• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

olmaz olmaz demeyin oluyor işte...yani iğneye bile güvenmemek lazımmış.drum tahlil falan dedi.moralim o kadar bozukki çıktım geldim...çok şanssızım ben ya:14::14:

canım çok üzüldüm okuyunca işallah çabuk atlatırsın ben de erteledim 1 yıl bebek işini sebeplerini daha önce yazmıştım spiral taktırmayı düşünüyorum hani gaza gelipte yapmıyayyım diye ama diyet ve takviyeyi bırakmıyacam 26 ağustosta başlmıştım seneye ağustosta spirali çıkarttırdığım ay deniyecem 1 yıl diyet takviye daha ne ister bu erkek spermler kısmetimde varsa olur diyorum uzun süre takviye alan arkadaşlar var mı acep yoksa bir ay arayla mı alsam siz nasıl yapmıştınız
Allah günah yazmasın ama hamile kalırsam ve kız olursa düşük yapmayı bile düşünüyorum malum 10. haftadan sonra kürtaj yasak

Son düzenleme:
$298446_159407617478721_111892462230237_326138_1271250724_n.jpg
ben de oğlan anası olmak istiyorum...........

Bernur bu ay deneyeceğim diye çok heveslenmiştim ama kısmet nasip değilmiş her ay düzenli olan reglim 30. gün oldu :( tuvalete gidip bakmaktan helak oldum nihayet geldi ama bu ayda geçti hayırlısıolsun diyorum ne edeyim inşallah öbür ay düzene girer ve deneyebilirim

aynı duyguyu bende tasıyorum canobebek korkuyorum ya olmazsa kızım dıye :(
ne yaparsam yapayım dıyet vajınal duş vs sankı eksıkmiş vede tutmazmış gibi gelıyor korkuma ertelıyorum yaaa :59:

ben de bu ay deniycem bakalım artık canım yaaa. sürekli süt içiyorum, yumurtlamanın 2 gün öncesine kadar deniycem artık erkek olursa yapıcak bişey yok arkadaş olurlar birbirlerine

selam kızar ben regl oldum.iğneye rağmen yumurtam çatlamamış.kist olmuş.inanabiliyormusunuz:59::14:.ben pes ettim valla.allah hamilelere hayırı evlatlar versin.artık saldım çayıra yapcam....hamile kalırsam yazarım:5:

canım bozma moralini
ben bile ümitlenmiştim:(
ya bak ben 3 kez denedim iğneyle tutmadı son ay aşılamaya gidiyodum eşimin ısrarı ile doktora sonkez dedim yalvardım resmen
eşim istemiyodu aşılama yada tüp bebek
bak şimdi paşam kollarımda
bir vakti zamanı vardır muhakkak
hele bir ay hiç unutmam yum.18 mm olmuş
iğnemi olucam
bir baş ağrısı hastenelik oldum
gülnisa aman ilaç alma dedi ama ben komalıktım gece iğne vurdular
o ay okadar muayene olduğumamı yanıyım
stresemi yanıyım
o kadar parayamı yanıyım
eşimin vıdı vıdısını hiç saymıyorum bile
hatta iğneyi vuran hemşireye sordum etkilermi diye yok dedi
ama benim yumoş ertesi gün yok oldu:(((((((((((
ben inanıyorum yakındır senin hamiş haberin:))))))))
kolay değil bir amaç için uğraşıyosun hamile kalıp bu ay kızında olabilirdi
benhep RABBİME sağlıklı bir erkek evlat ver dedim zamanla ilgili çok strese girme
hele ben sağlığımı riske edip uzun süre almam gereken ilaçları almadım
yani çok uzattım ama demem oki
sabrettttt canım strese sokma kendiniiiii
RABBİMİN bir bildiği vardır elbet

canım özel okula gönderebilirim çok şükür
ama etrafımda okadar olumsuz yorumlar varki o sebepten kafam karıştı
bende şimdiden araştırmaya başladım 1 senem kaldı
ay birde benimkiler 6. sınıfa geçsede dersanelere bende baksam:))))
ne yorucu işler ya
ama dediğin dibi herşey sıpalar için:)

