• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

cennetgozlu tebrik ederim, allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, darısı isteyenlere:nazar::nazar:

kıbrısta bir merkezle görüştüm pdg için hastahane masrafı 5000 euroymuş yaklaşık 12 bin lira yapıyor yeni araba aldık evin ihtiyaçları şu bu krediler 5 seneden önce toparlanamam kampanya falan yapmıyor musunuz dedim gülüştük bu da hayal oldu
altın günleri olur ya bizde gün düzenlesek ya 15- 20 kişi her ay kurayla bir arkadaşımız kıbrıs yolcusu olurdu bizde veya sadece kendi adıma konuşayım ben de yumurtamı çatlatacam diye kafayı çatlatmazdım
arkadaşlar pdg iyi bişi değil yazık diğer embriyolara etik değil diye sakın eleştirmeyin bizim diyetlerde de kız spermlere yazık o zaman veya erkek spermlere konuşacak birisi yok mu ben çok bunaldım.........​

meraba canım bende sendenim benimde bu konuda çok gel git yaşıyorum acaba yaptırsammı sonra yok günahmı hep kafamın bi köşesinde duruyo bu da son şansım benim üç kızım var allah bagışlarsa yumurta takibide tam garanti degil aah bilmiyorum canım kocam yaptıralım diyo ben yok diyorum onunda tutup tutmayacagı belli degil okadar zorki tüp bebek sonra tumazsa hepsi çöpe galiba biz oglanı bulana kadar kafayı çatlatıcık canım dogru söylemişsin biyandan diyet takviye yumurta takibi çat ignesi yapıp allahtan istiyecegim dualar var onları okucum inşallah olur allah istiyen herkesin göynüne göre versin bu cuma günü yüzü suyu hörmetine amin

meraba canım bende sendenim benimde bu konuda çok gel git yaşıyorum acaba yaptırsammı sonra yok günahmı hep kafamın bi köşesinde duruyo bu da son şansım benim üç kızım var allah bagışlarsa yumurta takibide tam garanti degil aah bilmiyorum canım kocam yaptıralım diyo ben yok diyorum onunda tutup tutmayacagı belli degil okadar zorki tüp bebek sonra tumazsa hepsi çöpe galiba biz oglanı bulana kadar kafayı çatlatıcık canım dogru söylemişsin biyandan diyet takviye yumurta takibi çat ignesi yapıp allahtan istiyecegim dualar var onları okucum inşallah olur allah istiyen herkesin göynüne göre versin bu cuma günü yüzü suyu hörmetine amin
cnm sendemı dusundun bu tubbek ısını ya gene orda verecek olan rabbım arkadaslar tmm kullar yapıyoda rabbım ıstemese duser tutmaz o yuzden dıyet yum cat ıgnesınden duadan vaz gecmeyelım tabı bu benım nacızane fıkrım

cnm sendemı dusundun bu tubbek ısını ya gene orda verecek olan rabbım arkadaslar tmm kullar yapıyoda rabbım ıstemese duser tutmaz o yuzden dıyet yum cat ıgnesınden duadan vaz gecmeyelım tabı bu benım nacızane fıkrım

aynen canım katılıyorum sana onun için takip çat ignesi dua olur inşallah hiç bunları bilmiyodum internette araştırırken allah sizi karşıma çıkardı bak neler ögrendim bu da bi vesile ola bilir

aynen canım katılıyorum sana onun için takip çat ignesi dua olur inşallah hiç bunları bilmiyodum internette araştırırken allah sizi karşıma çıkardı bak neler ögrendim bu da bi vesile ola bilir

tabıkı cnm aynen bende arastırırken burayı ve sızlerı tanıdım dedıgın gıbı bu bıle bır vesıle ıns

tabıkı cnm aynen bende arastırırken burayı ve sızlerı tanıdım dedıgın gıbı bu bıle bır vesıle ıns

bu gün diyete başlıyorum beki bir yerde keçi peyniri yiye bilirsiniz diye yazmıştı ya kahvaltı beni zoluyo acaba dogrumu bide eşimde süt ürünleriden yemicek canım

Merhaba benim 2 kizim var Allah hepimizin bagislasin bende 1 erkek isziyorum hep dua ediyorum yeme konusu

su an hic süt yemek istemiyorum cok zor valla cikolatta kek pasta türleri zor oluyor benim icin#
kahvaltida peynir yasak salam sucuk tereyagi ne yiyecek kizlar???

zeytin serbes mi???

siz neyler yiyiyorsunuz??

