- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.601
2 gündür nette sorun vardı giremiyordum.kızlarrrr hamileyimmmmmmmmmmm.çok mutluyum darısı isteyenlerin başına. Eki Görüntüle 261638
2 gündür nette sorun vardı giremiyordum.kızlarrrr hamileyimmmmmmmmmmm.çok mutluyum darısı isteyenlerin başına. Eki Görüntüle 261638
iğne olduğunda yumurtan kaç mm idi?
kaç saat sonra ilişki oldu?
Merhaba benim 2 kizim var Allah hepimizin bagislasin bende 1 erkek isziyorum hep dua ediyorum yeme konusu
su an hic süt yemek istemiyorum cok zor valla cikolatta kek pasta türleri zor oluyor benim icin#
kahvaltida peynir yasak salam sucuk tereyagi ne yiyecek kizlar???
zeytin serbes mi???
siz neyler yiyiyorsunuz??
öptüm
tonbilimmmmmmmmmmmm
siklus bu ay bir düştü ki tam istediğimiz gibi 26 küsür
ama birkaç ay daha aynı düzende gitmesi lazım dua edin inşallah aynı düzende gitsin....ama soğuklar geliyor yavaş yavaş umarım yine aksamaz.....
birde ilaç kullanmıştık eşimle beraber
ilaç kullandık diye de bekleyecez....osman emmim böyle dedi :))))))))))
teravet sen ikincisinde diyet yapmış mıydın?
postasyum ve sodyum ağırlıklı olan yiyeceklere baktım. tüm meyveler potasyum deposu, brokoli, lahana, pırasa ıspanak dışında tüm sebzeler postasyum deposu. yiyeceklerin % 75-80 i erkek bebek için denilmiş. bu durumda toplumda erkeklerin çok daha fazla olması lazım aslında. diyet olayı pek kafama yatmıyo ama uygulamaktan da zarar gelmez. uygulayalım bari
bennur doktora gittim bugün...yumurtlamam erken olucak galiba...1,4 cm olmus...
kimsenin lafına bakma herşeyin en iyisini ALLAH bilir.biz birbirimize yeteriz.bende çok yalnızım eşimin işi dolayısıyla gezmek zorundayım.kimseylede arkadaşlık kuramıyorsun kurtmu kuzumu?ben zaten buraya takılınca biraz mutlu oluyorum.bilgilerimizi paylaşıyoruz.sen hep ALLAHA dua et canım
umudum cok cok kararsizim anacim bilemyiorum yaaaa ne yapcam bir aarda bir derede kadim guzelim deneme yapiyorsun sen degilmi bitanem
tonbilimmmmmmmmmmmm
siklus bu ay bir düştü ki tam istediğimiz gibi 26 küsür
ama birkaç ay daha aynı düzende gitmesi lazım dua edin inşallah aynı düzende gitsin....ama soğuklar geliyor yavaş yavaş umarım yine aksamaz.....
birde ilaç kullanmıştık eşimle beraber
ilaç kullandık diye de bekleyecez....osman emmim böyle dedi :))))))))))
paşam nasıl bu arada
güzel kızımız okula gidiyor mu?
ayyyyyyyyyyyyyyyy ben hep oldum olası 1 kız 1 erkek olanları şanslı görürürm
sende oşanslılar arasına girdin çok şükür
darısı tüm isteyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?