- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.061
Rahim perdesi yuzunden 3 dusuk yaptim amaliyat oldumhayırlısı olsun canım 3 cocugun varmış gebelik geçirmişsin şimdi sıkıntı ney rahimde düşük yapıyosun şuan kaç haftalıksın ?
Canim hayirli vakitte gelsin insAllahArkadaşlar yine negatif...
mahşallah, annelik duygusu işte. affına sığınarak sormak istiyorum, doğumların sezeryan mı oldu normal mi?3 cocugum var bnm bir kiz iki erkek
Ben yöntem denemiyorum sadece bir evlat daha istiyorum Allahin izniyle 3 dusuk yasadim 4. kez hamileyim dr umut vermedi
Mrb cnm bende bugün proxeed plus ve evicap 400 aldım maça kapsülü daha almadım sen aldiysan nerden aldığını yazabilirmisin dua et gijnij bize cnm.sevgili bayanlar merhabaaa,
ben gijgij in eşinin de kullandıgı maca kapsulden alacagım, kasımda deneme yapacagız cunku.
ama nereye baksam stokta yok
yakın zamanda siz aldınız mı? bilindik guvenilir bi yer olsun diyorum,
sımdıden cook tesekkurler..
Canını sıkma pes etmek yok sen doktora gıttınmı hiç.yumurtalarında bır sıkıntı olmasın canımArkadaşlar yine negatif...
Canim ilk dogum ile 3. dogum normal oldu 2. dogum sezeryan oldumahşallah, annelik duygusu işte. affına sığınarak sormak istiyorum, doğumların sezeryan mı oldu normal mi?
saglık olsun canım sende bende bir türlü kalamadık gebe bundada vardır bir hayır pozitifden kaç saat sonra deneme oldu bu ay ??Arkadaşlar yine negatif...
Her türlü tahlil kontrol oldum... Benim açımdan hiç bir sıkıntı yok hatta geçen ay hariç önceki aylar yum takibi bile yaptırdım dr larda yumu kaçırmıyalım diye. Hatta yumu takip ederken dr rahmin çok temiz çok müsait yumda kaliteli diye terimler kullanıyorlar... Rabbim ol diyecekki olacak... Eşime martdan beri gijnij in takviyelerini bile verdim , çok uzun sürdüğü için 2 aydır yuma 10, 15 gün kala düzenli vermeye çalışıyorum. Fakat spermler demi sıkıntı oldu... Allah bilir. Hayattada eşim kesinlikle test olmaz. Ümitler kayboluyor artık. Belkide rabbim bana 4. Çocuğu yazmamış geçen sene marttaki gebelikte 2 aylıkdı Son bulmuştu.Canını sıkma pes etmek yok sen doktora gıttınmı hiç.yumurtalarında bır sıkıntı olmasın canım
Hazalcım akşam 6 da pik di sonra gece 1 de de pik sabah ilk idrardan yapmadım doğru çıkmaz diye sonra sabah 10 da yaptım siliklenmişti ve Osaatlerde oldu deneme...her türlüsünü denedik 4 aydır. Bir türlü olmadı... Nedense...saglık olsun canım sende bende bir türlü kalamadık gebe bundada vardır bir hayır pozitifden kaç saat sonra deneme oldu bu ay ??
olur insallah üzme kendini eşin alıyormu hala takviye ?bende tutturamadım hala test yapaktanda bıktım artık 6 aydır deniyorum 2 ay ara verdim deneme olmadı, temmuz ayında 2 yumrtlama dönemim oldu biri ramaznın içinde biride bi kaç gün önceydi bakalım tutacakmı mart ayında denememde dr catlamış dedi sabah pozitifden 17 saat sora gibiydi çatlama biz 33 saat sonra yaptık çatladıgını doktor söyleyince oldu yani 36 saati bulmadı çatlama artık kafam karışık yöntemlerede inanmıyorum...Hazalcım akşam 6 da pik di sonra gece 1 de de pik sabah ilk idrardan yapmadım doğru çıkmaz diye sonra sabah 10 da yaptım siliklenmişti ve Osaatlerde oldu deneme...her türlüsünü denedik 4 aydır. Bir türlü olmadı... Nedense...
Aslında canım ortada bir muamma var. Nedenmi ilk pozitif anını kesinlikle doğru saatini bulmamıza imkan yok. Belki bizim test yaptığımız saatin 5 saat öncesinde baksaydık pozitifi görecektik. O yüzden kesinlikle 36 saati beklememek gerekir pozitifken ve silikkende denemeler yapmak lazım canım ben böyle düşünüyorum...olur insallah üzme kendini eşin alıyormu hala takviye ?bende tutturamadım hala test yapaktanda bıktım artık 6 aydır deniyorum 2 ay ara verdim deneme olmadı, temmuz ayında 2 yumrtlama dönemim oldu biri ramaznın içinde biride bi kaç gün önceydi bakalım tutacakmı mart ayında denememde dr catlamış dedi sabah pozitifden 17 saat sora gibiydi çatlama biz 33 saat sonra yaptık çatladıgını doktor söyleyince oldu yani 36 saati bulmadı çatlama artık kafam karışık yöntemlerede inanmıyorum...