öptüm

Arkadaşlar merhaba,

uzun süredir sizleri okuyorum. Ben de zamanında kızıma kavuşabilmek için (ilk ve tek çocuğum) bu konuda inanılmaz araştırmalar yapmıştım.

Diyet konusunu zamanında bir Fransız doktor bulmuş. Ben yabancı bir siteden parayla bu kız/erkek diyetini satın almıştım.

Çok uzun ingilizce bir doküman. Ben erkek bebek için olan kısmında en önemli yerlerini aşağıya kopyalıyorum. Umarım işinize yarar.

Günlük Takviye “Slow K” tablet (Potasyum Klorat 600mg)
Günde iki kez bir tablet (sabah-akşam)

YENİLEBİLİR YİYECEK VE İÇECEKLER

İÇECEKLER
istenildiği kadar çay, kahve (potasyum miktarı yüksek)
Meyve Suyu günde 500ml, 100% meyve suyu olmalı, Aromalı içecekler olmaz, Ara sıra konsantre meyve suyu içilebilir
Mineralli Su Günde 500 ml, “Hepburn Spa” ve “Schweppes” içilebilir yalnız, diğerlerinde çok fazla kalsiyum ve magnezyum var.
İstenildiği kadar Coca Cola, limonata, tonik (sodyum ve postasyum miktarları yüksek)
Şarap: Günlük maksimum 300ml
Bira ve Elma suyu: İstenildiği kadar

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ (Tamamen yasak)
Süt Yasak! Az miktarda kalsiyum içeren Soya sütü markalar süt yerine kullanılabilir.
Yağ Makul ölçüde tuzlu tereyağı
Margarin Kullanılabilir
Peynir Yasak!
Yumurta Yalnız beyazı yenilebilir, En iyisi hiç kullanmamak ama yemeklerde ara sıra kullanılabilir, Haftada ikiden fazla kullanılmamalı

EKMEK Sınırsız
Beyaz ve tamtahıllı ekmekler yenilebilir. Tam tahıllı ekmekler mineral tuzları özellikle
potasyum bakımından zengindirler ve bağırsaktan kalsiyum emilimini azaltan phytic acid içerirler.
Sütlü ekmek kesinlikle yenmemelidir.

ET Sınırsız
Her tür kırmızı ve beyaz et özellikle ızgara şeklinde bol bol yenmelidir.
Ciğer ve böbrek de yüksek potasyum içerirler.

ŞARKÜTERİ Sınırsız
Salam, sosis, sucuk, pastırma iki günde bir mutlaka yenmelidir

SEBZE Sınırsız
Çoğu taze sebze yenilebilir (yasak olanları kontrol ediniz)
Dondurulmuş sebzeler yenilebilir
Konserve sebzeler yenilebilir
Kuru fasülye, soya fasülyesi, mercimek, bezelye şiddetle tavsiye edilir

BALIK Sınırsız
Taze, dondurulmuş, konserve, kurutulmuş hepsi yenilebilir.
HERGÜN MUTLAKA YENMELİDİR
Kabuklu deniz ürünleri YASAK! (Yüksek miktarda kalsiyum ve magnezyum içerirler)

KAHVALTILIK GEVREKLER Sınırsız
Cornflakes, Yulaf ezmesi, irmik, yenilebilir.

