• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Merhaba arkadaslar.2 ay aradan sonra bu ay yine deneme yaptik.ama uzayan akinti falan hicbir belirti yoktu yumurtlamaya dair.8. Gunde yasamistim belirtileri ama erken diye dusunup girisimde bulunmamistim.10. Gun deneme oldu ama sanirim yine gec kaldim.umudum yok.

Merhaba arkadaslar.2 ay aradan sonra bu ay yine deneme yaptik.ama uzayan akinti falan hicbir belirti yoktu yumurtlamaya dair.8. Gunde yasamistim belirtileri ama erken diye dusunup girisimde bulunmamistim.10. Gun deneme oldu ama sanirim yine gec kaldim.umudum yok.
Canım adetlerın kacgunde bır oluyor senın

selam kızlar ,

arada yazdıklarınızı okuyorum ama iş yerinde çok zor oluyor bir şeyler yazmak.
cinsiyetleri öğrenenler var mı ? neler uyguladınız?

bende halen hamile kalamadım.

eşimin sperm testi normal dedi doktor , benim menopoz la ilgili tahlillerimde normal.
bu ay ovülasyon testinde çift çizgiyi görünce 2 gece deneme yapacağım. silikleşmezse gerekirse 3.gecede

karbonatlı duş yapacağım ayrıca.

eşim hiçbir şekilde desteklemiyor beni cinsiyet konusunda , sadece istiyor o kadar.
onu kullan yok , bunu iç yok.
hepte kız bebek diyetinde gibi beslenmesi
Allah hakkımda , hakkımızda hayırlısını versin.
hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin bizlere.

bana önerileriniz var mı ?

bugün reglimin 8.günü ovulasyon testi yapmaya başladım.2.çizgi silik.sağ kasığımda ağrım var acaba yumurtluyorum mu dedim.ama 2.çizgi yok denecek kadar silik.

bide acaba vagi hex fitil kullansam mı dedim ama erken yumurtlayacagım herhalde.
bu ay düğün vardı tampon kullandım onunla ilgisi var mıdır ?

gijnij doğum ne zaman ?

Kızlar geldim dr dan annemdeyim şimdilik okuyamadım sayfayı dr uğraş şahin adı iyi memnun kaldım bir sorunum yokmuş gayet iyisin dedi cinsiyet meselesini sordum o kon uya girmiyor hayırlısı dedi geçiştirdi bende ısrar etmedim ama sevdim dr u

merhaba uğraş şahin hakkında bilgi ararken gördüm sizi doğum yaptınız sanırım ondamı yaptınız doğumu şuan anadolu hastanesind ebende randevu aldım bilgi verirmisiniz bana rica etsem

selam kızlar ,

eşimin sperm testi normal dedi doktor , benim menopoz la ilgili tahlillerimde normal.
bu ay ovülasyon testinde çift çizgiyi görünce 2 gece deneme yapacağım. silikleşmezse gerekirse 3.gecede

eşim hiçbir şekilde desteklemiyor beni cinsiyet konusunda , sadece istiyor o kadar.

bugün reglimin 8.günü ovulasyon testi yapmaya başladım.2.çizgi silik.sağ kasığımda ağrım var acaba yumurtluyorum mu dedim.ama 2.çizgi yok denecek kadar silik.

bide acaba vagi hex fitil kullansam mı dedim ama erken yumurtlayacagım herhalde.

gijnij doğum ne zaman ?
canım merhaba yazını gördüm ve bişeyler yazmak istedim.bende çk zor gebe kaldım ilk gebeliğimde klmen kullandım yumurtlama testi dr yaptırdınmı ben yaptrdım ve yumurtam gelişmiyordu dr klomen verdi o ay gebe kaldım ama kalbi durdu.daha sonragittim dr gilifr diye bir ilaç verdi adeti düzenler ve yumurtlarsın tedavisiz gebe kalırsın dedi 3 ay kullandım adetim düzelti ve yumurtlarım yeterince büyüdü.tedavisiz gebe kaldım.ama boş durmadım tabi incir havuç kuru ve bal tarçın kuru yaptım araştır derim bunların etkisinide görmüş olabilirim kullandığım ay gebe kaldım

canım merhaba yazını gördüm ve bişeyler yazmak istedim.bende çk zor gebe kaldım ilk gebeliğimde klmen kullandım yumurtlama testi dr yaptırdınmı ben yaptrdım ve yumurtam gelişmiyordu dr klomen verdi o ay gebe kaldım ama kalbi durdu.daha sonragittim dr gilifr diye bir ilaç verdi adeti düzenler ve yumurtlarsın tedavisiz gebe kalırsın dedi 3 ay kullandım adetim düzelti ve yumurtlarım yeterince büyüdü.tedavisiz gebe kaldım.ama boş durmadım tabi incir havuç kuru ve bal tarçın kuru yaptım araştır derim bunların etkisinide görmüş olabilirim kullandığım ay gebe kaldım
Bebegın erkekmı canım hayırlı olsun

teşekkür ederim :) hayırlısıyla kucağına al inşallah , cinsiyeti belli mi ?

merhaba arkadaslar arada bi okuyorum yazilarinizi ben geriden okuyarak geliyorum genelde buradaki tum hamisler hayirlisiyla bebislerini kucaklarina alirlar insallah bende gecen ay bebgimi kaybettim ve yeniden ekim yada kasim gibi gebelik dusunuyorum rabbim hamis kalmak isteyenlerinde yüzünü guldursun en kisa zamanda insallah

selam kızlar ,

gijnij doğum ne zaman ?
canim tahlillerin temiz cikmis cok sukur bu karbonati falan erkek bebk icinmi uygulayacaksin benim iki oğlum var ikisne de adetim bittigi gun tek iliski ile hamile kaldim bende kiz bebek istiyorum rabbimden hayirlisiyla insallah

Back