Ben proxeed ve evicap ve maça kapsülü aldım. Maça kapsülü hangi siteden aldığımı unuttum canım diğerlerini eczaneden almıştım hatta proxeed iki kutu bitirdi. Neyse bize yaramadılar... Siz deneyin isterseniz... 5 döngüdür hamile kalamadım...Mrb cnm bende bugün proxeed plus ve evicap 400 aldım maça kapsülü daha almadım sen aldiysan nerden aldığını yazabilirmisin dua et gijnij bize cnm.
bende bulamıyorum kiMrb cnm bende bugün proxeed plus ve evicap 400 aldım maça kapsülü daha almadım sen aldiysan nerden aldığını yazabilirmisin dua et gijnij bize cnm.
canım proxeed plus ve evicap dan sonra birde maca kpsulu mu kullanacaksın?Gunaydın kızlar nasılsınız, deneme yapacak arkadaslar nerdesınız ekım de denemeyı dusunuyoru sımdıden heyecan basdı, dua edın bana ınsallah rabbım tum ısteyenlerle bırlıkde bızlerede nasp eder , GIJNIJ nasılsın pasamıza ıyı bak bızım ıcınde op koklarken dua et .
Bırde bısey sorcam Gıjnıj cnm ılacları bız basladık kullanmaya proxeed plus sabah aksam ac karnına yazıyo ustunde sızde olmı kullandınız ??
Bırde maca kapsulun markasını eger bılıyosan yazarsan cok sevınırım.
Ewet hepsini kullandılar cnm, gelmez inşallah yaa sonunda onlarda kullandı , birde keçi boynuz u özünede başladık ,sitelerde var nasıl yok cnm ya dün bakdim daha ama hangi markayı alaçam tereddüt ettim.canım proxeed plus ve evicap dan sonra birde maca kpsulu mu kullanacaksın?
agır gelmez mi? proxeed plus ı kım onermişti?
gijgij ler kullanmıs mıydı? onlar sadece maca yı kullandılar diye biliyorum
?
anladım canım. çok geçmiş olsun. hayırlısı olsun. yormamaya gayret et kendini. kısmeti varsa gelecektir zaten. aslında sezeryandan sonra hiçbir doktor normal doğum yaptırmaya yanaşmıyor. senin isteğin dışında mı gelişti doğum anı?Canim ilk dogum ile 3. dogum normal oldu 2. dogum sezeryan oldu
Düsüklerin sebebi 3. dogum da plezanta parcasi kaldi ve 3 seferde kürtajla temizlendi ona bagli perde olustu yani yapisiklik. Dr hatasinin bedelini ödüyorum
Canim ben artik vazgectim nasilsa yasamiyor bu sürec icinde cok yipratiyor bni cocuklar cok istiyordu ben hayir diyordum plan yapmadim yani Alkahim senin istedigin degil benim istedigim dedi ve süpriz sekilde hamile kaldim ve bekliyorum ne olacak
Normalde amaliyat sobrasi bi kontrol gerekiomus ben bebek dusunmedigim icin olmadim kontrol
Kizim cok sevindi kardesi olucagini duyunca yenem gerekenlere kadar arastirdi önüme getirdi
Son bir kez onun icin mucadele edicem Rabbiminde izni ile
Gunaydın kızlar nasılsınız, deneme yapacak arkadaslar nerdesınız ekım de denemeyı dusunuyoru sımdıden heyecan basdı, dua edın bana ınsallah rabbım tum ısteyenlerle bırlıkde bızlerede nasp eder , GIJNIJ nasılsın pasamıza ıyı bak bızım ıcınde op koklarken dua et .
Bırde bısey sorcam Gıjnıj cnm ılacları bız basladık kullanmaya proxeed plus sabah aksam ac karnına yazıyo ustunde sızde olmı kullandınız ??
Bırde maca kapsulun markasını eger bılıyosan yazarsan cok sevınırım.
maca yı biz bakım Store sayfasından almıştık ve eşim proxsed ve evicap ta kullanmıştı geçen Serenay stoklarda kalmamış deyince bende baktım sitelere gerçekten stokta kalmamış diyor çoğu sayfada. Yalnız yine bakım Store sayfasında macarol diye bir marka var ozaman onuda doktora göstermiştik diğerini bulamazsanız onuda alabilirsiniz demişti. Proxsed ve evicap sabah akşam aç karna kullanılacak maca da günde bir tane aç tok fark etmeden kullanılacak. Birde ben eşime her gece uyumadan önce bir yemek kaşığı keçiboynuzu özü veriyordum. Birde her sabah aç karna daha işe gitmeden geceden bir tane incir hakiki zeytinyağı na koyuyordum o inciri sabah yediriyordum. Kalan zzeytinyağına yeniden bir incir atıyordum sonraki gün sabah yine aynı şekilde tekrarlıyordum hatta bunu bende yedim her sabah iki iki yapıyordum biri eşime biri bana buda yumurtalar.için ve Rahim için çok iyi geldi.canım proxeed plus ve evicap dan sonra birde maca kpsulu mu kullanacaksın?
agır gelmez mi? proxeed plus ı kım onermişti?
gijgij ler kullanmıs mıydı? onlar sadece maca yı kullandılar diye biliyorum
?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?