Gijnijcim inan çok üzüldüm,, bana ağır itamda bulundun beni inciten kelimen gereksiz demen.. Demek ben sana özelden gereksiz bir sürü şey sormuşum... Benim sana özelden veya aşikar sorduğum danıştığım konular, iki yıldır burda konuşulan konulardır ,,,demek herşey gereksiz, ozaman sende bir sürü gereksiz şey yazmışsın, ozaman herkes gereksiz burda, kimselere eşimize dostumuza açamadığımız duygularımuzdan bahsettik birbirimizi anlayan arkadaşlarla bu topikde buluştuk. Senin ilk topiğe girdiğin akşamı çok net hatırlıyorum, cok heyecanlanmışdm bizim üçer kızlarımız var dedim. Birbirimizi daha iyi anlarız diye düşündüm. Çok özür diliyorum senden,,, gereksiz sorduğum sorular için... sen aslında çok yardım seven bir arkadaşdın. Ben dahil herkese yardım etmek isterdin demekki seni yanlış anlamışım ... Asla sana Trip yapmadım asla öyle bir niyetim yoktu sitemim sana değildi. Senden face için benide ekleyin diye teklif yapıp yapmadığımı hatırlamıyorum,,, ozaman geçmişi okumam lazım canım . Lakin net hatırladıklarım var faceyle ilgili sorularıma cevap bile vermeyen arkadaşlar var... Sen neden üstüne alındın anlamış değilim... Allaha emanet ol. Rabbim yar ve yardımcın olsun, zor günlerindesin, meleğini sağlıklı sihatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...