- 25 Aralık 2013
- 561
- 300
- 53
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.161
ayy canım gözün aydınÖnceki gün yapmıştım ikinci çizgi hafif belirtmişti... İhtimal vermemiştim iki gündür de adet olamayınca başka markaile deneyeyim dedim. Sonuç bu kızlar... Acaba hamilemiyim...
Bencede hamilesiniz hAyirli ugurlu Insallah :)Arkadaşlar gebelik Testi sonucum bu az önce yaptım hala şoktayım nedersiniz...
Canım ben hamile kalmadan önce 41 gün boyunca yusuf Suresi 41 tane hurmaya okudum hergün hurmayı yarısını ben yarısını eşim yedi. Hamile kaldıktan sonrada 41 gün boyunca yine yusuf Suresi ibrahim Suresi ve muhammed suresini okuduk. Birde hamile kalmadan önce üç cuma üst üste 99 tane yani 1 tesbihe 99 Tane ayetel.Kürsü okudum ve tesbihi yüksek bir yere astım niyetim kabul oluncada o tesbihleri birer tane daha ayetel.Kürsü okuyarak yüksek yerden indirdim. Başka aklıma gelmiyor canım uykusuzluktan unuttuğum varsa aklıma gelirse yazarım yineCanım daha öncede sormustum ama kaydetmemişim senın hangı tesbıhlerı cektıgını ve okudugun duaları..bırdaha yazarmısın
Canım tabiki hamilesin hadi gözün aydın inşallah dilerim Rabbim gönlündekini karnına koymuştur inşallah canım.Önceki gün yapmıştım ikinci çizgi hafif belirtmişti... İhtimal vermemiştim iki gündür de adet olamayınca başka markaile deneyeyim dedim. Sonuç bu kızlar... Acaba hamilemiyim...
Ayyy yasasııınn canım hamılemisiinÖnceki gün yapmıştım ikinci çizgi hafif belirtmişti... İhtimal vermemiştim iki gündür de adet olamayınca başka markaile deneyeyim dedim. Sonuç bu kızlar... Acaba hamilemiyim...
canım tebrikler hayırlı olsun hamilesin canımÖnceki gün yapmıştım ikinci çizgi hafif belirtmişti... İhtimal vermemiştim iki gündür de adet olamayınca başka markaile deneyeyim dedim. Sonuç bu kızlar... Acaba hamilemiyim...
canım benim inşallah kalbinde ki karnına konmuştur. Tüm kalbimle hakkında hayırlısı olsun diyorum canımKızlarrrr hala inanamıyorum... Beta sonucunu görmeden inanamıyacağım... Fakat aşırı mide bulantılarım var. Çok şaşkınım 4 aydır denedim hep negatif sonuç bu ay ümidimi kesmek üzereydim ki, rabbimden 4.hediyem geldi... Rabbim bana güç ve kuvvet versin... Tam ovulasyon testi siliklenmişti 24 temmuz da tek deneme oldu...
Canim maca yi nerden buldun? Ben yesili bulamadim mor olani aldim??Tmm cnm sagolasin , ewet dua dua dua, sende unutma nolur duanda beni .
Arkadaşlar sizden de bekliyorum dua bende hepiniz ediyorum inanki namaz larda.
k sevindimKızlarrrr hala inanamıyorum... Beta sonucunu görmeden inanamıyacağım... Fakat aşırı mide bulantılarım var. Çok şaşkınım 4 aydır denedim hep negatif sonuç bu ay ümidimi kesmek üzereydim ki, rabbimden 4.hediyem geldi... Rabbim bana güç ve kuvvet versin... Tam ovulasyon testi siliklenmişti 24 temmuz da tek deneme oldu...
Cnm magojda diye bi siteden aldım ama ben sparis verdim sonra stokta yok yazdi gelcekmi merak ediyom bende.Canim maca yi nerden buldun? Ben yesili bulamadim mor olani aldim??
Hayırlı olsun cnm Allah gönlüne göre versin insallah.Arkadaşlar gebelik Testi sonucum bu az önce yaptım hala şoktayım nedersiniz...
Cnm çok geçmiş olsun Rabbim en yakın zamanda tekrar sağlıklı bebis nasip etsin insallah cnmArkadaşlar moralim bozuk... Dün gece çok sancılandım çektiğim sancının hayr olmadığını anlamıştım sabah leke gördüm ve devam etti sancımın dozuda arttı kanamada arttı... Ve bugün veya yarın beta yaptırmayı düşünürken böyle oldu... Kimyasal gebelik geçiriyorumdur muhtemelen 1 buçuk sene önce de iki aylık düşüğüm olmuştu... Sancı çekerek eşimin zoruyla beta yaptırdım Allâh dan ümit kesilmez diye gittik az önce sonuçu aldım 21.52...demekki dün değerim yüksekti fakat sabahtan beri dir süren kanamayla bu değerlere düşmüş. Çünkü idrar testi dün çok belirgin pozitif ti... Vardır bundada bir hayr... Psikolojik açıdan kendimi çok yorgun hissediyorum...
Bunlarin hepsi tek tek 70 tanemi cekiliyorSerenay11 : cnm birde ben namaz lardan sonra hiç konuşmadan 70 kere ne eksik ne fazla olacak ona çok dikkat et ya Allah ya Rahman ya Rahim ya kaviyyu ya kadir çekiyorum sonra dua ediyorum..
Hyr cnm yazdıklarımın hepsi 1 tane sayiliyor.Bunlarin hepsi tek tek 70 tanemi cekiliyor
Canım ya aşk olsun elimemi yapışacak. Baktımda ben bu ürün kapatılmış tır diyor. Yani artık satışı yok. İstersen sende tekrar bir bak belkide ben yanlış bakmışımdırGijnij cnm gittigidiyorda maca swanson var o nasıl acaba musait olduğunda bi bakabilirsin cnm senide bebis bi yanda biz Binyandan çok yoruyoruz hakkini helal et nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?