- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.621
Haftanın basında catlar dedi tahmine Pazartesi....sirke alıp geldim daha yeni...gülen yüz adam aldım eczaneden bide tam emin olmak için ne zaman catlicagi..
Evet doktorda şaşırdı ....
Gelincik msjni aldım....cok sagol....cennetgözluyede sorunum bı yaptimi...
Haftanın basında catlar dedi tahmine Pazartesi....sirke alıp geldim daha yeni...gülen yüz adam aldım eczaneden bide tam emin olmak için ne zaman catlicagi..
Evet doktorda şaşırdı ....
Gelincik msjni aldım....cok sagol....cennetgözluyede sorunum bı yaptimi...
2 gündür nette sorun vardı giremiyordum.kızlarrrr hamileyimmmmmmmmmmm.çok mutluyum darısı isteyenlerin başına. Eki Görüntüle 261638
meraba canım bende sendenim benimde bu konuda çok gel git yaşıyorum acaba yaptırsammı sonra yok günahmı hep kafamın bi köşesinde duruyo bu da son şansım benim üç kızım var allah bagışlarsa yumurta takibide tam garanti degil aah bilmiyorum canım kocam yaptıralım diyo ben yok diyorum onunda tutup tutmayacagı belli degil okadar zorki tüp bebek sonra tumazsa hepsi çöpe galiba biz oglanı bulana kadar kafayı çatlatıcık canım dogru söylemişsin biyandan diyet takviye yumurta takibi çat ignesi yapıp allahtan istiyecegim dualar var onları okucum inşallah olur allah istiyen herkesin göynüne göre versin bu cuma günü yüzü suyu hörmetine amin
cnm malzemeleri toplamışşın ptesi yumurtada çatlıomuş bu akşam seni ummalı bi çalışma bekliyor artık:)))cennet gözlü hamile, inşallah sıra sende hadi bakalım gelsin kız bebişler sırada gelincik var ayy sizin olsun gaza gelip bende yapıcamm inşallah...
ben de bu ay deniycem kız bebiş için hadi bakalım.... çok heyecanlıyım... ama vajinal duş yapmaya cesaret edemiyorum(((
insallah canim cok sagol insallah dualarimiz kabul olur...
bende vajinal dus yapmaya korktum yaptim ama tek vajina girisine akittim ne yapim ya korktum...
gülen yüz aldım demişsin. o ne ki
bennur doktora gittim bugün...yumurtlamam erken olucak galiba...1,4 cm olmus...
osman emmiyi dinle ozaman ne diyosa doğru diyodur:)
ama dediğin gibi havalar soğuyo inşallah etkilenmezsin
ben çok etkilenirim havalardan
valla paşa feci yaramaz bi çocuk
ALLAH sağlık versin ama dayanamadığım zamanlar oluyo
eşime ne zaman bittim desem
erkek çocuk diye yırtındın al sana erkek diyo:))))
akşama kadar eline ne geçirse banada kızımada vuruyo
bağırıncada anneeeeeeeee diyo kibar bi sesleeeee:) ozaman bitiyorum işte:))))))))))))))))))))))
kızım okula başladı anaokulu ama
montessori sınıfında güzel bir eğitim alıyo
seneyede ilk okul öncesi ana okuluna gidecek ama şimdiden bakıyoruz okul
özelmi devletmi çok kararsızım
valla bende kendimi şanslı hissediyorum ama ya hiç çocuğum olmasaydıııııııı dediğimde olmuyo değil yani
hem sende o şanslılardansın:)))))))
inşallah 2 katı şanslı olucaksın
2 kız
2 erkek:)
kızlar bende şırınga,kalsıyum tablet,aspartam tatlandırıcı aldım gülen adamı bulamadım
gamtek takıp et gaza gelırsın inş.
naz81 mutlaka yap vjınal duşu bence, şırıngayıda onun için aldım sanırım onunla yapıyorlar öyle değilmi kızlar yapanlar söyler belkı
canım ne demiştim sana ben
bugün kaçıncı günün...
bugün 6.günüm doktor cok sasirdi bakti evet dedi bu kez erken olacak dedi...o bana pazar yap dedi...pazar yapmam dedim cok erken yumurtlamaya dedim...
ne kadara aldın peki.... gülengüzü görünce mi ilişki olması gerekiyormuş...ovulusion testi clearblue adi...
ne kadara aldın peki.... gülengüzü görünce mi ilişki olması gerekiyormuş...
Pazar günü bence de olmasın
kız bnu kadar erken olur mu kiiiiiiiiiii hayrettttttt
kaçıncı günün bugün canım?
30 euroya aldim ben 10 tane cikiyor icinde..gülen yüz cikinca 24-48 saat icinde yumurtlaman oluyor..ben kiz istiyorum ben sadece aldim yumurtlamam tam nezaman olucak diye.emin olmak icin...
inşallah hepimizin kızı olur.... ben o kadar çok istiyorum ki...
inanirim canim..ben ve ömür arkadaslarda cok istiyor...hayal kurmak istemiyorum ya olmazsa diye...
Birbirimize dua edelim canim, biz onu bunu sunu yapiyoruz inanarak ama en önemlisi Allaha dua etmek o herseyi veren bilendir canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?