• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

ben sürekli hayal kuruyorum , dua ediyorum ama olmazmış gibi geliyor nedense... herşeyi yapıyorum ama vajinal duşu yapmak istemiyorum nedense...obiraz tuhaf geliyor..

aynı duyguyu bende tasıyorum canobebek korkuyorum ya olmazsa kızım dıye :(
ne yaparsam yapayım dıyet vajınal duş vs sankı eksıkmiş vede tutmazmış gibi gelıyor korkuma ertelıyorum yaaa :59:

selam kızar ben regl oldum.iğneye rağmen yumurtam çatlamamış.kist olmuş.inanabiliyormusunuz:59::14:.ben pes ettim valla.allah hamilelere hayırı evlatlar versin.artık saldım çayıra yapcam....hamile kalırsam yazarım:5:

ben sürekli hayal kuruyorum , dua ediyorum ama olmazmış gibi geliyor nedense... herşeyi yapıyorum ama vajinal duşu yapmak istemiyorum nedense...obiraz tuhaf geliyor..

bende yapmam dedim ama zaten icine sikmadim ne yalan söyliyim...biz genede duamizi edelim canim bakarsin biranda gerceklesir hayalimiz..

canım demekki senin için 9-10.günler kesinlikle yasak...8.günde riskli....5-6-7 olmalı sende

ki zaten öyle konuşmuştuk sanırım....

allah hepimizin gönlünce versin

sizlere de hayırlıısyla kız evlatları nasip etsin inşalllahhhhhhhhh

evet canim öylen yazismistik yarin son zaten günde 2 kez teste yapiyorum..ben herseyi elime almisim takipteyim yani:66:
insallah bu kez tutar canim....
AMIN canim....

ben yatiyorum iceride iki bebisim var uyuttum onlari biri oglum biride arkadasi....yarin sabahin köründe kalkip uyandirirlar beni simdi..

HAyirli geceler arkadaslar

olmaz olmaz demeyin oluyor işte...yani iğneye bile güvenmemek lazımmış.drum tahlil falan dedi.moralim o kadar bozukki çıktım geldim...çok şanssızım ben ya:14::14:

bernurcum bu kadarda omaz çok yıkıdım
reglime daha çok vardı 4 5 gün vardı şokla gittim dra...
alttan bakınca demezmi 4 cmlik kist var.
çatlamamış.
reglin bitince 10.gün ge bakalım atmışmısın atmamışmısın dedi.yani kist gidermi gitmezmi belli değil.gitmezse bir dahaki reglde yasmin kulancaz...

mimozammmmmm

bence artık iğnesiz deneme yap....iğne sende aynı hüsran oldu hep....

artık vücudunu bence tanıdın....sonra keşke deneseydim deme ....ama sen bilirsin yine de....

herşeyde bir hayır vardır ...belkide hakkına bu hayırlı olacak....

drumu değişcem.aynı hastanede erkek dr var çok övüyorlar.bide ona gitcem.iğneyi yanış zamandamı yaptırdı anamadım ben neden oldu

gelincik

profil resmine şimdi dikkat ettim de

Rabbim hepinize öyle pembe pembe giydireceğiniz hayırlı, sağlıklı kız bebekler nasip etsin

çok şeker çokkkkkkkkk

mimozam üzülme canım lütfen.....

iğnede kararlıysan değiştir doktorunu....ama stres yapma herşeyi daha da zorlaştırır....

demekki nazlı olacak paşamız....hakkına hayırlısı....zamanı gelince herşey olur canım....yeter ki sen üzülme....

Naz hadi hayirlisi canim insAllah olurda hayirlisinla bitirisn denemeleri, insAllah herkesin gönlündeki olur.Sanada bugün dua edicem naz insAllah olur...mimoza herseyin hayiri var canim belki öbür ay olursun, catlatma ignesinin fiyati ne kadar?Merak etdim burda hic duymadim catlatma ignesini bir sormam lazimim.

