben kısaca yine kendimi anlatiyim..
Almanyada yaşıyorum 2 kızım var 10 ve 6 yaşında 3. Çocuğu erkek istiyorum..
Birkaç ay tek yumurtlama günü denedim ve tutmadı sonra ara verdim...
Geçen ay turkiyede adetime yakın rastgele deneme oldu ama tutmadı bu ağustos ayinda adetten sonra ilk gunlerde ve ovulasyon gunu deneme oldu..artık hangi gün tuttu bilmiyorum
Ve kırmızılari görmedim galiba hamileyim doktordan pazartesi randevu alıp kontrole gidecem
Hamilelik testi yaptım ama erken yapmistim negatif cikti...
Eşime sabredebilirsem söylemiyecem 3 hafta sonra doğum günü hediyesi olucak ins..
Kızlar Allah biliyor ya,cok istiyorum erkek olmasını çünkü eşim ve ailesi Doğulu onlar için erkek bebek zaten daha çok isteniyor onlar bişey demiyorlar ama cevredekilerin lafları çok yaraliyor. ...

Birde kızlarım çok istiyor anne babaminda birgrubu olsun diyorlar aramızda tek erkek kaldidiyorlar...

Kızlar En çok birbirimize ettiğimiz dualar kabul olurmus..
Rabbim herkese istediği cinsiyetteki bebeği sağlıklı ve hayirli bir şekilde kucağına almayi nasip eylesin...
Lütfen sizde bana dua edin ...
Şu rus takvimini denedim hepsi tuttu bende hatta yaptığım ölü doğum bile. ..
Sizdede tutuyor mu,Çin takviminde erkek gösteriyor rus a göre kiz....
Rabbim ins erkek evlat verir....aminnnnn
Canim hosgeldin tekrar test yapsana 3 gun gecti ise belli olur.Rabbim gonlune gore versin.

Canım hoşgeldın. Sende ne gıbı belırtıler var peki. Kadık sancıdı göğüslerde agrı falan. Ne zaman test yapacaksın. Hayırlısı olsun inşallah. Yumurtlama gununu kendınmı buldun yoksa oylesınemı denedınız canım.

Hayir canim 2 deneme oldu testim ilk denemeden once sabah 5 gibi bitti silikti sonuc bozuktu galiba dahada elimde test kalmadi bende Allaha biraktim aslinda sonra testi yaptiktan 2.5 saat sonra yani 7.30 oldu deneme denmeden sonra yenilerini getirdi kargo istemistim onceden ama anca geldi aksam 6 gibi test pikti pozitifdi hala sonra o gunun gecesi 1 dogru yine deneme oldu baska olmadi yum ne zaman catladi bilmiyorum ama sabah ilk denemede yani sancim coktu akintida vardi ....
bence senın oglun olacak canım Allahın ıznı ile

Back