• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

amin canım, gonlumuzdekini göbusumuze koysun Rabbim,
benim bir kızım var canım, birde oglum olursa tadından yenmez, sabi saglıklı hayırlı versin Rabbim önce..

senin kac kızın var?
birde bunlara ek olarak yumurtlama gununde akıntıma göre yapacağım, akıntım cok ise yumurtanın cat olmasını beklemeyeceğim, ha bir ek daha, alkalı olmayı saglayan oksuruk surubu varmıs, onu da içeceğim yumurtlamaya son bi hafta kala..
biz kasım gibi dusunuyoruz canm Allah izin verirse..
siz ne zaman dusunuyorsunuz?

Serenay11 çin takvimi için mi Kasım'ı bekliyorsun?

Evet çin takvimi tutmayan kişilere en yakınımda rastladım birisinde kız çıkıyor hemde hamile kaldığı ay bir kaç yıl ard arda kız çıkıyor ama oğluşu oldu diğerinin de erkek gösteriyor aynı şekilde ama kızı oldu her şey dualarda Rabbimin ol demesi yeterli onun için imkansız diye bir şey yoktur.

Ne işe yarıyor bu ilaçlar canım
Canım ben hamile kalmadan önce biz bunları kullandık oğlum oldu arkadaşlarda denemek istediler ondan aldılar ilaçlar onun için

gunaydın kıslaar,
gijgij cim,

maca kapsulu,
proxeed plus
e vitamini,
zeytinyagına batırılmıs incir gunde sabahları bir tane
son 41 gun kala da birer tane hurma
hergun ceviz, et, badem, soda, limon dilimli, turk kahvesi
geceleri yatmadan kecıboynuzu özu bir kasık..
sut ve sut urunlerını kesebildiği kadar kesecek..
ve tabiki dua..

canım eşimin yapacagı bunlar, acaba çinko da kullansa mı?

birde sperm testi de verecek, ona göre az cok belli olur sayı hız kalite..

benim yapacagım bısey var mı? aklıma gelenleri yazıyorum..
zeytinyagına batırılmıs incir gunde sabahları bir tane
et, soda, hergun turk kahvesi
alkali olmayı saglayan vajinal fitil. (bunu son 2 ay kala yapmayı planlıyorum)
ve genel bir kah tahlili yaptırıp demir, vitamin tsh degerlerimi kontrol ettireceğim, hamilelik olması durumunda saglıklı bir bebegin bana ihtiyacı var once :)

cok sukur, bin skur, ben bunları yapacagım, artık gerisini Rabbim bilir.
ondan ne gelirse razıyım, tek bir istegım olabilir oda saglıklı olması :)

eklemeleriniz olursa yazın kızlar
:)
Canım çinko için birşey diyemem biz kullanmadık işe yararmı bilemem istersen madem eşine tahlil yaptıracak ona göre karar ver kullanıp kullanmamaya. Birde muz hergün tüketin karı koca birlikte
kızlar zeytin yağına batırılmış incir nasıl olacak yaa? birisi tarifini verebilir mi? şimdi yanlış denemek istemem
Canum geceden iki tane kuru incir üstüne çıkacak kadar zeytinyağı koy sabaha kadar beklesin Sabah aç karna bir sen bir eşin yesin kalan zeytinyağı na yeniden iki tane at onuda diğer sabah yine yiyin bunu bu şekilde devam ettir deneme yapana kadar
Benimde 2 kızım var cnm ınsalalh bizimde olir etraf baskisından laflar kurtuluruz bende kasımda deneyecem ınsalalh cnm ben yumurta takibi yaptırsanmi diye düşünüyorum valla zor işler Rabbim hepimizin yardimcisi olsun sende diyet yapiyon mu süt ve ürünleri ben artık çok takilmiyorun diyete geçmişi okuyunca yapıpda olmayan var bir sürü Rabbim emeklerini zi boş çıkarması dua edelim birbirimize inşallah.Gijnij cnm yum takibi yaptiroyimmi ki ne dersin
Canım ben yum takibi yaptırmadım ama sen emin olmak istiyorsan yaptır. Biz zaten gün aşırı deneme yaptığımız için takip yaptırmak boşuna olurdu neticede yyumun ne zaman çatladığı önemli değildi bizim için. Ama sen eğer çat zamanı yapacaksan takip yaptırabilirsin

Peki kızlar hurmayı normal hiçbir katkı olmadan her gün eşim ve ben öylece yiyeceğiz değil mi? yani özel bir şey yok değil mi?

vajen ph ı nasıl yükseltilir? ve nasıl ölçülür? matematik adlı üyemiz bu yöntemle başarı elde etmiş sanırım.

amin canım, gonlumuzdekini göbusumuze koysun Rabbim,
benim bir kızım var canım, birde oglum olursa tadından yenmez, sabi saglıklı hayırlı versin Rabbim önce..