MAKARNA/PİLAV Sınırsız

MEYVE Yüksek potasyum, düşük kalsiyum ve magnezyum içerdikleri için her gün mutlaka yenmelidir
Günde en az 2 meyve (biri muz olmak üzere) yenmelidir
Haftada en az 1 kez daha daha fazla kurutulmuş meyve yenmelidir

AVOCADO Yenilebilir

ŞEKER, BAL, REÇEL, HAMUR İŞİ Yenilebilir (sütsüz olmak kaydıyla)

OT, BAHARAT, ÇEŞNİ Yenibahar, anason, karanfil, Sarımsak, chilli, kişniş, kimyon,
salça, yabanturpu, ardıç, güvey otu, nane, kırmızı biber, maydanoz, safran , adaçayı, kekik

DİĞER Tüm yağlar, domates sosları, salamura, hazır çorbalar (kremasız), zeytin, kornişon turşu, ançuez, havyar..

YASAK YİYECEK VE İÇECEKLER

SÜT Hiç bir şekilde kullanılmamalı (meyveli süt, krema, vs..)
Tüm süt ürünleri (peynit, yoğurt, krema, ayran, dondurma, tuzsuz tereyağı)

DENİZ ÜRÜNÜ Karides, yengeç, kerevit, istakoz, midye, istiridye, deniz tarağı, iri karides yenmemelidir

YUMURTA Omlet şeklinde yenmemelidir (özellikle sarısı)

EKMEK Sütlü, tuzsuz, çörek ekmekler yenmemelidir

KEKLER/HAMUR İŞLERİ Sütlü ya da kremalı hamur işleri, waffle, pancake yenmemelidir

SEBZE Çiğ Lahana, çiğ karnabahar, pazı, ıspanak, tere yenmemelidir

MEYVE Çilek, ahududu, altın çilek yenmemelidir

KURUYEMİŞ Fındık, ceviz, fıstık, badem (tuzlanmış olsa bile) yenmemelidir

DİĞER Kakao, Çikolata

SODALI VAJİNAL DUŞ
İlişkiden 10 dakika önce 500 ml ılık suya 1 çorba kaşığı bikorbonat sodalı ile vajinal duş yapılmalıdır.
Bu uygulama en kolay tuvalette oturur pozisyonda uygulanabilir. Bu işlem yalnız vajinal duştur, sıvı içerde tutulmamalıdır.
Bir şırıngayı sodalı sıvı ile doldurun, şırınganın üçte birini vajinaya sokun. Nazik ama sabit bir güçle sırınganın pompasına basın, sıvıyı içeriye doğru sıkın.
Bu işlemi yaparken şırıngayı vajina içinde döndürün ki bütün vajina duvarları yıkansın.
Bu işlemi üç kez tekrar edin.
3.tekrarda şırıngayı vajinanın yalnız girişine sokun ve yalnız girişini yıkayın.
İşlem bitince bir havluyla kurulanabilirsiniz.
Sıvının geri kalanını dökün.

cok sag ol canim listen icin ben ne fark etdim vallahi ben iki kizimda cok süt icerdim ise gitmeden kahveye sütlü her tür sütlü ürünler yerdim..benim bir arkadasim var hic icmez süt tiksinir hatta onun iki oglu var acaba yemeden mi??

canim Zeytin yiyebilirmiyiz yada zeytin yagi? Salatalik misir konserve beyaz et Tavuk etti dimi?balik yani Tonbaligi?

Merhaba,

Erkek bebek için kahvaltıda zeytin, sucuk, tuzlu tereyağı, reçel, domates, salatalık, biber yiyebilirsin. Mısır gevreğini süt ya da yoğurtla değil ama meyve suyuyla kullanabilirsin.
Çörek yaparken süt ya da yoğurt hariç diğer malzemeleri kullanabilirsin. Yumurtanın beyazınından omlet yapabilirsin. Hamur işlerine kuru maya konulmasında bir sakınca olacağını sanmıyorum.
Haşlanmış patates, tahıllı ürünler, aslında yenilebilecek şeyler çok.
İlk yazdığım listedeki yasaklara dikkat edin yetecektir bence.

