- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #63.721
dilasude nerelerdesin bäcim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın orucdan kaynaklı olabilirNe kadar su içtiğinle alakalı o. Takılma bence.
canım idrarın rengi aldığın sıvı miktarına ve yeme içmeye göre değişir bence takmaInsanin elinde değilki bir yanım isterken diğer yanım hüzünlü....Bugün internette idrar rengi koyu parlak sariysa kizdir yaziodu benimde öyle suan otomatik kafama takıldı....Çünkü çok koyulasdi parlak bir sari
Canımsın, nasıl sevindim bilemezsin... Bebeğin rahminde artık.... yerleşme kanaması bile gördün... Hayırlı olsun csnım.... Sağlıklı sihatli ahlaklı hayırlı bir erkek evladın olur inşanlah... Yerleşme kanamasını genelde erkek bebekleri olan görür tatlım. Örneğin. Ben Kızlarımda hiç görmem. Fakat 4 aylık kaybettiğim oğlumda. Yerleşme kanaması görmüştüm. Canım sın. Güzel yürekli arkadaşım... Allaha emanet ol canım....dilasude nerelerdesin bäcim?
Canımsın, nasıl sevindim bilemezsin... Bebeğin rahminde artık.... yerleşme kanaması bile gördün... Hayırlı olsun csnım.... Sağlıklı sihatli ahlaklı hayırlı bir erkek evladın olur inşanlah... Yerleşme kanamasını genelde erkek bebekleri olan görür tatlım. Örneğin. Ben Kızlarımda hiç görmem. Fakat 4 aylık kaybettiğim oğlumda. Yerleşme kanaması görmüştüm. Canım sın. Güzel yürekli arkadaşım... Allaha emanet ol canım....dilasude nerelerdesin bäcim?
Canım kimse yardımcı olmaz sana boşuna bekleme şekerim. Facedeki o gizli bir grup...:) canım defalarca teklif ettiğim halde. Kabul görülmedim canım... Nedense o teklifime hiç yorum bile edilmedi... Topikde başka arkadaşlarda bizide o gruba alın gibi tekliflerde bulundular... Fakat sonuç bulamadılar...selam kizlar bu grubun facebook sayfasina nasil ulasabilirim yaziuorum ama cikmiuor eskiden muhabbetler cok guzelmis simdi herkes face de sanirim ben nasil katilabilirm yardimci olursaniz sevinirim
demkki kimseyi almiyorlar napalimCanım kimse yardımcı olmaz sana boşuna bekleme şekerim. Facedeki o gizli bir grup...:) canım defalarca teklif ettiğim halde. Kabul görülmedim canım... Nedense o teklifime hiç yorum bile edilmedi... Topikde başka arkadaşlarda bizide o gruba alın gibi tekliflerde bulundular... Fakat sonuç bulamadılar...
Ben onların aradındayım yıllardır buna ragmen benı bıle almadılar olsun bızde acarız ıstersenız grupdemkki kimseyi almiyorlar napalim
Canım nasılsın napıyosun senın deneme bu aymıdı nerelerdesın kacgundurCanım kimse yardımcı olmaz sana boşuna bekleme şekerim. Facedeki o gizli bir grup...:) canım defalarca teklif ettiğim halde. Kabul görülmedim canım... Nedense o teklifime hiç yorum bile edilmedi... Topikde başka arkadaşlarda bizide o gruba alın gibi tekliflerde bulundular... Fakat sonuç bulamadılar...
canim benim cok sagol rabbim bumubarek gunlerin hurmetine TEz zamanda hayirli saglikli bir erkek evlat sana nasip Eder ....rabbim buyuktur kulun kula ettigi dua Kabul olur insCanımsın, nasıl sevindim bilemezsin... Bebeğin rahminde artık.... yerleşme kanaması bile gördün... Hayırlı olsun csnım.... Sağlıklı sihatli ahlaklı hayırlı bir erkek evladın olur inşanlah... Yerleşme kanamasını genelde erkek bebekleri olan görür tatlım. Örneğin. Ben Kızlarımda hiç görmem. Fakat 4 aylık kaybettiğim oğlumda. Yerleşme kanaması görmüş lhtüm. Canım sın. Güzel yürekli arkadaşım... Allaha emanet ol canım....
