Süper Anneler - 2011

canım kısmetinde bu varmış :) uzun süredir araştırıyorum ben de. yöntem deneyip erkek bebeği olan var olmayan var 2 kız anneleriyle konuşa konuşa erkek bebekten vazgeçtim şimdi. artık öylesine çok tutkulu istemiyorum erkek bebeği. kız bebeklere sempatim arttı. kızıma baka baka doyamıyorum. kızımı 22 yaşında doğurdum. gelecekte arkadaş gibi olucaz. şimdi 24 yaşında bi tane daha yapsam ve kız olsa hiç de fena olmaz sanki. 3 arkadaş olmak tatlı geliyor şuan. sanırım ben de artık 2. yi kız istiyorum. erkek olursa da burulucam galiba. 3. bebeği erkek olarak çalışırım sanırım. bence şanslısın canım tadını çıkar. gelecekte 3ünüz birlikte mutfakta yemek yaparsınız, birlikte alışverişe çıkarsınız, dertleşirsiniz, gülüşürsünüz, eviniz daima tertemiz olur vs vs :)

Kızlar bır ay önce jnekolojık muayene oldum. Hıcbı sorun yok dedıler amabu ay kadıklarımda cok agrılar var gecmedı bıtmedı. Acaba neden olurki.

Kızlar bır ay önce jnekolojık muayene oldum. Hıcbı sorun yok dedıler amabu ay kadıklarımda cok agrılar var gecmedı bıtmedı. Acaba neden olurki.
Dorticim aynıyız bat ne zmn senin benim normalde 14 yada 15 i ama bu ay 3 gün önce yum çatladı 12 sinde bekliyorum 9 unda idrar testi yapmayı düşünüyorum.ağrım devam bugünde.peynir gibi beyaz akıntım oldu bugün normalde olurdu ama bugünkü normalden fazla hamişler bi el atın dortinin sorularına ya.ağrısı erken başlayan varmı.bende aynı durumdayım

Benım 15 agustosda basladı adetım. Ben sadece 23 ve 25 ınde deneme oldu. Bır haftadır cok sancım var adet sancısı var. Ayın 8 ınde adet olurum muhtemelen canım. 25 gunde bır oluyorum adet. Ama bu ay yıne cok belırtı yasadım. Tamamen gebelık belırtılerı. Ama bugun adet sanvışarım çoğaldı nedense. Üşüttum galıba

Bende cuma yada cumartesı test yapayım bakalım ne cıkacak. Ama olmaz bu ay sanırım. Olsun yumurtlama takıbı yaptırayım dıyorum bu ay. Bırde sen bılıyosundur canım. Adetın 3. Gunu gel dıyor doktor. Neler yapıyolar peki adetlıyken.

Bende 15 inde oldum ama benim 30.31 günde oluyo bazen 28 bu ay 28 e göre 12si olurum diyorum 14.gün çatladı yani 28 ağustos bende 22 26 ve 28 denedim bakalım

Sabah aç git hormon tahlili bakıyorlar bi de usg yle kaç folikülün var ona ben baktırdım dr 7 folikül var dedi normali 10 filanmış.onlardan biri gelişiyo ve yum oluyo

Sabah aç git hormon tahlili bakıyorlar bi de usg yle kaç folikülün var ona ben baktırdım dr 7 folikül var dedi normali 10 filanmış.onlardan biri gelişiyo ve yum oluyo
Benım bu ay deneme az oldu. Keske bır kac gun olsaymış. Bılemedım. Oyuzden yumurta takıbı yaptırsam ıyı olur dıyorum. Sen küçükdündür benden yaş kac canım

Bu sancılar adet sancıları agrılar korkutuyor benı. İnşallah bır sorunum yoktur. Sımır testım temiz cıktı ama. Kıst falan olsa bellı olmazmıydıki.

Benım bu ay deneme az oldu. Keske bır kac gun olsaymış. Bılemedım. Oyuzden yumurta takıbı yaptırsam ıyı olur dıyorum. Sen küçükdündür benden yaş kac canım
34 bitti çok küçük sayılmam.sen erkekmi istiyodun bi de varmıydı bebiş başka.çok yazan var artık herkesi karıştırıyorum

Bu sancılar adet sancıları agrılar korkutuyor benı. İnşallah bır sorunum yoktur. Sımır testım temiz cıktı ama. Kıst falan olsa bellı olmazmıydıki.
Smearda sadece enfeksiyon ve kanser gibi şeyler çıkar kist ultrasonla belli olur bende gg dan ovulasyon testi al çok basit ve ucuz kendi kendini yemeszsin ne zaman çatladı diye

Bence yumurtlaiklar kendini gebelige hazirliyor olabilir ay gectikce şansın yukseliuor

hamilede olabilirsin canim dikkat et kendine bicak saplanir gibi yada yururken oluyosa birden sanci giriyosa gebeligr isaret olabilir akintidan da anlarsin peyni gibi gelmeye baslar hamilelikte ilk zamanalr

Çok gecmiş olsun canım. Hayırlısıyla bır duzelseydın inşallah bıran önce ıyı olursun canım.

Çok çok geçmiş olsun canım.bir an önce toparlanirsin in şa Allah

gurbet abla cok gecmıs olsun
saglıgına kavus ınsallah bı an once

hepinize ayri ayri tesekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…