- 7 Şubat 2014
- 2.006
- 2.863
- 333
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.141
amin canım, gonlumuzdekini göbusumuze koysun Rabbim,
benim bir kızım var canım, birde oglum olursa tadından yenmez, sabi saglıklı hayırlı versin Rabbim önce..
senin kac kızın var?
birde bunlara ek olarak yumurtlama gununde akıntıma göre yapacağım, akıntım cok ise yumurtanın cat olmasını beklemeyeceğim, ha bir ek daha, alkalı olmayı saglayan oksuruk surubu varmıs, onu da içeceğim yumurtlamaya son bi hafta kala..
biz kasım gibi dusunuyoruz canm Allah izin verirse..
siz ne zaman dusunuyorsunuz?
Cnm akşamdan iki inciri kasenın içine zeytinyağı dok koy beklesin sabah ac karnina birini esin birini sen yiyecez sin bu kadar..kızlar zeytin yağına batırılmış incir nasıl olacak yaa? birisi tarifini verebilir mi? şimdi yanlış denemek istemem
Cnm akşamdan iki inciri kasenın içine zeytinyağı dok koy beklesin sabah arkasına birini esin birini sen yiyecez sin bu kadar..
EwetKuru incir dimi?
Canım ben hamile kalmadan önce biz bunları kullandık oğlum oldu arkadaşlarda denemek istediler ondan aldılar ilaçlar onun içinNe işe yarıyor bu ilaçlar canım
Canım çinko için birşey diyemem biz kullanmadık işe yararmı bilemem istersen madem eşine tahlil yaptıracak ona göre karar ver kullanıp kullanmamaya. Birde muz hergün tüketin karı koca birliktegunaydın kıslaar,
gijgij cim,
maca kapsulu,
proxeed plus
e vitamini,
zeytinyagına batırılmıs incir gunde sabahları bir tane
son 41 gun kala da birer tane hurma
hergun ceviz, et, badem, soda, limon dilimli, turk kahvesi
geceleri yatmadan kecıboynuzu özu bir kasık..
sut ve sut urunlerını kesebildiği kadar kesecek..
ve tabiki dua..
canım eşimin yapacagı bunlar, acaba çinko da kullansa mı?
birde sperm testi de verecek, ona göre az cok belli olur sayı hız kalite..
benim yapacagım bısey var mı? aklıma gelenleri yazıyorum..
zeytinyagına batırılmıs incir gunde sabahları bir tane
et, soda, hergun turk kahvesi
alkali olmayı saglayan vajinal fitil. (bunu son 2 ay kala yapmayı planlıyorum)
ve genel bir kah tahlili yaptırıp demir, vitamin tsh degerlerimi kontrol ettireceğim, hamilelik olması durumunda saglıklı bir bebegin bana ihtiyacı var once :)
cok sukur, bin skur, ben bunları yapacagım, artık gerisini Rabbim bilir.
ondan ne gelirse razıyım, tek bir istegım olabilir oda saglıklı olması :)
eklemeleriniz olursa yazın kızlar
:)
Canum geceden iki tane kuru incir üstüne çıkacak kadar zeytinyağı koy sabaha kadar beklesin Sabah aç karna bir sen bir eşin yesin kalan zeytinyağı na yeniden iki tane at onuda diğer sabah yine yiyin bunu bu şekilde devam ettir deneme yapana kadarkızlar zeytin yağına batırılmış incir nasıl olacak yaa? birisi tarifini verebilir mi? şimdi yanlış denemek istemem
Canım ben yum takibi yaptırmadım ama sen emin olmak istiyorsan yaptır. Biz zaten gün aşırı deneme yaptığımız için takip yaptırmak boşuna olurdu neticede yyumun ne zaman çatladığı önemli değildi bizim için. Ama sen eğer çat zamanı yapacaksan takip yaptırabilirsinBenimde 2 kızım var cnm ınsalalh bizimde olir etraf baskisından laflar kurtuluruz bende kasımda deneyecem ınsalalh cnm ben yumurta takibi yaptırsanmi diye düşünüyorum valla zor işler Rabbim hepimizin yardimcisi olsun sende diyet yapiyon mu süt ve ürünleri ben artık çok takilmiyorun diyete geçmişi okuyunca yapıpda olmayan var bir sürü Rabbim emeklerini zi boş çıkarması dua edelim birbirimize inşallah.Gijnij cnm yum takibi yaptiroyimmi ki ne dersin
12 haftalık olmuşlar mahşallah artık tecrübeli bi doktor görebilir bebişlerin cinsiyetini. tüp bebeklerin cinsiyeti baştan belli olur doktorları bilir diye bir şey biliyorum ben doğru mu?Inşallah öyle olur bizim de
Valla bize bişey demedi konurken 12. Hafta gitcez kontrole belki o zaman söyler12 haftalık olmuşlar mahşallah artık tecrübeli bi doktor görebilir bebişlerin cinsiyetini. tüp bebeklerin cinsiyeti baştan belli olur doktorları bilir diye bir şey biliyorum ben doğru mu?
