• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Evet aynen öyle yaptım. Yum günü tek ilişki. Ateş ölçme, ovulasyon testi, dr, diyet, alkali vs. Ayrıca takvimler. Ama anladımki tek yapmamız gereken Allah'a bırakmakmış. Biz hiç erkek bebek olsun diye dua etmedik, edemedik. Günah ggibi, ayıp gibi geldi. Hep hayırlısını ver dedik. Hayırlısı buymuş.
demek ki gerçekten de hayırlısı buymuş. babam hep kız evlat öz evlat der :) ben de erkek bebek istiyorum dediğim zaman o kadar ayıplandım ki. sanki kötü bir şey istiyormuşum gibi geliyor. dua etmeye dilim varmıyor.
ilk bebeğin mi?

demek ki gerçekten de hayırlısı buymuş. babam hep kız evlat öz evlat der :) ben de erkek bebek istiyorum dediğim zaman o kadar ayıplandım ki. sanki kötü bir şey istiyormuşum gibi geliyor. dua etmeye dilim varmıyor.
ilk bebeğin mi?
İkinci kızım.bir prensesimiz var.

Kızlar merhaba hepinize bebeğim olduktan sonra çok gelemiyorum bana yazanlar var hepinize çok teşekkür ediyorum cevap veremedim lütfen kimse kusura bakmasın. Burada hava okadar sıcak ki yavrum resmen pişiyor sürekli baygın sıcaktan gözünü açamıyor sarılığı.yükseldi sürekli onunla uğraşıyorum. İnşallah az daha kendine gelsin gelicem yine. Bebeğimi her baktığımda.Sizin içinde dua.ediyorum. Ne olursa olsun asla vaz geçmeyin en önemlisi dua dua dua. Rabbim büyük hazinesi geniş inşallah gönlünüzdeki ni nasip etsin

Kızlar merhaba hepinize bebeğim olduktan sonra çok gelemiyorum bana yazanlar var hepinize çok teşekkür ediyorum cevap veremedim lütfen kimse kusura bakmasın. Burada hava okadar sıcak ki yavrum resmen pişiyor sürekli baygın sıcaktan gözünü açamıyor sarılığı.yükseldi sürekli onunla uğraşıyorum. İnşallah az daha kendine gelsin gelicem yine. Bebeğimi her baktığımda.Sizin içinde dua.ediyorum. Ne olursa olsun asla vaz geçmeyin en önemlisi dua dua dua. Rabbim büyük hazinesi geniş inşallah gönlünüzdeki ni nasip etsin
Amin. Sıcaklara dikkat et, çıtçıtlıyla kalsın. Birkaç haftaya toparlar İnşallah. Bana çok yardımcı olmuştun, Hep dua ediyorum sana. Yeni bir prenses geliyor ama olsun, hakkını helal et.

Csnım bızım içinde öp bebişi.mis gıbı kokuyodur o şimdi tekrar hayırlı olsun

Amin. Sıcaklara dikkat et, çıtçıtlıyla kalsın. Birkaç haftaya toparlar İnşallah. Bana çok yardımcı olmuştun, Hep dua ediyorum sana. Yeni bir prenses geliyor ama olsun, hakkını helal et.
emin kizinin yanina kiz dah guzel iki baciyiz bacim benim herseyim erkek kardeslerim bacim kadar anlamaz beni Rabbim saglik sihhat versin kizim benim birtane isterim ki yanina kiz olsun 4. dusugum oldu ama olmadi yine Rabbim insAllah saglikli hayirli bir gun yollar

emin kizinin yanina kiz dah guzel iki baciyiz bacim benim herseyim erkek kardeslerim bacim kadar anlamaz beni Rabbim saglik sihhat versin kizim benim birtane isterim ki yanina kiz olsun 4. dusugum oldu ama olmadi yine Rabbim insAllah saglikli hayirli bir gun yollar
Amin. İnşallah kavuşursun gönlndekine. Çocuklarıda büyütmüşsün. İlk çocuk gibi güzel gelir bebek. Kızıma kız kardeş olması çok güzel. Ona seviniyorum. Ama çocukluğımdan beri iki cinsten olsun isterdim.ama 3. Ye cesaretim yok. Etrafımda erkek çocuğa hamile olanlar var, yöntem bildiklerini sanmıyorum. O yüzden diyorum ki , Allah'ım bana kız verdiyse vardır bir bildiği.

