- 23 Ekim 2009
- 1.050
- 762
- 123
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #63.801
hayirlisiyla sagsalim saglikli bi sekilde kavusursun insallah canim bebisinesgl canım evt erkek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayirlisiyla sagsalim saglikli bi sekilde kavusursun insallah canim bebisinesgl canım evt erkek
Canım karbonatlı duş zaten gebe kalmaya engel zaten kalamıyor San kolay kolay karbonat boşuna yapma normal doğal.olarak hamile kalan kişiler karbonatlı duş ile 5,6 ayda anca hamile kalıyorlar senin zaten sorunlu.ise hepten zorlaşır. Benimde doğuma 16 gün kaldı Rabbim nasip ederse. Rabbim bu mubarek günlerin hürmetine herkesin gönlüne göre versin inşallahselam kızlar ,
arada yazdıklarınızı okuyorum ama iş yerinde çok zor oluyor bir şeyler yazmak.
cinsiyetleri öğrenenler var mı ? neler uyguladınız?
bende halen hamile kalamadım.
eşimin sperm testi normal dedi doktor , benim menopoz la ilgili tahlillerimde normal.
bu ay ovülasyon testinde çift çizgiyi görünce 2 gece deneme yapacağım. silikleşmezse gerekirse 3.gecede
karbonatlı duş yapacağım ayrıca.
eşim hiçbir şekilde desteklemiyor beni cinsiyet konusunda , sadece istiyor o kadar.
onu kullan yok , bunu iç yok.
hepte kız bebek diyetinde gibi beslenmesi
Allah hakkımda , hakkımızda hayırlısını versin.
hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin bizlere.
bana önerileriniz var mı ?
bugün reglimin 8.günü ovulasyon testi yapmaya başladım.2.çizgi silik.sağ kasığımda ağrım var acaba yumurtluyorum mu dedim.ama 2.çizgi yok denecek kadar silik.
bide acaba vagi hex fitil kullansam mı dedim ama erken yumurtlayacagım herhalde.
bu ay düğün vardı tampon kullandım onunla ilgisi var mıdır ?
gijnij doğum ne zaman ?
Canım sen yumurtlama gunumu deneme yaptın bırde çin takvımıne uyuyormu bebegınsgl canım evt erkek
Canım rabbım gönlune gore versınmerhaba arkadaslar arada bi okuyorum yazilarinizi ben geriden okuyarak geliyorum genelde buradaki tum hamisler hayirlisiyla bebislerini kucaklarina alirlar insallah bende gecen ay bebgimi kaybettim ve yeniden ekim yada kasim gibi gebelik dusunuyorum rabbim hamis kalmak isteyenlerinde yüzünü guldursun en kisa zamanda insallah
Gijnij rabbim hayirlisyla kucagina almayi nasip etsin canim bebisini saglikla gelsin insallahCanım karbonatlı duş zaten gebe kalmaya engel zaten kalamıyor San kolay kolay karbonat boşuna yapma normal doğal.olarak hamile kalan kişiler karbonatlı duş ile 5,6 ayda anca hamile kalıyorlar senin zaten sorunlu.ise hepten zorlaşır. Benimde doğuma 16 gün kaldı Rabbim nasip ederse. Rabbim bu mubarek günlerin hürmetine herkesin gönlüne göre versin inşallah
Amin canim cumlemizin insallahCanım rabbım gönlune gore versın
Benim cine gore kizdi. Yanildi. Ilk oglumda da kiz cikmisti. BilgineCanım sen yumurtlama gunumu deneme yaptın bırde çin takvımıne uyuyormu bebegın
Hayırlı olsun canım sen yumurtmerhaba kızlar, doğum yapan var mı :) herkes nasıl merak ettim. bu arada yazdım mı bilemiyorum 2. bebeğimde erkek olacak. kız isterdim ama nasip buymuş demek ki..
hayırlı olsun canım sen yumurtlama gunlerını denedın yoksa adet bıter bıtmezmımerhaba kızlar, doğum yapan var mı :) herkes nasıl merak ettim. bu arada yazdım mı bilemiyorum 2. bebeğimde erkek olacak. kız isterdim ama nasip buymuş demek ki..
kizlar bunu deneyen oldumu ben denedim 2 oglum var kizim oldu baska deneyen varmi acabaSelâm kizlar.. Size birşey sormak istiyorum... Bir hadiste okumusdum adet bitiminden 5 gun içinde hamile kalinirsa erkek 5.gunden 8. Güne kadar olursada kiz yazuodu.. Bunu deneyen varmi??
canim tahlillerin temiz cikmis cok sukur bu karbonati falan erkek bebk icinmi uygulayacaksin benim iki oğlum var ikisne de adetim bittigi gun tek iliski ile hamile kaldim bende kiz bebek istiyorum rabbimden hayirlisiyla insallah
Canım karbonatlı duş zaten gebe kalmaya engel zaten kalamıyor San kolay kolay karbonat boşuna yapma normal doğal.olarak hamile kalan kişiler karbonatlı duş ile 5,6 ayda anca hamile kalıyorlar senin zaten sorunlu.ise hepten zorlaşır. Benimde doğuma 16 gün kaldı Rabbim nasip ederse. Rabbim bu mubarek günlerin hürmetine herkesin gönlüne göre versin inşallah
Sagol canim. Ben adetim bitti yumurtlamaya 1 gun kalana kadar denedimHayırlı olsun canım sen yumurt
hayırlı olsun canım sen yumurtlama gunlerını denedın yoksa adet bıter bıtmezmı
Merhaba, kac.cocugunuz var? Ben yontemlere inanmiyorum. Tamamen erkekteki erkek ya da kiz spermlerinin orani ile ilgili bence. denedim gordum :)Rabbim sağlıcakla kavuştursun oğluşuna inşallah
canım ben artık şu 1,5 senedir kafam o kadar karmakarışık oldu ki , inan ne yapacağımı bilmiyorum.,
ne denesem olmadı , uğraşamayacağım deyip ara verdiğim aylarda oldu yine olmadı.
her tahlilimiz temiz.
