Süper Anneler - 2011

ovulasyon testi pozitif çıkınca kaç saat bekledin ilişki için?

Son düzenleme:

bencede cnm kullanma.ben tatilde annemlerdeydim hep ayran yapıp içtim.içimden geldi hem ferahlatıyordu sıcaklarda.çok sağol beni anladığın için.inşallah seninde dileğin gerçekleşir.ben hamiş olsamda burdan ayrılmam bura benim için önem verdiğim arkadaşlarla dolu çok sağolun canlarım

Son düzenleme:

benim yaptığım hiçbir yöntem yokkk. bu ay başlamak istiyorum denemeye. 2-3 ay önce denemiştim yumurtlamadan 2-3 gün önce hamile kalamadım. internetten adet günlerimi yazıp hesaplamıştım. şu anda sadece süt ürünleri ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum .adetim 18 eylüldü. bu ay denemek istiyorum bakalım artık.... ama sürekli bişeyler duyup etkileniyorum

kızında yumurtlama gününden kaç gün öcesine kadar birlikte olmuştun ? bir de o zaman yumurtlama testleri kullanmışmıydın? şimdi ben yumurtlama testi alsam kız olması için nasıl kullanmam lazım testi? pozitif görene kadar mı ilişki? biri yardımcı olursa çok sevinirim. çok istiyorum bir kızım olsun....

canim ben adetten sonra bir kere iliskiye girdim. adetten sonraki gün. sonra daha girmedim. yumurtlama testinde gülen yüzü grünce o aksami ilsiki oldu.

canim ben adetten sonra bir kere iliskiye girdim. adetten sonraki gün. sonra daha girmedim. yumurtlama testinde gülen yüzü grünce o aksami ilsiki oldu.

kızında değil mi bu.... peki hatırlıyomusun kaçıncı gündü. senin kullandığın yumurtlama testi çok pahalı... bi de diğerlerinde nasıl olmalı ki ilişk...pozitifi görmeden önce mi

kızında değil mi bu.... peki hatırlıyomusun kaçıncı gündü. senin kullandığın yumurtlama testi çok pahalı... bi de diğerlerinde nasıl olmalı ki ilişk...pozitifi görmeden önce mi

onlari bilmiyorum canim. ben adetten sonra iste bir kere sonra teee o gülen yüz cikana kadar hic olmadi. gülen yüz cikti sabah ben aksami iliski oldu. ama senin yerinde olsam kiz icin mesela adetin bitince iki günde bir iliski olur. iki günde bir.

orda bir problem yok zaten de... kaçıncı güne kadar ilişki olmalı sorun o (((

canım çatlamanı tespit etmeye çalış
ve çatlamadan 2-3-4 gün öncesi ilişki olsun

çatlamanın olduğu günün yakınından ve sonrasından kesinlikle uzak durun

kız bebek için..........

canım çatlamanı tespit etmeye çalış
ve çatlamadan 2-3-4 gün öncesi ilişki olsun

çatlamanın olduğu günün yakınından ve sonrasından kesinlikle uzak durun

kız bebek için..........

çatlamayı nasıl tespit edicez ki..... 27 günde 1 oluyorum. yanlış hesaplamışım. internette 14. gün gösteriyor yumurtlama gününü. 18.09 sat yumurtlama 1 ekim gösteriyor

llah allah sasirdim. cünkü kadin nce orga.. olursa bu y spermlerin yoluna gitmesine daha cok yardimci olacagini bilyorum ben. hatta arkadasimin doktoruda

belki senin dediğin gibidir. söyleyen arkadaş tam terini aktarmış olabilir. erzurumlu ibrahim hakkı hz nin marifetnamesinde varmış bu bilgi. öyle söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…