• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Canım kaç kızın var,,, gijnij yaptırdı kıbrıs ta pgt yöntemini tutmadı... maddi bi yana manen çok yıprandı hiç kimseye tavsiye etmiyor Bencede haklı bazı şeyleri çok zorlamamak lazım,,, ben bir doktora sormuştum bu konuyu. Dr bana bir çok tüp bebek merkezlerinde el altı cinsiyet ayrımı yapılıyor,,, zaten yasal değil fakat cinsiyet ayrımı işlemini gizli bir şekilde yapıyorlar. Merkezlerde,,, benimde 3 kızım var fakat eşim e bu işlem hiç etik gelmedi ve gelmiyor... Bende onun gibi düşünüyorum artık...

1 tane kızım var henüz canım. ama sezeryanla dünyaya geldi, amelyat yerim iyileşmedi. nedbe dokusu oluşuyor durduramadık ilaçlarla bile. muhtemelen ikinciye bile izin vermicek doktorlar. normal olması gerek ancak :/ yani son şansım oğlum olması için. o da şartları zorlayarak ancak. :( çok mutsuzum o yüzden. tedirginim. kızıma deli oluyorum onu çok seviyorum. ikincisi de kız olsa ona da deli divane olucam tabi, ama oğlum demekten ömür boyu mahrum kalıcam :( eşimin baba oğul yapmak istediği her şey suya düşücek. benim eşim de istemiyor pgt ile cinsiyet seçimini, ama kalbinde ikinciyi erkek istediğine eminim bana söylemiyor. ben kız olsun istiyorum diyor ama yalan söylüyor.

hakan coker yarıdmcı olur cnm, en azından yonlendırır senı

canım fiyatları çok yüksek :/

maca yı biz bakım Store sayfasından almıştık ve eşim proxsed ve evicap ta kullanmıştı geçen Serenay stoklarda kalmamış deyince bende baktım sitelere gerçekten stokta kalmamış diyor çoğu sayfada. Yalnız yine bakım Store sayfasında macarol diye bir marka var ozaman onuda doktora göstermiştik diğerini bulamazsanız onuda alabilirsiniz demişti. Proxsed ve evicap sabah akşam aç karna kullanılacak maca da günde bir tane aç tok fark etmeden kullanılacak. Birde ben eşime her gece uyumadan önce bir yemek kaşığı keçiboynuzu özü veriyordum. Birde her sabah aç karna daha işe gitmeden geceden bir tane incir hakiki zeytinyağı na koyuyordum o inciri sabah yediriyordum. Kalan zzeytinyağına yeniden bir incir atıyordum sonraki gün sabah yine aynı şekilde tekrarlıyordum hatta bunu bende yedim her sabah iki iki yapıyordum biri eşime biri bana buda yumurtalar.için ve Rahim için çok iyi geldi.
Allah razı olsun cnm sagolasın; gercekden var gıbı gozukuyo ama, almaya sıra geldımı yok GNC markasında var maca kapsul onu alsam olur demı? ıncırıde 5 ay mı yaptın cnm sabah esıme dıyorum 41 tane hurma lazım adam artık sok oluyo dedıkerıme dedım al sen :)

Hanımlar dün bir arkadaşımla görüştüm 9 aylık oğlu var bende erkek bebek istediğim için bazı tavsiyelerde bulundu. Öncelikle Yasin suresinden başlayarak kuran okumamı tabi ki tamamen gönülden gelerek okunacak sonrasında Yusuf suresini ve Al_i İmran suresinin 38. ayetini okuyarak ilişki sonrasında sağ tarafa yatılmasını gerektiğini en önemlisi yumurtlama gününde olması gerektiğini belirtti hatta ona da cemaatte teyzesi varmış o önermiş tabi ki sonrasını Rabbim hayırlı kılmış ve sağlıklı bir oğlu dünyaya geldi. Bende eylül'ün ilk haftası tatil de olacağım sonrasında denemelere başlayacağım inşallah..

