- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.801
canım kısmetinde bu varmış :) uzun süredir araştırıyorum ben de. yöntem deneyip erkek bebeği olan var olmayan var 2 kız anneleriyle konuşa konuşa erkek bebekten vazgeçtim şimdi. artık öylesine çok tutkulu istemiyorum erkek bebeği. kız bebeklere sempatim arttı. kızıma baka baka doyamıyorum. kızımı 22 yaşında doğurdum. gelecekte arkadaş gibi olucaz. şimdi 24 yaşında bi tane daha yapsam ve kız olsa hiç de fena olmaz sanki. 3 arkadaş olmak tatlı geliyor şuan. sanırım ben de artık 2. yi kız istiyorum. erkek olursa da burulucam galiba. 3. bebeği erkek olarak çalışırım sanırım. bence şanslısın canım tadını çıkar. gelecekte 3ünüz birlikte mutfakta yemek yaparsınız, birlikte alışverişe çıkarsınız, dertleşirsiniz, gülüşürsünüz, eviniz daima tertemiz olur vs vs :)teşekkür ederim,Amin. Hergün ph ölçtüm, karbonatlı su içtim. Ayrıca vajinal duş yaptım. Olmayınca olmuyor.insan her yöntemi deneyince kesin gözüyle bakıyor. Keşke kazayla olsaydı, daha çabuk alışırdım kızıma. Şimdi alıştım. Kızlarımla bir hayat hayal ediyorum, alışveriş yapıyorum. Sağlıkla gelmesi için dua ediyorum. Şimdiki aklım olsa sadece dua ederdim.
Dorticim aynıyız bat ne zmn senin benim normalde 14 yada 15 i ama bu ay 3 gün önce yum çatladı 12 sinde bekliyorum 9 unda idrar testi yapmayı düşünüyorum.ağrım devam bugünde.peynir gibi beyaz akıntım oldu bugün normalde olurdu ama bugünkü normalden fazla hamişler bi el atın dortinin sorularına ya.ağrısı erken başlayan varmı.bende aynı durumdayımKızlar bır ay önce jnekolojık muayene oldum. Hıcbı sorun yok dedıler amabu ay kadıklarımda cok agrılar var gecmedı bıtmedı. Acaba neden olurki.
Benım 15 agustosda basladı adetım. Ben sadece 23 ve 25 ınde deneme oldu. Bır haftadır cok sancım var adet sancısı var. Ayın 8 ınde adet olurum muhtemelen canım. 25 gunde bır oluyorum adet. Ama bu ay yıne cok belırtı yasadım. Tamamen gebelık belırtılerı. Ama bugun adet sanvışarım çoğaldı nedense. Üşüttum galıbaDorticim aynıyız bat ne zmn senin benim normalde 14 yada 15 i ama bu ay 3 gün önce yum çatladı 12 sinde bekliyorum 9 unda idrar testi yapmayı düşünüyorum.ağrım devam bugünde.peynir gibi beyaz akıntım oldu bugün normalde olurdu ama bugünkü normalden fazla hamişler bi el atın dortinin sorularına ya.ağrısı erken başlayan varmı.bende aynı durumdayım
Bende cuma yada cumartesı test yapayım bakalım ne cıkacak. Ama olmaz bu ay sanırım. Olsun yumurtlama takıbı yaptırayım dıyorum bu ay. Bırde sen bılıyosundur canım. Adetın 3. Gunu gel dıyor doktor. Neler yapıyolar peki adetlıyken.Dorticim aynıyız bat ne zmn senin benim normalde 14 yada 15 i ama bu ay 3 gün önce yum çatladı 12 sinde bekliyorum 9 unda idrar testi yapmayı düşünüyorum.ağrım devam bugünde.peynir gibi beyaz akıntım oldu bugün normalde olurdu ama bugünkü normalden fazla hamişler bi el atın dortinin sorularına ya.ağrısı erken başlayan varmı.bende aynı durumdayım
Bende 15 inde oldum ama benim 30.31 günde oluyo bazen 28 bu ay 28 e göre 12si olurum diyorum 14.gün çatladı yani 28 ağustos bende 22 26 ve 28 denedim bakalımBenım 15 agustosda basladı adetım. Ben sadece 23 ve 25 ınde deneme oldu. Bır haftadır cok sancım var adet sancısı var. Ayın 8 ınde adet olurum muhtemelen canım. 25 gunde bır oluyorum adet. Ama bu ay yıne cok belırtı yasadım. Tamamen gebelık belırtılerı. Ama bugun adet sanvışarım çoğaldı nedense. Üşüttum galıba
Sabah aç git hormon tahlili bakıyorlar bi de usg yle kaç folikülün var ona ben baktırdım dr 7 folikül var dedi normali 10 filanmış.onlardan biri gelişiyo ve yum oluyoBende cuma yada cumartesı test yapayım bakalım ne cıkacak. Ama olmaz bu ay sanırım. Olsun yumurtlama takıbı yaptırayım dıyorum bu ay. Bırde sen bılıyosundur canım. Adetın 3. Gunu gel dıyor doktor. Neler yapıyolar peki adetlıyken.