Canım ben o gruptayım ama emin ol kimse yok. Birde sayfa gizli olduğu.için arama yapınca görünmüyor sadece biri seni eklerse girebilirsin. Ha birtane arkadaş bana özelden sordu bende ona hesabımı söyledim ekledi beni bende onu ekledim. Bizi kimse almıyor Vs.diyen kişiler işine gelip te özelde gereksiz birsürü şey sormayı biliyor sonra Trip yapmayıda.biliyorsa bir zahmet gelip bana beni eklermisin diyede söyleseydi de.böyle herkes hakkında ön yargılı davranma sa. Myfamly canım bana özelde söyledin.seni hemen eklemedimmi? Lütfen.söylerimisin? Birde dorti madem benide almıyorlar.diyorsun facede bende eklisin bana desene beni ekle.diye.seni eklerim hemen. Öyle buradan direk beni ekleyin demek olmuyor ne yazıkki.demkki kimseyi almiyorlar napalim
acalim bence ben hala gecmisi okuyorum arada buraya geliyirum bakiyirum acabilirseniz iyi olur bilgilerimizi paylasiriz sohbet olur buraya fazla kisi gelmiyor artik galibaBen onların aradındayım yıllardır buna ragmen benı bıle almadılar olsun bızde acarız ıstersenız grup
ben tahmin ettim canim kapalı grup oldugunu o yuzden burdan yazdim ben daha once 2015 temmuz agustos annelerindeydim face de grubumuz vardi ekleyebilirseniz gelirizCanım ben o gruptayım ama emin ol kimse yok. Birde sayfa gizli olduğu.için arama yapınca görünmüyor sadece biri seni eklerse girebilirsin. Ha birtane arkadaş bana özelden sordu bende ona hesabımı söyledim ekledi beni bende onu ekledim. Bizi kimse almıyor Vs.diyen kişiler işine gelip te özelde gereksiz birsürü şey sormayı biliyor sonra Trip yapmayıda.biliyorsa bir zahmet gelip bana beni eklermisin diyede söyleseydi de.böyle herkes hakkında ön yargılı davranma sa. Myfamly canım bana özelde söyledin.seni hemen eklemedimmi? Lütfen.söylerimisin? Birde dorti madem benide almıyorlar.diyorsun facede bende eklisin bana desene beni ekle.diye.seni eklerim hemen. Öyle buradan direk beni ekleyin demek olmuyor ne yazıkki.
masalah canim Allah tamamina erdirsin insallah saglikla gelsin bebisinMerhaba arkadaşlar.canımıniçi hayirlı olsun canım.Gönlündekine kavuşursun inşallah.
Kızlar kaç gündür söyleyeceğim ama daha kendim sindiremedim.bu ay deneme yapmıştık.adet olmadım veeeeeeee beta hcg 825 çıktı.yani şimdi 6 haftalık hamileyim.
kimseye söyleyemedim söyleyemiyorum.istedim Rabbim nasip etti.neden böyle garip duygular hissediyorum bilemedim.
her belirtiyi cinsiyet yorumu yapmaktan sanırım hamileliğin tadını çıkaramayacağım.3.çocuk fikrine de hazır değilmişim sanırım.Ama alışırım yakında inşallah.
Her duamda önce sizlere sonra kendime ediyorum inanın.Sizler de beni dualarınız da unutmayınnn.
hayirli olsun saglikli olsun insallah Allah tamamina erdirsinÇok sağolsun kızlar allah razi olsun sizden Rabbim hepimizin gonlundekini nasip etsin... Hic bi yöntem denemedim yumurtlama günü ve öncesi olmuştur rabbim gonlumdekini nasip eder insallah
dorti sen eski takilanlardansin galiba kac cocugun var canim kizmi erkekmi cocuklarKac cocugun var canım
canim hayirli olsun hamileligin ama idrar rengine takilma bence hic alakasi yok bende oyle biliyodum ama degismiyor maalesef benim oglanlarda da acik sariydi kzimda da acik sariydi idrar rengi demekkl belli olmuyorInsanin elinde değilki bir yanım isterken diğer yanım hüzünlü....Bugün internette idrar rengi koyu parlak sariysa kizdir yaziodu benimde öyle suan otomatik kafama takıldı....Çünkü çok koyulasdi parlak bir sari
cinsiyetini ogrenene kadar saga yat sola donme bence rabbim gonkumuzdekileri nasip etsin hayirlisiyla insallahPeki kac gun saga yatılacakmış kızlar ben saga sola dönuyorum uykuda hep