- 25 Aralık 2013
- 561
- 300
- 53
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.741
Canım mübarek ramazan ayı çok tempolu geçiyor. Büyük Kızlarımda oruç tutuyorlar. Ortancam bu sene başladı. 4 kişi iftar ediyoruz çok zevkli fakat... Sahur çok erken olduğu için. Ev halkı ayakta olduğundan bu Ayı pek değerlendiremiyorum...:)Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Gönlümüzdekiyle bizi müjdelesin inşallah...Canım nasılsın napıyosun senın deneme bu aymıdı nerelerdesın kacgundur
Gijnijcim inan çok üzüldüm,, bana ağır itamda bulundun beni inciten kelimen gereksiz demen.. Demek ben sana özelden gereksiz bir sürü şey sormuşum... Benim sana özelden veya aşikar sorduğum danıştığım konular, iki yıldır burda konuşulan konulardır ,,,demek herşey gereksiz, ozaman sende bir sürü gereksiz şey yazmışsın, ozaman herkes gereksiz burda, kimselere eşimize dostumuza açamadığımız duygularımuzdan bahsettik birbirimizi anlayan arkadaşlarla bu topikde buluştuk. Senin ilk topiğe girdiğin akşamı çok net hatırlıyorum, cok heyecanlanmışdm bizim üçer kızlarımız var dedim. Birbirimizi daha iyi anlarız diye düşündüm. Çok özür diliyorum senden,,, gereksiz sorduğum sorular için... sen aslında çok yardım seven bir arkadaşdın. Ben dahil herkese yardım etmek isterdin demekki seni yanlış anlamışım ... Asla sana Trip yapmadım asla öyle bir niyetim yoktu sitemim sana değildi. Senden face için benide ekleyin diye teklif yapıp yapmadığımı hatırlamıyorum,,, ozaman geçmişi okumam lazım canım . Lakin net hatırladıklarım var faceyle ilgili sorularıma cevap bile vermeyen arkadaşlar var... Sen neden üstüne alındın anlamış değilim... Allaha emanet ol. Rabbim yar ve yardımcın olsun, zor günlerindesin, meleğini sağlıklı sihatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...Canım ben o gruptayım ama emin ol kimse yok. Birde sayfa gizli olduğu.için arama yapınca görünmüyor sadece biri seni eklerse girebilirsin. Ha birtane arkadaş bana özelden sordu bende ona hesabımı söyledim ekledi beni bende onu ekledim. Bizi kimse almıyor Vs.diyen kişiler işine gelip te özelde gereksiz birsürü şey sormayı biliyor sonra Trip yapmayıda.biliyorsa bir zahmet gelip bana beni eklermisin diyede söyleseydi de.böyle herkes hakkında ön yargılı davranma sa. Myfamly canım bana özelde söyledin.seni hemen eklemedimmi? Lütfen.söylerimisin? Birde dorti madem benide almıyorlar.diyorsun facede bende eklisin bana desene beni ekle.diye.seni eklerim hemen. Öyle buradan direk beni ekleyin demek olmuyor ne yazıkki.
hangi gruptan bahsediyosun canımCanım kimse yardımcı olmaz sana boşuna bekleme şekerim. Facedeki o gizli bir grup...:) canım defalarca teklif ettiğim halde. Kabul görülmedim canım... Nedense o teklifime hiç yorum bile edilmedi... Topikde başka arkadaşlarda bizide o gruba alın gibi tekliflerde bulundular... Fakat sonuç bulamadılar...
nub teorisine bende istemiştim gijnij den beni de eklemişti çok anlamıyorum ama tüm yorumları okuyorum hemşire olduğum için bende bu konuyu öğrenmek istiyorum çok o yüzden rica etmiştimEvet arkadaşlar, ben özelden rica ettim, @gijnij de beni ekledi sağolsun. Benim nub teorisi ile ilgili merakım vardı, ondan istedim. Orası da çok aktif değil. Gruba girmek isteyenleri reddedeceklerini sanmıyorum. Ki öyle bile olsa, yargılayamayız. Kendi aralarında kapalı bi grup sonuçta.
