• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Aynen canım yaa. Bende hayretler içindeyım. Bu kadar gercekçi belırtıler nasıl oluyor. Bukadarmı aynı olur. Sık idrara cıkma karında gaz ve şişlik. Göğüslerde acı. Yanı daha ne dıyeyım hepsını yasıyorum ama yıne sonuç negatıf.
Onları unutmuşum aynen.hatta kasık ağrım bugün dayanılmazdı hala da ağrıyor.karnım öyle gerginki dokunamıyorum.ben diyorum hamile kalınca bişey yaşamıcam galiba

Senın kac cocugun var canım
1 oğlum var yeni evliydim sık ilişkiyle oldu hemde çok sık ilişki 11 yaşına girdi 13 aydır olmuyo ikinci.başta herşeyi denedim sirkeli su falan dahil baktım olmuyo 6 aydır herşeyi bıraktım.1 tane ovu testim kaldı artık onuda uapmıcam zaten ilk aylar yapıyodum 6 aydır falan ara vermiştim.yum takibine gittim 1 ay ovu testiyle aynı sonucu aldım hiçbişeyim yokmuş stresten olmuyomuş.

Merhaba arkadaşlar sürekli mesajlarınızı takip ettim şimdiye kadar.kız olsun istemiştim.sık ilişki ve Sirkeli su deneyecektim.fakat hamile kaldığım aylarda bunları yapamadığım için çok üzüldüm.sadece yumurtlama zamanına denk geldi.sanki erkek bebek 3 defa yumurtlama zamanına denk getirmiş oldum.hep erkek olur diye tahmin ettim.bugun doktor büyük ihtimalle kız dedi.şok oldum.allah dizinde istediğinizi verir.sadece dua ettim hiç ummuyordum.eşimde çok tuzlu ve kola içerdi kısmetmiş demekki.sizinde dualarınız kabul olur inşallah.gönlünüzden geçen olsun

İyi akşamlar kızlar nasılsınız ?ben daha anneme aileme söylemedim hamileliğimi biraz geçsin diyorum iki komşum geldi bugün oturmaya onlardan saklamıştım bugün kötü olurum miğdem bulanır belki yanlarında diye söyledim saklarsam olayı büyütürler çünkü sonuçta komşularım ailem veya kaynanam duysa herkes duyar ben zaten 2 aileden uzagım başka şehirdeyim neyse komşumun biri 27 yaşında 6 7yıllık evli bebeği olmuyor çok üzülüyor ya kocada hareketsizlik varmış spermde söyledim işte niye sakladın dedi ov testi yaptım dedim aylardır dahada şaşırdı hiç bilmiyormuş ov testini niye söylemedin bunları aldın kullandında diyor özel şeylerdi canım dedim herkes böyle şeylere önem vermiyor sende kullanacağını düşünmedim dedim birde bu komşum çok kiloluydu geçen yıl miğdeyi küçülttü 75 e düştü 130 dan yasaktı zaten bir yıl bebek zaten normal yöntemle olmaz demiş dr bu akışına bırakıyor keşke hepsi ov testiyle yum günüyle olsa elimdeki ov teslerini verdim gg dende istiycek oda yapacak test ben bu işlerle uğraşmaktan afedersiniz idrarla uğraşmaktan bıkmıştım şimdi sıra onda tüm apartmana yayılıyormuş ov testleri diğer komşumda 2.yi yaza düşünüyor oda alırım dedi komedi tüm apartman çişle idrarla uğraşıyomuş bundan sonra:)

Merhaba arkadaşlar sürekli mesajlarınızı takip ettim şimdiye kadar.kız olsun istemiştim.sık ilişki ve Sirkeli su deneyecektim.fakat hamile kaldığım aylarda bunları yapamadığım için çok üzüldüm.sadece yumurtlama zamanına denk geldi.sanki erkek bebek 3 defa yumurtlama zamanına denk getirmiş oldum.hep erkek olur diye tahmin ettim.bugun doktor büyük ihtimalle kız dedi.şok oldum.allah dizinde istediğinizi verir.sadece dua ettim hiç ummuyordum.eşimde çok tuzlu ve kola içerdi kısmetmiş demekki.sizinde dualarınız kabul olur inşallah.gönlünüzden geçen olsun
Canım peki kız da sık ilşkimi yaşadın yani yum zamanından önceki ilşkin kaç gün önceydi.bu arada hayırlısı olsun

Teşekkürler canım.sık ilişki olmadı zaten şehir dışındaydım eminim.tam yumurtlama zamanı 3 defa falan oldu en fazla.bir arkadaş doktora sormuş yumurtlama zamanı kızda daha fazla şans olabilir Demiş.gerçektende olabilir çünkü oğlanda adetten sonra ilk 5 günde hamile kaldım.birde ilişkiden sonra kızda sola erkekte sağa yatılır bu kesin birde çin takvimi ilk çocukta tutuyorsa ikincide %90 tutar Buda kesin.ikisi çok önemli.allah seninse gönlüne göre versin inşallah

