- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.081
normal olur dedi hersey yolunda dedi dr bu sekilde oldu cnmanladım canım. çok geçmiş olsun. hayırlısı olsun. yormamaya gayret et kendini. kısmeti varsa gelecektir zaten. aslında sezeryandan sonra hiçbir doktor normal doğum yaptırmaya yanaşmıyor. senin isteğin dışında mı gelişti doğum anı?
benimde ilk doğumum sezeryandı. ikinciyi normal istiyorum hiç bir doktor bulamadım yaptırmaya razı olacak. istanbuldaysa doktorun adını yazabilir misin acaba?normal olur dedi hersey yolunda dedi dr bu sekilde oldu cnm
Canim isviceredeyim dr avusturyaliydibenimde ilk doğumum sezeryandı. ikinciyi normal istiyorum hiç bir doktor bulamadım yaptırmaya razı olacak. istanbuldaysa doktorun adını yazabilir misin acaba?
aaaa, çok geçmiş olsun tekrar. neler yaşamışsın böyle.Canim isviceredeyim dr avusturyaliydi
Benim az daha ölümüme sebeb oluyordu kadin diri diri beni kürtaj etti benden sonra bir kafinkn ölümüne sebeb olmus ve isvicreden kacti drlugu elinden alindi
Canım kaç kızın var,,, gijnij yaptırdı kıbrıs ta pgt yöntemini tutmadı... maddi bi yana manen çok yıprandı hiç kimseye tavsiye etmiyor Bencede haklı bazı şeyleri çok zorlamamak lazım,,, ben bir doktora sormuştum bu konuyu. Dr bana bir çok tüp bebek merkezlerinde el altı cinsiyet ayrımı yapılıyor,,, zaten yasal değil fakat cinsiyet ayrımı işlemini gizli bir şekilde yapıyorlar. Merkezlerde,,, benimde 3 kızım var fakat eşim e bu işlem hiç etik gelmedi ve gelmiyor... Bende onun gibi düşünüyorum artık...kıbrısta pgt ile cinsiyet seçimi yapan merkezler var, fiyatlar çok yüksek 15 bin ile 20 bin arası değişiyor. yaptıranlar var mı
hakan coker yarıdmcı olur cnm, en azından yonlendırır senıbenimde ilk doğumum sezeryandı. ikinciyi normal istiyorum hiç bir doktor bulamadım yaptırmaya razı olacak. istanbuldaysa doktorun adını yazabilir misin acaba?
Kesin olmamakla beraber kizBana da bakar mısınız 11+1 ve 10+4 ikiz
İKİZ için bisey yaptınız mı?Bana da bakar mısınız 11+1 ve 10+4 ikiz
yok hazalcım hala girmiyorum buraya bile öyle haftada bir yazdıklarınızı okuyorum herşeyi bıraktım takip falan 1 yıl oldu geçen sene ağustosta başlamıştım.artık istediğimden bile emin değilim.Poi nasilsin gebelik varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?