Son düzenleme:
kızlar birde size şunu söylemek istiyorum
ben de ilk 2 denememde vajinal duş yaptım ama tutmadı
ama hamile kaldığım ay yapmamıştım
hatta gulyhasta yapmıştı oda yaptığı ay tutturamadı yapmadığı ay tuttu
birde ben nedense çok sıkı diyetlere karşıyım
ben mesela normalde beyaz peynir hastasıyım
et hiç yemem
sebze çok yerim
hatta kızımı doğurduktan sonra daha çok süt ürünü tükettim
sadece oğluma hamile kalmadan belki 1 ay önce oda çok düzenli değil
soda muz ve hurma yedim
bilginize:)

canım çok üzüldüm okuyunca işallah çabuk atlatırsın ben de erteledim 1 yıl bebek işini sebeplerini daha önce yazmıştım spiral taktırmayı düşünüyorum hani gaza gelipte yapmıyayyım diye ama diyet ve takviyeyi bırakmıyacam 26 ağustosta başlmıştım seneye ağustosta spirali çıkarttırdığım ay deniyecem 1 yıl diyet takviye daha ne ister bu erkek spermler kısmetimde varsa olur diyorum uzun süre takviye alan arkadaşlar var mı acep yoksa bir ay arayla mı alsam siz nasıl yapmıştınız
Allah günah yazmasın ama hamile kalırsam ve kız olursa düşük yapmayı bile düşünüyorum malum 10. haftadan sonra kürtaj yasak
canim ya neden bolye diyorsun olurmu öyle sey kizi da veren Allah eger erkek vermesse Allahimin bildigi seyler var canim bunu aklindan cikar 6 haftada kalbi atmaya basliyor ne diyorsun sen ve canlaniyor Allah muhafaa cehennem azabi kiz olmasindan daha kotu bunu unutma canim bu tur seyleri aklindan cikar lutfen oglun olmus hayirsiz olmus ne ise yarar dediklerime sakin kizma abla kardes tavsiyesi bunlar yasanilmis tecrubelere sabit guzelim benim
bak sana bir sey anlatayim......
adamin birisinin 2 sefer ust uste kizi olmus ikinci numarada 3 aylikken düsmüs kizmis oda 2. kiz dogduktan sonra adam karisina oglanida kari dogurur yine oglan olmadi diye isyan etmis.....
sonra 3. erkek olmus adam oglum oldu diye lokumlar dagitmis sevinmis derken...
4. yine kiz olmus ondan sonra oglan olmus 3 kiz 2 erkek .....
kizlar evlenmisler gitmisler....
oglan evlenmis ayrilmis yuvasi yok malesef ustelik icki ot ne ararsan var namaz yok abdest yok boyuna su yerine bira icki iciyormus....
oglu su an 33 yasinda dikili tasi yok ayyas geziyor....
babasi diyor ben nerede hata yaptim diyor....
oglundan fayda yok ogullari onlara bakacakken anne baba dusmus ogullarina bakiyorlar kac sefer oglan intihar etti agizlar yureklere geldi.....
yatip kalkip dua ediyorlar islah et Allahim diye kizlari gelip yardimci oluyorlar
anne ve babanin dedigi KESKE BU OGLANLARDA KIZ OLSALARDI
olmassada uzulmeyin bu gibi cok yasanan hikayeler var malesef

Son düzenleme:
canim ya neden bolye diyorsun olurmu le sey kizi da veren Allah eger erkek vermesse Allhim bilki bildigi seyler var canim bunu aklindan cikar 6 haftada kalbi atmaya basliyor ne diyorsun sen ve canlaniyor Allh muhafaa cehennem azabi kiz olmasindan daha kotu bunu unutma canim bu tur seyleri aklindan cikar lutfen oglun olmus hayirsiz olmus ne ise yarar dediklerime sakin kizma abla kardes tavsiyesi bunlar yasanilmis tecrubelere sabit guzelim benim
adamin birisinin 2 sefer ust uste kizi olmus ikinci numarada 3 aylikken düsmüs kizmis oda 2. kiz dogduktan sonra adam karisina oglanida kari dogurur yine oglan olmadi diye isyan etmis.....
oglan evlenmis ayrilmis yuvasi yok malesef ustelik icki ot ne ararsan var namaz yok abdest yok boyuna su yerine bira icki iciyormus....
oglu su an 33 yasinda dikili tasi yok ayyas geziyor baba diyor ben nerede hata yaptim diyor....
oglun dan fayda yok ogullari onlara bakacakken anne baba dusmus ogullarina bakiyorlar kac sefer oglan intihar etti agizlar yureklere geldi.....
yatip kalkip dua ediyorlar islah et Allhim diye kizlari gelip yardimci oluyorlar
ewet cnm cok haklısın Rabbım hıc bırımıze ısyan ettırmesın nefsımıze seytanı uydurmasın gercekden kız oluyo dıyede sakın aldıracm kurtaj dusunme tatlım rabbım neylerse guzel eyler tabıkı ısterız bırde oglumuz olsun ama rabbım buyuk ısde bızım ıcın hyr gorunen belkı ser olacak rabbım en önce saglıklı sıhatlı sonrada hayırlı bı erkek evlad nasıp etsın heğımıze ama kız olursada basımızın ustunde yerı var oda evladımız cunku...