Rabbim insAllah haxirli vakitte yollasin
Ben iki rekat Allah rizasi icin namaz kildim pesine ayetel kürsü okudum
Dua ettim Rabbim hayirli erkek evlat nasip et diye bide adak adamistim
Her iliskiden önce namaz kildim hamile kaldim cinsiyeti belli olana kadar kilmaya devam ettim cinsiyetini ögrendikten sobra sükür namazi kildim
Ilkim kizdi ve esim basla cocuk istemiodu
Ben korunuyordum hamile oldugumu duyunca kizacak die erkek olursa kizmaz dusuncesiyle bu yola basvurdum
Rabbimden hep hayirlisini diledim cok sükür
Bir kizim iki oglum var

Rabbim insAllah haxirli vakitte yollasin
Ben iki rekat Allah rizasi icin namaz kildim pesine ayetel kürsü okudum
Dua ettim Rabbim hayirli erkek evlat nasip et diye bide adak adamistim
Her iliskiden önce namaz kildim hamile kaldim cinsiyeti belli olana kadar kilmaya devam ettim cinsiyetini ögrendikten sobra sükür namazi kildim
Ilkim kizdi ve esim basla cocuk istemiodu
Ben korunuyordum hamile oldugumu duyunca kizacak die erkek olursa kizmaz dusuncesiyle bu yola basvurdum
Rabbimden hep hayirlisini diledim cok sükür
Bir kizim iki oglum var

Rabbim bize de bağışlasın, hergün istiyorum, dua etmediğim bir günüm yok.

Aminnn inşallah Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre verir. Yalnız adak adasak çocuk oluncamı yoksa niyet edince hemen mi gerçekleştirmeli?

Allah razı olsun cnm sagolasın; gercekden var gıbı gozukuyo ama, almaya sıra geldımı yok GNC markasında var maca kapsul onu alsam olur demı? ıncırıde 5 ay mı yaptın cnm sabah esıme dıyorum 41 tane hurma lazım adam artık sok oluyo dedıkerıme dedım al sen :)
Canım gnc marka alma onun içinde maca bitkisinden başka şeylerde vardı onun yerine bakım Store sayfasından macarol var onu al incir ilaçlar Vs hepsini 5 ay yaptık biz. Hurmayı da deneme yapmaya 41 gün kala başladık okumaya ve yemeye yarısını ben yarısını eşim yedi Hurmayı

merhaba arkadaşlar. ne zamandır mesajları takip edemiyorum. hergün yazdıklarınızı okuyordum önceleri. bugün fırsat bulmuşken hamilelik haberimi paylaşmak istedim. bu ikinci çocuğum kısmetse oluyor. prolaktin hormonum normal değerden 3 kat fazlası olduğu için doktor hamile kalmamın zor olduğunu söylemişti.bende sadece o ay dikkat etmedim sonucun hemen tutmasına çok şaşırdım.hazırlıklıda değildim aslında. istememe rağmen biraz panikledim. şu an 8 hafta oldum. allah biliyor bir kızım olmasını çok istiyorum .hergün allaha dua ediyorum.evde yaptığım bütün cinsiyet testleri erkek gösteriyor. birde tam yumurtlama zamanı olması umudumu kırıyor biraz. yinede allahın dediği olur hayırlısı olsun artık. sadece çin ve hcg değerinin 5500 olmasından dolayı umutluyum.onun dışında mide bulantısı ve yemek yiyememe durumu var.birde sıcaklar olunca malum kötü geçiyor.alışmaya çalışıyorum. sizlerde benim için dua edin kızlar.allah herkezin istediğini versin inşallah. sizinle gelişmeleri paylaşırım.kendinize iyi bakın

Çok minik kuzu,,, 9 haftalık onun daha uzuvları bile belli değildir. Annesi ne heyrcanlıdır ne mücadeleler verdi yavrusu için,,, rabbim sağlıklı sihatli bir bebek ve gebelik nasip etsin arkadaşına dorticm .... Sağlıklı bir şekilde kucağına alır yavrucağını inşallah..
Amin canım darısı bızede olsun inşallah

Canım gnc marka alma onun içinde maca bitkisinden başka şeylerde vardı onun yerine bakım Store sayfasından macarol var onu al incir ilaçlar Vs hepsini 5 ay yaptık biz. Hurmayı da deneme yapmaya 41 gün kala başladık okumaya ve yemeye yarısını ben yarısını eşim yedi Hurmayı
Cnm Allah razı olsunn hakkımı helal et, senide yoruyorum baya tmm vazgecdim GNC den sagolasin cnm birde bu kutuların hangini alayım kırmızı kutu ve yeşil kutu var bide onu yazarsan sevinirim cnm

Screenshot_2015-08-05-09-11-36.png

Back