sevgiler.

dusty etrafında erkek için bunu kullanan oldu mu?
başarılı olan (sen olmuşsun) ama başarısız olan var mı?

bu gün diyete başlıyorum beki bir yerde keçi peyniri yiye bilirsiniz diye yazmıştı ya kahvaltı beni zoluyo acaba dogrumu bide eşimde süt ürünleriden yemicek canım

cnm kecı penırı ve sutu vucudda daha az asıdık bıraktıgında yenebılır az olmak sartıyla denılıyo fakat yememekde fayda var

oy tombulum tombulum yoldan geldim yorgunum sagol canim benim
dun gittik kiralik ev baktik o yuzden tasinma isi sanrim yilbasina olur bende bebegi ins yilbasina dusunuyorum eger tasinirsak obur turlu agir kaldir kopart canim da tez duramam bebegime birsey olmasin yeni eve yeni bebek ins
sen nasilsin gulle gorustum bebeleri gayet saglikli masallah tutunup kalkiyorlarmis cok sukur

ay canım benim yorma kendini
inşallah yeğenimizi yeni yılda hediye gönderirir RABBİM sen nasılsın feyza nasıl prensessssssss onuda çok özledim vallaaaa gülerdende haber yok gülnisadanda herkes dağıldı yine:( sen ben teraver bernur mimoza aradada orkide baklava geliyo okadar çok üzülüyorum ben yaaaaa çok etkileniyorum sanki birdaha hiç görüşemiyeceğiz gibi
gerçektenmiiiiii ay çok sevindim selam söyle güleee demek ayağa bile kalkıyolar ay maşallahhhhhhhhhhhhh
şükür RABBİMEEEEEEEEE

tombilibu seni gördiğümde hep olacak olacak diye içimden ses geliyo bana ilham veriyosun cnm :69::69:

ay gerçektenmi çok sevindim
ozaman söyliyim
OLACAKKKKKKK OLACAKKKKKKKKK:))))))

2 gündür nette sorun vardı giremiyordum.kızlarrrr hamileyimmmmmmmmmmm.çok mutluyum darısı isteyenlerin başına. Eki Görüntüle 261638 :49:

TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRRRRR RABBİM senin gibi diğer kızlarıda tez zamanda güldürsün inşallahhhhhhhhhhhh

2 gündür nette sorun vardı giremiyordum.kızlarrrr hamileyimmmmmmmmmmm.çok mutluyum darısı isteyenlerin başına. Eki Görüntüle 261638 :49:

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

sabah sabah çok çok mutlu oldum

ve bence sağlıklı tatlı bir kızın olucak tabiki Allahım bilir.....nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh

çok sevindim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

amaaaaaaaaaaaaa çok sabırsız biriyimdir
nasıl bekleyecez 3 ay daha :))))))))))))))))))))))))))))))))))

bernurum bidanemmmmm
ne haber
nasılsın silkuluslar ne alemde
dövücem onları sonunda:))))))))))
bi düzene girmediler yaw:)
hadi artık seni heyecanla bekliyorummmmmmmmmm

gurbetimmmmmmmmmmmmmmmm

canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

şu kız bebek için kılınacak namaz ve duasını yollsana......sende erkek bebek için olanmı vardı sadece....yoksa sadece niyetmi önemli olan.....nasıl kılınıyordu.....ister burdan ister özelden yazarmısın bacıııııııııııııııııı

tonbilimmmmmmmmmmmm

siklus bu ay bir düştü ki tam istediğimiz gibi 26 küsür
ama birkaç ay daha aynı düzende gitmesi lazım dua edin inşallah aynı düzende gitsin....ama soğuklar geliyor yavaş yavaş umarım yine aksamaz.....
birde ilaç kullanmıştık eşimle beraber
ilaç kullandık diye de bekleyecez....osman emmim böyle dedi :))))))))))

Back