Süper Anneler - 2011

Bilmiyorum ama ikisinde yese daha iyi sanki.tuzlu yensin Demiş,su vermiş doktor bir Şişe ilişkiye girmeden önce kullan demiş ama nasıl su bilmiyorum.benim doktor bu tip şeylere inanmıyor.bu Bahsettiğim kişinin oğlu oldu.allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.stes çekmek çok kötü oğlandada yaşadım bundada yaşadım.hayırlısı olsun dedim ama istedimde Allah biliyor

Sen kac haftalık gebesin canım

13 haftanın içindeyim bugün kontörüm vardı cinsiyetini büyük ihtimalle olarak söyledi.bilmiyorum Hayırlısı değişirsede kısmet artık derim.

Kizlar selam... Banada bir teyze erkek bebek icin fitil kullan eşininde izinli olduğu gün ilişki olsun dedi erkeğin diri olması gerek dedi ayyy tamam da yumurtlamayı nasıl denk getiricez...

Ben evlendiğimde eşim çalışmıyodu dinlenikti hep evdeydi ondanmı erkek oldu.bi de ben çocuk istemediğim için korkarak zorla yapıyodum zevksiz falan.şimdi kız için uğraşıyom malesef eşim yine çalışmıyo hep evde yani emekli oldu arada iş çıkarsa gidiyo bi de ben bu aralar yine çok istemiyom hevesim kaçtı offf

Şimdi düşünüyorumda benimde oğlum adetten sonra hemen olmuş olabilir çünkü adetten sonra 30.gün yani bat tarihimde bhcg 400 küsürdü yani yüksek yani erken döllenmiş olabilir

Kıza benziyor dedi Hayırlısı artık.kesinlikle erkek için eşinin 1 2 gün evde oturması gerek. Dışarı çıkmaması gerek.adetten hemen sonra olursa erkek olabiliyormuş.

Ah canim benim ya,insallah en kisa zamanda nasip olur sanada rabbim daha fazla bekletmez insallah

Aynen benim,gibi olmussun canim bende kzimda adetten temizlendim gun saydim 5 gun sonraki sik birliktelik ile hamile kaldim soluma yattim kizim oldu bide asidik beslendim 2 oglumdan sonra kizim oldu

3 defa derken 3 gün üst üstemi.çok irdeliyorum kusura bakma çok kız istiyorum benim bu ay yum günü ve 2 gün önce oldu onun 4 gün öncesi bi de
Canim insallah olur asidik beslen benimde 2 oglum var herkes bidaha oglun olur dediler hepsini denedim kizim oldu soluna yat,sirke ic,yada tursu suyu,asidik yapiyor kızılcık ye sutle biskuvi ye ispanak ye ben hepsini denedim calsiyum sandoz al,magnezyum al ic bunlari soluna yat bide cine göre kiz olan ayda yap adetin bittikten sonra 5 gun gecsin sik iliski yumurtlamaya 2 gun kala birak ozellikle sabahlari gebe kalmk icin daha iyi

Erkekler isteyenelr tuzlu beslensin agir yemekler yesin etcil beslensin o verdigi suda alkali sudur kesin alkali damlalari var suya damlatiyosun siseye iciyosun alkali olmani sagliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…