- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.781
Cok geçmiş olsunkurtaj oldum cnm yogun kanama nedeniyle hastanede yattim bu gun dorduncu gun evdeyim ama eski halime donemdim cok zorlandim allahim bir daha yasatmasin
sayfa çok yavaş ben üye olmadan çok hızlıydı yetişemiyordum okumayaNerdesınz kızlar
Evet haklısın vallahı nerde bu kızlarsayfa çok yavaş ben üye olmadan çok hızlıydı yetişemiyordum okumaya
kurtaj oldum cnm yogun kanama nedeniyle hastanede yattim bu gun dorduncu gun evdeyim ama eski halime donemdim cok zorlandim allahim bir daha yasatmasin
Canım adetlerın kacgunde bır oluyor senınMerhaba arkadaslar.2 ay aradan sonra bu ay yine deneme yaptik.ama uzayan akinti falan hicbir belirti yoktu yumurtlamaya dair.8. Gunde yasamistim belirtileri ama erken diye dusunup girisimde bulunmamistim.10. Gun deneme oldu ama sanirim yine gec kaldim.umudum yok.
24 gunde bir adet olurum.dongum cok kisa.Canım adetlerın kacgunde bır oluyor senın
Kızlar geldim dr dan annemdeyim şimdilik okuyamadım sayfayı dr uğraş şahin adı iyi memnun kaldım bir sorunum yokmuş gayet iyisin dedi cinsiyet meselesini sordum o kon uya girmiyor hayırlısı dedi geçiştirdi bende ısrar etmedim ama sevdim dr u
merhaba uğraş şahin hakkında bilgi ararken gördüm sizi doğum yaptınız sanırım ondamı yaptınız doğumu şuan anadolu hastanesind ebende randevu aldım bilgi verirmisiniz bana rica etsem
Kız nerelerdesın senAminnnnnnnn canım, çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın yar ve yardımcın olsun... Sabırlı ol canım bugünlerde geçecek...
canım merhaba yazını gördüm ve bişeyler yazmak istedim.bende çk zor gebe kaldım ilk gebeliğimde klmen kullandım yumurtlama testi dr yaptırdınmı ben yaptrdım ve yumurtam gelişmiyordu dr klomen verdi o ay gebe kaldım ama kalbi durdu.daha sonragittim dr gilifr diye bir ilaç verdi adeti düzenler ve yumurtlarsın tedavisiz gebe kalırsın dedi 3 ay kullandım adetim düzelti ve yumurtlarım yeterince büyüdü.tedavisiz gebe kaldım.ama boş durmadım tabi incir havuç kuru ve bal tarçın kuru yaptım araştır derim bunların etkisinide görmüş olabilirim kullandığım ay gebe kaldımselam kızlar ,
arada yazdıklarınızı okuyorum ama iş yerinde çok zor oluyor bir şeyler yazmak.
cinsiyetleri öğrenenler var mı ? neler uyguladınız?
bende halen hamile kalamadım.
eşimin sperm testi normal dedi doktor , benim menopoz la ilgili tahlillerimde normal.
bu ay ovülasyon testinde çift çizgiyi görünce 2 gece deneme yapacağım. silikleşmezse gerekirse 3.gecede
karbonatlı duş yapacağım ayrıca.
eşim hiçbir şekilde desteklemiyor beni cinsiyet konusunda , sadece istiyor o kadar.
onu kullan yok , bunu iç yok.
hepte kız bebek diyetinde gibi beslenmesi
Allah hakkımda , hakkımızda hayırlısını versin.
hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin bizlere.
bana önerileriniz var mı ?
bugün reglimin 8.günü ovulasyon testi yapmaya başladım.2.çizgi silik.sağ kasığımda ağrım var acaba yumurtluyorum mu dedim.ama 2.çizgi yok denecek kadar silik.
bide acaba vagi hex fitil kullansam mı dedim ama erken yumurtlayacagım herhalde.
bu ay düğün vardı tampon kullandım onunla ilgisi var mıdır ?
gijnij doğum ne zaman ?
Bebegın erkekmı canım hayırlı olsuncanım merhaba yazını gördüm ve bişeyler yazmak istedim.bende çk zor gebe kaldım ilk gebeliğimde klmen kullandım yumurtlama testi dr yaptırdınmı ben yaptrdım ve yumurtam gelişmiyordu dr klomen verdi o ay gebe kaldım ama kalbi durdu.daha sonragittim dr gilifr diye bir ilaç verdi adeti düzenler ve yumurtlarsın tedavisiz gebe kalırsın dedi 3 ay kullandım adetim düzelti ve yumurtlarım yeterince büyüdü.tedavisiz gebe kaldım.ama boş durmadım tabi incir havuç kuru ve bal tarçın kuru yaptım araştır derim bunların etkisinide görmüş olabilirim kullandığım ay gebe kaldım
canım merhaba yazını gördüm ve bişeyler yazmak istedim.bende çk zor gebe kaldım ilk gebeliğimde klmen kullandım yumurtlama testi dr yaptırdınmı ben yaptrdım ve yumurtam gelişmiyordu dr klomen verdi o ay gebe kaldım ama kalbi durdu.daha sonragittim dr gilifr diye bir ilaç verdi adeti düzenler ve yumurtlarsın tedavisiz gebe kalırsın dedi 3 ay kullandım adetim düzelti ve yumurtlarım yeterince büyüdü.tedavisiz gebe kaldım.ama boş durmadım tabi incir havuç kuru ve bal tarçın kuru yaptım araştır derim bunların etkisinide görmüş olabilirim kullandığım ay gebe kaldım
sgl canım evt erkekBebegın erkekmı canım hayırlı olsun
amin inş rabbim isteyen herkese nasip etsin oğlum olacak inşteşekkür ederim :) hayırlısıyla kucağına al inşallah , cinsiyeti belli mi ?
canim tahlillerin temiz cikmis cok sukur bu karbonati falan erkek bebk icinmi uygulayacaksin benim iki oğlum var ikisne de adetim bittigi gun tek iliski ile hamile kaldim bende kiz bebek istiyorum rabbimden hayirlisiyla insallahselam kızlar ,
arada yazdıklarınızı okuyorum ama iş yerinde çok zor oluyor bir şeyler yazmak.
cinsiyetleri öğrenenler var mı ? neler uyguladınız?
bende halen hamile kalamadım.
eşimin sperm testi normal dedi doktor , benim menopoz la ilgili tahlillerimde normal.
bu ay ovülasyon testinde çift çizgiyi görünce 2 gece deneme yapacağım. silikleşmezse gerekirse 3.gecede
karbonatlı duş yapacağım ayrıca.
eşim hiçbir şekilde desteklemiyor beni cinsiyet konusunda , sadece istiyor o kadar.
onu kullan yok , bunu iç yok.
hepte kız bebek diyetinde gibi beslenmesi
Allah hakkımda , hakkımızda hayırlısını versin.
hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin bizlere.
bana önerileriniz var mı ?
bugün reglimin 8.günü ovulasyon testi yapmaya başladım.2.çizgi silik.sağ kasığımda ağrım var acaba yumurtluyorum mu dedim.ama 2.çizgi yok denecek kadar silik.
bide acaba vagi hex fitil kullansam mı dedim ama erken yumurtlayacagım herhalde.
bu ay düğün vardı tampon kullandım onunla ilgisi var mıdır ?
gijnij doğum ne zaman ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?