- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.101
sağdaki genital nub a göre kız gibi görünüyor, öbürü anlaşılmıyor canım.Bana da bakar mısınız 11+1 ve 10+4 ikiz
Canım kaç kızın var,,, gijnij yaptırdı kıbrıs ta pgt yöntemini tutmadı... maddi bi yana manen çok yıprandı hiç kimseye tavsiye etmiyor Bencede haklı bazı şeyleri çok zorlamamak lazım,,, ben bir doktora sormuştum bu konuyu. Dr bana bir çok tüp bebek merkezlerinde el altı cinsiyet ayrımı yapılıyor,,, zaten yasal değil fakat cinsiyet ayrımı işlemini gizli bir şekilde yapıyorlar. Merkezlerde,,, benimde 3 kızım var fakat eşim e bu işlem hiç etik gelmedi ve gelmiyor... Bende onun gibi düşünüyorum artık...
hakan coker yarıdmcı olur cnm, en azından yonlendırır senı
Allah razı olsun cnm sagolasın; gercekden var gıbı gozukuyo ama, almaya sıra geldımı yok GNC markasında var maca kapsul onu alsam olur demı? ıncırıde 5 ay mı yaptın cnm sabah esıme dıyorum 41 tane hurma lazım adam artık sok oluyo dedıkerıme dedım al sen :)maca yı biz bakım Store sayfasından almıştık ve eşim proxsed ve evicap ta kullanmıştı geçen Serenay stoklarda kalmamış deyince bende baktım sitelere gerçekten stokta kalmamış diyor çoğu sayfada. Yalnız yine bakım Store sayfasında macarol diye bir marka var ozaman onuda doktora göstermiştik diğerini bulamazsanız onuda alabilirsiniz demişti. Proxsed ve evicap sabah akşam aç karna kullanılacak maca da günde bir tane aç tok fark etmeden kullanılacak. Birde ben eşime her gece uyumadan önce bir yemek kaşığı keçiboynuzu özü veriyordum. Birde her sabah aç karna daha işe gitmeden geceden bir tane incir hakiki zeytinyağı na koyuyordum o inciri sabah yediriyordum. Kalan zzeytinyağına yeniden bir incir atıyordum sonraki gün sabah yine aynı şekilde tekrarlıyordum hatta bunu bende yedim her sabah iki iki yapıyordum biri eşime biri bana buda yumurtalar.için ve Rahim için çok iyi geldi.
Rabbim insAllah haxirli vakitte yollasin
Ben iki rekat Allah rizasi icin namaz kildim pesine ayetel kürsü okudum
Dua ettim Rabbim hayirli erkek evlat nasip et diye bide adak adamistim
Her iliskiden önce namaz kildim hamile kaldim cinsiyeti belli olana kadar kilmaya devam ettim cinsiyetini ögrendikten sobra sükür namazi kildim
Ilkim kizdi ve esim basla cocuk istemiodu
Ben korunuyordum hamile oldugumu duyunca kizacak die erkek olursa kizmaz dusuncesiyle bu yola basvurdum
Rabbimden hep hayirlisini diledim cok sükür
Bir kizim iki oglum var
cocuk dogunca olmasi lazimAminnn inşallah Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre verir. Yalnız adak adasak çocuk oluncamı yoksa niyet edince hemen mi gerçekleştirmeli?
ikisi de mi?Kesin olmamakla beraber kiz
Tüp bebek CNm çift yum ikiziİKİZ için bisey yaptınız mı?
benım de babam ıkız, acaba diyorum,
cıldırma durumuna gelebilirim ama ben isterdim ikizimin olmasını
saglıkla dogsunlar senın bebıslerde:)
Canım gnc marka alma onun içinde maca bitkisinden başka şeylerde vardı onun yerine bakım Store sayfasından macarol var onu al incir ilaçlar Vs hepsini 5 ay yaptık biz. Hurmayı da deneme yapmaya 41 gün kala başladık okumaya ve yemeye yarısını ben yarısını eşim yedi HurmayıAllah razı olsun cnm sagolasın; gercekden var gıbı gozukuyo ama, almaya sıra geldımı yok GNC markasında var maca kapsul onu alsam olur demı? ıncırıde 5 ay mı yaptın cnm sabah esıme dıyorum 41 tane hurma lazım adam artık sok oluyo dedıkerıme dedım al sen :)
Amin canım darısı bızede olsun inşallahÇok minik kuzu,,, 9 haftalık onun daha uzuvları bile belli değildir. Annesi ne heyrcanlıdır ne mücadeleler verdi yavrusu için,,, rabbim sağlıklı sihatli bir bebek ve gebelik nasip etsin arkadaşına dorticm .... Sağlıklı bir şekilde kucağına alır yavrucağını inşallah..
Cnm Allah razı olsunn hakkımı helal et, senide yoruyorum baya tmm vazgecdim GNC den sagolasin cnm birde bu kutuların hangini alayım kırmızı kutu ve yeşil kutu var bide onu yazarsan sevinirim cnmCanım gnc marka alma onun içinde maca bitkisinden başka şeylerde vardı onun yerine bakım Store sayfasından macarol var onu al incir ilaçlar Vs hepsini 5 ay yaptık biz. Hurmayı da deneme yapmaya 41 gün kala başladık okumaya ve yemeye yarısını ben yarısını eşim yedi Hurmayı
bende arıyorum mrm, umarım buluruzBunlardan hangisi cnm resim yükleyebildim sorun olmaz inşallah..
Canım bulabilir sen en alttaki kutuyu al yeşil kutu olanı ama stoklarda o kalmamış sen bunu hangi sitede buldun SİTE adını yaz ben bir inceleyeyim inşallah stokta vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?