suzan361 canım beni yanlış anlama ama gurbet abla gayet güzel açıklamış sakın böyle bişey düşünme niyetler önemlıdır isyana girer allah korusun
benım kardeşimde 3 aylık hamıle oğlu olucakmış 1 kızı vardı fakat dr down senrom rıskı var dedı eşi vede kardeşim asla aldırmam o bızım kaderımız diyorlar kıyamadı ve aldırmıyorlar çok büyük günah inş sağlıklıdır allah büyük
aynı zamandada 1 yıl takvıye ve dıyet çok uzun bı dönem sağlığını rıske atma derım en fazla 3 ay önerılen
allah gönlüne göre versın inş.

suzan361 canım beni yanlış anlama ama gurbet abla gayet güzel açıklamış sakın böyle bişey düşünme niyetler önemlıdır isyana girer allah korusun
benım kardeşimde 3 aylık hamıle oğlu olucakmış 1 kızı vardı fakat dr down senrom rıskı var dedı eşi vede kardeşim asla aldırmam o bızım kaderımız diyorlar kıyamadı ve aldırmıyorlar çok büyük günah inş sağlıklıdır allah büyük
aynı zamandada 1 yıl takvıye ve dıyet çok uzun bı dönem sağlığını rıske atma derım en fazla 3 ay önerılen
allah gönlüne göre versın inş.

bir turlu cevap yazamadim Allhi Ablanla enistenin sabrini versin insAllah sagsalim dogar bebekleri guzelim benim drlarin dedigi bir ihtimal goreceksin saglik doagacak ins dularimiz sizinle
boncuk diye kardesimiz vardi burada kizi var di ve oglun a hamileydi yaklasik 4 aylikti bebsi karinindayken boncuk kansere yakalandi ve dediler bebgi almamaiz lazim tedavi icin aldirmadi sakat doagr dediler tedaviden sonra cunu kemoterapi gorecekti direndi aldrmadi cok sukur bebgi dogdu ve incelemye alindi testler falan insAllahta birsey cikmaz veren de alan da Allah bunu unutmayalim imtihan dunyasindayiz

DUA VE NAMAZ LA GELEN OGLUSLARIMIN HIKAYELERI...........