Benım bu ay deneme az oldu. Keske bır kac gun olsaymış. Bılemedım. Oyuzden yumurta takıbı yaptırsam ıyı olur dıyorum. Sen küçükdündür benden yaş kac canımSabah aç git hormon tahlili bakıyorlar bi de usg yle kaç folikülün var ona ben baktırdım dr 7 folikül var dedi normali 10 filanmış.onlardan biri gelişiyo ve yum oluyo
Bu sancılar adet sancıları agrılar korkutuyor benı. İnşallah bır sorunum yoktur. Sımır testım temiz cıktı ama. Kıst falan olsa bellı olmazmıydıki.Sabah aç git hormon tahlili bakıyorlar bi de usg yle kaç folikülün var ona ben baktırdım dr 7 folikül var dedi normali 10 filanmış.onlardan biri gelişiyo ve yum oluyo
34 bitti çok küçük sayılmam.sen erkekmi istiyodun bi de varmıydı bebiş başka.çok yazan var artık herkesi karıştırıyorumBenım bu ay deneme az oldu. Keske bır kac gun olsaymış. Bılemedım. Oyuzden yumurta takıbı yaptırsam ıyı olur dıyorum. Sen küçükdündür benden yaş kac canım
Smearda sadece enfeksiyon ve kanser gibi şeyler çıkar kist ultrasonla belli olur bende gg dan ovulasyon testi al çok basit ve ucuz kendi kendini yemeszsin ne zaman çatladı diyeBu sancılar adet sancıları agrılar korkutuyor benı. İnşallah bır sorunum yoktur. Sımır testım temiz cıktı ama. Kıst falan olsa bellı olmazmıydıki.
Kullansin canim ikinizin icmesi gerekiyorevet ben ıcıyorum o alkali damladan,
eşim de mi kullansın?
Bence yumurtlaiklar kendini gebelige hazirliyor olabilir ay gectikce şansın yukseliuorKızlar bır ay önce jnekolojık muayene oldum. Hıcbı sorun yok dedıler amabu ay kadıklarımda cok agrılar var gecmedı bıtmedı. Acaba neden olurki.
hamilede olabilirsin canim dikkat et kendine bicak saplanir gibi yada yururken oluyosa birden sanci giriyosa gebeligr isaret olabilir akintidan da anlarsin peyni gibi gelmeye baslar hamilelikte ilk zamanalrBenım 15 agustosda basladı adetım. Ben sadece 23 ve 25 ınde deneme oldu. Bır haftadır cok sancım var adet sancısı var. Ayın 8 ınde adet olurum muhtemelen canım. 25 gunde bır oluyorum adet. Ama bu ay yıne cok belırtı yasadım. Tamamen gebelık belırtılerı. Ama bugun adet sanvışarım çoğaldı nedense. Üşüttum galıba
Insallah hamilesindir canimBu sancılar adet sancıları agrılar korkutuyor benı. İnşallah bır sorunum yoktur. Sımır testım temiz cıktı ama. Kıst falan olsa bellı olmazmıydıki.
Akıntım hiç yok sadece adet sancıdı gıbı sancılarım varhamilede olabilirsin canim dikkat et kendine bicak saplanir gibi yada yururken oluyosa birden sanci giriyosa gebeligr isaret olabilir akintidan da anlarsin peyni gibi gelmeye baslar hamilelikte ilk zamanalr
Kan testı yaptırdım cıkmadıhamilede olabilirsin canim dikkat et kendine bicak saplanir gibi yada yururken oluyosa birden sanci giriyosa gebeligr isaret olabilir akintidan da anlarsin peyni gibi gelmeye baslar hamilelikte ilk zamanalr
Kacgun var Hastalanmana Brnim gunum gectigi halde degerim,düşük cikmisti dr deger yukselmesi lazim dedi 1 hafta sonra çağırdı hayirlisi olsunKan testı yaptırdım cıkmadı
Çok gecmiş olsun canım. Hayırlısıyla bır duzelseydın inşallah bıran önce ıyı olursun canım.
Çok çok geçmiş olsun canım.bir an önce toparlanirsin in şa Allah
gurbet abla cok gecmıs olsun
saglıgına kavus ınsallah bı an once
hepinize ayri ayri tesekkür ederimCanım merhaba kaç gündür yoğunluktan yazamadım kusura bakma. Ateş ölçüm ben hamile kalacağım ay hatırlarsın ozamanda demiştim benim yerime bir arkadaş beni takip.ediyor diye zaten gün aşırı deneme yaptığım için açıkçası pek önemsemedim ama ateş topiği ne bakarsanız geneli hep erkek ondada şu şekilde mantık yürüttüm onlar genelde ateşin vucutta en düşük olduğu zaman deneme yapıyor ateş.yükseldiği.zaman hamile kalmak zor diye öncesi deniyorlar bence y spermleri Sıcakta ölüyor çünkü y ler sıcağı sevmiyor onlarda daha ateş yükselmeden yaptığı için erkek olma.ihtimali yüksel oluyor. İsterseniz ateş topiğini inceleyin daha net anlarsınız
Evet canım kusura bakma kaç gündür sayfaya.giriyorum ama yazamıyorum dum telefonumda sorun vardı o yüzden geç cevap verdim. Fitil Neo.penotran Forte olacak
Canım.Rabbim gönlüne.göre versin hayırlı olsun inşallah. Çok kafaya takma sana tavsiyem stres sıkıntı dahada zor hale getiriyor gebeliği. Birde şu yeme İçme belirtileri emin ol cinsiyet ile hiç alakası yok ben çok araştırdım hamile iken. Biliyorum eminim şimdiden bunları düşünüyor kendini strese sokuyorsundur. Hamileliğin tadını çıkar. Sormak istediğin birşeyde olursa yaz bana mutlaka. İnşallah karnında ki gönlümdekidir
Canım.iyiyiz.Şükür bu aralar çok yoğunum giden gelen var birde mevlüt yapıcam sünnet yapıcam onların hazırlığı ile uğraşıyorum. Çok aktif olamadım bu günlerde. Sizler nasılsınız arada okuyorum sizleri. İnşallah gönlünüzdekine.kavuşursunuz
Canım çok geçmiş olsun inşallah hemencecik iyileşirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?