- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.781
Sen kac haftalık gebesin canımBilmiyorum ama ikisinde yese daha iyi sanki.tuzlu yensin Demiş,su vermiş doktor bir Şişe ilişkiye girmeden önce kullan demiş ama nasıl su bilmiyorum.benim doktor bu tip şeylere inanmıyor.bu Bahsettiğim kişinin oğlu oldu.allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.stes çekmek çok kötü oğlandada yaşadım bundada yaşadım.hayırlısı olsun dedim ama istedimde Allah biliyor
Kızmı erkekmı canım13 haftanın içindeyim bugün kontörüm vardı cinsiyetini büyük ihtimalle olarak söyledi.bilmiyorum Hayırlısı değişirsede kısmet artık derim.
Hangı fıtılmiş canım soyledımıKizlar selam... Banada bir teyze erkek bebek icin fitil kullan eşininde izinli olduğu gün ilişki olsun dedi erkeğin diri olması gerek dedi ayyy tamam da yumurtlamayı nasıl denk getiricez...
hangi fitilmos eskisehir?Hangı fıtılmiş canım soyledımı
Gonlundekinin olmasina sevinfim vallaKıza benziyor dedi Hayırlısı artık.kesinlikle erkek için eşinin 1 2 gün evde oturması gerek. Dışarı çıkmaması gerek.adetten hemen sonra olursa erkek olabiliyormuş.
Ah canim benim ya,insallah en kisa zamanda nasip olur sanada rabbim daha fazla bekletmez insallahKızlar neden ben her deneme yaptıgımız ay kendımı resmen hamıle gıbı hıssedıyoru.m. Butun hamılelık belırtılerını fazlasıyla yasıyorum. Inanın okadar kendımı kaptırıyorumki avm lerdekı x ray cıhazlarından bıle gecemıyorum korkudan. Bırtek benmı boyleyım.
Aynen benim,gibi olmussun canim bende kzimda adetten temizlendim gun saydim 5 gun sonraki sik birliktelik ile hamile kaldim soluma yattim kizim oldu bide asidik beslendim 2 oglumdan sonra kizim olduTeşekkürler canım.sık ilişki olmadı zaten şehir dışındaydım eminim.tam yumurtlama zamanı 3 defa falan oldu en fazla.bir arkadaş doktora sormuş yumurtlama zamanı kızda daha fazla şans olabilir Demiş.gerçektende olabilir çünkü oğlanda adetten sonra ilk 5 günde hamile kaldım.birde ilişkiden sonra kızda sola erkekte sağa yatılır bu kesin birde çin takvimi ilk çocukta tutuyorsa ikincide %90 tutar Buda kesin.ikisi çok önemli.allah seninse gönlüne göre versin inşallah
Canim insallah olur asidik beslen benimde 2 oglum var herkes bidaha oglun olur dediler hepsini denedim kizim oldu soluna yat,sirke ic,yada tursu suyu,asidik yapiyor kızılcık ye sutle biskuvi ye ispanak ye ben hepsini denedim calsiyum sandoz al,magnezyum al ic bunlari soluna yat bide cine göre kiz olan ayda yap adetin bittikten sonra 5 gun gecsin sik iliski yumurtlamaya 2 gun kala birak ozellikle sabahlari gebe kalmk icin daha iyi3 defa derken 3 gün üst üstemi.çok irdeliyorum kusura bakma çok kız istiyorum benim bu ay yum günü ve 2 gün önce oldu onun 4 gün öncesi bi de
Bilmiyorum ama ikisinde yese daha iyi sanki.tuzlu yensin Demiş,su vermiş doktor bir Şişe ilişkiye girmeden önce kullan demiş ama nasıl su bilmiyorum.benim doktor bu tip şeylere inanmıyor.bu Bahsettiğim kişinin oğlu oldu.allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.stes çekmek çok kötü oğlandada yaşadım bundada yaşadım.hayırlısı olsun dedim ama istedimde Allah biliyor
Erkekler isteyenelr tuzlu beslensin agir yemekler yesin etcil beslensin o verdigi suda alkali sudur kesin alkali damlalari var suya damlatiyosun siseye iciyosun alkali olmani sagliyorBilmiyorum ama ikisinde yese daha iyi sanki.tuzlu yensin Demiş,su vermiş doktor bir Şişe ilişkiye girmeden önce kullan demiş ama nasıl su bilmiyorum.benim doktor bu tip şeylere inanmıyor.bu Bahsettiğim kişinin oğlu oldu.allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.stes çekmek çok kötü oğlandada yaşadım bundada yaşadım.hayırlısı olsun dedim ama istedimde Allah biliyor
evet ben ıcıyorum o alkali damladan,Erkekler isteyenelr tuzlu beslensin agir yemekler yesin etcil beslensin o verdigi suda alkali sudur kesin alkali damlalari var suya damlatiyosun siseye iciyosun alkali olmani sagliyor
Kız ismı neydı o damlanın. Kaydetmemişimdeevet ben ıcıyorum o alkali damladan,
eşim de mi kullansın?
Hangı fıtılmiş canım soyledımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?