canlarim benim ilk cocugum benim kiz oldu...
ondan sonra dogal olarak erkek bebek istedim ve rabbime diledim iki erkek sahibi oldum allahin emaneti onlar bana ins...
ben duaya cok inaniyorum duanin gücünede...
(mecburriyyeten böyle birseye kalkistim bunuda belirtmek isterim)ben bekarken bir kitap okumustum...
kitapta aynen söyle yaziyordu:erkek bebek isteyenler Allah rizasi icin iki rekat namaz kilsin namaz bitince sonunda ayetel kürsi okusun ve bittikten sonra ALLAHIM BANA HAYIRLISINDAN ERKEK EVLAT NASIP ET DESIN diye yaziyordu.....
evlendik bir kiz cocugu sahibi olduk ben ikinciyi istedim ve aklima bu dua geldi.
yapicam dedim ve ayni sekilde uyguladim. yalniz illaki erkek olsun diye degil ben her zaman önce saglikli sonra hayirli bir evlat istedim.
esim bebek istemiyordu ben istedim hamile oldugumu duyunca kizacak diye böyle bir sey yaptim onun haberi yoktu cünkü ben korunuyordum.tabi erkek bebekleri seviyordu o yüzden böyle brsey yaptim rabbimden gelene raziyim her zaman... iki ay sonra dr. bana erkek bebegin olacak dedi cok mutlu oldum.....bu yöntemi teyzemede önerdim onunda bir kizi vardi ikinciyi erkek istiyordu oda uyguladi ve onunda oglu oldu ins.......
4 sene gecti ben dedim bir daha istiyorum ve ayni sekilde namazimi kildim duami ettim ve iki ay sonra dr. oglun olacak dedi.gerci dr.a gitmeden ben rüyamda gördüm..
6 haftalikti bebisim karnimda
rüyami anlatayim sizlere...
rüyamda dr.a kontrole gitmisim..ve orada siyah tenli bir bayan hamile esiyle sira bekliyorlar.bende bekliyorum ve orada kücük boylu birisi cikti ve dediki cinsiyetini secemedim kadinmi erkek mi... SENIN DEDI OGLUN OLACAK ADIDA YUSUF OLACAK DEDI BEN ISTEMEDIM KOMSUMUN OGLU YUSUF DEDIM ISRAR ETTI YUSUF OLACAK DIYE rüyadan uyandim esim hamile oldugumu bilmiyor tabi ona dedim böyleyken böyle oda dedi sacmalama dedi...... neyse
randevüyü aldim gittim dr.a inanmayacaksiniz fakat orada hindistanli siyah tenli bir kadin oturuyor hamile ve esiyle sira bekliyor.ben iceri girdim dr. demesinmi oglun olacak diye .......bende rüyami dr.a anlattim oda güldü..(bu arada dr.umda kücük boylu birisiydi iki aylikken cinsiyetini söylerdi)...adi dedim yusuf olacak resmini cekti verdi bana esime gösterdim...oglun olacakmis diye cünkü hic ihmal vermiyordu bebek gelecegine ve cok mutlu oldu tabiii inanamadi resmin tarihine bakti ve ayni gün cekilmisti....
Rabbim her isteyenin dilegini versin kollarini bos birakmasin ins...
kiz oglan saglikli sihhatli hayirli versin mevlam

canim ya neden bolye diyorsun olurmu öyle sey kizi da veren Allah eger erkek vermesse Allahimin bildigi seyler var canim bunu aklindan cikar 6 haftada kalbi atmaya basliyor ne diyorsun sen ve canlaniyor Allah muhafaa cehennem azabi kiz olmasindan daha kotu bunu unutma canim bu tur seyleri aklindan cikar lutfen oglun olmus hayirsiz olmus ne ise yarar dediklerime sakin kizma abla kardes tavsiyesi bunlar yasanilmis tecrubelere sabit guzelim benim
oglu su an 33 yasinda dikili tasi yok ayyas geziyor....
babasi diyor ben nerede hata yaptim diyor....
oglundan fayda yok ogullari onlara bakacakken anne baba dusmus ogullarina bakiyorlar kac sefer oglan intihar etti agizlar yureklere geldi.....
yatip kalkip dua ediyorlar islah et Allahim diye kizlari gelip yardimci oluyorlar

HAy ağzına sağlık emi...

Çok sevdim seni gurbet güzeli..
Rüyana da hayrolsun...
Ben inanıyorum rüyalara

Suzan arkadaş düşüncelerine gerçekten şaşırdım
Düşük yapmak hemde bilerek cana kast etmek..

Çocuk sahibi olamayanları düşündüm de...
Vay be dedim içimden...
Allah bence evlad vermemeli böyle düşünenlere...
Resmen aleni cinayet bu böyle biline!

bir turlu cevap yazamadim Allhi Ablanla enistenin sabrini versin insAllah sagsalim dogar bebekleri guzelim benim drlarin dedigi bir ihtimal goreceksin saglik doagacak ins dularimiz sizinle
boncuk diye kardesimiz vardi burada kizi var di ve oglun a hamileydi yaklasik 4 aylikti bebsi karinindayken boncuk kansere yakalandi ve dediler bebgi almamaiz lazim tedavi icin aldirmadi sakat doagr dediler tedaviden sonra cunu kemoterapi gorecekti direndi aldrmadi cok sukur bebgi dogdu ve incelemye alindi testler falan insAllahta birsey cikmaz veren de alan da Allah bunu unutmayalim imtihan dunyasindayiz