Yine de Rabbimden diliyorum umudumu kesmiyorum...Çok büyük , bizi de merhametiyle rahmetiyle onurlandırır , hayırlı sağlıklı evlatlar müjdesi vermemize nasip olur inşallah.
anladim canim ben 28 gunde bi adet oluyorum ama oglanlarda adetim biter bitmez tek iliski ve ardindan korunmayla hamile kaldim ama kizimda adetim bitti 5,gunun gecesi ve 7,gun ve sabahi oldu kizimi oyle ayarlamistim kiz icin ve olduda ama rabbim benden cok sevdi kizimi aldi yanina simdi bi daha hamile kalmak istiyorum rabbim nasip ederse yine kizim olsun istiyorum bilgilerinize ihtiyacim varbende kızıma reglim bittikten sonra ki gün hamile kaldım.normalde 3 gün sürüyor.5.gece hamile kaldım ve 7.gün yumurtluyormuşum.reglim 22 gün arayla oluyordu
reglimin 16-17.gününde hamile olduğumu öğrenmiştim.
Bazı kişilerde yumurtlama zamanı halbu ki.
Herkeste farklı tabi yumurtlama zamanı . senin adet siklusun kaç ?
zonox canim sen kiz istiyordun hangi gunler iliski oldu bide yumurtlamaya yakinmiydi bende kiz bebek istiyorum hayirlisyla yalniz korkuyorum tekrar kizim olamzsa diye rabbim bilir gerci ama ben elimden geleni yapmak istiyorumBenim cine gore kizdi. Yanildi. Ilk oglumda da kiz cikmisti. Bilgine
benim 5 gun suruyor 5,gun gecesi temizleniuorum sen oglun olmasinimi istiyosun canim rabbim hayirlisiyla naisp eder insallhanladim canim ben 28 gunde bi adet oluyorum ama oglanlarda adetim biter bitmez tek iliski ve ardindan korunmayla hamile kaldim ama kizimda adetim bitti 5,gunun gecesi ve 7,gun ve sabahi oldu kizimi oyle ayarlamistim kiz icin ve olduda ama rabbim benden cok sevdi kizimi aldi yanina simdi bi daha hamile kalmak istiyorum rabbim nasip ederse yine kizim olsun istiyorum bilgilerinize ihtiyacim var
Rabbim sağlıcakla kavuştursun oğluşuna inşallah
canım ben artık şu 1,5 senedir kafam o kadar karmakarışık oldu ki , inan ne yapacağımı bilmiyorum.,
ne denesem olmadı , uğraşamayacağım deyip ara verdiğim aylarda oldu yine olmadı.
her tahlilimiz temiz.
Yine de Rabbimden diliyorum umudumu kesmiyorum...Çok büyük , bizi de merhametiyle rahmetiyle onurlandırır , hayırlı sağlıklı evlatlar müjdesi vermemize nasip olur inşallah.[/Q. Amin canim rabbim sana da en kisa zamanda nasip etsin bütün isteyen annelerin kucağını su mubarek gunler hurmetine doldursun insallah
Rabbim sağlıcakla kavuştursun oğluşuna inşallah
her tahlilimiz temiz.
Yine de Rabbimden diliyorum umudumu kesmiyorum...Çok büyük , bizi de merhametiyle rahmetiyle onurlandırır , hayırlı sağlıklı evlatlar müjdesi vermemize nasip olur inşallah.
selam kızlar ,
arada yazdıklarınızı okuyorum ama iş yerinde çok zor oluyor bir şeyler yazmak.
cinsiyetleri öğrenenler var mı ? neler uyguladınız?
bende halen hamile kalamadım.
eşimin sperm testi normal dedi doktor , benim menopoz la ilgili tahlillerimde normal.
bu ay ovülasyon testinde çift çizgiyi görünce 2 gece deneme yapacağım. silikleşmezse gerekirse 3.gecede
karbonatlı duş yapacağım ayrıca.
eşim hiçbir şekilde desteklemiyor beni cinsiyet konusunda , sadece istiyor o kadar.
onu kullan yok , bunu iç yok.
hepte kız bebek diyetinde gibi beslenmesi
Allah hakkımda , hakkımızda hayırlısını versin.
hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin bizlere.
bana önerileriniz var mı ?
bugün reglimin 8.günü ovulasyon testi yapmaya başladım.2.çizgi silik.sağ kasığımda ağrım var acaba yumurtluyorum mu dedim.ama 2.çizgi yok denecek kadar silik.
bide acaba vagi hex fitil kullansam mı dedim ama erken yumurtlayacagım herhalde.
bu ay düğün vardı tampon kullandım onunla ilgisi var mıdır ?
gijnij doğum ne zaman ?