Teşekkürler canım.sık ilişki olmadı zaten şehir dışındaydım eminim.tam yumurtlama zamanı 3 defa falan oldu en fazla.bir arkadaş doktora sormuş yumurtlama zamanı kızda daha fazla şans olabilir Demiş.gerçektende olabilir çünkü oğlanda adetten sonra ilk 5 günde hamile kaldım.birde ilişkiden sonra kızda sola erkekte sağa yatılır bu kesin birde çin takvimi ilk çocukta tutuyorsa ikincide %90 tutar Buda kesin.ikisi çok önemli.allah seninse gönlüne göre versin inşallah
3 defa derken 3 gün üst üstemi.çok irdeliyorum kusura bakma çok kız istiyorum benim bu ay yum günü ve 2 gün önce oldu onun 4 gün öncesi bi de

Adet döngun nasıl canım. Kacgunde bır adet oluyodun

Biliyorum canım ya bir sen birde ben çok istiyoruz.benim okumadığın yer kalmadı.en sonundaki kesin erkek dedim.çok takmıştım fazla Yaptım diyorum ama istemeyende olmuyor.üstüste değilde adet bitti 14. Gün oldu akşam akıntı başladı.sonra 2 gün sonra ve ertesi gün başka olmadı.bu arada kasık ağrısında anladım çatladığını.yumurta takibinden biliyorum.kesinlikle erkek bebek için olanlar bunlar.sirkeli su bile yapamadım.sola yattım ilişkiden sonra onu duymuştum.inşallah seninse olur.sende çok istiyorsun.bence olur gibi geliyor seninde

Önceden 25 günde birdi.sonra tesadüf proaktif hormonu çıktı.yüksek bir değerdi.hormon seviyesini ölçtürebiliyorsanız kesin ölçtürün çünkü östrojen fazla salgılarında kesin kız oluyor.bir arkadaşım östrojen hapı kullandı 1 ay sadece kızı oldu.erkek isteyenler eşlerinin evde 1 gün falan dinlemesi Demiş doktor bir arkadaşa.birde pilav önermişti.1 ay çok yesin Demiş.onunda oğlu oldu

Biliyorum canım ya bir sen birde ben çok istiyoruz.benim okumadığın yer kalmadı.en sonundaki kesin erkek dedim.çok takmıştım fazla Yaptım diyorum ama istemeyende olmuyor.üstüste değilde adet bitti 14. Gün oldu akşam akıntı başladı.sonra 2 gün sonra ve ertesi gün başka olmadı.bu arada kasık ağrısında anladım çatladığını.yumurta takibinden biliyorum.kesinlikle erkek bebek için olanlar bunlar.sirkeli su bile yapamadım.sola yattım ilişkiden sonra onu duymuştum.inşallah seninse olur.sende çok istiyorsun.bence olur gibi geliyor seninde
Benim eşimdede problem olabilir bilmiyorum test yaptırmıyo önceden yoktu hemen kaldım ama 11 yıldan sonra olmuş olabilir hem geçen yaz yumurtalık iltihabı geçirdi 10 gün iğne vurdum bilemiyorumki

Bende 9 sene sonra cesaret ettim.eşim hiç istemiyordu.prolaktin çıkınca doktor çocuk zor olur demişlerdi bana Herşey kısmet.hiç ummadığın ay olucak bence öyle hissettim

Bende 9 sene sonra cesaret ettim.eşim hiç istemiyordu.prolaktin çıkınca doktor çocuk zor olur demişlerdi bana Herşey kısmet.hiç ummadığın ay olucak bence öyle hissettim
İnşallah canım 13 ay oldu.bendede prolaktin 52 çıktı.sonra tahlillerde düşüktü.diğer tahlillerim normal.benim tam tersi eşim çok istiyo

Prolaktin hormunu yuksekse kizmi oluyor benim biraz once bahsettigim komsumun birinde hosimato trioti ve prolaktin tumoru var prolaktinde yuksek galiba bi kizi var 2 .yi erkek istiyor haliyle ....canim bebegin hayirli olsun bu arada gonlundeki olmus ne guzel masallah...

Benimde tanıdığım bir kişi var onunda aynı şekilde yüksekti kızı oldu.bir tane daha Arkadaşımın yüksekti düşürdü ilaçla oğlu var.bilmiyorum ilişki olabilir cinsiyetle ilgili.ama östrojen fazla salgılanınca yüksekse değer kız olma ihtimali daha fazla varmış.teşekkürler canım bu arada

Pilavı erkekmı cok yıyecekmiş kadınmı canım. Bırde hamıleykenmı yenıcek plav cınsıyet ogrenmeden önce

Back