- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.121
Hayırlı olsun inşallah gönlüne göre olur. Rabbim büyük dua et bol bol hazinesi genişmerhaba arkadaşlar. ne zamandır mesajları takip edemiyorum. hergün yazdıklarınızı okuyordum önceleri. bugün fırsat bulmuşken hamilelik haberimi paylaşmak istedim. bu ikinci çocuğum kısmetse oluyor. prolaktin hormonum normal değerden 3 kat fazlası olduğu için doktor hamile kalmamın zor olduğunu söylemişti.bende sadece o ay dikkat etmedim sonucun hemen tutmasına çok şaşırdım.hazırlıklıda değildim aslında. istememe rağmen biraz panikledim. şu an 8 hafta oldum. allah biliyor bir kızım olmasını çok istiyorum .hergün allaha dua ediyorum.evde yaptığım bütün cinsiyet testleri erkek gösteriyor. birde tam yumurtlama zamanı olması umudumu kırıyor biraz. yinede allahın dediği olur hayırlısı olsun artık. sadece çin ve hcg değerinin 5500 olmasından dolayı umutluyum.onun dışında mide bulantısı ve yemek yiyememe durumu var.birde sıcaklar olunca malum kötü geçiyor.alışmaya çalışıyorum. sizlerde benim için dua edin kızlar.allah herkezin istediğini versin inşallah. sizinle gelişmeleri paylaşırım.kendinize iyi bakın
Botanikecza .com du heralde cnm ay Allah razı olsunCanım bulabilir sen en alttaki kutuyu al yeşil kutu olanı ama stoklarda o kalmamış sen bunu hangi sitede buldun SİTE adını yaz ben bir inceleyeyim inşallah stokta vardır
canım genelde biri erkek biri kız oluyor :) gözün aydın tamamına ersin sağlıkla.Tüp bebek CNm çift yum ikizi
Inşallah öyle olur bizim decanım genelde biri erkek biri kız oluyor :) gözün aydın tamamına ersin sağlıkla.
Canum ne oldu adet oldunmu nerdesın hamılemisin yoksa canımcanım gözünaydın.Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Darısı bizlerin başına.
Nerdesın canım nasılsınCanımsın sabır nerelerdesin doğudaydın Bittimi o günler, eşinle aynı şehirler dediğiniz,, denemelere hazırlık yapıyordun, başladınmı... Çok merak ettim seni canım
Canım yazdım ben sana sandım kusura bakma yeşil olanını bulabilirsen ondan al bulamazsan serenay11 aldığı Mor renk macarol var onu al canım. Yeşil olanı biz çok baktık stoklarda bulamadıkGijnij cnm senden haber bekliyom eğer iyiyse vercen ordan cnm inşallah bitmeden
Senin söylediğin sitede de yeşil olanı kalmamış canım başka renk kutu olanı var onların içeriği farklı sen bakım Store sayfasından bak orada Mor renk kutu var macarol diye onu al canım. Yinede sen yeşil kutudan bulabilirsen yeşilini alGijnij cnm senden haber bekliyom eğer iyiyse vercen ordan cnm inşallah bitmeden
Ne işe yarıyor bu ilaçlar canımCanım yazdım ben sana sandım kusura bakma yeşil olanını bulabilirsen ondan al bulamazsan serenay11 aldığı Mor renk macarol var onu al canım. Yeşil olanı biz çok baktık stoklarda bulamadık
Nasıl olayım 9. Gün yaptırdığım negatif test sonucundan sonra kırmızı kartı beklemedeyimNerdesın canım nasılsın
Tmm cnm Allah razı olsun sagolasin.Senin söylediğin sitede de yeşil olanı kalmamış canım başka renk kutu olanı var onların içeriği farklı sen bakım Store sayfasından bak orada Mor renk kutu var macarol diye onu al canım. Yinede sen yeşil kutudan bulabilirsen yeşilini al
Cnm massallah bende bole yapmayı düşünüyorum ınsalalh başladım sayılır yani başkada bişey gelmiyo aklıma birde seni kaç kızın var deneme ne zaman olacak Rabbim hepimizin gönül muradına versin cnm (aamin)gunaydın kıslaar,
gijgij cim,
maca kapsulu,
proxeed plus
e vitamini,
zeytinyagına batırılmıs incir gunde sabahları bir tane
son 41 gun kala da birer tane hurma
hergun ceviz, et, badem, soda, limon dilimli, turk kahvesi
geceleri yatmadan kecıboynuzu özu bir kasık..
sut ve sut urunlerını kesebildiği kadar kesecek..
ve tabiki dua..
canım eşimin yapacagı bunlar, acaba çinko da kullansa mı?
birde sperm testi de verecek, ona göre az cok belli olur sayı hız kalite..
benim yapacagım bısey var mı? aklıma gelenleri yazıyorum..
zeytinyagına batırılmıs incir gunde sabahları bir tane
et, soda, hergun turk kahvesi
alkali olmayı saglayan vajinal fitil. (bunu son 2 ay kala yapmayı planlıyorum)
ve genel bir kah tahlili yaptırıp demir, vitamin tsh degerlerimi kontrol ettireceğim, hamilelik olması durumunda saglıklı bir bebegin bana ihtiyacı var once :)
cok sukur, bin skur, ben bunları yapacagım, artık gerisini Rabbim bilir.
ondan ne gelirse razıyım, tek bir istegım olabilir oda saglıklı olması :)
eklemeleriniz olursa yazın kızlar
:)
amin canım, gonlumuzdekini göbusumuze koysun Rabbim,Cnm massallah bende bole yapmayı düşünüyorum ınsalalh başladım sayılır yani başkada bişey gelmiyo aklıma birde seni kaç kızın var deneme ne zaman olacak Rabbim hepimizin gönül muradına versin cnm (aamin)
Benimde 2 kızım var cnm ınsalalh bizimde olir etraf baskisından laflar kurtuluruz bende kasımda deneyecem ınsalalh cnm ben yumurta takibi yaptırsanmi diye düşünüyorum valla zor işler Rabbim hepimizin yardimcisi olsun sende diyet yapiyon mu süt ve ürünleri ben artık çok takilmiyorun diyete geçmişi okuyunca yapıpda olmayan var bir sürü Rabbim emeklerini zi boş çıkarması dua edelim birbirimize inşallah.Gijnij cnm yum takibi yaptiroyimmi ki ne dersinamin canım, gonlumuzdekini göbusumuze koysun Rabbim,
benim bir kızım var canım, birde oglum olursa tadından yenmez, sabi saglıklı hayırlı versin Rabbim önce..
senin kac kızın var?
birde bunlara ek olarak yumurtlama gununde akıntıma göre yapacağım, akıntım cok ise yumurtanın cat olmasını beklemeyeceğim, ha bir ek daha, alkalı olmayı saglayan oksuruk surubu varmıs, onu da içeceğim yumurtlamaya son bi hafta kala..
biz kasım gibi dusunuyoruz canm Allah izin verirse..
siz ne zaman dusunuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?