- 1 Temmuz 2007
- 1.412
- 22
- 683
- 41
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.641
ben sürekli hayal kuruyorum , dua ediyorum ama olmazmış gibi geliyor nedense... herşeyi yapıyorum ama vajinal duşu yapmak istemiyorum nedense...obiraz tuhaf geliyor..
ben sürekli hayal kuruyorum , dua ediyorum ama olmazmış gibi geliyor nedense... herşeyi yapıyorum ama vajinal duşu yapmak istemiyorum nedense...obiraz tuhaf geliyor..
canım demekki senin için 9-10.günler kesinlikle yasak...8.günde riskli....5-6-7 olmalı sende
ki zaten öyle konuşmuştuk sanırım....
allah hepimizin gönlünce versin
sizlere de hayırlıısyla kız evlatları nasip etsin inşalllahhhhhhhhh
selam kızar ben regl oldum.iğneye rağmen yumurtam çatlamamış.kist olmuş.inanabiliyormusunuz.ben pes ettim valla.allah hamilelere hayırı evlatlar versin.artık saldım çayıra yapcam....hamile kalırsam yazarım
gelincik
profil resmine şimdi dikkat ettim de
Rabbim hepinize öyle pembe pembe giydireceğiniz hayırlı, sağlıklı kız bebekler nasip etsin
çok şeker çokkkkkkkkk
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
sabah sabah çok çok mutlu oldum
ve bence sağlıklı tatlı bir kızın olucak tabiki Allahım bilir.....nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh
çok sevindim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
amaaaaaaaaaaaaa çok sabırsız biriyimdir
nasıl bekleyecez 3 ay daha :))))))))))))))))))))))))))))))))))
gözün aydin canim....darisi basima..inallah yüce rabbim kiz nasip eder sana bana ver isteyen arkadaslarimiza...
Sen namaz kildinmi iliskiden önce...bana yaptiklarini yazarmisin canim...
hayırlı olsun canımmmm
darısı bizim başımıza inşşşşşşşşşş sağğlıklı hayırlı kızını kucağına alırsın amınnnnn
kız dua et bizede emi cennetgözlü tebrik edıyorum seni 3 ayı iple çekicez
allaahhhh topiğin ilk kızı gelıyooo inşallah..gözün aydın allah kucağına almayı nasip etsin...
selam kızar ben regl oldum.iğneye rağmen yumurtam çatlamamış.kist olmuş.inanabiliyormusunuz.ben pes ettim valla.allah hamilelere hayırı evlatlar versin.artık saldım çayıra yapcam....hamile kalırsam yazarım
amin cnm inşallah isteyen herkesin başına.evet ilişkiden önce kıldım namazımı duamı ettim.zaten süt ürünlerini çok seviyorum.çok sıkı bir diyet yapmadım.yumurtlama öncesi ilişki,bernurcum ve gurbetcim ilişki günlerinde yardımcı oldular sağolsunlar,kadın alttasoluma yatıp 1 saat bekledim.inşallah hayırlı sağlıklı bir kızım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?