Süper Anneler - 2011

paşam nasıl bu arada

güzel kızımız okula gidiyor mu?

ayyyyyyyyyyyyyyyy ben hep oldum olası 1 kız 1 erkek olanları şanslı görürürm

sende oşanslılar arasına girdin çok şükür

darısı tüm isteyenlerin başına

2 gündür nette sorun vardı giremiyordum.kızlarrrr hamileyimmmmmmmmmmm.çok mutluyum darısı isteyenlerin başına. Eki Görüntüle 261638

gözün aydin canim....darisi basima..inallah yüce rabbim kiz nasip eder sana bana ver isteyen arkadaslarimiza...

Sen namaz kildinmi iliskiden önce...bana yaptiklarini yazarmisin canim...

Son düzenleme:
2 gündür nette sorun vardı giremiyordum.kızlarrrr hamileyimmmmmmmmmmm.çok mutluyum darısı isteyenlerin başına. Eki Görüntüle 261638

hayırlı olsun canımmmm
darısı bizim başımıza inşşşşşşşşşş sağğlıklı hayırlı kızını kucağına alırsın amınnnnn
kız dua et bizede emi cennetgözlü tebrik edıyorum seni 3 ayı iple çekicez

kahvaltıda kızartılmış pastates
sucuk salam sosik
siyah zeytin
bol domates

bennur doktora gittim bugün...yumurtlamam erken olucak galiba...1,4 cm olmus...

postasyum ve sodyum ağırlıklı olan yiyeceklere baktım. tüm meyveler potasyum deposu, brokoli, lahana, pırasa ıspanak dışında tüm sebzeler postasyum deposu. yiyeceklerin % 75-80 i erkek bebek için denilmiş. bu durumda toplumda erkeklerin çok daha fazla olması lazım aslında. diyet olayı pek kafama yatmıyo ama uygulamaktan da zarar gelmez. uygulayalım bari

ha birde mutlaka yumurtlama günü en az beş günlük perhiz sonrası ilişki
kız için mutlaka yum öncesi gün aşırı ilişki

çevremde çocuk yapmaya çalışan herkesin kızı oluyor, kim kazara hamile kaldıysa oğlu!!! sanırım ilişki sıklığıda bunda çok önemli

ay evet teravet yyaaa dolabı açıyorum herşey erkek bebeğe e bız ne yıyeceğiz kahvaltıdada zengin erkek.
aç kalıyorum valla ne yıyeceğimi bılemıyorum

Haftanın basında catlar dedi tahmine Pazartesi....sirke alıp geldim daha yeni...gülen yüz adam aldım eczaneden bide tam emin olmak için ne zaman catlicagi..
Evet doktorda şaşırdı ....
Gelincik msjni aldım....cok sagol....cennetgözluyede sorunum bı yaptimi...

Son düzenleme:

Aynen canım iyki buldum sizi, siz beni ben sizi anlıyorum bu konuda...hersaat her saniye dua ediyorum canım...hepimiz için....

osman emmiyi dinle ozaman ne diyosa doğru diyodur:)
ama dediğin gibi havalar soğuyo inşallah etkilenmezsin
ben çok etkilenirim havalardan

valla paşa feci yaramaz bi çocuk
ALLAH sağlık versin ama dayanamadığım zamanlar oluyo
eşime ne zaman bittim desem
erkek çocuk diye yırtındın al sana erkek diyo:))))
akşama kadar eline ne geçirse banada kızımada vuruyo
bağırıncada anneeeeeeeee diyo kibar bi sesleeeee:) ozaman bitiyorum işte:))))))))))))))))))))))
kızım okula başladı anaokulu ama
montessori sınıfında güzel bir eğitim alıyo
seneyede ilk okul öncesi ana okuluna gidecek ama şimdiden bakıyoruz okul
özelmi devletmi çok kararsızım
valla bende kendimi şanslı hissediyorum ama ya hiç çocuğum olmasaydıııııııı dediğimde olmuyo değil yani
hem sende o şanslılardansın:)))))))
inşallah 2 katı şanslı olucaksın
2 kız
2 erkek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…