- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.761
geçen ağustostan beri uğraşıyorum olmuyor çok kafaya takıyorum ondan olmuyor.bu ay artık istmiyorum yani 2-3 ay falan biraz maddi sıkıntılarımız var.ama korunmuyorum hesapta tutmuyorum zaten bişi yaptığımızz da yok haftada bir belki.şimdi istemiyorum ya bu ay hamile kalırım hep tersi olur ama yazı atlatsam iyi olcak maddi olarak.korunmakta istemiyorum zaten 11 yıldır korunuyorumEvet, bende bakınıyorum. Öğrenmeye çalışıyorum. Bende tutmadı gerçi. Geneli erkek demiş ama prenses geliyor.sen hamilelik için uğraşıyodun sanırım. Nasıl gidiyor?
Canım ben hiç fitil kullandığım ay deneme yapmadım tedbir amaçlı fakat bu topikde yuma kadar fitil kullanan arkadaşlar olmuştur. Sen zaten deneme yaptığın günler kullanmamışsın, 4.gününkü fitil 24 saatte etkisini atmıştır vücuttan... Kaç haftalıksın canım... Hamilelik takvimin nerde şeker...kızlar kafama takılan bişey var ayın dördünde fitilim bitti 5 ve 7 ilişki oldu hemen kalmışım fitil kullananlar nekadar sonra korunmayı bıraktınız bizim erkenmi oldu acaba
Canım almamışlarsada emin ol.sayfada doğru düzgün kimse olmadığı için almamışlardır. Bana söyleseydin ben yine her şekilde alırdım seniEvet canım almadılar gurbetede doyledım cemreyede soyledım eylulede soyledım kumse almadı olsun ne yapalım bana burası daha ıyı gelıyor zaten daha yenı ındanlar tanıyoruz daha guvenılır burası zaten hergun bakamıyoruzki arada bır gırıp cıkıyorum oda yetıyor bana
inşallah atmıştır canım kafam karmakarışık ya dr ada soramadım kafama göre kullandım diye bakaklım hayırlısı inşallah 4 haftalığımCanım ben hiç fitil kullandığım ay deneme yapmadım tedbir amaçlı fakat bu topikde yuma kadar fitil kullanan arkadaşlar olmuştur. Sen zaten deneme yaptığın günler kullanmamışsın, 4.gününkü fitil 24 saatte etkisini atmıştır vücuttan... Kaç haftalıksın canım... Hamilelik takvimin nerde şeker...
Fıtıl kullanmak zararlımıymışki ben anlamadımkızlar kafama takılan bişey var ayın dördünde fitilim bitti 5 ve 7 ilişki oldu hemen kalmışım fitil kullananlar nekadar sonra korunmayı bıraktınız bizim erkenmi oldu acaba
Sorun yok canım hepımız bırbırımxı cok sevıyoruz burada benden yana bır sorun yok ben hepınızı tanımasamda cok sevıyorumGeeginliğe gerek yok ya, yanlış anlaşılmalar vs olabilir. Arada gelip hal hatır soranlar dışında gelen yok @gijnij den başka. Sağolsun yardımcı oluyor. Eskiden aktifmiş burası, bizde onları okuyarak öğrendik bişeyler, kısmet tabi. Herkesin derdi aşağı yukarı aynı. Bu arada beni ekledi, baktım. Son paylaşım martta.
Fıtıl kullanmak zararlımıymışkiCanım ben hiç fitil kullandığım ay deneme yapmadım tedbir amaçlı fakat bu topikde yuma kadar fitil kullanan arkadaşlar olmuştur. Sen zaten deneme yaptığın günler kullanmamışsın, 4.gününkü fitil 24 saatte etkisini atmıştır vücuttan... Kaç haftalıksın canım... Hamilelik takvimin nerde şeker...
Canım sonuçda haplarda olduğu kadar kimyasal içeriyordur diye düşünüyorum...Fıtıl kullanmak zararlımıymışki
Canım.hiçbir zararı yok bilakis vajinal ph sini yükselttiği için erkek bebek şansını artırıyor. Eskilerden senin.gibi.fitili kullanıp hemen sonrasında deneme yapanlar vardı. Allahın izni ile birşey olmaz.inşallah atmıştır canım kafam karmakarışık ya dr ada soramadım kafama göre kullandım diye bakaklım hayırlısı inşallah 4 haftalığım
Sevindim, niyetlerimiz iyi sonuçta, sıkıntı olmaz.Sorun yok canım hepımız bırbırımxı cok sevıyoruz burada benden yana bır sorun yok ben hepınızı tanımasamda cok sevıyorum
Ben öyle yaptım, yum gününden bi gün önceye kadar kullandım, erkek değil ama:)Canım.hiçbir zararı yok bilakis vajinal ph sini yükselttiği için erkek bebek şansını artırıyor. Eskilerden senin.gibi.fitili kullanıp hemen sonrasında deneme yapanlar vardı. Allahın izni ile birşey olmaz.
Canım.hiçbir zararı yok bilakis vajinal ph sini yükselttiği için erkek bebek şansını artırıyor. Eskilerden senin.gibi.fitili kullanıp hemen sonrasında deneme yapanlar vardı. Allahın izni ile birşey olmaz.[/QU[/QUOTE
hayırlısı olsun rabbim onu layık gördü demekkiBen öyle yaptım, yum gününden bi gün önceye kadar kullandım, erkek değil ama:)
Canım ya bunlar hep birer vesile işte nasipte ötesi olmuyor. Hep.düşünürdüm.eskiden annelerimiz yum günümü bilirler di birde onlar.Mesela.köyde.olanlar bol bol peynir.süt yoğurt tüketirdi ama erkek çocukları bol bol olurdu. Şunuda unutma yöntem de kişinin nasibinde zaten varsa tutuyor yoksa ne denersek deneyelim boş hepsiBen öyle yaptım, yum gününden bi gün önceye kadar kullandım, erkek değil ama:)
Evet cnm, geç oldu ama anladım ben bunu. Allah bilir ne olacağını, gerisi boş. Fitil deneyecek olanlar için söyledim erkek değil diye. Hani ona umut bağlamasınlar.Canım ya bunlar hep birer vesile işte nasipte ötesi olmuyor. Hep.düşünürdüm.eskiden annelerimiz yum günümü bilirler di birde onlar.Mesela.köyde.olanlar bol bol peynir.süt yoğurt tüketirdi ama erkek çocukları bol bol olurdu. Şunuda unutma yöntem de kişinin nasibinde zaten varsa tutuyor yoksa ne denersek deneyelim boş hepsi
kurtaj oldum cnm yogun kanama nedeniyle hastanede yattim bu gun dorduncu gun evdeyim ama eski halime donemdim cok zorlandim allahim bir daha yasatmasinKürtaj oldun mu canım?nasılsın?Mevlam istediğin zaman gönlündekini nasip etsin inşallah.
Aminnnnnnnn canım, çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın yar ve yardımcın olsun... Sabırlı ol canım bugünlerde geçecek...kurtaj oldum cnm yogun kanama nedeniyle hastanede yattim bu gun dorduncu gun evdeyim ama eski halime donemdim cok zorlandim allahim bir daha yasatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?