• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

merhaba arkadaşlar. ne zamandır mesajları takip edemiyorum. hergün yazdıklarınızı okuyordum önceleri. bugün fırsat bulmuşken hamilelik haberimi paylaşmak istedim. bu ikinci çocuğum kısmetse oluyor. prolaktin hormonum normal değerden 3 kat fazlası olduğu için doktor hamile kalmamın zor olduğunu söylemişti.bende sadece o ay dikkat etmedim sonucun hemen tutmasına çok şaşırdım.hazırlıklıda değildim aslında. istememe rağmen biraz panikledim. şu an 8 hafta oldum. allah biliyor bir kızım olmasını çok istiyorum .hergün allaha dua ediyorum.evde yaptığım bütün cinsiyet testleri erkek gösteriyor. birde tam yumurtlama zamanı olması umudumu kırıyor biraz. yinede allahın dediği olur hayırlısı olsun artık. sadece çin ve hcg değerinin 5500 olmasından dolayı umutluyum.onun dışında mide bulantısı ve yemek yiyememe durumu var.birde sıcaklar olunca malum kötü geçiyor.alışmaya çalışıyorum. sizlerde benim için dua edin kızlar.allah herkezin istediğini versin inşallah. sizinle gelişmeleri paylaşırım.kendinize iyi bakın
Hayırlı olsun inşallah gönlüne göre olur. Rabbim büyük dua et bol bol hazinesi geniş

hıc bır yerde yesıl maca kapsulu yok, bende gijgije uyarak mor macarol olanı aldım.
hayırlısı olsun, eger olacaksa hıc bısey kullanmadan da olur, saglıklı olsun da, kısmet
:)

Gijnij cnm senden haber bekliyom eğer iyiyse vercen ordan cnm inşallah bitmeden
Canım yazdım ben sana sandım kusura bakma yeşil olanını bulabilirsen ondan al bulamazsan serenay11 aldığı Mor renk macarol var onu al canım. Yeşil olanı biz çok baktık stoklarda bulamadık

Gijnij cnm senden haber bekliyom eğer iyiyse vercen ordan cnm inşallah bitmeden
Senin söylediğin sitede de yeşil olanı kalmamış canım başka renk kutu olanı var onların içeriği farklı sen bakım Store sayfasından bak orada Mor renk kutu var macarol diye onu al canım. Yinede sen yeşil kutudan bulabilirsen yeşilini al

gunaydın kıslaar,
gijgij cim,

maca kapsulu,
proxeed plus
e vitamini,
zeytinyagına batırılmıs incir gunde sabahları bir tane
son 41 gun kala da birer tane hurma
hergun ceviz, et, badem, soda, limon dilimli, turk kahvesi
geceleri yatmadan kecıboynuzu özu bir kasık..
sut ve sut urunlerını kesebildiği kadar kesecek..
ve tabiki dua..

canım eşimin yapacagı bunlar, acaba çinko da kullansa mı?

birde sperm testi de verecek, ona göre az cok belli olur sayı hız kalite..

benim yapacagım bısey var mı? aklıma gelenleri yazıyorum..
et, soda, hergun turk kahvesi
alkali olmayı saglayan vajinal fitil. (bunu son 2 ay kala yapmayı planlıyorum)
ve genel bir kah tahlili yaptırıp demir, vitamin tsh degerlerimi kontrol ettireceğim, hamilelik olması durumunda saglıklı bir bebegin bana ihtiyacı var once :)

cok sukur, bin skur, ben bunları yapacagım, artık gerisini Rabbim bilir.
ondan ne gelirse razıyım, tek bir istegım olabilir oda saglıklı olması :)

eklemeleriniz olursa yazın kızlar

gunaydın kıslaar,
gijgij cim,

maca kapsulu,
proxeed plus
e vitamini,
son 41 gun kala da birer tane hurma
hergun ceviz, et, badem, soda, limon dilimli, turk kahvesi
geceleri yatmadan kecıboynuzu özu bir kasık..
sut ve sut urunlerını kesebildiği kadar kesecek..
ve tabiki dua..

canım eşimin yapacagı bunlar, acaba çinko da kullansa mı?

birde sperm testi de verecek, ona göre az cok belli olur sayı hız kalite..

