• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Haftanın basında catlar dedi tahmine Pazartesi....sirke alıp geldim daha yeni...gülen yüz adam aldım eczaneden bide tam emin olmak için ne zaman catlicagi..
Evet doktorda şaşırdı ....
Gelincik msjni aldım....cok sagol....cennetgözluyede sorunum bı yaptimi...

cnm malzemeleri toplamışşın ptesi yumurtada çatlıomuş bu akşam seni ummalı bi çalışma bekliyor artık:)))cennet gözlü hamile, inşallah sıra sende hadi bakalım gelsin kız bebişler sırada gelincik var ayy sizin olsun gaza gelip bende yapıcamm inşallah...

Haftanın basında catlar dedi tahmine Pazartesi....sirke alıp geldim daha yeni...gülen yüz adam aldım eczaneden bide tam emin olmak için ne zaman catlicagi..
Evet doktorda şaşırdı ....
Gelincik msjni aldım....cok sagol....cennetgözluyede sorunum bı yaptimi...

ben de bu ay deniycem kız bebiş için hadi bakalım.... çok heyecanlıyım... ama vajinal duş yapmaya cesaret edemiyorum :((((

meraba canım bende sendenim benimde bu konuda çok gel git yaşıyorum acaba yaptırsammı sonra yok günahmı hep kafamın bi köşesinde duruyo bu da son şansım benim üç kızım var allah bagışlarsa yumurta takibide tam garanti degil aah bilmiyorum canım kocam yaptıralım diyo ben yok diyorum onunda tutup tutmayacagı belli degil okadar zorki tüp bebek sonra tumazsa hepsi çöpe galiba biz oglanı bulana kadar kafayı çatlatıcık canım dogru söylemişsin biyandan diyet takviye yumurta takibi çat ignesi yapıp allahtan istiyecegim dualar var onları okucum inşallah olur allah istiyen herkesin göynüne göre versin bu cuma günü yüzü suyu hörmetine amin

amin canım bu aziz cuma akşamı Allah işallah hepimizin yüzünü güldürür...

cnm malzemeleri toplamışşın ptesi yumurtada çatlıomuş bu akşam seni ummalı bi çalışma bekliyor artık:)))cennet gözlü hamile, inşallah sıra sende hadi bakalım gelsin kız bebişler sırada gelincik var ayy sizin olsun gaza gelip bende yapıcamm inşallah...

insallah canim cok sagol insallah dualarimiz kabul olur...

ben de bu ay deniycem kız bebiş için hadi bakalım.... çok heyecanlıyım... ama vajinal duş yapmaya cesaret edemiyorum :((((

bende vajinal dus yapmaya korktum yaptim ama tek vajina girisine akittim ne yapim ya korktum...

bennur doktora gittim bugün...yumurtlamam erken olucak galiba...1,4 cm olmus...

canım ne demiştim sana ben
bugün kaçıncı günün...

osman emmiyi dinle ozaman ne diyosa doğru diyodur:)
ama dediğin gibi havalar soğuyo inşallah etkilenmezsin
ben çok etkilenirim havalardan

valla paşa feci yaramaz bi çocuk
ALLAH sağlık versin ama dayanamadığım zamanlar oluyo
eşime ne zaman bittim desem
erkek çocuk diye yırtındın al sana erkek diyo:))))
akşama kadar eline ne geçirse banada kızımada vuruyo
bağırıncada anneeeeeeeee diyo kibar bi sesleeeee:) ozaman bitiyorum işte:))))))))))))))))))))))
kızım okula başladı anaokulu ama
montessori sınıfında güzel bir eğitim alıyo
seneyede ilk okul öncesi ana okuluna gidecek ama şimdiden bakıyoruz okul
özelmi devletmi çok kararsızım
valla bende kendimi şanslı hissediyorum ama ya hiç çocuğum olmasaydıııııııı dediğimde olmuyo değil yani
hem sende o şanslılardansın:)))))))
inşallah 2 katı şanslı olucaksın
2 kız
2 erkek:)

ayyyyyyyyyyy inşallah canım inşallahhhhhhhhhhhhhhh

özel okul imkanın varsa gitsin bence....mutlaka etkisi oluyor
biz 6.sınıftan sonra dershane düşünüyoruz...ama dershaneler bile ateş pahası....tüm imkanları kullanacam...herşey yavrularımız için ......

kızlar bende şırınga,kalsıyum tablet,aspartam tatlandırıcı aldım gülen adamı bulamadım
gamtek takıp et gaza gelırsın inş. :61: :49:
naz81 mutlaka yap vjınal duşu bence, şırıngayıda onun için aldım sanırım onunla yapıyorlar öyle değilmi kızlar yapanlar söyler belkı

kızlar bende şırınga,kalsıyum tablet,aspartam tatlandırıcı aldım gülen adamı bulamadım
gamtek takıp et gaza gelırsın inş. :61: :49:
naz81 mutlaka yap vjınal duşu bence, şırıngayıda onun için aldım sanırım onunla yapıyorlar öyle değilmi kızlar yapanlar söyler belkı

evet bende siringayla yaptim bugün ama bi cay kasigi sirke az ben ölctüm 5-6 ph cikti....

Pazar günü bence de olmasın

kız bnu kadar erken olur mu kiiiiiiiiiii hayrettttttt

kaçıncı günün bugün canım?

yarin son canim pazar yapmam kesinlikle...ne bilim gi bu kez cok erken oldu..artik vucudumu gercekten iyi tanidim kac aydir takipteyim...bugün 6.günüm canim...

inşallah hepimizin kızı olur.... ben o kadar çok istiyorum ki...

inanirim canim..ben ve ömür arkadaslarda cok istiyor...hayal kurmak istemiyorum ya olmazsa diye...
Birbirimize dua edelim canim, biz onu bunu sunu yapiyoruz inanarak ama en önemlisi Allaha dua etmek o herseyi veren bilendir canim...

inanirim canim..ben ve ömür arkadaslarda cok istiyor...hayal kurmak istemiyorum ya olmazsa diye...
Birbirimize dua edelim canim, biz onu bunu sunu yapiyoruz inanarak ama en önemlisi Allaha dua etmek o herseyi veren bilendir canim...

ben sürekli hayal kuruyorum , dua ediyorum ama olmazmış gibi geliyor nedense... herşeyi yapıyorum ama vajinal duşu yapmak istemiyorum nedense...obiraz tuhaf geliyor..

canım demekki senin için 9-10.günler kesinlikle yasak...8.günde riskli....5-6-7 olmalı sende

ki zaten öyle konuşmuştuk sanırım....

allah hepimizin gönlünce versin

sizlere de hayırlıısyla kız evlatları nasip etsin inşalllahhhhhhhhh

Back