Süper anneler grubu var canım buradakı cogu kişi orda yazısıyor oraya almıyolar sanırım kımseyınub teorisine bende istemiştim gijnij den beni de eklemişti çok anlamıyorum ama tüm yorumları okuyorum hemşire olduğum için bende bu konuyu öğrenmek istiyorum çok o yüzden rica etmiştim
canım ben süper anneler grubunu bilmiyorum sadece nub teorisi grubu var kişiler usg fotosu atıyor altta yorum yazıyorlar ama burdaki gibi bişey değil o yani cinsiyet seçme falan .zaten çok giren yok muhabbet yok orda sadece cinsiyet yorumu varSüper anneler grubu var canım buradakı cogu kişi orda yazısıyor oraya almıyolar sanırım kımseyı
Yok yok bahsedılen grup o degıl facebokda super anneler grubu var kapalı gızlı grup onu soyluyolarcanım ben süper anneler grubunu bilmiyorum sadece nub teorisi grubu var kişiler usg fotosu atıyor altta yorum yazıyorlar ama burdaki gibi bişey değil o yani cinsiyet seçme falan .zaten çok giren yok muhabbet yok orda sadece cinsiyet yorumu var
Evet, bende bakınıyorum. Öğrenmeye çalışıyorum. Bende tutmadı gerçi. Geneli erkek demiş ama prenses geliyor.sen hamilelik için uğraşıyodun sanırım. Nasıl gidiyor?canım ben süper anneler grubunu bilmiyorum sadece nub teorisi grubu var kişiler usg fotosu atıyor altta yorum yazıyorlar ama burdaki gibi bişey değil o yani cinsiyet seçme falan .zaten çok giren yok muhabbet yok orda sadece cinsiyet yorumu var
Canım bana özelden mesaj atarsan face ismini yazarsan seni eklerimben tahmin ettim canim kapalı grup oldugunu o yuzden burdan yazdim ben daha once 2015 temmuz agustos annelerindeydim face de grubumuz vardi ekleyebilirseniz geliriz
Canım şuan buraya gelip te süper anneler facebook grubunda olan birtek ben varım. Ha.eskiden bu grup konusu açılmıştır yada açılmamış tır denk gelmedim yada hatırlamıyorum sadece bir kaç defa dorti nin bu konuyu yazdığına denk geldim zaten oda facede bende ekli.idi sonra bir baktım hesabını mı kapattı dondurdu mu bilmiyorum. Yazdıklarım da seninle ilgili değil di ki sen aklıma bile gelmedin. Ben dorti ye kızım ondan dedim madem ben yıllardır aralarında yım ama benide almıyorlar diyorsun ozamam bana facede Yazsaydın dedim. Ben ona kızdım. Burada direk insanları yargılamak kolay nedens. Ben herzaman her şekilde herkese yardımcı oldum elimden geldiğinin fazlası ile. Eskilere bir bakın hamile olupta birdaha gelen benden başka kimse yok. Ama benimde öyle yapmam lazım mış gelmemem daha iyi olacakmış.Gijnijcim inan çok üzüldüm,, bana ağır itamda bulundun beni inciten kelimen gereksiz demen.. Demek ben sana özelden gereksiz bir sürü şey sormuşum... Benim sana özelden veya aşikar sorduğum danıştığım konular, iki yıldır burda konuşulan konulardır ,,,demek herşey gereksiz, ozaman sende bir sürü gereksiz şey yazmışsın, ozaman herkes gereksiz burda, kimselere eşimize dostumuza açamadığımız duygularımuzdan bahsettik birbirimizi anlayan arkadaşlarla bu topikde buluştuk. Senin ilk topiğe girdiğin akşamı çok net hatırlıyorum, cok heyecanlanmışdm bizim üçer kızlarımız var dedim. Birbirimizi daha iyi anlarız diye düşündüm. Çok özür diliyorum senden,,, gereksiz sorduğum sorular için... sen aslında çok yardım seven bir arkadaşdın. Ben dahil herkese yardım etmek isterdin demekki seni yanlış anlamışım ... Asla sana Trip yapmadım asla öyle bir niyetim yoktu sitemim sana değildi. Senden face için benide ekleyin diye teklif yapıp yapmadığımı hatırlamıyorum,,, ozaman geçmişi okumam lazım canım . Lakin net hatırladıklarım var faceyle ilgili sorularıma cevap bile vermeyen arkadaşlar var... Sen neden üstüne alındın anlamış değilim... Allaha emanet ol. Rabbim yar ve yardımcın olsun, zor günlerindesin, meleğini sağlıklı sihatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...