benim yapacagım bısey var mı? aklıma gelenleri yazıyorum..
et, soda, hergun turk kahvesi
alkali olmayı saglayan vajinal fitil. (bunu son 2 ay kala yapmayı planlıyorum)
ve genel bir kah tahlili yaptırıp demir, vitamin tsh degerlerimi kontrol ettireceğim, hamilelik olması durumunda saglıklı bir bebegin bana ihtiyacı var once :)

cok sukur, bin skur, ben bunları yapacagım, artık gerisini Rabbim bilir.
ondan ne gelirse razıyım, tek bir istegım olabilir oda saglıklı olması :)

eklemeleriniz olursa yazın kızlar
Cnm massallah bende bole yapmayı düşünüyorum ınsalalh başladım sayılır yani başkada bişey gelmiyo aklıma birde seni kaç kızın var deneme ne zaman olacak Rabbim hepimizin gönül muradına versin cnm (aamin)

Cnm massallah bende bole yapmayı düşünüyorum ınsalalh başladım sayılır yani başkada bişey gelmiyo aklıma birde seni kaç kızın var deneme ne zaman olacak Rabbim hepimizin gönül muradına versin cnm (aamin)
amin canım, gonlumuzdekini göbusumuze koysun Rabbim,
benim bir kızım var canım, birde oglum olursa tadından yenmez, sabi saglıklı hayırlı versin Rabbim önce..

senin kac kızın var?
birde bunlara ek olarak yumurtlama gununde akıntıma göre yapacağım, akıntım cok ise yumurtanın cat olmasını beklemeyeceğim, ha bir ek daha, alkalı olmayı saglayan oksuruk surubu varmıs, onu da içeceğim yumurtlamaya son bi hafta kala..
biz kasım gibi dusunuyoruz canm Allah izin verirse..
siz ne zaman dusunuyorsunuz?

kızlar zeytin yağına batırılmış incir nasıl olacak yaa? birisi tarifini verebilir mi? şimdi yanlış denemek istemem

ayrıca erkek bebek isteyenler anne ve baba adayı günde 1'er adet muz tüketmeliymiş ve limonlu soda içmeliymiş diye duydum.

Kızlarrr Evlat İsteyenler İçin Dualar:

1- FE İN TEVELLEV FE KUL HASBİYELLAHÜ LA İLAHE İLLA HÜVE ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBÜL ARŞİL AZİYM
(Herhangi bir cumartesi günü akşam ezanı okunmadan 1900 kere okunacak).

2- Sağ el karnın üstüne konularak fatiha okunacak (aklınıza geldikçe)

3- Ya Varis ismini 707 kere okunacak.

4- Ya Evvelü ismini 4 Cuma üst üste 1000 kere okunacak.

5- "RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETENTAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA" (7000 adet okunacak).

6- Yusuf suresi okunacak (7 gün her gün 1 defa)

7- İlişkiden önce 3 kere Enbiya-87

8- İlişkiden önce 3 kere İhlas 1 fatiha 10 Ya Mutekebbir (erkek evlat için).

9- Hz. İbrahim’in duası '' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN ''
"EY RABBİM BANA SALİH OLANLARDAN BİR ÇOCUK İHSAN ET " (günde 100 kere okunacak)

10-Günde 100 kere istiğfar okumalı

11-Adakta bulunmalı. Mesela, (Şununla evlenirsem veya şu işim olursa, sevabı Seyyidet Nefise hazretlerine olmak üzere, Allah için, üç Yasin okumak nezrim olsun) denince, bu dileğin kabul olduğu tecrübe edilmiştir.

12-(70 kere,“Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir”okuyup da dua eden, ne isterse istesin, Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.)

amin canım, gonlumuzdekini göbusumuze koysun Rabbim,
benim bir kızım var canım, birde oglum olursa tadından yenmez, sabi saglıklı hayırlı versin Rabbim önce..

senin kac kızın var?
birde bunlara ek olarak yumurtlama gununde akıntıma göre yapacağım, akıntım cok ise yumurtanın cat olmasını beklemeyeceğim, ha bir ek daha, alkalı olmayı saglayan oksuruk surubu varmıs, onu da içeceğim yumurtlamaya son bi hafta kala..
biz kasım gibi dusunuyoruz canm Allah izin verirse..
siz ne zaman dusunuyorsunuz?
Benimde 2 kızım var cnm ınsalalh bizimde olir etraf baskisından laflar kurtuluruz bende kasımda deneyecem ınsalalh cnm ben yumurta takibi yaptırsanmi diye düşünüyorum valla zor işler Rabbim hepimizin yardimcisi olsun sende diyet yapiyon mu süt ve ürünleri ben artık çok takilmiyorun diyete geçmişi okuyunca yapıpda olmayan var bir sürü Rabbim emeklerini zi boş çıkarması dua edelim birbirimize inşallah.Gijnij cnm yum takibi yaptiroyimmi ki ne dersin

Back