Hangi fıtıli kullanacaksın canımamin canım, gonlumuzdekini göbusumuze koysun Rabbim,
benim bir kızım var canım, birde oglum olursa tadından yenmez, sabi saglıklı hayırlı versin Rabbim önce..
senin kac kızın var?
birde bunlara ek olarak yumurtlama gununde akıntıma göre yapacağım, akıntım cok ise yumurtanın cat olmasını beklemeyeceğim, ha bir ek daha, alkalı olmayı saglayan oksuruk surubu varmıs, onu da içeceğim yumurtlamaya son bi hafta kala..
biz kasım gibi dusunuyoruz canm Allah izin verirse..
siz ne zaman dusunuyorsunuz?
Sen hangı fıtılı kullanmıştın ozaman canımCanım ben hamile kalmadan önce biz bunları kullandık oğlum oldu arkadaşlarda denemek istediler ondan aldılar ilaçlar onun için
Canım çinko için birşey diyemem biz kullanmadık işe yararmı bilemem istersen madem eşine tahlil yaptıracak ona göre karar ver kullanıp kullanmamaya. Birde muz hergün tüketin karı koca birlikte
Canum geceden iki tane kuru incir üstüne çıkacak kadar zeytinyağı koy sabaha kadar beklesin Sabah aç karna bir sen bir eşin yesin kalan zeytinyağı na yeniden iki tane at onuda diğer sabah yine yiyin bunu bu şekilde devam ettir deneme yapana kadar
Canım ben yum takibi yaptırmadım ama sen emin olmak istiyorsan yaptır. Biz zaten gün aşırı deneme yaptığımız için takip yaptırmak boşuna olurdu neticede yyumun ne zaman çatladığı önemli değildi bizim için. Ama sen eğer çat zamanı yapacaksan takip yaptırabilirsin
gijgij bana neo penotran isimli fitili önerdi, onu kullanmnıs o.Sen hangı fıtılı kullanmıştın ozaman canım
Canım benim yaptıklarından eksik birşey yok. Bol bol dua ve tevekkül et gerisi takdir zatenHayırlı sabahlar Arkadaslar, gijnij cnm yaptıklarımi yazayım sana eksik bir şey varmi çaba bi bak cnm ya.
Verdiğin ilaçlar ve maca mız 2 güne kadar gelcekmis onada başlayacak inşallah oburleri ne başlandı
Birde yatmadan önce eşime kecıboynuzu özu veriyorum
Sabahlar birer incir eşimle ben ayrıca birer muz, soda ,icine bazen limon sıkıyorum .
Süt peynir yumurta yememege çalışıyoruz biraz, et bulgur bakliyat ağırlıklı şimdilik gidiyoruz
Rabbi Hebli minessalihiyn ve ya mutekebbir duasını okuyorum bol bol
Kızlar ve gijnij eklemek isteğiniz varsa yazın nolur.. fitili bende deneyecek olduğum aya yakın kullancam inşallah.
Gijnij :senin yaptıklarından eksik olan varsa yaz cnm ya, şu an tatile cikicam donusde inşallah senin yaptığın tesbih Ayetel kursu ve Yusuf suresunide gelince başlayacak inşallah.
Canım benim yaptıklarından eksik birşey yok. Bol bol dua ve tevekkül et gerisi takdir zaten
Canım daha öncede sormustum ama kaydetmemişim senın hangı tesbıhlerı cektıgını ve okudugun duaları..bırdaha yazarmısınCanım benim yaptıklarından eksik birşey yok. Bol bol dua ve tevekkül et gerisi takdir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?