Bak işte bundan dolayı sana kızıyorum bak yazdım kimseyi almıyoruz değil zaten kimse yazmıyor sana dedim.madem öyle düşünüyorsun bende ekli idin bana deseydin beni al diye neden demedin de hala gelmiş insanlar hakkında orada yazışıyorlar ama bizi almıyorlar.diyorsun?Süper anneler grubu var canım buradakı cogu kişi orda yazısıyor oraya almıyolar sanırım kımseyı
Bana kızmaya hıc hakkın yok senın konuyu ben acmadım ayrıca.madem lafın banaydı dırek bana soyleseydın ozaman ben sana kac defa yazdım benıde alın dıye ama almadınız hem önemıde yok zaten ben 2010 yılından berı buradayım ayrıca.kımse kımseyıde yargılamıyor zaten benım sorunum olsa gurbete doylerım ben onu tanırım bırde senın burada kımı koruyupda bızı kurdıgını anlayamadım.bu savunma neden bunu anlamadımCanım şuan buraya gelip te süper anneler facebook grubunda olan birtek ben varım. Ha.eskiden bu grup konusu açılmıştır yada açılmamış tır denk gelmedim yada hatırlamıyorum sadece bir kaç defa dorti nin bu konuyu yazdığına denk geldim zaten oda facede bende ekli.idi sonra bir baktım hesabını mı kapattı dondurdu mu bilmiyorum. Yazdıklarım da seninle ilgili değil di ki sen aklıma bile gelmedin. Ben dorti ye kızım ondan dedim madem ben yıllardır aralarında yım ama benide almıyorlar diyorsun ozamam bana facede Yazsaydın dedim. Ben ona kızdım. Burada direk insanları yargılamak kolay nedens. Ben herzaman her şekilde herkese yardımcı oldum elimden geldiğinin fazlası ile. Eskilere bir bakın hamile olupta birdaha gelen benden başka kimse yok. Ama benimde öyle yapmam lazım mış gelmemem daha iyi olacakmış.
Hayırdır canım benle ılgılı bır sorunun mu var senın ben senı tanımıyorum bıle ve herzaman ıyı dıleklerımı yazdım sana benı nıye agzına alıyosun ben senden yascada buyugum saygılı olursan sevınırım ben cocugun degılım senınBak işte bundan dolayı sana kızıyorum bak yazdım kimseyi almıyoruz değil zaten kimse yazmıyor sana dedim.madem öyle düşünüyorsun bende ekli idin bana deseydin beni al diye neden demedin de hala gelmiş insanlar hakkında orada yazışıyorlar ama bizi almıyorlar.diyorsun?
Madem gurbete söylersin direk söyle eklesin ozamam seni daha gurbete söylemeden seni ekleyip eklemediği bile ortada yokken neden bizi almıyorlar diyorsun. Önce söyle seni almasalar ozaman gel deki ben söyledim beni almadılar.diye. Dediğim gibi grupta zaten şuan birtek ben varım buraya gelen böyle söyleyince ben itham altında kalıyorum. Zaten direk sana.olduğunu da yazdım dorti bende ekliydin neden gelip bana söylemedin diyeBana kızmaya hıc hakkın yok senın konuyu ben acmadım ayrıca.madem lafın banaydı dırek bana soyleseydın ozaman ben sana kac defa yazdım benıde alın dıye ama almadınız hem önemıde yok zaten ben 2010 yılından berı buradayım ayrıca.kımse kımseyıde yargılamıyor zaten benım sorunum olsa gurbete doylerım ben onu tanırım bırde senın burada kımı koruyupda bızı kurdıgını anlayamadım.bu savunma neden bunu anlamadım
Ben o grupta seneler önce vardım zaten ama bazı seylerden dolayı ayrıldım ve bu kadar buyutmene gerek yok bosuna incitiyosun beni o sayfaya gırsem ne olur gırmesem ne olur bız burda bırbırınıze dert ortagı olduk yıllardır ha facebookda ha burda ne önemi varMadem gurbete söylersin direk söyle eklesin ozamam seni daha gurbete söylemeden seni ekleyip eklemediği bile ortada yokken neden bizi almıyorlar diyorsun. Önce söyle seni almasalar ozaman gel deki ben söyledim beni almadılar.diye. Dediğim gibi grupta zaten şuan birtek ben varım buraya gelen böyle söyleyince ben itham altında kalıyorum. Zaten direk sana.olduğunu da yazdım dorti bende ekliydin neden gelip bana söylemedin diye
Canım benden büyük olduğunu biliyorum esf saygısızlık değil yapmak istediğim. Sadece kızdığım nokta.önce bir deneyin sorun.sayfaya alınmaz sanız ozamam deki evet ben söyledim de beni almadılar diyeNe önemi varki orda olmusuz burda olmusuz lutfen sacma sapan seylerle huzur bozmayalım ayıp yani
Evet canım almadılar gurbetede doyledım cemreyede soyledım eylulede soyledım kumse almadı olsun ne yapalım bana burası daha ıyı gelıyor zaten daha yenı ındanlar tanıyoruz daha guvenılır burası zaten hergun bakamıyoruzki arada bır gırıp cıkıyorum oda yetıyor banaCanım benden büyük olduğunu biliyorum esf saygısızlık değil yapmak istediğim. Sadece kızdığım nokta.önce bir deneyin sorun.sayfaya alınmaz sanız ozamam deki evet ben söyledim de beni almadılar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?