ALLAH sizlerden razı olsun inş. çok teşek. ederım ablacım inş. sağlıklı olurda dünyalar bizim olur amın
aaa boncuk evet bıldım geçen senelerde ben süreklı takıp ederdım sızı hatırladım abla allah şifa versın inş. şimdi nasıl bılgın varmı boncuk
aynen katılıyorum imtıhandan geçiyoruz kımı evlat kımı eş kimide farklı şeyler... ALLAH kaldıramayacağımız yükü yüklemesın inş. cümlemıze

ben de bu ay deniycem bakalım artık canım yaaa. sürekli süt içiyorum, yumurtlamanın 2 gün öncesine kadar deniycem artık erkek olursa yapıcak bişey yok arkadaş olurlar birbirlerine

tabiiki yıne bizim evladımız erkek kız sağlıklı hayırlı versın rabbım biz isteyelımde gerısı rabbıme kalmış
hadi bakalım inş bende takvıye ateş ölçme vs devam edıyorum bakalım az kaldı banada inş.

gurbet abla rüyan süperdiii
resmen rabbım göstermiş demekki çok içten istemişsin maşallah:nazar::nazar:
yusuf ismide harıka eltimde oğluna koydu adıyla yaşasın inş.

gurbet abla rüyan süperdiii
resmen rabbım göstermiş demekki çok içten istemişsin maşallah:nazar::nazar:
yusuf ismide harıka eltimde oğluna koydu adıyla yaşasın inş.
cnm boncugun durumu nasil su an bilemyiorum guzelim
amin guzelim amin ayni yusufyuzlu gibi guzel glum var cok sukur cok kibar cok titiz
HAy ağzına sağlık emi...

Çok sevdim seni gurbet güzeli..
Rüyana da hayrolsun...
Ben inanıyorum rüyalara

Suzan arkadaş düşüncelerine gerçekten şaşırdım
Düşük yapmak hemde bilerek cana kast etmek..

Çocuk sahibi olamayanları düşündüm de...
Vay be dedim içimden...
Allah bence evlad vermemeli böyle düşünenlere...
Resmen aleni cinayet bu böyle biline!

bende sizleri seviyorum guzelim benimmm
haskenam canim benimmm hosgeldinnnnnn

haskenam orkidem donmedi henuz boncuk adina sevindim ns ogluda sagliklidir 10 dak msj hakkim dolmamis o yuzden buradan yazdim

Son düzenleme:
amınnnnnnnnnnn amın canım tüm isteyenlere inş.
bu resmı tam 4 yıldır kullanıyorum çok hoşuma gidiyor ozamanlar kızım olur belkı dıye kız bebek örgüleri yaptım harıkaydı oğlum olunca kızkardeşimin kızına hediye ettım.

olsun kızın olunca bol bol örersin pembeli örgüleri inşallahhhhhhhhhhh :6: :6: :6:
ve ben inanıyorum Rabbim nasip edecek hepinize (inşallahhhhhhh)

cnm bernurcum çok sağol dua eden ve yardım eden sağolsun ALLAH sanada istediğini verir inşallah haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum.zaten burdayım hep günbegün aktarırım gelişmeleri:16:

seni bırakmam zaten :))))))))) bana özelden msn adresini yazar mısın?
hatta vermek isteyen tüm arkadaşlarımın msn adreslerini bekliyorum özelden...

Bernur bu ay deneyeceğim diye çok heveslenmiştim ama kısmet nasip değilmiş her ay düzenli olan reglim 30. gün oldu :( tuvalete gidip bakmaktan helak oldum nihayet geldi ama bu ayda geçti hayırlısıolsun diyorum ne edeyim inşallah öbür ay düzene girer ve deneyebilirim

canımmmmmmmmmm geç olsun...güç olmasın.....herşeyde vardır bir hayır.....nazlı olacak bu bebişler belli.....hele bir gelsinler hayırlısıyla totolarını ısırırız hepsinin :)))))

Son düzenleme:
suzan arkadaşım aslında düşüncelerini samimiyetle yazmış

ama gurbetin yazdıkları tamamen yaşanan ve yaşanacak şeyler

bence de böyle düşünme....Allahtan hayırlısıyla erkek bebek iste ama kızda olursa hakkına hayırlı olduğunu bil yeter canım....
Rabbim gönlüne göre verir inşallahhhhhhhhhhhh

Back