senin kac kızın var?
birde bunlara ek olarak yumurtlama gununde akıntıma göre yapacağım, akıntım cok ise yumurtanın cat olmasını beklemeyeceğim, ha bir ek daha, alkalı olmayı saglayan oksuruk surubu varmıs, onu da içeceğim yumurtlamaya son bi hafta kala..
biz kasım gibi dusunuyoruz canm Allah izin verirse..
siz ne zaman dusunuyorsunuz?
Hangi fıtıli kullanacaksın canım

Canım ben hamile kalmadan önce biz bunları kullandık oğlum oldu arkadaşlarda denemek istediler ondan aldılar ilaçlar onun için

Canım çinko için birşey diyemem biz kullanmadık işe yararmı bilemem istersen madem eşine tahlil yaptıracak ona göre karar ver kullanıp kullanmamaya. Birde muz hergün tüketin karı koca birlikte

Canum geceden iki tane kuru incir üstüne çıkacak kadar zeytinyağı koy sabaha kadar beklesin Sabah aç karna bir sen bir eşin yesin kalan zeytinyağı na yeniden iki tane at onuda diğer sabah yine yiyin bunu bu şekilde devam ettir deneme yapana kadar
Canım ben yum takibi yaptırmadım ama sen emin olmak istiyorsan yaptır. Biz zaten gün aşırı deneme yaptığımız için takip yaptırmak boşuna olurdu neticede yyumun ne zaman çatladığı önemli değildi bizim için. Ama sen eğer çat zamanı yapacaksan takip yaptırabilirsin
Sen hangı fıtılı kullanmıştın ozaman canım

Sen hangı fıtılı kullanmıştın ozaman canım
gijgij bana neo penotran isimli fitili önerdi, onu kullanmnıs o.
bende onu kullanacagım.

gijgij asagıdaki gibi anlatmıstı bana:

adet olmadan 1 hafta önce başla 7 tane var zaten içinde o hem içini temizleyecek hemde fitilin kalıntıları adet kanı ile temizlenecek sonrada adetin bitince yum günü deneme yaparsın

kızlar birde oksuruk surubu varmıs oda alkali yapıyormus,
yumurtlamaya 5 gün kala sabah akşam 1 er kaşık bi öksürük şurubu varmıs onu içince oluyormus
ama ben yaparmıyım bilmiyorum..

kesınlıkle kuru olmamak gerekmiş, ve tabiki derin ilişki...

ben cat anında degılde cattan oncesınde yapmayı dusunuyorum, akıntımın bol oldugu bi zamanda..
artık gerisine Rabbim karar verecek, hayırlısı saglıklısı olsun insallah..

ben biokadin fitilin ph yükselttiğini duymuştum acaba kullanan var mı aranızda?

Hayırlı sabahlar Arkadaslar, gijnij cnm yaptıklarımi yazayım sana eksik bir şey varmi çaba bi bak cnm ya.

Verdiğin ilaçlar ve maca mız 2 güne kadar gelcekmis onada başlayacak inşallah oburleri ne başlandı

Birde yatmadan önce eşime kecıboynuzu özu veriyorum

Sabahlar birer incir eşimle ben ayrıca birer muz, soda ,icine bazen limon sıkıyorum .

Süt peynir yumurta yememege çalışıyoruz biraz, et bulgur bakliyat ağırlıklı şimdilik gidiyoruz

Rabbi Hebli minessalihiyn ve ya mutekebbir duasını okuyorum bol bol

Kızlar ve gijnij eklemek isteğiniz varsa yazın nolur.. fitili bende deneyecek olduğum aya yakın kullancam inşallah.

Gijnij :senin yaptıklarından eksik olan varsa yaz cnm ya, şu an tatile cikicam donusde inşallah senin yaptığın tesbih Ayetel kursu ve Yusuf suresunide gelince başlayacak inşallah.

Hayırlı sabahlar Arkadaslar, gijnij cnm yaptıklarımi yazayım sana eksik bir şey varmi çaba bi bak cnm ya.

Verdiğin ilaçlar ve maca mız 2 güne kadar gelcekmis onada başlayacak inşallah oburleri ne başlandı

Birde yatmadan önce eşime kecıboynuzu özu veriyorum

Sabahlar birer incir eşimle ben ayrıca birer muz, soda ,icine bazen limon sıkıyorum .

Süt peynir yumurta yememege çalışıyoruz biraz, et bulgur bakliyat ağırlıklı şimdilik gidiyoruz

Rabbi Hebli minessalihiyn ve ya mutekebbir duasını okuyorum bol bol

Kızlar ve gijnij eklemek isteğiniz varsa yazın nolur.. fitili bende deneyecek olduğum aya yakın kullancam inşallah.

Gijnij :senin yaptıklarından eksik olan varsa yaz cnm ya, şu an tatile cikicam donusde inşallah senin yaptığın tesbih Ayetel kursu ve Yusuf suresunide gelince başlayacak inşallah.
Canım benim yaptıklarından eksik birşey yok. Bol bol dua ve tevekkül et gerisi takdir zaten

Arkadaşlar gebelik Testi sonucum bu az önce yaptım hala şoktayım nedersiniz...

Eklentiler

• DSC_6896.JPG
    DSC_6896.JPG
    64,5 KB · Görüntüleme: 58
Back