Orkidem nerede o beni iyi taniyor canim benim, eskilerden kimler var burda?ben bayadir arasdiyorum kizlar innan ki yoruldum artik hamile icin firsat bulamadim kizlarim 8 ve 4 yasinda insAllah yakinda istiyorum artik..insAllah olur bir oglusum..

selam kızar ben regl oldum.iğneye rağmen yumurtam çatlamamış.kist olmuş.inanabiliyormusunuz:59::14:.ben pes ettim valla.allah hamilelere hayırı evlatlar versin.artık saldım çayıra yapcam....hamile kalırsam yazarım:5:

canim hakkinda hayirlisi olsun ya insAllah sen doagl yolla takipet yumurtani ters tepki yapiyor ilaclar falan moral bozmak yok guzelim benim adetin bitsin kendini dinle bakalim illaki yumurtlama hissediliyor o zamn yaprsin guzeli benim

gelincik

profil resmine şimdi dikkat ettim de

Rabbim hepinize öyle pembe pembe giydireceğiniz hayırlı, sağlıklı kız bebekler nasip etsin

çok şeker çokkkkkkkkk

amınnnnnnnnnnn amın canım tüm isteyenlere inş.
bu resmı tam 4 yıldır kullanıyorum çok hoşuma gidiyor ozamanlar kızım olur belkı dıye kız bebek örgüleri yaptım harıkaydı oğlum olunca kızkardeşimin kızına hediye ettım.

mımoza üzülme herşerde vardır bır hayır bız onu göremeyız belkı bu senın için daha hayırlı rabbım gönlüne göre verır inş. geçmiş olsun

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

sabah sabah çok çok mutlu oldum

ve bence sağlıklı tatlı bir kızın olucak tabiki Allahım bilir.....nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh

çok sevindim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

amaaaaaaaaaaaaa çok sabırsız biriyimdir
nasıl bekleyecez 3 ay daha :))))))))))))))))))))))))))))))))))

cnm bernurcum çok sağol dua eden ve yardım eden sağolsun ALLAH sanada istediğini verir inşallah haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum.zaten burdayım hep günbegün aktarırım gelişmeleri:16:

gözün aydin canim....darisi basima..inallah yüce rabbim kiz nasip eder sana bana ver isteyen arkadaslarimiza...

Sen namaz kildinmi iliskiden önce...bana yaptiklarini yazarmisin canim...

amin cnm inşallah isteyen herkesin başına.evet ilişkiden önce kıldım namazımı duamı ettim.zaten süt ürünlerini çok seviyorum.çok sıkı bir diyet yapmadım.yumurtlama öncesi ilişki,bernurcum ve gurbetcim ilişki günlerinde yardımcı oldular sağolsunlar,kadın altta :17: soluma yatıp 1 saat bekledim.inşallah hayırlı sağlıklı bir kızım olur:49:

hayırlı olsun canımmmm :52:
darısı bizim başımıza inşşşşşşşşşş sağğlıklı hayırlı kızını kucağına alırsın amınnnnn
kız dua et bizede emi cennetgözlü tebrik edıyorum seni 3 ayı iple çekicez :49:

sağol cnm inşallah isteyen herkesin başına.ben burdayım ayrılmıyorum paylaşıcam gelişmeleri inşaallah

üzülme cnm ALLAH hakkında hayırlısını versin yeterki kalpten iste sen bu topiği açmasaydın biz burda buluşamıyacaktık çok sağol vesile olduğun için güzel arkadaşlıklar kurduk bilgilerimizi paylaşıyoruz:16:

amin cnm inşallah isteyen herkesin başına.evet ilişkiden önce kıldım namazımı duamı ettim.zaten süt ürünlerini çok seviyorum.çok sıkı bir diyet yapmadım.yumurtlama öncesi ilişki,bernurcum ve gurbetcim ilişki günlerinde yardımcı oldular sağolsunlar,kadın altta :17: soluma yatıp 1 saat bekledim.inşallah hayırlı sağlıklı bir kızım olur:49:

bana özelden yazarmisin nasil kildin namazi, ve hangi dualari okudun...kac rekat bide..

Back