kızlar ben bu ay testlerin azizliğine uğradım ayın başında aldığım testler tam belli etmedi gg den yine test istedim bugün geldi 1 saat önce testi yaptım hala pozitif bugün 15.gün sabah bugün 7.30 deneme yaptık yine her zamanki gibi akıntıya ve sancıyı dikkate aldım bende testlerden tam verim almayınca bugun akşam tekrar deneme yapayım zaten 5 aydır olmuyor pozitifi görünce denemeyi düşünüyodum bu ay öyle oldu istmeden benim çat pozitiften sonra 36 saati bulmuyor 15 17. saat gibi çatlıyor.sizce erkenmi oldu yine test şuan pik durumda...
Biz aynı dönemde deneme yapıyorduk sanırım. Hayırlısı olsun. Gönlndeki gelecekse beklemek güzeldir. Umarım bu sefer tutar.

Amin. İnşallah kavuşursun gönlndekine. Çocuklarıda büyütmüşsün. İlk çocuk gibi güzel gelir bebek. Kızıma kız kardeş olması çok güzel. Ona seviniyorum. Ama çocukluğımdan beri iki cinsten olsun isterdim.ama 3. Ye cesaretim yok. Etrafımda erkek çocuğa hamile olanlar var, yöntem bildiklerini sanmıyorum. O yüzden diyorum ki , Allah'ım bana kız verdiyse vardır bir bildiği.
HAYIRLI EVLAT VERSIN GUZEL ALLAHIM guzelim

Biz aynı dönemde deneme yapıyorduk sanırım. Hayırlısı olsun. Gönlndeki gelecekse beklemek güzeldir. Umarım bu sefer tutar.
Evet canim ayni donemdi kac aylik oldu bebegin saglikli huzurla al kucagina bende pko var hemen gebe kalamiyorum testte bu ay hemen pozitifi gormedim halbuki 14.koyulasirdi her ay farkli oluyor bende galiba yum. duzenli adetlerim aslinda bende cok beklemedim testlerdende dogru sonuc alamayinca netten hesaplayiciyla ve baska seyleride baz alarak yaptim zaten tek denemeyle kalamiyorum yum catlayincada olmuyor bir gun once olsada olur diyip denedim hayirlisi artik hakkimda ney varsa o olacak.sagol amin ins Allah herkese gonlundekini hayirlisiyla versin benimde 2 kizim var iyiki olmus diyorum ama oglum olacakmi endisesi var insan her cinsiyetide istiyor haliyle yoksa 2 kiz cok degil bence harika birsey...

Canım geçmiş olsun üzülme lütfen demek boşa ama ne olur üzülme.Allah sağlıklı evlat nasip etsin
Yok tevekkül ettim Rabbime Rabbim den gelene boynum kildan ince
Verir seviniriz alir teslim oluruz üzülmek yakismaz bize
Esime sölemedim persembe günkü randevuyu bekliyorum karnin indi neden diye soru soruyor iyi diye gecistiriyorum :(

Yok tevekkül ettim Rabbime Rabbim den gelene boynum kildan ince
Verir seviniriz alir teslim oluruz üzülmek yakismaz bize
Esime sölemedim persembe günkü randevuyu bekliyorum karnin indi neden diye soru soruyor iyi diye gecistiriyorum :KK43:
gurbet kaç çocugun vardı senin 2011 den bu yana olmadımı hiç kac düşük yaptın öyle herşey Allahın elinde verende o alanda sen yöntem deniyormuydun ??

gurbet kaç çocugun vardı senin 2011 den bu yana olmadımı hiç kac düşük yaptın öyle herşey Allahın elinde verende o alanda sen yöntem deniyormuydun ??
3 cocugum var bnm bir kiz iki erkek
Ben yöntem denemiyorum sadece bir evlat daha istiyorum Allahin izniyle 3 dusuk yasadim 4. kez hamileyim dr umut vermedi

3 cocugum var bnm bir kiz iki erkek
Ben yöntem denemiyorum sadece bir evlat daha istiyorum Allahin izniyle 3 dusuk yasadim 4. kez hamileyim dr umut vermedi
hayırlısı olsun canım 3 cocugun varmış gebelik geçirmişsin şimdi sıkıntı ney rahimde düşük yapıyosun şuan kaç haftalıksın ?

Back