• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Arkadaşlar moralim bozuk... Dün gece çok sancılandım çektiğim sancının hayr olmadığını anlamıştım sabah leke gördüm ve devam etti sancımın dozuda arttı kanamada arttı... Ve bugün veya yarın beta yaptırmayı düşünürken böyle oldu... Kimyasal gebelik geçiriyorumdur muhtemelen 1 buçuk sene önce de iki aylık düşüğüm olmuştu... Sancı çekerek eşimin zoruyla beta yaptırdım Allâh dan ümit kesilmez diye gittik az önce sonuçu aldım 21.52... :KK43: demekki dün değerim yüksekti fakat sabahtan beri dir süren kanamayla bu değerlere düşmüş. Çünkü idrar testi dün çok belirgin pozitif ti... Vardır bundada bir hayr... Psikolojik açıdan kendimi çok yorgun hissediyorum...
Ne dıyosun yaaa :( bıze son durumunu yaz yıne belkude ıyı olacak duzelecek. Olmasa bıle bırdaha olur denemeye devam sakın uzulme lutfeeenn

Canım ya aşk olsun elimemi yapışacak. Baktımda ben bu ürün kapatılmış tır diyor. Yani artık satışı yok. İstersen sende tekrar bir bak belkide ben yanlış bakmışımdır
Ay cnm ya sagolasn Allah razi olsun .Ewet cnm sabah vardı kaldırmışlar ay bizim şansımız tam yakaladık tmm diyoruz bitiyo nasıl bir ilacdr ya sizin zamanınizda boylemiydi bu inşallah gelir ya en kısa zamanda artık duadan başka bisey gelmiyo elimizden.

Arkadaşlar moralim bozuk... Dün gece çok sancılandım çektiğim sancının hayr olmadığını anlamıştım sabah leke gördüm ve devam etti sancımın dozuda arttı kanamada arttı... Ve bugün veya yarın beta yaptırmayı düşünürken böyle oldu... Kimyasal gebelik geçiriyorumdur muhtemelen 1 buçuk sene önce de iki aylık düşüğüm olmuştu... Sancı çekerek eşimin zoruyla beta yaptırdım Allâh dan ümit kesilmez diye gittik az önce sonuçu aldım 21.52... :KK43: demekki dün değerim yüksekti fakat sabahtan beri dir süren kanamayla bu değerlere düşmüş. Çünkü idrar testi dün çok belirgin pozitif ti... Vardır bundada bir hayr... Psikolojik açıdan kendimi çok yorgun hissediyorum...
senı anlıyorum canım bende 3 kez kımyasal gecırdım insan bi damdan dusmus gibi oluyor:(
uzulme, demekkı saglıklı bi embriyo degıldı ve olmaması gerekiyordu,
ya sonradan farkedılseydı.. oyızden cok uzulme, yine olur en yakın zamanda inallahh

Ewet cnm sabah vardı kaldırmışlar ay bizim şansımız tam yakaladık tmm diyoruz bitiyo nasıl bir ilacdr ya sizin zamanınizda boylemiydi bu inşallah gelir ya en kısa zamanda artık duadan başka bisey gelmiyo elimizden.
canım yesıl maca yı da en son sen almıssın muhtemelen
cunku ben aradım az once bitti dediler konustugumda:)
olsun vardır bı hayır, eger olacaksa mor olanla da olur :)
kısmet :)

kızlar bız kasımda denıycez dıyoruz ama benım esım depresyon ilacları kullanıyor:(
1 yıldır kullanyor artık bırakması lazım ama dr u az kaldı bırakacagız dıyor..
sperm 72 gunde olustuguna gore artık bugunlerde bırakmalı ve maca ile diger ilacları icmeli :((
napıcaz biz ya :((

canım yesıl maca yı da en son sen almıssın muhtemelen
cunku ben aradım az once bitti dediler konustugumda:)
olsun vardır bı hayır, eger olacaksa mor olanla da olur :)
kısmet :)
Hangi site cnm o kadar site grip bakiyirumki inan karışıyor:) tabiki olacaksa zaten olacak cnm biz sadece sebeblere yapisiyoruz tedbir bizden takdir Allahdan cnm

Hangi site cnm o kadar site grip bakiyirumki inan karışıyor:) tabiki olacaksa zaten olacak cnm biz sadece sebeblere yapisiyoruz tedbir bizden takdir Allahdan cnm
mojamo mu neydı hatta 135 tl idi, 100luk bide erkek parfumu hedıye edıyorlardı. ben alayım yıne de dedım ama kalmamıs, demekki sen degılmıssınbaskasıymıs o alan :)

mojamo mu neydı hatta 135 tl idi, 100luk bide erkek parfumu hedıye edıyorlardı. ben alayım yıne de dedım ama kalmamıs, demekki sen degılmıssınbaskasıymıs o alan :)
Oradan sipariş verdik vardı sipariş verildi ama sonraki gün kaldırdılar daha henüz gelmedide bakalım nolcak yarın olsun arayacam m tekrar

Ay cnm ya sagolasn Allah razi olsun .Ewet cnm sabah vardı kaldırmışlar ay bizim şansımız tam yakaladık tmm diyoruz bitiyo nasıl bir ilacdr ya sizin zamanınizda boylemiydi bu inşallah gelir ya en kısa zamanda artık duadan başka bisey gelmiyo elimizden.
Canım ben ozamam hiç.arammıştım direk sipariş vermiştim. Sende Serenay gibi Mor olanı sipariş Ver ben baktım onların içeriği aynı bak sonra oda bitecek sipariş veremeyeceksin. Ben ozaman doktorumuza göstermiştim yeşil olanı Bulamazsan Mor olanı al demişti. İçerikleri aynı sadece fabrika değişik

Canım ben ozamam hiç.arammıştım direk sipariş vermiştim. Sende Serenay gibi Mor olanı sipariş Ver ben baktım onların içeriği aynı bak sonra oda bitecek sipariş veremeyeceksin. Ben ozaman doktorumuza göstermiştim yeşil olanı Bulamazsan Mor olanı al demişti. İçerikleri aynı sadece fabrika değişik
mrm sıparısı ben
Ay valla ömrümü yedi bu maça aradım hanfendi sayfasını yenilemedigi için var gozukuyor mus yokmuş şu an ellerinde gonderemeyeceklermiss gijnij cnm sizde çok aradinizmi bizim gibi ya gelirmiki acaba??
net bısey dıyemıyorlar, baska hıc bıyerde yok.
mor olanı al cnm ıcerıklerı aynı demıstı gıjgıj

canım tam sana tebrikler yazcaktım bu mesajı okudum.vardır bunda da bi hayır üzülme lütfen sağlıklı olsaydı devam ederdi gebeliğin bak sonuçta gebe kalabiliyomuşsun ne güzel

canım tam sana tebrikler yazcaktım bu mesajı okudum.vardır bunda da bi hayır üzülme lütfen sağlıklı olsaydı devam ederdi gebeliğin bak sonuçta gebe kalabiliyomuşsun ne güzel
Canım benim teşekkürler... Elimizden hiçççç birşey gelmiyor... Rabbim sağlıklı sihatli versin bize çok aratmadan, senin kaç çocuk var...

Sabahdr bakmadigim yer kalmadi yok yok yok cnm sen buraya yazınca gizli takipçiler hep yüklendi heralde yok haklısın artık onu alcam mecbur sagolasin cnm

Back