• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

anladım canım. çok geçmiş olsun. hayırlısı olsun. yormamaya gayret et kendini. kısmeti varsa gelecektir zaten. aslında sezeryandan sonra hiçbir doktor normal doğum yaptırmaya yanaşmıyor. senin isteğin dışında mı gelişti doğum anı?
normal olur dedi hersey yolunda dedi dr bu sekilde oldu cnm

kıbrısta pgt ile cinsiyet seçimi yapan merkezler var, fiyatlar çok yüksek 15 bin ile 20 bin arası değişiyor. yaptıranlar var mı

benimde ilk doğumum sezeryandı. ikinciyi normal istiyorum hiç bir doktor bulamadım yaptırmaya razı olacak. istanbuldaysa doktorun adını yazabilir misin acaba?
Canim isviceredeyim dr avusturyaliydi
Benim az daha ölümüme sebeb oluyordu kadin diri diri beni kürtaj etti benden sonra bir kafinkn ölümüne sebeb olmus ve isvicreden kacti drlugu elinden alindi

image.jpg

Bana yollamış resmı sen anlarsın dıye:pKız benne anlarım kendı cocuklarımı bıle anlamadımki. Hemen buraya koydum evet daha cok küçük tüp bebek tedavısıyle olmuş.inşallah saglıklı olur ılk bebegi olacak

Çok minik kuzu,,, 9 haftalık onun daha uzuvları bile belli değildir. Annesi ne heyrcanlıdır ne mücadeleler verdi yavrusu için,,, rabbim sağlıklı sihatli bir bebek ve gebelik nasip etsin arkadaşına dorticm .... Sağlıklı bir şekilde kucağına alır yavrucağını inşallah..

kıbrısta pgt ile cinsiyet seçimi yapan merkezler var, fiyatlar çok yüksek 15 bin ile 20 bin arası değişiyor. yaptıranlar var mı
Canım kaç kızın var,,, gijnij yaptırdı kıbrıs ta pgt yöntemini tutmadı... maddi bi yana manen çok yıprandı hiç kimseye tavsiye etmiyor Bencede haklı bazı şeyleri çok zorlamamak lazım,,, ben bir doktora sormuştum bu konuyu. Dr bana bir çok tüp bebek merkezlerinde el altı cinsiyet ayrımı yapılıyor,,, zaten yasal değil fakat cinsiyet ayrımı işlemini gizli bir şekilde yapıyorlar. Merkezlerde,,, benimde 3 kızım var fakat eşim e bu işlem hiç etik gelmedi ve gelmiyor... Bende onun gibi düşünüyorum artık...

Back